Ja uopce ne sumnjam da ce onaj cigan sajberovski naci negdje dobar deal za par pesosa, jena, rubalja, drahmi ili rupija...
Jedan put je i guzice da za igjicu tako da svi cekamo ponude velikog vođe
Ja uopce ne sumnjam da ce onaj cigan sajberovski naci negdje dobar deal za par pesosa, jena, rubalja, drahmi ili rupija...
Jedan put je i guzice da za igjicu tako da svi cekamo ponude velikog vođe
Mape:
Amiens
A massive attack on the scarred battlefields of northern France. As part of the Kaiser's battle, the German army throws everything they have to try to break through the British lines. Prepare for truly cataclysmic assaults as you push through the trenches of the St. Quentin Scar. Be the first soldier to break through the fortified lines and assault the pristine village of Travecy, untouched by the war… until now.
Monte Grappa
Take part in one of the final battles among the peaks of kings in the Venetian Alps. High up above the clouds a desperate fight for control of mountain forts are challenging even the toughest soldiers. Utilize the massive fort cannons to stop the advancing enemies as they scale the mountainside. Up here, in this furious struggle, the Austro Hungarian Empire holds the upper hand, but the Italian Army won't stop until they've taken back what's theirs.
Empire’s Edge
Along the Adriatic coast a fierce struggle for land and life is taking place. A rugged but fortified shore becomes the battlefield for an empire under siege. What was once a beautiful Mediterranean village by the coast is now transformed by mechanized war, where waves and dreadnought battleships pound the remains of Italy’s Great War.
.
.
.
.
Reci ti njima Cyber. 10/10 Would read (and fap to) again.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ak ste vi normalni....
Mape:
Amiens
A destructive clash in a majestic city. Fight on the streets and squares in French city of Amiens during the German spring offensive. A struggle in crumbling alleys, a courthouse, around bridges and railways where the British and the Germans desperately seek to control the depths of the city.
A massive attack on the scarred battlefields of northern France. As part of the Kaiser's battle, the German army throws everything they have to try to break through the British lines. Prepare for truly cataclysmic assaults as you push through the trenches of the St. Quentin Scar. Be the first soldier to break through the fortified lines and assault the pristine village of Travecy, untouched by the war… until now.
Monte Grappa
Take part in one of the final battles among the peaks of kings in the Venetian Alps. High up above the clouds a desperate fight for control of mountain forts are challenging even the toughest soldiers. Utilize the massive fort cannons to stop the advancing enemies as they scale the mountainside. Up here, in this furious struggle, the Austro Hungarian Empire holds the upper hand, but the Italian Army won't stop until they've taken back what's theirs.
Empire’s Edge
Along the Adriatic coast a fierce struggle for land and life is taking place. A rugged but fortified shore becomes the battlefield for an empire under siege. What was once a beautiful Mediterranean village by the coast is now transformed by mechanized war, where waves and dreadnought battleships pound the remains of Italy’s Great War.
Pogledao sam onaj video osječak od level smrada kojeg je Tom postao i frajer je istaknuo par VEOMA bitnih stvari za nas iz mehanizirane bojne.
Postoji posebna klasa za vozila i ona se automatski (valjda) dobiva ako se spawnate na vozila iz baze....ako uđete na vozila van baze onda ste klasa koja ste i bili do tada. Jedino te posebne klase imaju opciju autorepaira unutar samog vozila i to znači da nećete moći uskočiti u protivnički tenk i onda ga autorepairati....jer niste ta posebna klasa.
Kad smo već kod krađe vozila, čini se da je nemoguće da protivnik uzme zastavu a vi mu ispred nosa ukradete vozila. Krađa takvih vozila je moguća jedino ako je prvo u njima bio netko od tima koji je uzeo zastavu i onda ga ostavio. Naravno kao što sam već rekao nema ni opcije da vozač autorepaira taj isti tenk jer nije tanker (tak se ta klasa zove na službenim stranicama :D). Tankeri i piloti (baš su inovativno ih nazvali kaj ne) imaju posebne mogućnosti za vozila ALI su VEOMA slabi u borbi...kolko sam vidio lik je pri izlasku iz tenka imao samo pištolj...tak da...ili skupljajte tuđe kitove ili se nadajte najboljšem
Za sve ovo gospon level fag govori da je to dobro za balans jer neće biti moguće da neka strana ima previše vozila u nekom dijelu meča...što je po meni totalna glupost jer tko da tenk suparničkom timu jer se boji negativno k/d-a, taj i treba dobiti po nosu pa nek umre zajedno s tim tenkom sljedeći puta a ne ovakve gluposti.
Iako, tu ulazi i uloga medica kojeg lvlfag nije spomenuo, ali u službenom priopćenju o klasama stoji da će medičar uostalom i moći popravljati i vozila...tak da ostaje vidjeti što i kako će Dice ovo izbalansirati.
Ostaje i pitanje kako će te posebne vehicle klase funkcionirati što se tiče i drugih sposobnosti jer će valjda imati i drugih trikova u rukavu kako se leveli budu otključavali.....
Btw. sve ovo vrijedi i za one šupke koji misle govnariti gore iznad nas prašinara tak da nemojte misliti da su vas nekako zaboravili
Eto, ajd da i ja tu ti tamo nešto konstruktivno pridodam ovoj temi
LevelFeget...vidim u videu da plače kaj nemože ubijat infantry sa avionom,to je isto dobro da se više međusobno u zraku bore a ne da samo ubijaju pješadiju
onda plače kako oružje ima velik recoil,pa mu nijedno nevalja,jedva ga malo poboljšao svojim levelfeget skilom,bravo frajeru...znači sva oružja bi trebala opet bit ponovno ista...frajer između ostalog drobi i puno gluposti
logično je i da tenkići ipak budu op...po meni većina ovog šta on plače nije uopće opravdano
Ko će?
Ček, spominje se naše plavo more u igri? I možeš biti naš, austro-ugarski vojnik? I možeš igrati tako da biješ italijane i njihove brodove kao rvacka mornarica lijepe naše habsburške? Mene trenutno opako vuče preorder. Jbga jesam li inženjer ili ne, pitanje je sad...
Ko će?
Eto on će....
Ček, spominje se naše plavo more u igri? I možeš biti naš, austro-ugarski vojnik? I možeš igrati tako da biješ italijane i njihove brodove kao rvacka mornarica lijepe naše habsburške? Mene trenutno opako vuče preorder. Jbga jesam li inženjer ili ne, pitanje je sad...
Naruci box verziju pa mozes napraviti kvalitetan unboxing.
Ak se skuplja, ja dam 20 kuna.
P.S. rođendan mu je, brzo mu čestitajte!
Ak se skuplja, ja dam 20 kuna.
Nemos prepisat kuma! Ja dam 25!
Za sve ovo gospon level fag govori da je to dobro za balans jer neće biti moguće da neka strana ima previše vozila u nekom dijelu meča...što je po meni totalna glupost jer tko da tenk suparničkom timu jer se boji negativno k/d-a, taj i treba dobiti po nosu pa nek umre zajedno s tim tenkom sljedeći puta a ne ovakve gluposti.
Iako, tu ulazi i uloga medica kojeg lvlfag nije spomenuo, ali u službenom priopćenju o klasama stoji da će medičar uostalom i moći popravljati i vozila...tak da ostaje vidjeti što i kako će Dice ovo izbalansirati.
Ostaje i pitanje kako će te posebne vehicle klase funkcionirati što se tiče i drugih sposobnosti jer će valjda imati i drugih trikova u rukavu kako se leveli budu otključavali.....
Po meni je ovo dobra stvar jer bf je pun glupana koji uzmu vozilo samo da bi imali prijezov do svoje određene točke za kempanje, a ne jer se netko boji negativnog kd-a. Bailaju iz vozila, ostave ga di bilo i onda se ti jebi dok ga vratiš ako ga protivnik uzme. Milijun puta sam vidia debile koji pokupe jetove, helije ili šta bilo i iskoče iz vozila kad su došli di oće, sad to više neće moći
spominje da će u budoćnosti neke ostale klase dobit mogućnost popravka. Neman pojma jel se ta budućnost odnosi na rok do izlaska igre ili nakon...
Leet sritan rođendan i sve najbolje, još puno unboxinga ti nama napravia
Po meni je ovo dobra stvar jer bf je pun glupana koji uzmu vozilo samo da bi imali prijezov do svoje određene točke za kempanje, a ne jer se netko boji negativnog kd-a. Bailaju iz vozila, ostave ga di bilo i onda se ti jebi dok ga vratiš ako ga protivnik uzme. Milijun puta sam vidia debile koji pokupe jetove, helije ili šta bilo i iskoče iz vozila kad su došli di oće, sad to više neće moći
Šteta što to ne utječe na statse nekako. Npr, da se smrt svih prisutnih u heliju pribroji pilotu kad budaletina baila pri max brzini pol metra od zgrade ili još bolje, da pilot nema padobran. E to bi bilo savršeno. Malo realizma. Pilot se može slikati ako dođe do situacije da bi bilo zgodno da iskoči.
Ja napravio preorder. Ne može biti tako loše.Po onom što sam vidio biće ok. Baš me zanima koliko vas je već preordalo ? Čini mi se da će biti polako sve više" inžinjera " makar se kao čeka beta.
Ako pobijede crveni, dobijam 300kn na kladionici i sve vas častim pivom.
Disclaimer : Put do Mostara nije uračunat u ponudu.
Ko će?
Eto on će....
Ko će?
USRO
Bilo bi po meni odlično da dodaju još nekakvu dodatnu mehaniku kod aviona, stalling ili mozda crni ekran kod prejakih g sila ili veću nestabilnost kod tako naglih skretanja. Ovako mi je full arkadno smotaš do kraja i onaj tko je prvi smotao je u prednosti. Zato nikada nisam igrao avione u bf4.
Crni ekran? Naibolje da se monitor ugasi kad priđeš određenu brzinu
I šta smotaš do kraja? Ma ustvari neću se ni trudit smisleno komentirat...
Da si u životu odigrao koju simulacija aviona bilo bi ti jasnije o čemu pričam. Ne bi ni krenuo pričati o različitim manevrima kod aviona da se ne ukenjaš u gaće od muke. Avionu u bf1 su mi kao World of Warplanes, s razlogom to nitko ne igra...
isto kao sto ne bi nitko igra ni bf da ga ucine vise simulacijom... Hoces simulaciju mozes igrat armu, squad itd...