Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Hahaha, ako mrzite 3D spotting, od ovog bi vam moglo pozliti

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Pitanje, šta nije da će biti onemogućeno 3d spotanje za vrijeme oluja (kiša na Scaru, Darude na Sinaju i tako dalje)? Ali da, ovo je jako kancerogeno istina.

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ugrađeni Wallhack u igru, nice!

Znači, ovi koji rade cheat, samo iskoriste "taj gadget"...

EDIT:

Ovo gore je bio sarkazam, ako niste shvatili.

I, jedan cool cinematic:

Hmm, možda je već bio, sorry ako je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 8:43 (TomoR).
14 godina
Battlefield 1

Ekipa dali se zna kada će biti beta dostupna?
I dali će beta biti dostupna svim igračima ili?

EDIT
Vidim sad 31.8 :)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 9:05 (kruskar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Da se ne jebem s linkanjem priko mobitela, sad na yt potraži battlefront pulse scan pa mi reci vidiš li kakvu sličnost 

13 godina
Dodinho kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pitanje, šta nije da će biti onemogućeno 3d spotanje za vrijeme oluja (kiša na Scaru, Darude na Sinaju i tako dalje)? Ali da, ovo je jako kancerogeno istina.

Nije da ce biti onemoguceno, nego ce samo slabije (ili nikako) "hvatati" na daljinu. Isto ko u BF4 za vrijeme oluje ili u dimu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Oooooooo nabijem ih na .....

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Tonči kaže...

Baš i ne. SWBF je prilično dobra igra danas i relativno dosta se igra. Daleko od dosadnog. BF1 vuče na SWBF i to je dobra stvar. Sad da se prebace na BattleEye umjesto smeća od PB-a i konačno riješe problem $30 cheatera...

Ne, to nije dobra stvar. To je za ljubitelje serijala najgori smjer u kojem mogu ići 

Evo Ceco, ako si ljubitelj bf serijala, a mislim da jesi, onda valjda kužiš o čemu pričam... Net je prepun ovako nezahtjevne publike i tu im je najlakše pobrati pare. Bitno da je grafika dobra, a za ostalo lako

Volume... Kuzim ja sta ti zelis ali iskreno i da sad mi naprave jedan od drzaih BF 1942 i BF 2 u novom Frosbite 3 pitanje je bi li mi se uopce dalo to igrati nesto u cemu vec imam 3oooh ... Ruku na srce BFBC2 i dalje izgleda odlicno pa mi vise nije to to.... Isto tako BF 3 kojeg sam volio samo zbog jedne jedine mape.... i to mi je daleko najgori BF nastavak sto je vjerojatno tu vecini bas suprotno..... Ja stojim iza svega toga sto si ti rekao manje vise jer ni ja ne volim da me se pravi budalom ako vec nesto placam, ali mi je glupa izjava TO NIJE PUNOKRVNI BF.... jer bas kao sto je vec netko pisao sta je ta definicija PUNOKRVNOG .... Jer mene koji sam totalna BF kuja je zadovolji i BFH i BF2P ... isto tako zadnji omrazeni BFHL koji nije BF zamisli samo zbog tematike... cinjenica je ta da nisam igrao BF 1943 tako zabavnu i optimiziranu igru koja nudi dosta.... ali eto kad treba mrzit idemo hejtati do kraja.... Jer za mene PUNOKRVI BF je sve sto me uspije zabaviti u onom orginalnom sto BF trazi a to je da je vazniji PTFO od bilo kakvog igranja na KD ali opet dopusta pojedincima da bez problema mogu igrati kao lone wolf i hvatati KD... Da budem iskren ocekivao sam puno vise od BF 1 i sa svakom novom vjesti osjecam se ko da netko vrelo zeljezo baci u hladnu vodu i oni prvi dojmovi ispare...... Ali vidit cemo tko zna mozda i bude toliko zarazan da cemo opet svi visiti na njemu 0/24... Od Hardline nisam ocekivao nista pa na kraju ne mogu ogavni BF 4 pokrenuti nakon njega.... BF 4 cisti dokaz da se sa "sadrzajem" moze pretjerati

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 1

Znači suckat će novi bf?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Volume kaže...
Tonči kaže...

Baš i ne. SWBF je prilično dobra igra danas i relativno dosta se igra. Daleko od dosadnog. BF1 vuče na SWBF i to je dobra stvar. Sad da se prebace na BattleEye umjesto smeća od PB-a i konačno riješe problem $30 cheatera...

Ne, to nije dobra stvar. To je za ljubitelje serijala najgori smjer u kojem mogu ići 

Evo Ceco, ako si ljubitelj bf serijala, a mislim da jesi, onda valjda kužiš o čemu pričam... Net je prepun ovako nezahtjevne publike i tu im je najlakše pobrati pare. Bitno da je grafika dobra, a za ostalo lako

Volume... Kuzim ja sta ti zelis ali iskreno i da sad mi naprave jedan od drzaih BF 1942 i BF 2 u novom Frosbite 3 pitanje je bi li mi se uopce dalo to igrati nesto u cemu vec imam 3oooh ... Ruku na srce BFBC2 i dalje izgleda odlicno pa mi vise nije to to.... Isto tako BF 3 kojeg sam volio samo zbog jedne jedine mape.... i to mi je daleko najgori BF nastavak sto je vjerojatno tu vecini bas suprotno..... Ja stojim iza svega toga sto si ti rekao manje vise jer ni ja ne volim da me se pravi budalom ako vec nesto placam, ali mi je glupa izjava TO NIJE PUNOKRVNI BF.... jer bas kao sto je vec netko pisao sta je ta definicija PUNOKRVNOG .... Jer mene koji sam totalna BF kuja je zadovolji i BFH i BF2P ... isto tako zadnji omrazeni BFHL koji nije BF zamisli samo zbog tematike... cinjenica je ta da nisam igrao BF 1943 tako zabavnu i optimiziranu igru koja nudi dosta.... ali eto kad treba mrzit idemo hejtati do kraja.... Jer za mene PUNOKRVI BF je sve sto me uspije zabaviti u onom orginalnom sto BF trazi a to je da je vazniji PTFO od bilo kakvog igranja na KD ali opet dopusta pojedincima da bez problema mogu igrati kao lone wolf i hvatati KD... Da budem iskren ocekivao sam puno vise od BF 1 i sa svakom novom vjesti osjecam se ko da netko vrelo zeljezo baci u hladnu vodu i oni prvi dojmovi ispare...... Ali vidit cemo tko zna mozda i bude toliko zarazan da cemo opet svi visiti na njemu 0/24... Od Hardline nisam ocekivao nista pa na kraju ne mogu ogavni BF 4 pokrenuti nakon njega.... BF 4 cisti dokaz da se sa "sadrzajem" moze pretjerati

Ako cemo iskreno, battlefield vec jaaako dugo nije battlefield. BFBC2 sam preskocio, mea culpa, ali sve ostale sam igrao, SVE SVE SVE sto spada u BF na PC-u.

Zadnji pravi, punokrvni battlefield je bio BF2. Naglasak battlefielda je na timskoj igri i ukupnom feelingu igranja. Ne kazem da su BF3, BF4 i BFHL losi kao takvi, ali to vise nije to sto je nekoc bilo. Svakako previse modova igre sa hrpom servera koji ih vrte a zjape prazni. Definitivno previse grafike koja, ruku na srce, bas ne pridodaje igrivosti, ali je zato sve fino usminkano. Sva ta grafika i tezina igre dodaju potrebom za povecanim tickrateom i kojecemu, sto opet uzima dio uzitka. I na kraju imas super renderiranog neprijatelja kojeg ne mozes pogoditi zbog laga i rubberbandinga. Jednostavno previse smeca je nabacano u igru i samom gameplayu je to kamen oko vrata. Na karkandu u bf2 imam 600-700 sati a taj isti karkand u bf3 je bio smece. Takve epske bitke su se vodile tamo na kraju pruge prema otoku a u bf3 sa frostbiteom je takva bitka jednostavno izgubila smisao. BF1 mi izgleda preljepo i upravo radi toga me je strah kakva ce biti igrivost i feeling igranja. Ako zelim nesto lijepo i high quality upalit cu si pcmark, ali kad upalim BF - zelim igrati, zelim biti dio tima, zelim fluidan experience ... pi*ka mu materina, ako tiplam 120-130 eura, zar trazim puno? Tocno to sto Ceco kaze - pretjerivanje sa sadrzajem skodi onome sto bi BF trebao biti. Je*eni levolution ... kad pada zgrada svi trzaju ko blesavi, al brate, izgleda ljepo u 3 pi*cke Lepe Lukic!

Nemam pojma ... vjerojatno cu kupit, pa onda pi*dit tu po forumu sto sam kupio poluproizvod, kao i sa bf4 ... jbg ... ovce su tu da se sisaju a ja sam ovca, i to sentimentalna koja se i dalje nada onom feelingu iz bf2 ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen

Bastardo baš zbog toga ja očekujem puno od BF1. Sa SW:BF su pokazali da mogu napraviti dobro netcode i da mogu složiti igru bez problema. A kako isti engine koriste i ovdje...

I BF2 nećemo nikad više vidjeti.  - Custom dedicatede za LAN, privatne mreže...

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

nemrem vjerovat da ovo govorim ali bastardo ovo ti je mislim najsuvisliji post ikad 

što se tiče bf1 ,ne pratim ništa oko njega ali mislim ako se ne varam da beta kreće sad 31.08.? 

to ćemo svakako isprobati pa ćemo na temelju toga odlučiti dali se kupuje ili nastavljam rokat overwatch koji je btw meni osobno VRH.

ali pogledao sam par tu filmića i vidim gdje vodi ovaj bf, kao i zadnja dva tri unazad - noob frendly je orijentirana,a  to meni kao teškom skilleru ne paše 

to je za petka,tukya i takvu odabranu ekipu idealna igrica 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Ceco ja ni ne tražim da oni izbace kopiju nekog od starih nastavaka u novoj grafici, već samo želim "easy to learn, hard to master" igru kakav bi bf po meni triba biti. Oni to ne rade već idu u totalno suprotnom smjeru. Činjenica je da je svaki nastavak serijala koji izbace u velikoj većini stvari lošiji od prethodnika

Kad napišem punokrvni ili pravi mislim na bf čija će izrada biti usmjerena na stvari koje su bitne, bez dodavanja hrpe nepotrebnih sranja koje u konačnici samo uništavaju gameplay. Najbolji primjer toga ti je bf4 kojeg i sam spominješ
Dizajn mapa i prilagodba istih za određeni mod im je opet na zadnjem mistu, jer ove dvi koje sam do sad vidia su loše dizajnirane i balansirane. Balans klasa, iz onog šta se dosad moglo vidit, opet nije određen kako triba prema većini ljudi. Dobra dio oružja opet nema smisla koristiti jer su u svakom pogledu lošija od nekog drugog iz iste klase.
S battlelogom opet nisu napravili ništa pametno, dapače po meni je čak lošiji i nepregledniji, a imali su podlogu za napraviti nešto odlično. Samo su ga bolje prilagodili konzolama
Smanjili su količini dlc-a koje ćeš dobiti s premiumom iako je cijena ostala ista. Opet razdvajaju community mada smo se svi nadali da neće.
Comm rose, commander i komunikacija među igračima opet nisu odrađeni kako triba. Ubacili su hero pickupove. Šta igram, jebeni rpg? Svaki element igre su dodatno učinili noob friendly, čak su posranih 313 morali izbaciti iz aviona. Pari da je dosad bila avio simulacija pa je tribalo olakšati novima, jer ne daj bože uložiti malo vrimena i truda u nešto s čim želiš dobro igrati.
Wallhack is swbf je ubačen u igru. Ustvari kompletno grafičko sučelje, font i još dosta toga su samo copy/paste battlefronta
Mogu još milijun stvari nabrojati, al neman volje
Ako šta serem po onome šta rade, serem iz ljubavi prema serijalu i zato šta želim da napokon izbace nastavak dostojan bf imena, a ne da puljcam samo da pljucam

Zgadilo mi se sve, jer nakon pustih priča o tome kako slušaju community i kako na igri rade 4 godine ispada da će ovo biti još samo jedno sranje i da rade sve suprotno od tih želja communitya. Koga onda to oni slušaju, ljubitelje serijala ili ove nove kojima se digla stvar nakon trailera i kojima će bf1 biti prvi bf?

8 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Za pocetak bi trebalo vratiti ranking kakav je bio u BF2. A ne ovo aktualno sranje koje je jos gore od COD-a. Spottas nekoga - odmah 3 cina gore. I vojna penzija!

Freak Show Inc.

10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Bastardo baš zbog toga ja očekujem puno od BF1. Sa SW:BF su pokazali da mogu napraviti dobro netcode i da mogu složiti igru bez problema. A kako isti engine koriste i ovdje...

I tvojih usta ...

BTW otkud sad ti moderator? Jel to ista fora kao kad je friendov stari bio vozac busa za bivsi SUP pa je vozio hrpu cipelica u Bg da dobiju inspektorski cin, pa kad su djelili i njemu dali :) ili je to po nekoj zasluzi?

ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemrem vjerovat da ovo govorim ali bastardo ovo ti je mislim najsuvisliji post ikad 

što se tiče bf1 ,ne pratim ništa oko njega ali mislim ako se ne varam da beta kreće sad 31.08.? 

to ćemo svakako isprobati pa ćemo na temelju toga odlučiti dali se kupuje ili nastavljam rokat overwatch koji je btw meni osobno VRH.

ali pogledao sam par tu filmića i vidim gdje vodi ovaj bf, kao i zadnja dva tri unazad - noob frendly je orijentirana,a  to meni kao teškom skilleru ne paše 

to je za petka,tukya i takvu odabranu ekipu idealna igrica 

Svaki moj post je suvisao ali si ti ocito danas prvi put citao sa razumjevanjem :)

Friday kaže...

Za pocetak bi trebalo vratiti ranking kakav je bio u BF2. A ne ovo aktualno sranje koje je jos gore od COD-a. Spottas nekoga - odmah 3 cina gore. I vojna penzija!

Da, rijetko se tamo nailazilo na generale a danas levelup ide katastrofalno brzo ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 13:00 (Bastardo).
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Da, rijetko se tamo nailazilo na generale a danas levelup ide katastrofalno brzo ...

Dvaput sam samo vidio lika sa 4 zvjezdice. Nuff said...

Sa 3 ih je znalo biti tu i tamo.

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Tonči kaže...

I tvojih usta ...

BTW otkud sad ti moderator? Jel to ista fora kao kad je friendov stari bio vozac busa za bivsi SUP pa je vozio hrpu cipelica u Bg da dobiju inspektorski cin, pa kad su djelili i njemu dali :) ili je to po nekoj zasluzi?

Sve ovisi kome popušiš. To tako s ustima, jel', ide. Nadam se da druga rečenica neće, samo ova prva. BF2 FTW.

(realno ovako to ide već od 2k9)

Bastardo kaže...

Friday kaže...

Danas kupiš otključavanja pa ne moraš ni to.

Heroji u BF1? WTF? E to je sranje. U Star Warsu ide u canon. Ovdje je baš fuj ideja. I u SW iritira, a kamoli ovdje.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Bug!

Obrub koji je u deathcamu je "zalutao". Samo se nadam da neće prodavati spiku da to ne mogu naći u sourceu! 

Treba im Petko da im pokaže kako se kucka fino tkanje! 

17 godina
Tonči kaže...

Opet Tonči o netcodu....igra ce biti fejl, a ukurac!

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Di je onaj moron sto je svima pozelio rak kad ga ubiju?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Šta fali 3D, ja se uvik useren u kinu kad koplje ide prema meni......

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Di je onaj moron sto je svima pozelio rak kad ga ubiju?

Fali ti?

15 godina
neaktivan
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

Vi ste svi pukli jer se svađate oko igre koju još nitko od vas nije probao. 

Pravi BF je BF sa ogromnim mapama, sa CQ large(ne rush) i mnogo mnogo naglaska na vozila i timsku igru. Netcode je u BF serijalu od uvijek sucksao i tako će ostati jer je svaki BF do sad imao vrhunsku vizualnu izvedbu, dok je internet uvijek zaostajao sa tim da može prenjeti tolku količinu podataka za tako zahtjeva igra.  BF kao i svaki drugi FPS uvijek je imao i imati će par puški koji će biti bolje od drugih. Tako je od BF2. U BC2 prvo M60, pa AN94, pa AK74u, pa onda XM8 i to sa svakim patchem su ljudi vajnali da je neki puška op. U BF3 je to bio prvo F2000, pa M249, pa onda AEK i na kraju M16. Dok u BF4 balans oružija još i najbolji od svih BFova.

Recimo taj balans mapa je ponekad u BF namijerno napravljen da favorizira jednu stranu. Recimo Oman, Karkand i Wake. To je s razlogom bilo napravljeno kako bi se mogao i assault CQ igrati i simulirati napadače i obranu.

BF isto tako do prije BC2 malo zaostajao u infantry combatu za svojom kokurencijom koja je ostavljala puno bolji feeling napucavanja i opčenito borbe. Malo veći naglasak i malo bolja infantry borba je počela sa BC2,a tek je u BF3 zaživila do kraja i sad tuče konkurenciju u svim segmentima. Zapravo s vremenom BF evoluira i prilagođava se masama, a s obzirom na prodaju tako će izgleda i nastaviti.

Tako da uzalud svađe i prepucavanja kad igra ide svojim smjerom i nitko to neće promjeniti. Sad je na vama da se prilagodite igri ili ako vam ne paše nalazite alternativu, ali opet ispada isto kao kod BF4 da bolje alternative nema, osim starijeg nastavka battlefielda.

Moj PC  
9 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pravi BF je BF sa ogromnim mapama, sa CQ large(ne rush) i mnogo mnogo naglaska na vozila i timsku igru. Netcode je u BF serijalu od uvijek sucksao i tako će ostati jer je svaki BF do sad imao vrhunsku vizualnu izvedbu, dok je internet uvijek zaostajao sa tim da može prenjeti tolku količinu podataka za tako zahtjeva igra.  BF kao i svaki drugi FPS uvijek je imao i imati će par puški koji će biti bolje od drugih. Tako je od BF2. U BC2 prvo M60, pa AN94, pa AK74u, pa onda XM8 i to sa svakim patchem su ljudi vajnali da je neki puška op. U BF3 je to bio prvo F2000, pa M249, pa onda AEK i na kraju M16. Dok u BF4 balans oružija još i najbolji od svih BFova.

Recimo taj balans mapa je ponekad u BF namijerno napravljen da favorizira jednu stranu. Recimo Oman, Karkand i Wake. To je s razlogom bilo napravljeno kako bi se mogao i assault CQ igrati i simulirati napadače i obranu.

BF isto tako do prije BC2 malo zaostajao u infantry combatu za svojom kokurencijom koja je ostavljala puno bolji feeling napucavanja i opčenito borbe. Malo veći naglasak i malo bolja infantry borba je počela sa BC2,a tek je u BF3 zaživila do kraja i sad tuče konkurenciju u svim segmentima. Zapravo s vremenom BF evoluira i prilagođava se masama, a s obzirom na prodaju tako će izgleda i nastaviti.

Tako da uzalud svađe i prepucavanja kad igra ide svojim smjerom i nitko to neće promjeniti. Sad je na vama da se prilagodite igri ili ako vam ne paše nalazite alternativu, ali opet ispada isto kao kod BF4 da bolje alternative nema, osim starijeg nastavka battlefielda.

Ja tebe odavno pamtim kao muckog provokatora!

16 godina
moderator
Teknokyo kaže...

Ista kao što je bila u alphi. 

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 1

ova mapa mi je jako slična onoj iz battlefronta iz bete...lol kao da je ista.

Kad počinje beta? tako sam van te bf sheme da ni to ne znam. Thy.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kad vidim da je u rushu vozilo odmah mi se smrači.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Sad treba zapjevati onu.... "Stari se, Stariii seeeeEeeEE..."

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad vidim da je u rushu vozilo odmah mi se smrači.

Zakaj?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice