Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Davor kaže...

Nisam igrao nijedan stariji Battlefield 

Ti bi mogao imati problema u ovoj temi... Znam da si moderator i to sve, ali vjeruj mi - pripremi se na sranja. 

Freak Show Inc.
11 godina
odjavljen
Davor kaže...

,,,

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 20:41 (IvanDado).
17 godina
moderator
Friday kaže...

Ti bi mogao imati problema u ovoj temi... Znam da si moderator i to sve, ali vjeruj mi - pripremi se na sranja. 

Ako pogledaš video, vidjet ćeš da me domaća krema uzela pod svoje okrilje... valjda se onda ne buju srdili? :)))

Selling doors, door to door.
14 godina
Špelac jesi uzea igjicu il još izigravaš princezu ka ja s onim "ajme meni se to ne sviđa"

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Špelac jesi uzea igjicu il još izigravaš princezu ka ja s onim "ajme meni se to ne sviđa"

Prije sam kenjao "to je BF, uzimama svakako". Onda su pocele negativne spike i losa iskustva pa sam rekao da necu. I sad mi se ne cini kao bas nesto ali vidim da je ekipa sretna pa mozda i ja uzmem. Ali tek nakon sto uzmem grafu. A to ce biti tko zna kad...

(ne vuce me jos igranje, sto je dobro)

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 1

Napravio sam kratku prezentaciju o nastanku svemira.

Nikad nisam učio fiziku, al sam pogledao nekoliko internet videa.

P.S. a ne znam ni prezentaciju raditi.

P.P.S. Bravo Davore! Ajd da se netko i kod nas sjetio to napraviti! Subscribed.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Friday kaže...
bla bla bbla.....

Izigrava princezu! 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gdje mogu otvoriti osvojeni battlepack ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Gdje mogu otvoriti osvojeni battlepack ?

U dnevnoj sobi, okruzen ljudima koje volis. To je najljepse...

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Konstruktivan odgovor

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Prije sam kenjao "to je BF, uzimama svakako". Onda su pocele negativne spike i losa iskustva pa sam rekao da necu. I sad mi se ne cini kao bas nesto ali vidim da je ekipa sretna pa mozda i ja uzmem. Ali tek nakon sto uzmem grafu. A to ce biti tko zna kad...

(ne vuce me jos igranje, sto je dobro)

A tako mi je i samom, baš san se oladia od igranja... 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovi zadnji Nvidia driveri su uklonjeni ?

https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Davor kaže...

Gospodo i dame, nudim vam prvi u budućem nizu YouTube videa posvećenih (zasad) divnom svijetu Battlefield 1 multiplayera 

Nisam igrao nijedan stariji Battlefield pa otkrivam igru u pravom smislu tih riječi :) Imam dosta staža u mrežnim FPS-ovima, uključujući kojekakva natjecanja, pa mi se učinilo zgodnim podijeliti svoje početne impresije i predstojeće dogodovštine u ovoj formi gameplay videa i komentara.

Ciljam na par videa tjedno, a sadržaj će biti primarno savjetodavni i kao takav vjerojatno zanimljiviji igračima koji nisu veterani serijala. Napominjem da je ovo moj osobni "projekt" i hobi te kao takav nije vezan uz moje aktivnosti u Bugu. To samo znači da će zasigurno biti izgovorenih prostota. U prvom videu sam uspio imati samo jednu, što je svojevrstan podvig, uzmemo li u obzir da sam porijeklom iz Zagorja 

Nema baš nikakve teorije da se kvalitetom mjerim s jednim JackFragsom ili LevelCapGamingom, stoga nisam ni pokušavao prenemagati se na engleskom. Rokamo po domaći, za domaću ekipu

Uglavnom, dajte lajk ili dislajk, pišite komentare, a ako želite pratiti buduće uploadove, spičite Subscribe 

E da, napominjem i da se po prvi put susrećem s montažom videa, tako da će i to biti proces s mnogo prostora za napredak. Recimo, već će idući video biti u 1080p@60 fps... ovaj prvi sam zbog serije početničkih grešaka uspio dobiti tek u 720p@60 fps 

Enivej, da ne duljim, evo ga:

još jedan koji ima vremena za igranje,sve neki levelfegeti u zadnje vrijeme se pojavljuju sa svojim feget videima i filmićima...

16 godina
Battlefield 1

good old M4X

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

sad još čekamo kukija da pohvali igru kako je super i da usput stavi kdr od danija i kaže kako je jako dobar i pro i kako ekipa na chatu piše da je čiter...a nije već je on samo pro a to ove njubare na chatu neznaju

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Ovi zadnji Nvidia driveri su uklonjeni ?

http://www.geforce.com/drivers/results/109860

14 godina
Battlefield 1

dali se jos kome restarta komp nakon par min igranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Davor kaže...

Gospodo i dame, nudim vam prvi u budućem nizu YouTube videa posvećenih (zasad) divnom svijetu Battlefield 1 multiplayera 

Pyzdara jesi to ti bog te!?

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
moderator
Glasom i bradom! A tko si ti? :)))
Selling doors, door to door.
14 godina
neaktivan
Davor kaže...
Glasom i bradom! A tko si ti? :)))

Ayy, lijepo vidjeti da si živ! :-)

Reću samo jedno, me so hooorny #sakisaki ten dolla! x-D

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
Battlefield 1

Znači, zar nisu mogli napravit nekakvu animaciju nego onu mutavu kutiju koja se ne može nigdje baciti i samo se stvori iz čovjeka?

Čemu to dice, zašto ne ko bf3 medpack koji si bacao fino ko kutije okolo...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gdje je na kraju najjeftinije uzet key? Gledao sam na kinguinu oko 44 eura. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ta Medic kutija je zbagana . Šiknem ju pored sebe, i nema je. šiknem ju ispred sebe nakon metar i nema je. Oko mene lete prokleti metci i granate i koje šta, a ja si nemogu podignut health  . Pokušam se maknut 5 metara od te točke i onda proradi . S tim da rjeđe proradi na nekom usponu.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 18:23 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
tonik kaže...

Ta Medic kutija je zbagana . Šiknem ju pored sebe, i nema je. šiknem ju ispred sebe nakon metar i nema je. Oko mene lete prokleti metci i granate i koje šta, a ja si nemogu podignut health  . Pokušam se maknut 5 metara od te točke i onda proradi . S tim da rjeđe proradi na nekom usponu.

yep, nekad ni ne prikaze animaciju pa ni ne znas dal si ju bacio ili ne

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Battlefield 1

Tko ima problema sa ciljanjem i ''traženjem ruke'' kao što reče fila, nek pogleda u controls menu pod advanced opciju ''uniform soldier aiming'' - po defaultu je isključena. Evo i objašnjenja https://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150494051524581/

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina

Pa ta kutija ne heala ako si pod suppresionom kao ni u BF4, već sam i prije toga počeo koristiti onaj mali paket jer je jednostavno bolji.

Da velika kutija je dobra za lockere i takve mape gdje se svi natrpaju na jedna vrata, ali na bilo kojoj većoj mapi mali medkit je bolji jer se zaljepi na čovjeka, heala ga u trku i to po 10hp i još te heala pod suprešnom. Dok veliki medkit sporije heala, trebaš biti u njegovom krugu i ne heala ako netko puca čak i blizu tebe.

ElektričnaOvca odavno sam to upalio. Isto mi bio pobrkana osjetljivos miša kad sam ušao u aim down sight i onda naletim na ovu opciju i od onda sam se preporodio. Inače igram na 20% u igri i 1600dpi

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 18:32 (Jack Sparrow).
13 godina
LeftY_CRO kaže...
tonik kaže...

yep, nekad ni ne prikaze animaciju pa ni ne znas dal si ju bacio ili ne

To sam i ja skuzio. Main mi je Medic i onda mi se znalo dogodit da kad lezim a pored mene je kamen ili uzvisina... nece bacit medic crate. Nego moram pogleda u stranu gdje nema neke prepreke i onda ju baci. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Pa ta kutija ne heala ako si pod suppresionom kao ni u BF4, već sam i prije toga počeo koristiti onaj mali paket jer je jednostavno bolji.

Da velika kutija je dobra za lockere i takve mape gdje se svi natrpaju na jedna vrata, ali na bilo kojoj većoj mapi mali medkit je bolji jer se zaljepi na čovjeka, heala ga u trku i to po 10hp i još te heala pod suprešnom. Dok veliki medkit sporije heala, trebaš biti u njegovom krugu i ne heala ako netko puca čak i blizu tebe.

ElektričnaOvca odavno sam to upalio. Isto mi bio pobrkana osjetljivos miša kad sam ušao u aim down sight i onda naletim na ovu opciju i od onda sam se preporodio. Inače igram na 20% u igri i 1600dpi

napravili su da brdo opcija za one koji neznaju ciljat,ovako valjda sve igra odradi umjesto tebe...igram inače na 800dpi i 2% u igri a za vozila 5%,nisam skroz zadovoljan ali nemam baš previše vremena istraživat...ovo sve ostalo isključeno,taj aim down sight također...

ne razumijem šta taj postotak za osjetljivost miša regulira...sve mislim da to stavim sve na 0% a povećam malo dpi miša

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

To nisam skužio da ima takva razlika. Baš budem obratio pažnju. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phnx kaže...

dali se jos kome restarta komp nakon par min igranja?

Nope!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice