Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...

Šalu na stranu, igram jer nemam šta drugo, tu i tamo naiđe ekipa na ts pa rageamo skupa. Nema ništa loše u tome da navedem neke stvari koje su u igri loše.

Vidiš da svi belosvetski youtuberi pričaju o tome, pa ja vidio pa reko i ja ću 

imaš ignore i samo lagano, zz

Ti i ja izgleda spadamo u onu skupinu bahatih gejmera koji kenjamo bezveze samo da bi kenjali.

Zbog nas će i propasti PC gejming kao takav.

Inače, meni je super kad mi kenjamo pa smo šupci i vajneri, a kad LVLsmrad i Xkurac kenjaju onda su oni pr0 1337 jutuberi i oni znaju.

A kad god gledam LVLsmrada kako kempa i mortarira mene lagano proljev uhvati.

I što je najsmješnije, on je takvom igrom postao uvažen i cijenjen jutuber/gejmer.

Ako je on cijenjen i njegov način igranja onda neka sve ide u kurac i neka PC gejming propadne.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ti i ja izgleda spadamo u onu skupinu bahatih gejmera koji kenjamo bezveze samo da bi kenjali.

Inače, meni je super kad mi kenjamo pa smo šupci i vajneri, a kad LVLsmrad i Xkurac kenjaju onda su oni pr0 1337 jutuberi i oni znaju.

I što je najsmješnije, on je takvom igrom postao uvažen i cijenjen jutuber/gejmer.

Ako je on cijenjen i njegov način igranja onda neka sve ide u kurac i neka PC gejming propadne.

Lijepo je što me netko spominje, ali ne miješaj mene u to. Ja uživam igrajuči BFI, najbolji BF za mračenje, ali najmanje kompetitivan (za sada).

Twitter: @191x7
13 godina
Volume kaže...) 

Kad smo kod ozbiljnog, bilo mi dosadno pa san pogleda lvlfegeta, 20min nije sta nabrajati minuse igre. I to priča samo o najbitnijim stvarima

Ajme, šta ovaj može vajnat, to nisu istine. Al svejedno, nije ni blizu domaćim legendama. Yebemu, ak Džukac i Antraks krenu videe snimat, ovaj jadnik bi bez posla mogo ostat.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
Battlefield 1

Veliki patch stiže 15.11.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
Battlefield 1

upravo mi je lik zapalio tenk i tako ga unistio sa bacacem plamena

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

upravo mi je lik zapalio tenk i tako ga unistio sa bacacem plamena

Tenk ti je ka službeno vozilo pa bi prema važećim zakonima mora imat vatrogasni aparat

neda mi se
14 godina
Skilledžija kaže...

Mi smo angry joe's bug foruma. Mora netko i to biti 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
neaktivan
Odustao od bf1 i uzeo R6S. :)
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

igra je super, pogotovo muzika kad cekas da loada mapu !

evo antrax salji demo meni, ja ti pravim filmice gratis, drugo je kad vide a neg kad im pricas

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
protjeran
drakula789 kaže...

.

Muzem krave, udala bi se !!!
13 godina
HAM7A2 kaže...

igra je super, pogotovo muzika kad cekas da loada mapu !

evo antrax salji demo meni, ja ti pravim filmice gratis, drugo je kad vide a neg kad im pricas

Ma neće govno od shadowplaya da mi snima.

Tu i tamo mi proradi, ali nikad u ključnim trenucima.

Recimo, neki dan sam ubio lika koji kempa u ormariću i govno mi nije snimilo.

Mapa Ballroom Blitz, točka C u onoj dvorani iznad zastave, iza one ograde ima ormarić jedan.

Bilo tamo par likova i pobijemo ih sve, ostao jedan i ja mu uletim preko ograde i ubijem.

Okrenem se i idem nazad na zastavu, a nešto puca iza mene - okrenem se, a nema nikoga, samo ormarić u kutu.

Pomislim, to je izvana i idem opet prema zastavi, a ono opet pucanje meni iza leđa - koji kurac?!

Okrenem se opet, a iz ormarića svijetle meci i ovaj puca k'o blesav, a ne može nikog pogodit :)

Ubio sam ga k'o zeca LOL

Jučer sam rage quitao nakon runde i pol.

Nemam više snage za to, nemam.

Tri puta ga pogodim sa šotganom na udaljenosti gdje bi prvi metak trebao ubiti trojicu.

Lik trči prema meni i ne puca, a ja rokam po njemu.

I nakon trećeg metka on me pogleda i ja padnem od headshota.

On je ostao na 8%

Opet mi se ponavlja priča iz BF4 - svaka druga smrt mi je od headshota, a ja imam valjda 5% headshota u igri.

I dečki kažu da jako rijetko rade hedshote - pogotovo se to primjetilo kad su rješavali asajment gdje je trebalo u glavu gađat.

Stavio sam neki dan crvenu boju kad pogodim u glavu.

Dakle, nemojte to stavljati jer ćete se još više živcirati.

Pogodim lika u glavu, crveni se govno, a dolje piše 4 damagea da sam mu uzeo.

Pogodim drugog, istva stvar - 6 damage.

Odo ja prodavat dresove u FIFI - zajebi baterfild :)

[19xx] 4ntraks
13 godina

Nemoj Fifu, na istom enđinu je!

Ugurat ćeš loptu u gol, a priznat će protivniku.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
drakula789 kaže...

Ja bi te objesio da sam onaj frend koji ti je dao lovu :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

Mi smo angry joe's bug foruma. Mora netko i to biti 

Ne bas angry joe je zadovoljan BFom gameplay i immersion su fanasticni samo sto ljudi danas kad kupe igru hoce i onaj feeling kad su imali 16-17 godina i pew pewali ali to ne moze za 50eu.

17 godina
Skilledžija kaže...

Pogodim lika u glavu, crveni se govno, a dolje piše 4 damagea da sam mu uzeo.

Pogodim drugog, istva stvar - 6 damage. 

Nemoj gađat elite klase, gađaj "pučane".

Uff, skoro mi drago što nisam kupio igru.

16 godina
Battlefield 1

U suštini Antraks je odustao od igre jer su ga ubili 3 puta u partiji, a on samo jednog

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

U suštini Antraks je odustao od igre jer su ga ubili 3 puta u partiji, a on samo jednog

Ma nisam ni tog jednog majku mu fašističku :)

BTW

Mapa Amiens - onaj grad - spawn užas.

Lovimo Dado i ja neke tipove kod D zastave na kutu ulice kad se dolazi sa E - oni se utaborili u onu kuću lijevo na kat.

Ubijemo jednog, ubijemo drugog, reload i kamo ćemo dalje.

Ja se okrenem, a Dadi lik iza leđa - roknem ga.

Okrenem se prema ulici na E - nema žive duše, idem dalje prema D, a puf ispred mene se stvori lik - ubijem ga.

Mi da smo cijelu rundu tamo stajali i farmali killeve nitko nam ništa ne može.

Ovi se samo spawnaju između nas - bravo DICE GG!!!

Nakon toga stisnem ja spawn na D opet i stvorim se ispred protivničkog tenka njemu s boka.

On me gura i ne kuži me, a ja gledam koji kurac je ovo - jel ovo moj ili protivnički tenk.

Dok sam ja pobacao bombe na kraju me ubije njegov kompić u tenku 5m dalje.

Nabijem im spawn i broken igru na kitu!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...

Ja bi te objesio da sam onaj frend koji ti je dao lovu :D 

Ispalio em lik,uzeo ps4 umjesto kompa od 2000 eura 

Jutros se probudim,vidim mail do steama,R6S na popustu,reko uzimamo odma.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
Battlefield 1

Ja samo da kažem da je meni igra super 

Moj PC  
11 0 hvala 3
11 godina

ekipa...jel ima tko problem sa ovim medaljama ili ja nešto krivo radim?

pričam za ove weekley...dakle imam 3 koraka i sva tri ih riješim i žita su, tj kvačice su ali i dalje ništa od medalje? :/

i imam problem sa assult klasom, igram assult i score mi i dalje stoji na 198 tamo kod otključavanja oružja i tih sranja, taj score mi stoji od prvi put kad sam igrao igru :/

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

......

Divim ti se koliko imas volje pisat o igri,a nevalja ti nista.

bf4: [G] hrka11
16 godina
hrka11 kaže...
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

......

15 godina
Battlefield 1

Ovoj igri treba novih mapa.Ako oni misle sljedeci mjesec dat jednu i onda dlc za par mjeseci mogao bi im opast broj igraca i to dosta

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
a ljudi moji izumrit cete ko dinosauri, pa zar ne vidite da je buducnost u konzolama, vi se tu cudite kako sve manje ljudi igra na pc. i ova ps pro vam je smjer gdje ide gaming industrija, luzeri :-)

2 1 hvala 0
13 godina
hrka11 kaže...

A što da radim kad moram neki kurac igrati?

Volim jebeni FPS, a na horizontu nema ništa što me zanima.

Baterfild i u ovakvom broken stanju je opet dovoljno konkurentan ostalima, nažalost.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

šta je ovo danas čim se puca meni frejmovi ipod 30, neigirivo je

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ovoj igri treba novih mapa.Ako oni misle sljedeci mjesec dat jednu i onda dlc za par mjeseci mogao bi im opast broj igraca i to dosta

Kako se uzme. Ja npr u svojih 20h igre nisam još vidio Monte Grappa large CQ, al zato mi pijesak izlazi iz ušiju! 

12 godina
Battlefield 1

ja sam se zasitio ove igre pre brzo, neznam ni sam zaš, ista stvar je bila i sa bf4

145 sati odigrano, nisam se je upalio već tjedan dana... jednostavno ne igra mi se, dosadno je

najgore kaj sam i premium kupio

nebi okrivio igru za to, mislim da je igra odlična, stvar je u tome kaj mene trenutno više privlače igre tipa ARK survival evolved di svakim danom nešto novo napraviš, s vremenom veća, bolja baza, bolji dinoi i tak dalje. vrijeme koje tamo uložim da nekakav rezultat, u fps od toga nema ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 1

Novi video, povratak snajperima, potraga za idealnim snajperom za borbu prsa o prsa, a da je naklonjen manje iskusnima :)

Lajkajte, dislajkajte, komentirajte, subscribeajte se i to sve skupa te zajedno 

Selling doors, door to door.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Davor kaže...

Novi video, povratak snajperima, potraga za idealnim snajperom za borbu prsa o prsa, a da je naklonjen manje iskusnima :)

Danas Maggot dobio legendary skin za ruski snajper infantry verziju (i ja kasnije BTW) i igrao je s njime jer mu je bio lijep, a usput rješavao medalju.

Kad sam skužio što radi preporučio sam mu da uzme isti snajper koji si i ti odabrao.

Naravno, zbog istog razloga - brzo reloada i ne moraš izlaziti iz ADS-a dok to činiš.

Ja od opreme inače imam onu drugu nagaznu minu.

Šta ja znam... nekako mi se vatra učinila neučinkovitom dok sam ju koristio pa sam prešao na HE.

Pištolj koristim Mars zato jer ima veći damage i bolji je iz hipa + više metaka tako da s njime možeš komotno rushat na ekipu :)

I ne koristim bombu nego gas iz više razloga:

1. da završim ranjenog neprijatelja koji se sakrio iza zaklona ili u kuću

2. da blokiram neki ulaz ili prolaz, odnosno koristim ga da me obavještava da li tko dolazi sa strane gdje je bačen

3. gas je trenutno OP i smrtonosan jako tako da s jednom bombicom možeš čuda napraviti

4. imaš 2 komada za razliku od 1 bombe

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice