kad vidim da je u rushu vozilo odmah mi se smrači.
najbolje rush mape su uvijek imale vozilo...
Najbolje mape s vozilima su uvijek imale rush mod ...
The beta is scheduled to begin next Wednesday, August 31, meaning that if you signed up to become a Battlefield Insider, you should gain access on Tuesday, August 30. Look out for a code in your inbox next week granting you early access.
Ajde, strpite se još malo pa ćemo ostati razočarani, ili ugodno iznenađeni :)
Ajde, strpite se još malo pa ćemo ostati razočarani, ili ugodno iznenađeni :)
Pa neugodno iznenadjeni cete biti vi koji ste preorderali...
Zakaj?
Pa vjerojatno jer loše igra. S vozilima.
razočaran ili ne igrat ću
izbor drugih fpsa je nikakav, arma, squad spori i dosadni za popizdit, cs, cod, overwatch, to nisu "igre" to su "igrice" za klince
survival igre farmanje, gridanje također dosadilo
witcher 3 i slične single player nemogu smislit
Je'l itko od insidera dobio ikakav mail za betu?
Kod mene ništa, pa sad ako nema pre-loada... BTW, navodno je oko 6,5GB beta client.
razočaran ili ne igrat ću
izbor drugih fpsa je nikakav, arma, squad spori i dosadni za popizdit, cs, cod, overwatch, to nisu "igre" to su "igrice" za klince
survival igre farmanje, gridanje također dosadilo
Svaki puta kada mi vele "Daj odrasti više!" to u biti znači da će mi BF1 biti izvrsna igra!
To zato šta nisi zna da se u vičeru može jebavat
Ja san dobia mail i evo već skidan jebenih 24.7GB, pa jesu oni normalni za jebenu betu.
Btw preload je moze se igrat tek u sridu od 10h ujutro.
vi bar imate vremena za igrat betu i bf1,ja izgleda neću uspjet probat betu...
Ja san dobia mail i evo već skidan jebenih 24.7GB, pa jesu oni normalni za jebenu betu.
Ovaj Dalmoš je tolko lijen da mu je mrsko skidati igru, mislim kao da on sam mora nositi tih 24gb. I to još besplatnu betu mu je mrsko skidat.
Opet Tonči o netcodu....igra ce biti fejl, a ukurac!
Pa, igra nije svakome radila probleme. :) Pogotovo od kad su uveli 60 i više tick servere. Zašto ne prihvatite da većina ovdje imamo smeće od veze na net i da je najveći problem u tome. :)
Pa, igra nije svakome radila probleme. :) Pogotovo od kad su uveli 60 i više tick servere. Zašto ne prihvatite da većina ovdje imamo smeće od veze na net i da je najveći problem u tome. :)
Ja imam dobru vezu ali nemam skill. Reklo bi se da sam ja u najvecem problemu.
*cries in spanish*
Ovaj Dalmoš je tolko lijen da mu je mrsko skidati igru, mislim kao da on sam mora nositi tih 24gb. I to još besplatnu betu mu je mrsko skidat.
nemoš ti to razumit kuky, s tim se rodi
Ja imam dobru vezu ali nemam skill. Reklo bi se da sam ja u najvecem problemu.
*cries in spanish*
Ja nemam ni vezu, ni skill.
Ali ja sam se time pomirio, pa se ni ne žalim.
ovo je troll jel
Ovaj Dalmoš je tolko lijen da mu je mrsko skidati igru, mislim kao da on sam mora nositi tih 24gb. I to jošbesplatnu betu mu je mrsko skidat.
potrebno naglasiti kad je EA u pitanju
Uffff, jebem ti...kad će vište taj 31.08.
Uglavnom 130€ je otišlo najboljoj firmi na svitu. Zaslužili su ljudi svaki cent...
Uglavnom 130€ je otišlo najboljoj firmi na svitu. Zaslužili su ljudi svaki cent...
Uffff, jebem ti...kad će vište taj 31.08.
bf je nešto vrijedio dok ga nije uzeo ea pod svoje skute
https://consumerist.com/2013/04/09/ea-makes-worst-company-in-america-history-wins-title-for-second-year-in-a-row/
https://consumerist.com/2013/04/09/ea-makes-worst-company-in-america-history-wins-title-for-second-year-in-a-row/
Nema veze, meni su super.
Obožavam ultimate edišn igjice.
Dodali su muški glas u igru:
ovo je troll jel
Ne, stric mu radi u DICE-u, pa ima veze.
Za nas vrijedi ovo:
https://mobile.twitter.com/BFBulletin/status/769984699141947393
Some of you have been asking whether there will be pre-load for the open beta. No, there won't be pre-load
Replay i meni jos vise,25,2 GB....koji qurac je tim ljudima.Jos 20% pa sam miran,al nevjerujem da cu je igrat puno.
Dodali su muški glas u igru:
Šta smo ograničeni na tako mlitave glasove? Zastavica Damien Duff se gubi a njega boli tuki...