Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Je pokazala cice??
[19xx]C3c1l
10 godina
Battlefield 1

izgleda dobro

nadam se da ce izbacit zavrsenu igru

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Super izgleda al motion blur je strava

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1
betlfild black edišn,

šalu na stranu izaziva iste trnce kao i single player kampanja CoD2 2005

pitanje za koliko ćemo se samo zasititi?

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Jel im šaljem gajbu ili ne?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Jel im šaljem gajbu ili ne?

Mrski i Dujo nisu baš oduševljeni!

Hrka i ja kažemo da možeš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan

Šalji gajbu. Mene već svrbe prsti past će preorder samo još ne znam standard ili deluxe edition. Prijedlozi da čujem ?

sake08
13 godina
Battlefield 1
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kada pada onaj cepelin ? Koliko sam skužio može pasti bilo gdje na mapi , nije skriptirano.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gameplay ovako naoko vuče na Bad Company, više nego na klasični BF. Sviđa mi se.

12 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Zvuk mi se sviđa.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

ona mala ženska šta igra je dobra pička, ostalo sranje

9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
maxis kaže...

Kada pada onaj cepelin ? Koliko sam skužio može pasti bilo gdje na mapi , nije skriptirano.

Nije skriptirano, može past bilo gdje... I nije neka ideja naći se ispod kada pada

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Druga runda, prije samog završetka.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 0:04 (tonik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ajd, bar nešto!

tonik kaže...

Druga runda, prije samog završetka.

Ko je ovaj 31:0? Valjda lik dosao u helicu.

Btw, vec ima gameplay videa na netu!

JackFrags.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Ajd, bar nešto!

Ma ne vidi se iz ovog strema ništa o mehanici igre, triba čekat betu i sam isprobati al iskreno izgleda mi jebeno arkadno i prejednostavno

Dvi stvari koje su mi se odma zgadile su ovaj glupi ženski glas ''we've taken objective'' i sl. kad se uzima zastava, pari da gledam neki sf film. Druga stvar točno pokazivanje koliko damage si neprijatelju napravia, opet noob friendly poglupljivanje

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Jel netko skužio kako se onaj leteći dildo spawna? Tako da tim izvršava one objective lijevo na ekranu?

Ako da, to je onda super, malo tjeranja teamplay. Tenkovi će biti zaebani za skidanje jer očito da jedan lik ne može apsolutno ništa. Opet, teamplay.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ma ne vidi se iz ovog strema ništa o mehanici igre, triba čekat betu i sam isprobati al iskreno izgleda mi jebeno arkadno i prejednostavno

Dvi stvari koje su mi se odma zgadile su ovaj glupi ženski glas ''we've taken objective'' i sl. kad se uzima zastava, pari da gledam neki sf film. Druga stvar točno pokazivanje koliko damage si neprijatelju napravia, opet noob friendly poglupljivanje

Cijeli internet je protiv ovog glasa, na streamovima, na Youtube videu, na Reditu, na forumima :D

Neki stari deda general, sa hrapavim glasom bi trebal vikati na mene kad igram :D

A kaj se tiče ovog s damageom, potpuno si u pravu! I izgleda glupo, smeta a i pojednostavljuje igru, znas kad možeš prebaciti na npr pištolj.

13 godina
Battlefield 1

Blago rečeno razočaran. Kombinacija Battlefronta i COD2. Damage pušaka, bar prema viđenom smiješno malen. Cijelo vrijeme fokus gdje će pasti jebeni cepelin i kako je počela kiša padati. Kretnje prebrze, kada baca bombu kao da mu izleti iz stomaka. Ma ništa od viđenog mi se nije svidjelo. I još doveli one kretene da igraju. Snoop Dog cijelo vrijem  struže po rovu dok mu cigara visi iz gubice i igra na džojstik......

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Šta reći, koji posluku porati...? Kako sam očekivao, veze igra nema sa WW1, svi imaju automatsko naoružanje, tenkovi idu otprilike 60km/h, cepelini siju smrt iz nebesa bojnim poljem, itd... Ovo sa WW1 je samo skin i PR stunt da se privuku neupućeni jer smo eto 'drukčiji'.

Gameplay samo po sebi mi izgleda zabavno, tako da ću BF1 sigurno igrati. Ne sviđa mi se što se vojnici opet kreću kao sprinteri na speedu i cracku odjednom, though... Barem nisu naglasak stavili na 'vertical gameplay'.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Blago rečeno razočaran. Kombinacija Battlefronta i COD2. Damage pušaka, bar prema viđenom smiješno malen. Cijelo vrijeme fokus gdje će pasti jebeni cepelin i kako je počela kiša padati. Kretnje prebrze, kada baca bombu kao da mu izleti iz stomaka. Ma ništa od viđenog mi se nije svidjelo. I još doveli one kretene da igraju. Snoop Dog cijelo vrijem  struže po rovu dok mu cigara visi iz gubice i igra na džojstik......

A baš to, obična battlefront reskin arkada za povremeno bacit mozak na pašu, bar mi tako na prvu izgleda... Čini se da je onaj lik s reddita pogodia kad je reka da će ovo bit teški casual fps, samo se nadam da je u pravu za ono da punokrvni bf izlazi 2017

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 9:17 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja neznam kako bi to po vama trebalo izgledat ? Cucanje u rovu 20min. onda bi svi bitchali kako je linearno i monotono... Super je sviđa mi se grafika, dinamicno vrijeme je zakon pogotovo kad magla krene... Vecina pušaka je iron sight, nema lockova i gluposti... Ja stvarno neznam sta ste ocekivali

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

ma ja mislim da dice uopste nije ni trebao praviti novi battlefield, ljudi bukvalno u svemu nađu zamjerku

ako se ne varam, prvo je bilo, ww1 nema oruzja, spor, monoton, i sad, dice ubaci oruzje, koje je zapravo bilo u ww1(valjda) ubrza gameplay, sad ni to ne valja

i naravno, ovo je pre-alpha, sad kad krene bitching po feedbacku pa će na kraju finalni proizvod ispasti još gori.

slažem se da je gameplay, brz, ja bih sasvim malo usporio, ostalo mi se sviđa, iz perspektive igrača, tenkovi se i ne ponašaju toliko brzo.

ali kako ljudi uspiju porediti cod2 i ovaj bf1, dva različita svijeta, jedina zajednicka osobina sto je u pitanju svjetski rat.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

12 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1
isti filing kao i cod2 prije 11 godina, isti brte kako ga god okrenes
moglo je ovo biti odrađeno puno bolje,
ništ ionako držim fige za tom clancy's wildlands ali bojim se da će usrat,
era klasika je ionako završila na decembar 2006 sa gears of warom,
tko je do tada ispucao svoje nema više šta vidit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nema ovo veze sa CoD 2.... Osim sto je radnja isto WW ... Mene vise podsjeca na stari moh/bc nego na cod... Meni se sve vidjeno svidja i bilo bi idealno da su nam kao i za bf4 ili BFHL pustili ovu verziju da zaigramo... Znali bi na cemu smo... Jer ovo gledanje preko spectator moda ne prikaziva igru kako spada...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Nisam gledao cijeli stream kako igraju, pa jel može netko potvrditi da nema onih "heroja" kao u SW:B?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za sada nema u MP... A ne znam kako bi ih bilo kad nema pick up tokena u igri... Bf1 samo grafikom podsjeca na swbf sto je jos bolje..

Dodinho kaže...

Nisam gledao cijeli stream kako igraju, pa jel može netko potvrditi da nema onih "heroja" kao u SW:B?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina

Ovo što sam vidio je u principu je bf 4 sa boljom grafikom i nekim sitnim promjenama tako da su tenkovi postala zasebna klasa sa svojim wepon kits.

Vidjet ćemo kada dođe beta kakvi će onda dojmovi biti.

BF3:fluffy_inside
16 godina
Battlefield 1

Bolje to izgleda na ovom videu.

Nije loše, još je to alfa stignu popraviti neke stvari.

Igrati će se ovo... 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice