Gdje je on, nije se odavno javio da mi svojim postovima uljepša dan...
Možda mu ponestalo mail adresa da kreira novi account?
EDIT:
LvlCap:
PonyLionHD (leti, a šta bi drugo):
Gdje je on, nije se odavno javio da mi svojim postovima uljepša dan...
Možda mu ponestalo mail adresa da kreira novi account?
EDIT:
LvlCap:
PonyLionHD (leti, a šta bi drugo):
Pa gotova je alfa već skoro mjesec dana, sumnjam da itko sada igra.
Pa zato i pitam o kakvim bugovima, pečevina i sliovima pričaš... Pušiš drogu?
Pa gotova je alfa već skoro mjesec dana, sumnjam da itko sada igra.
pa nije reka da igra, nego samo da su popravili... dojava i to....
Voljum opet koristi govor mrznje.
Sigurno se bode marijuanom i snifa benzin.
Perfektan je za rust.
Čudi me da Teknokyo ne voli tu igru, on inače voli takve igre gdje mučki kradeš drugima.
Perfektan je za rust.
Čudi me da Teknokyo ne voli tu igru, on inače voli takve igre gdje mučki kradeš drugima.
Pa pogle sta je smithu napravio od stroja kad ga je ovaj zamolio za pomoc. Zamisli sta bi bilo da se tako u rustu zajebava...
Ona blamaza sa ventovima?
Ona blamaza sa ventovima?
To nije blamaza, to je zlocin protiv covjecanstva. Stvarno sam se svega nagledao - od ubojstava, sakacenja, obdukcija, leseva, vlastitih staraca dok se prase... Ali brate mili, ta dva ventilatora su me uznemirila do te mjere da nisam ni na forumu mogao pisati dok ih nije sredio.
Puše bura
Nosi sve
Kaos
Haiku
Kaos
Haos, kak bi volanec rekao...
Perfektan je za rust.
Ehm, možda zato jer sam lone wolf? Teško da u rustu možeš nešto sam. Battle royale je druga priča :)
Ehm, možda zato jer sam lone wolf? Teško da u rustu možeš nešto sam. Battle royale je druga priča :)
U rustu sam ne mozes apsolutno nista. Mozes se samo frustrirati i psovati.
Pa i od BC2 je rush bio mod rađen za max 24 igrača, samo što svi nekako vole 32 i onda se kasnije žale na balans.
Moja zena kaze da velicina nije bitna
Pa i od BC2 je rush bio mod rađen za max 24 igrača, samo što svi nekako vole 32 i onda se kasnije žale na balans.
ma 32 su voljeli jer su mogli mixati sa small CQ servere.
Ovo je imho super vijest, a ti Špelac ne njatke neg provjeri jel ti se sve ok kompajlira!
PS koji qurac opet stavljaju impact grenade?????
PS koji qurac opet stavljaju impact grenade?????
Po trenutno pokazanome imaju "samo" tipa 40 damage, pa nije tako strašno kao u BF4 gdje imaju 80 damage.
Ja ne znam je li Dr Basta tu na forumu da pogleda rentgensku snimku koju nam je Floyd poslao. Vidi li se na njoj da je stradao meniskus ili nas folira
BC2 je imao rush na 32 bez problema...... meni je bilo odlicno sto su drugi modovi bili bas ograniceni slotovima... kao squad rush, SQTDM
A pazi ovog proletera...
Kad se treba skupit sa ekipom i druzit se onda mu je koljeno skljocnulo. A kad treba provocirati po forumu - onda je prvi i nista ne skljoca...
Dobro je Ivanec rekao za tebe
Ja ne znam je li Dr Basta tu na forumu da pogleda rentgensku snimku koju nam je Floyd poslao. Vidi li se na njoj da je stradao meniskus ili nas folira
Ne jebi... to ti Mudo uvalio svoju sliku dok te pijan bario! Špelac je popisa TU jer je uvrijedio mojih 14cm 8===D ----
BC2 je imao rush na 32 bez problema...... meni je bilo odlicno sto su drugi modovi bili bas ograniceni slotovima... kao squad rush, SQTDM
qurca nije valjao na 32pl, ko BF3/4 na 64pl --- Valaparaiso na 32pl nisi prvi stejđ prošao ni pod razno!
To ona tebe tješi
To ona tebe tješi
Znači da je prava žena za njega, prihvatila ga je sa svim njegovim nedostacima i manjkavostima.
qurca nije valjao na 32pl, ko BF3/4 na 64pl --- Valaparaiso na 32pl nisi prvi stejđ prošao ni pod razno!
nisi mogao ako si panj.... :P .... Mi smo na 53 serveru vrtili na 32 i najgora baza je na toj mapi uvijek bila ona predzadnja kad si se penjao uz brdo.... Prva je bila kikiriki sa dobrim UCAV, Bradley i Black Hawk <3 <3
nisi mogao ako si panj....
Ceco nije lijepo da covjeka tako provociras a znas da ga boli koljeno
pa Floyd to je bila i jebena poanta i razlog zasto je BC bio tako dobar i zabavan... Jer ekipa koja nije radila zajedno je bila guzena bez obzira na poziciju napadaca ili branitelja M-com... I i.ao si mogucnosti za flenkanje koliko ti srce pozeli pa i unistavanje m-coma ...
Hm,ajmo sazeti malo.
Bc2 rush je bio napravljen za 24 playera, 32 su radili za cq.
Stavi isto jake timove u attackere i u defendere i attackeri u 80% gube, 32 pl server.
Preveliki je bio spam na chokovima, a svaka mapa ih je imala, defenderi sve zaklone srokaju i na brisanom prostoru si, ticketi iscure za cas ( 75 je defaultno i rijetki su bili serveri sa vise, mozda ne budu vise normal setting, ne sjecam se vise)
Sve u svemu nije to to bilo. Pitaj bilo kojeg G-ovca bc2 veterana , nex mrski....
PS tko ne potvrdi moje rijeci sredim mu koljeno :)