Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.270.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

100%! Na glavi ima isto ovo sto i lik iz one igre na H!

Gle ga sad.Zašto opet tu stvar ovak javno spominješ u ovoj temi? Želiš na hlađenje tjedan dana? Omg

Kaj??

primis ga za kraj

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
b00 kaže...

I u Rainbow Sixu isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 16:52 (Jack Sparrow).
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...
Ja imam 2 accaunta,jedan je banan zbog cheeta a drugi je cist ko suza,naravno ima izuzetaka ali vecina sa multi accauntima je sumljiva i vjerovatno cheeta!!
Imam 1000 h BF3 pa kad me neko pomete na Bazaru kojeg igram svaki dana a ima 200h ,malo se zapitam ,jesam toliko los u PM,a ono no spreed/macro sranje s druge strane!!
:D

pirat duju si bana zbog zeludcanih problema a ovaj čiter jos piskara ovdje

pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Jebo te Dujo više,al ajd da ti objasnim ☺

Mjesecima sam Duji lupao žute i crvene kartone,obrisao hrpu poruka i još toliko puta ga opomenuo da više to ne radi.

Isto tak dobivao sam hrpu prijava na njega,pogotovo kad je i po drugim temama počeo spamati s tim.

Ovaj čiter me ne zanima dok god po forumu ne počne tirati čiteraj 😀

Kakve ja veze imam s tim što ti je Dujo banan??

AUDIOFIL
12 godina
Battlefield 1

Dal ima ikakvih naznaka kad bi mogla beta? Moje misljenje je kraj 7 mjeseca.

0 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...
Ja imam 2 accaunta,jedan je banan zbog cheeta a drugi je cist ko suza,naravno ima izuzetaka ali vecina sa multi accauntima je sumljiva i vjerovatno cheeta!!
Imam 1000 h BF3 pa kad me neko pomete na Bazaru kojeg igram svaki dana a ima 200h ,malo se zapitam ,jesam toliko los u PM,a ono no spreed/macro sranje s druge strane!!

pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Mjesecima sam Duji lupao žute i crvene kartone,obrisao hrpu poruka i još toliko puta ga opomenuo da više to ne radi.

Isto tak dobivao sam hrpu prijava na njega,pogotovo kad je i po drugim temama počeo spamati s tim.

nemas al neko ko je priznao čit nebi meni ovuda plahutario

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Meni su gori dama, veki i njima slicni...

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Meni su gori dama, veki i njima slicni...

oni imaju racune iz McD

17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

oni imaju racune iz McD

Nadao sam se da je veki gadan i antipatican pa bih ga lakse mrzio. A on ko zekina sapica. Jos ima pogled ko moja mala kad se usere u tek stavljenu cistu pelenu.

Smrad je taj veki, ali tesko je protiv srca...

A dama je gangster mostarski, o njemu ne pisem lose jer me strah. Nestajali su ljudi i za manje stvari. "Duboka je Neretva", kako on voli reci.

Freak Show Inc.
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...

pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

ROFL,okolo sve nevinašca,pa što sad,nisam picka ,bio,ostao,jesam/nisam svejedno!Ako ti smetam zaobiđi!!

AUDIOFIL
16 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

oni imaju racune iz McD

Nadao sam se da je veki gadan i antipatican pa bih ga lakse mrzio. A on ko zekina sapica. Jos ima pogled ko moja mala kad se usere u tek stavljenu cistu pelenu.

A dama je gangster mostarski, o njemu ne pisem lose jer me strah. Nestajali su ljudi i za manje stvari. "Duboka je Neretva", kako on voli reci.

Znaci mislio si da je veki kao Ivanec?

13 godina
Battlefield 1

Padobrani potvrđeni.

Ipak se neće morati umrijeti sa avionom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 22:34 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Padobrani potvrđeni.

Ipak se neće morati umrijeti za avionom.

Loše. I kako ćemo sad ubiti Voljuma i Mrskog?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 21:00 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Padobrani potvrđeni.

kurcem u čelo

13 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Padobrani potvrđeni.

Misliš da ćemo biti neubivivi 

Vidio sam na jednoj od slika, a ne znam da je neko spomenuo da će i biti kumulativne  antitenkovske hand granate. Mislim da su se one pojavile tek između dva svjetska rata ali nema veze bit će fora

13 godina
omomomomoomm kaže...

Ama baš ništa. Nikakav leak, nitko nije ni natuknuo...

BF3 beta je bila 29.09. BF 4 beta je bila u potpuno isto vrijeme,  01.10.

Sad je EA play, igra je već spremna za igranje.. nemam pojma, možda ostanu na desetom mjesecu, možda nekoliko mjeseci prije. Za sad nema načina da saznamo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
volegradele kaže...

ROFL,okolo sve nevinašca,pa što sad,nisam picka ,bio,ostao,jesam/nisam svejedno!Ako ti smetam zaobiđi!!

jesi, i to citerska picka

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 23:53 (SiNkE.Zgb).
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...

Budalo mala skrati jezik i odrasti,i odi igrat igrice!!

Ne treba ti ovo!!

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

@cyber BF4 je imao zatvorenu aplhu i betu koja je se igrala prije one krajem 9. mjeseca... Isto tako i Hardline je imao tri bete jednu zatvorenu prije predstavljanja pa su nam dali betu za one koji su se prijavili odmah na predstavljanju i jednu au dali prije izlaska igre u 2. Mjesecu.... Tako da mozda 12. mozda dobijemo alphu ili betu na test

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

oni imaju racune iz McD

Doćeš ti ovamo 30.07. ...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja moram razbiti godisnji na dva djela da stignem 30. Tako da je bolje da vas bude :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Ova igra mi se cak svidja, ove sve nove 'modern warfare' igre su otisle malo pre daleko za moj gust...

Cemo vidjeti 

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivm kaže...

Ova igra mi se cak svidja, ove sve nove 'modern warfare' igre su otisle malo pre daleko za moj gust...

Cemo vidjeti 

Ti si novi pa bi bio red da napises ovdje koji su ti username i password za origin

Freak Show Inc.
13 godina
ivm kaže...

Cemo vidjeti 

Da preformuliram, ideja nam se svidja, a nadam se da ce nam se i igra :D

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

ja moram razbiti godisnji na dva djela da stignem 30. Tako da je bolje da vas bude :)

Ti i dama ste uvijek u nekom problemu a zivite ko paris hilton obojica...

Freak Show Inc.
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
omomomomoomm kaže...

Ama baš ništa. Nikakav leak, nitko nije ni natuknuo...

BF3 beta je bila 29.09. BF 4 beta je bila u potpuno isto vrijeme,  01.10.

Sad je EA play, igra je već spremna za igranje.. nemam pojma, možda ostanu na desetom mjesecu, možda nekoliko mjeseci prije. Za sad nema načina da saznamo.

Hm 10 mjesec mi se cini prekasno,pa igra izazi kad ono oko 20.10? ak se dobro sjecam BF Hardline smo betu igrali usred ljeta?

Bilo bi dobro da je u 8 mjesecu da ljudi odigraju i da se vidi kakvih problema igra ima. I onda ce imat dva mjeseca da srede jos neke stvari. al dobro to je samo moje misljenje jer me brine da nebude kao bf4 na pocetku.

17 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Hm 10 mjesec mi se cini prekasno,pa igra izazi kad ono oko 20.10? ak se dobro sjecam BF Hardline smo betu igrali usred ljeta?

Bilo bi dobro da je u 8 mjesecu da ljudi odigraju i da se vidi kakvih problema igra ima. I onda ce imat dva mjeseca da srede jos neke stvari. al dobro to je samo moje misljenje jer me brine da nebude kao bf4 na pocetku.

Ni jedan IT projekt nije zavrsen unutar zadanih vremenskih i financijskih gabarita.

A sto se samog developmenta tice - postoji jos jedna zgodna izreka: prvih 80% posla se obavi u prvih 80% vremena, a preostalih 20% posla se obavi u drugih 80% vremena. BF4 ti je reprezentativni primjerak toga...

Freak Show Inc.
13 godina
Uff kad se sitim pocetka BF4,ajme koliko je to lose bilo,nadam se da cu zbog BF1 zaboravit vise BF3 kojeg skoro svaki dan peglam !!
Moglo bi ovo bit vise nego dobro!!
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Uff kad se sitim pocetka BF4,ajme koliko je to lose bilo,nadam se da cu zbog BF1 zaboravit vise BF3 kojeg skoro svaki dan peglam !!

Ja nisam imao nekakvih znatnih problema sa BF4.

Ali zanimljivo mi je da su u vrijeme BF3 po njemu svi pljuvali - hitreg ne valja, ovo-ono...

Sad je odjednom pojam za kvalitetu. Koji kurac?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
volegradele kaže...

Ja nisam imao nekakvih znatnih problema sa BF4.

Ali zanimljivo mi je da su u vrijeme BF3 po njemu svi pljuvali - hitreg ne valja, ovo-ono...

Sad je odjednom pojam za kvalitetu. Koji kurac?

Našao je undetectable cheat pa mu je sad sve super.

Ja kad sam bio palio BF3 pod zadnje, to je bilo samo zbog Damavand Peak Rush-a. U 4 od 5 partija je bio cheater na serveru, i to nije ni skrivao...

12 godina
volegradele kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
volegradele kaže...

Budalo mala skrati jezik i odrasti,i odi igrat igrice!!

Ne treba ti ovo!!

pozdravio te Ivan

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice