Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.275.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Friday kaže...
Tonči kaže...
 1070 ti neće dati ništa bitno. 

Nekima je bitno imati vise od 200 fps...

A u CSu je i 700 premalo. Ako imaš ispod toga skinovi više nisu roze boje, nego crvene, a i KD ti automatski pada.

14 godina
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

980Ti bolja od 1070? 

Koliko ona trosi? Kak su joj cijene?

Bi se možda više isplatila za BF1?

Ovisi koji monitor imaš. Za 1080px je dosta i RX480 - radi super. 1070 daje više, ali nepotrebno. Na Ultri na 1080px RX480 ima sigurno preko 60 FPS. 1070 ti neće dati ništa bitno. 

Hm, al je ogromna razlika standardni 1080p i 144Hz 1080p.

Nije bas lako u BFu imat lock na 143Hz (ako imas G sync).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
Tonči kaže...

A u CSu je i 700 premalo. Ako imaš ispod toga skinovi više nisu roze boje, nego crvene, a i KD ti automatski pada.

Humor ti je na vrhuncu, vidin da si ga skupa sa CICIJON kupova u sve po 8.

Kanter PROO
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

980Ti bolja od 1070? 

Koliko ona trosi? Kak su joj cijene?

Bi se možda više isplatila za BF1?

Ovisi koji monitor imaš. Za 1080px je dosta i RX480 - radi super. 1070 daje više, ali nepotrebno. Na Ultri na 1080px RX480 ima sigurno preko 60 FPS. 1070 ti neće dati ništa bitno. 

Hm, al je ogromna razlika standardni 1080p i 144Hz 1080p.

Nije bas lako u BFu imat lock na 143Hz (ako imas G sync).

Hmm. Trebat će mu neki opaki CPU za to i 1080, a ne 1070. Ja sam na 1440p i za 144 mi trebaju dvije 1080. Otprilike jedna 1080 i CPU kao 6600K na 4.5GHz bili bi idealni.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imam 1080p. Pogle pod Moj PC. Dobio sam na poklon od jedne posebne osobe.

U planu mi je 144Hz. Mozda wide 1080p ili možda 1440p.

Pa ako uzimam grafu, uzet cu prema buducem kompu.

Da nadjem GTX 1080 po cijeni koju mogu izmusti iz žene, bez razmišljanja bi i nju uzeo.

Zenu. I karticu.

Pa ako je suditi kako je Juniorov proc (fx8320) radio sa mojom 970, možda bi trebao uzeti i u obzir novi proc a ne samo novu grafu.

Btw. kad si se već raspištoljio onda pucaj na 1080...čemu uzimati slabije ako možeš jače 

Ali mislim da ćeš se morati još dodatno potruditi kod žene za tavko što  

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Joky007 kaže...

kolko traje singleplayer ?

Kakvi singleplayer?  

Bf 4 - Tonyhrv
12 godina

pa misije koje se ne igraju online

14 godina
fila2208 kaže...

Odlično, po ovome ispada da jedva mogu pokrenuti igru.

Nema nam druge, nego trošiti pare na novu grafičku.

Iako je Beta dobro radila (60 fps i više), izgleda da će produkcija biti zahtjevnija.

No, pričekajmo ipak vikend.

16 godina
odjavljen
C64 kaže...
fila2208 kaže...

Odlično, po ovome ispada da jedva mogu pokrenuti igru.

Iako je Beta dobro radila (60 fps i više), izgleda da će produkcija biti zahtjevnija.

Izgleda da mu za 144Hz trebaju već dvije 1080...

15 godina
C64 kaže...

ma jasno, naći ću sve moguće fixeve i složiti si 60 stabilnih.

Cijeli život imam kante od računala jer neam para za to, tako će bit i sad. Ekipa kupi za svaku novu aaa igru novu grafičku, ja jednu u 5-10 godina 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

HAHA! Zahtjevi su pregenijalni. Po ovome ispada da je Core i5 6400 2,7GHz (3,2GHz) vrijedan skoro 1.600kn ispod minimuma, odnosno u rangu minimalnih zahtjeva... 

I sad će ova igra biti vjetar u leđa svim drugim igrama da astronomski podignu zahtjeve, pa makar i bez realne potrebe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
diskDEfragmenter kaže...

HAHA! Zahtjevi su pregenijalni. Po ovome ispada da je Core i5 6400 2,7GHz (3,2GHz) vrijedan skoro 1.600kn ispod minimuma, odnosno u rangu minimalnih zahtjeva... 

I sad će ova igra biti vjetar u leđa svim drugim igrama da astronomski podignu zahtjeve, pa makar i bez realne potrebe...

Otprilike :)

Lakše je podići minimalne zahtjeve nego optimizirati igru :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
diskDEfragmenter kaže...

Vidio si što je mafia 3 sad napravila.

Astronomski zahtjevi,  a igra izgleda kao da je sa ps2 port.

S time da znam da dice to ne radi, njihove igre su i na slabijim računalima uz par firxeva mogle bit igrive.

E sad nekom je 800x600 25fps igrivo, nekom je 250fps igruivo, to je od čovjeka do čovjeka :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
Battlefield 1

Ili 800x600 na 250fps-a ako si kanter pro!

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kako to ide na živce... to je neopisivo... 

S jedne strane, danas je PC hardver nevjerojatno moćan, a s druge strane, nema PC-ja koji možeš kupiti, a da si dovoljno vremena miran (u skladu s realnim hardverskim mogućnostima)...

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vidio si što je mafia 3 sad napravila.

Astronomski zahtjevi,  a igra izgleda kao da je sa ps2 port.

S time da znam da dice to ne radi, njihove igre su i na slabijim računalima uz par firxeva mogle bit igrive.

E sad nekom je 800x600 25fps igrivo, nekom je 250fps igruivo, to je od čovjeka do čovjeka :)

Da, zato mislim da ću ipak kupiti taj Battlefield 1, jer znam da će ići dobro. Rade kvalitetno. I izgled opravdava zahtjeve.

Ali pazi sad kad izađu neke igre na engine-u od prije 2 godine pa nabiju iste zahtjeve. To mi je za čisti bojkot...

14 godina
Battlefield 1

Ja sa svojim setupom vrtim između 25 i 60 fps-a. Prosjek je nekih cca 31-34 fps-a.

Jučer sam pratio malo kako pc diše.

Znači grafička temperatura se vrti između 49 i 51 stupanj, gpu procesor se vrti između 80 i 95%.

Procesor je na 100 % tokom cjele igre.

Memorije se od početka igre punila od 6.4 gb usage pa je popelo na 7.3 gb usage negdje usred misije i tako je stagniralo.

Imao sam crash tokom igranja. Koji je točno razlog rušenja, nemam blage. Možda nedostatak rama...

-----------------

Iznenađen sam postignutim. 

Zaboravio sam napisat da sve vrtim na LOW. rezolucija mi je 1360x700 i nešt. Monitor ide do 1440 x 900. Eto... 

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:07 (tonik).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
diskDEfragmenter kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kako to ide na živce... to je neopisivo... 

S jedne strane, danas je PC hardver nevjerojatno moćan, a s druge strane, nema PC-ja koji možeš kupiti, a da si dovoljno vremena miran (u skladu s realnim hardverskim mogućnostima)...

Danas je ipak bolja situacija nego prije 10-15 godina, kada sam jedne godine mjenjao proc, a druge grafičku.

Kupiš Intelov I5 i miran si barem 5-6 godina.

Grafičke treba češće mjenjati jer se kod njih osjetnije vidi razlika u brzini, ali ni to nije kao prije

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ili 800x600 na 250fps-a ako si kanter pro!

Sad će ti ona dalmošica R....y navratiti doma da ti pojasni par stvari

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
neaktivan
tonik kaže...

Ja sa svojim setupom vrtim između 25 i 60 fps-a. Prosjek je nekih cca 31-34 fps-a.

Jučer sam pratio malo kako pc diše.

Znači grafička temperatura se vrti između 49 i 51 stupanj, gpu procesor se vrti između 80 i 95%.

Procesor je na 100 % tokom cjele igre.

Memorije se od početka igre punila od 6.4 gb usage pa je popelo na 7.3 gb usage negdje usred misije i tako je stagniralo.

Imao sam crash tokom igranja. Koji je točno razlog rušenja, nemam blage. Možda nedostatak rama...

-----------------

Iznenađen sam postignutim. 

To je dobro. Znači, i meni će raditi...

C64 kaže...

Danas je ipak bolja situacija nego prije 10-15 godina, kada sam jedne godine mjenjao proc, a druge grafičku.

Kupiš Intelov I5 i miran si barem 5-6 godina.

Grafičke treba češće mjenjati jer se kod njih osjetnije vidi razlika u brzini, ali ni to nije kao prije

Da, to je istina. Ja se sjećam. Sa PC-jem kupljenim 2001. godine, 2003. si mogao brisati prašinu.

PC kupljen 2008. trajao sve do 2014. za sve potrebe...

Sad će možda i duže uz koji upgrade.

Al kažem da mene živcira to bezobrazno nabijanje zahtjeva, jer nema potrebe. Drugo je bilo prije kad je o svakom bajtu ovisila kvaliteta prikaza slike, pa se itekeko pažljivo koristio maksimum resursa i moralo se brzo ići dalje na hardver koji je dopustio poboljšanje.

14 godina
Battlefield 1

Definitivno će ti radit. imaš novije komponente od mene. Ako Phenom II meni pali igru onda tvoj mora da ju prži tri puta bolje.

Meni je trenutno u planu minimalno 4 gb rama još ubacit. možda kasnije grafičku neku od 2 ili 4 gb. Zavisi od DLC-a koji budu izlazili. Sa procesorom budem još sačekao, kad izađe novi AM4 AMD onda ću procjenit šta dalje sa njime.

Nije baš da mi se da lupa masna lova u pc. 

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:16 (tonik).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Imam 1080p. Pogle pod Moj PC. Dobio sam na poklon od jedne posebne osobe.

U planu mi je 144Hz. Mozda wide 1080p ili možda 1440p.

Pa ako uzimam grafu, uzet cu prema buducem kompu.

Da nadjem GTX 1080 po cijeni koju mogu izmusti iz žene, bez razmišljanja bi i nju uzeo.

Zenu. I karticu.

Pa ako je suditi kako je Juniorov proc (fx8320) radio sa mojom 970, možda bi trebao uzeti i u obzir novi proc a ne samo novu grafu.

Btw. kad si se već raspištoljio onda pucaj na 1080...čemu uzimati slabije ako možeš jače 

Ali mislim da ćeš se morati još dodatno potruditi kod žene za tavko što  

Mogu potvrdit.Fx+144hz nejde jedno uz drugo.Radje i5 6600k i gtx 1060 ili 1070,ovisi dal te zulja da igras na ultra ili ne

ali i dalje bolje 100fps na 144hz nego na 60hz

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:36 (kurt).
15 godina
neaktivan
tonik kaže...

Definitivno će ti radit. imaš novije komponente od mene. Ako Phenom II meni pali igru onda tvoj mora da ju prži tri puta bolje.

Meni je trenutno u planu minimalno 4 gb rama još ubacit. možda kasnije grafičku neku od 2 ili 4 gb. Zavisi od DLC-a koji budu izlazili. Sa procesorom budem još sačekao, kad izađe novi AM4 AMD onda ću procjenit šta dalje sa njime.

Da. Ima i drugih troškova u životu. Ja sam upravo 5.680kn ulupao u ovaj mojPC ... mislim da je za sada dovoljno:)

Zapravo, trebalo bi biti:)

14 godina
diskDEfragmenter kaže...
tonik kaže...

Da. Ima i drugih troškova u životu. Ja sam upravo 5.680kn ulupao u ovaj mojPC ... mislim da je za sada dovoljno:)

Zapravo, trebalo bi biti:)

Mi smo štjedjeli 2 mjeseca, uštedjeli 6000kn i ulupali lovu u... sušilicu veša Nemam pojma zašto, ne usudim se ženu pitati.

14 godina
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 1

Ajd me dodajte na original pa da bacimo koji. 60Ri5

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
diskDEfragmenter kaže...

Da, to je istina. Ja se sjećam. Sa PC-jem kupljenim 2001. godine, 2003. si mogao brisati prašinu.

PC kupljen 2008. trajao sve do 2014. za sve potrebe...

Sad će možda i duže uz koji upgrade.

Al kažem da mene živcira to bezobrazno nabijanje zahtjeva, jer nema potrebe. Drugo je bilo prije kad je o svakom bajtu ovisila kvaliteta prikaza slike, pa se itekeko pažljivo koristio maksimum resursa i moralo se brzo ići dalje na hardver koji je dopustio poboljšanje.

Ma to je bilo tako jer su igre uvijek rađene prvo za konzole pa onda za PC, a ako si napravio neki dobar picek 2008. mogao si s njim igrati sve do nove generacije konzola jer jednostavno nisu igre radili zahtjevnije od toga. Na low je svak igra mogla pristojno raditi na kompu starom 8 godina, pošto je low-medium obično bilo što su konzole dobile, a to je moglo raditi i na starim picekima. BF3 sam igrao na starom kompu iz 2009. godine na 30-35fps, ali BF4 koji je na novoj generaciji više ne tako lako, dok BF1 zahtjeva ipak barem 2-3 godine star picek.

Isto tako su prenapuhani zahtjevi. Jer mislim da DICE minimalnu konfu računa onu koja može igru porketati na 60fpsa bez da pada ispod toga, a preporučani su oni koji mogu ultra-high na 60 i tko zna koja rezlucija. Svaki izdavač ima neke svoje kriterije.

Ali nije bed kad su veliki zahtjevi, a igra izgleda dobro kao BF1, nego kad igra izgleda gore nego neke igre iz 2007. kao mafia 3, a zahtjeva i vrti se gore od BF1.

17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ti si u BFBC2 vozio bagije s kockastim kotačima - nisi relevantan! :)

4 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Ti si u BFBC2 vozio bagije s kockastim kotačima - nisi relevantan! :)

Ali sam imao preko 40fpsa na prastarom piceku. I to je bilo jer sam u configu previše cmanjio detalje.

13 godina
neaktivan
pirat kaže...

S 480 na high ja imam 120 fpsa,ba ultra se drži oko 90avg...

A ne znam dal je 480 toliko močnija od r9 390 u toj igri, ili mene koče rami (8GB), ali ja jedva držim stabilan lock na 60 ...

Bene docet, qui bene distinguit.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice