Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
TomoR kaže...
Volume kaže...

Evo najpozitivnija stvar koju sam dosad vidia je puno veća razlika u bodovima za zauzimanje zastava od killeva, tako da će nabijanje kd-a biti na zadnjem mistu kako bi i tribalo biti

A jesi vidio, da je pobjednički team dobio veliki bonus na bodove - mislim da su pretjerali s tim.

Jesam, al to se lako smanji do izlaska, bitno da su s ovim krenuli u dobrom smjeru

Evo o spotanju, damageu, comm roseu i još par stvari

15 godina
Battlefield 1

Ne lajkam one oznake iznad glava, nadam se da će biti i HC mod bez toga te bi htio vidjeti malo veći dmg oružja, opet HC mod (ako postoji takvo što) bi to lijepo zaokružio. Ostalo mi se čini prva liga :)

Ma sve ću to pregrmiti samo da je hit box detection kako spada :)

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 12:16 (smiglcro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...

Ne lajkam one oznake iznad glava, nadam se da će biti i HC mod bez toga te bi htio vidjeti malo veći dmg oružja, opet HC mod (ako postoji takvo što) bi to lijepo zaokružio. Ostalo mi se čini prva liga :)

Ma sve ću to pregrmiti samo da je hit box detection kako spada :)

Ma classic treba biti defaultni mod. Nema regana, 3p view na vozilima i nema 3d spotanja.

9 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Vi koji igrate Bettlefront, jel se to meni čini ili su dosta vizualnih stvari prebacili od tamo?

Font, ispis koga si ubio, izgleda killcama (gore i dolje zamučeno i nekakav tekst)..

Meni opcenito igra vise vuce na Battlefront nego na Bf4, a ma necu donositi zakljucke prije nego probam igru, bar su fer pa daju svima da probaju kroz open betu.

13 godina
Battlefield 1

Evo ga, počeli su se javljati ljudi koju su bili na EA Playu:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4nsrzq/i_played_battlefield_1_at_ea_play_london_ama/

Ako ovo nisu EA plaćenici, onda je gameplay (a pogotovo zvuk) odličan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 1

Jedino što vuče na Battlefront je UI. Posebno bih napomenuo font jer to uopće nije loše. Font u Battlefrontu je perfektan. Lijep, čitljiv i minimalistički uredan.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Jedino što vuče na Battlefront je UI. Posebno bih napomenuo font jer to uopće nije loše. Font u Battlefrontu je perfektan. Lijep, čitljiv i minimalistički uredan.

Junkie... 

Kao da gledas sandru afriku i kazes "jebote, sto ima prekrasno ocupane obrve".

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 1

postalo je normalno da neke stvari budu slične iz neke prethodne igre, bar sto se tice kod ea

recimo battlefield 4 je imao nekih sličnih elemenata iz moh warfighter

nego, šta bi sa 3d spotting, niko to ne spominja, a niti sam nešto upratio, da li je izbačen ili je u drugačijem fazonu?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Junkie... 

Kao da gledas sandru afriku i kazes "jebote, sto ima prekrasno ocupane obrve".

a jesi smotan.. istina da. Profesionalna deformacija, ali font je super (skoro bi im ga ukrao za neke svoje radove ).

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

a jesi smotan.. istina da. Profesionalna deformacija, ali font je super (skoro bi im ga ukrao za neke svoje radove ).

A kao neces ga skoro ukrasti. Tako i voljum isto ukrade sandru za neke svoje "radove"...

Freak Show Inc.
13 godina
mrsmith kaže...

Slažem se , zato sam ga i primjetio

Al baš mrzim takvu povezanost kad je očito da su uzeli stvari iz druge igre ...

Volume kaže...

Jesam, al to se lako smanji do izlaska, bitno da su s ovim krenuli u dobrom smjeru

Evo o spotanju, damageu, comm roseu i još par stvari

Manji Time To Kill nego u BF4?? Je on siguran? :D

I oživljavanje samo kad se zatraži! Napokon više neće biti vajnanja "Zašto se me oživio kad su.. bla bla" :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina

LevelCap 44 min gameplay.

PSN - DeniZg80
16 godina
Battlefield 1

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

https://vimeo.com/73851503

Evo mudane još jedan put ću podilit .....

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro

0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

super mi izgleda sniper gameplay, kao i sami sniper, fala bogu pa nije isto sranje kao u bf3 ili bf4, ovdje mi se čini kao da je metak puno brži i samo snipanje je izvedeno brže nego na šta smo inače navikli u bf, nešto tipa bc2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RektalniVjetar kaže...

Hvala rektalni smrade.

Volio bi se sa njom napucavati u stilu BF1. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

super mi izgleda sniper gameplay, kao i sami sniper, fala bogu pa nije isto sranje kao u bf3 ili bf4, ovdje mi se čini kao da je metak puno brži i samo snipanje je izvedeno brže nego na šta smo inače navikli u bf, nešto tipa bc2.

Bome imas dobro oko ako si iz svega shvatio da je metak brzi...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
RektalniVjetar kaže...

Dobra ova Severina...

17 godina
Battlefield 1

Što više gledam ove filmiće imam dojam kao da nema bullet dropa na snajperu, pa i na tank shell-u.

Jesam u krivu?

Ako nisam u krivu, jesu onda smanjili bullet physics kako bi mogli više staviti na Destruction? Ipak se igra mora vrititi pristojno i na PS4 i XOne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 13:35 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Što više gledam ove filmiće imam dojam kao da nema bullet dropa na snajperu, pa i na tank shell-u.

Jesam u krivu?

Ako nisam u krivu, jesu onda smanjili bullet physics kako bi mogli više staviti na Destruction? Ipak se igra mora vrititi pristojno i na PS4 i XOne.

Jesi što se tiče tenka.

Mislim da na onom videu di je lik napravio 32:0 se vidi drop.

15 godina
Battlefield 1
live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Evo Tom.

Tu od 1.28 se vidi kad gađa onog snajperistukod vjetrenjače.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Isto sranje, drugo pakovanje....

Kanter PROO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajde ti igraj kantera...

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Bome imas dobro oko ako si iz svega shvatio da je metak brzi...

pa pogledaj onaj sniper gameplay i trebao bi to odmah skužit. 

17 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

LOL, na CS-u se vec skoro 20 godina igra de_dust. Jedino sto se promjenilo su teksture (i to jedva).

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 1

OK, u svakom slučaju je bullet drop puno manji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

...
    Bayonet charge doesn't appear to be a CoD/BC2 auto-locking lunge, seem you just sprint under your control for a limited period shown by a stamina bar cross-hair and kill anyone you manage to run into.

Meni je ovo bilo najzabavnije što sam vidio za vrijeme streama. :-)

A što je fora kad onako iznenada bajunetira nekoga s leđa. Baš sam se onako od srca iskreno nasmijao. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
Battlefield 1

Ja nisam mislio kupiti, ali kada sam vidio ono bajoteniranje u leđa, dobio sam čudnu želju da i ja nekog napiknem na bajonet.

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
RePlaY kaže...

LOL, na CS-u se vec skoro 20 godina igra de_dust. Jedino sto se promjenilo su teksture (i to jedva).

Nije istina, i boju  onih strelica što pokazuju put do A i B site su promijenili! Nekako je zagasitija!

A i oni crates ko da su od smreke a ne od jelovine ko prije! 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice