Batman: Arkham Knight

poruka: 355
|
čitano: 60.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

problem je u tome,  što uz tebe,  postoji još masa ljudi koja tako razmišlja ("ionako je to samo 200kn..") i na kraju smo došli do trenutnog stanja u PC industriji -  serviraju nam poluproizvode i još k tome naplaćuju bijedne dodatne sadržaje za te poluproizvode 

definitivno sad nije vrijeme davati novce WBu za ovu igru jer to njima daje do znanja da i dalje mogu nastaviti sa takvom praksom (s kojom se ubisoft i EA izvlače već godinama) 

kažeš za prva 3 batmana si dao 15€ - onda nije imalo nikakvog smisla za najlošiji dati skoro duplo toliko.. 

kompletirao si sve batman igre? to bi imalo smisla da je ovo zadnji nastavak, a svi znamo da neće biti.. još ćeš morati dosta iskesirati u budućnosti novaca ako misliš imati sve WB batman igre.. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Batman: Arkham Knight
Rocinante2112 kaže...

Nemoš ti protiv tog, Ljudi ce uvijek davat pare za poluproizvod nadajuc se da ce bit bolje. Neće bit bolje sve dok ljudi ne prekinu davat novce za preordere,season passove ,premiume i slicne peezdarije koje nemaju šta trazit u gaming industriji.

Ja gotovo nikad nisam kupio igru na preorder(osim Battlefielda 3 i 4 + oba Premiuma preko Indije i Meksika :-)  tad se još moglo i to bi bio lud ne kupit za tu lovu :-) . Konkretno,  prva tri Batmana sam kupio nakon što su već odavno izašli i to su bile GOTY verzije sa svim dodacima i svaki je koštao po par eura. Mislim da je jednom Arkham City(GOTY) bio za 3 eura na Humble Bundleu. Sad sam prvi put kupio odmah čisto zato jer je dobra cijena i neda mi se čekat godinu dana, ili više, da odigram zadnjeg Batmana.

14 godina
Fanu kaže...

problem je u tome,  što uz tebe,  postoji još masa ljudi koja tako razmišlja ("ionako je to samo 200kn..") i na kraju smo došli do trenutnog stanja u PC industriji -  serviraju nam poluproizvode i još k tome naplaćuju bijedne dodatne sadržaje za te poluproizvode 

definitivno sad nije vrijeme davati novce WBu za ovu igru jer to njima daje do znanja da i dalje mogu nastaviti sa takvom praksom (s kojom se ubisoft i EA izvlače već godinama) 

kažeš za prva 3 batmana si dao 15€ - onda nije imalo nikakvog smisla za najlošiji dati skoro duplo toliko.. 

kompletirao si sve batman igre? to bi imalo smisla da je ovo zadnji nastavak, a svi znamo da neće biti.. još ćeš morati dosta iskesirati u budućnosti novaca ako misliš imati sve WB batman igre.. 

Možda si u pravu, možda me zaslijepila moja ljubav prema Batman serijalu i nisam razmišlao racionalno i možda ću popušit 200 kuna. ALI... MOŽDA... za mjesec, dva, ili tri igra proradi kak spada a ja ću imat Complete Edition + Season Pass za prihvatljivih 200 kunića :-)   Uglavnom, mogu živit s tim jer ja i kad kupim igru(prilično rijetko) gotovo uvijek je kupim na nekom key store-u i to tek kad je cijena bagatela tak da teško da sam jedan od onih na kojem se bogate parajlije u WB-u i sličnim kompanijama.

14 godina
13 godina
protjeran

Pa, barem postoji nada da će sve biti bolje.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina

Koji ripofff Batman Begins filma što se tiče glavne priče (barem dijelom)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ReverseFlash kaže...

Koji ripofff Batman Begins filma što se tiče glavne priče (barem dijelom)

Što ne mora nužno biti loše. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina

A i nije u potpunosti lik Arkham Knighta izmišljen za igru.....stripoljupci znaju o čem pričam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašao je patch, ali ja nisam primjetio nikakve promjene. I dalje igra ne prelazi 30 FPS iako sam promijenio config postavke i grafičke opcije stavio na normal. Kod vožnje Batmobila igra šteka porpilično, a u letenju i borbi frejmovi padaju malo rjeđe.

Ništa, čekamo drugi patch pa ćemo vidjet.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
windir_zg kaže...

Izašao je patch, ali ja nisam primjetio nikakve promjene. I dalje igra ne prelazi 30 FPS iako sam promijenio config postavke i grafičke opcije stavio na normal. Kod vožnje Batmobila igra šteka porpilično, a u letenju i borbi frejmovi padaju malo rjeđe.

Ništa, čekamo drugi patch pa ćemo vidjet.

Mislim da si trebao pažljivije pročitati priopćenje u vezi patcha. Sve ovo:

• Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu
  • Fix for low resolution texture bug
  • Improve overall performance and framerate hitches
  • Add more options to the graphics settings menu
  • Improvements to hard drive streaming and hitches
  • Address full screen rendering bug on gaming laptops
  • Improvements to system memory and VRAM usage
  • NVIDIA SLI bug fixes
  • Enabling AMD Crossfire
  • NVIDIA and AMD updated drivers

će tek biti ispravljeno u budućem patchu i na tome, vele, intenzivno rade. A ovaj najnoviji patch koji je dostupan od jučer navodno ispravlja slijedeće:

• Fixed a crash that was happening for some users when exiting the game
  • Fixed a bug which disabled rain effects and ambient occlusion. We are actively looking into fixing other bugs to improve this further
  • Corrected an issue that was causing Steam to re-download the game when verifying the integrity of the game cache through the Steam client
  • Fixed a bug that caused the game to crash when turning off Motion Blur in BmSystemSettings.ini. A future patch will enable this in the graphics settings menu

Vidim da je škvadra na raznim forumima brže bolje stala pljuvat jer su krivo pročitali i misle da ovaj najnovji patch rješave sve one glavne probleme navedene gore a to nije tako, jasno piše da se na tome radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 14:24 (t00mob).
15 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...

A i nije u potpunosti lik Arkham Knighta izmišljen za igru.....stripoljupci znaju o čem pričam

Ayy lmao 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
10 godina
hari85 kaže...
ReverseFlash kaže...

Ayy lmao 

?

13 godina
neaktivan

Ljudi ja sam uzeo igru za PC, čitam da radi katastrofa, ali kao Batmanov fan sam ipak odlučio uzeti. Imam gtx 660ti 2gb i intel i5 3570k 3,4 ghz. Trebalo bi radit ja mislim.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eto šta reći,koju posluku porati. Snaga fanboyizma je jednostavno jača od common sense-a. I nemoš protiv toga.

Dok ima takvih biti ce i loših igara,Assasins creedova 77 i slicno.

Sori ništa osobno,samo sam svaki put zapanjen...

14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ljudi ja sam uzeo igru za PC, čitam da radi katastrofa, ali kao Batmanov fan sam ipak odlučio uzeti. Imam gtx 660ti 2gb i intel i5 3570k 3,4 ghz. Trebalo bi radit ja mislim.

Misli opet.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Evo i ja bih htio reći svoje iskustvo s igrom za one koji je misle kupiti.

Znači meni igra radi pa mogao bih reći savršeno, nema više nikakvog štekanja ni kod vožnje batmobila ni kod letenja.

FPS je između 30 i 60 i ne pada ispod a to što se na pc verziji ne vide kaplice kiše na batmobilu meni i ne smeta previše, nije da zbog toga ne mogu igrati :D

Ako imate dobar komp vjerojatno će vam raditi i moći će te igrati.

Ima puno ljudi koji seruckaju protiv igre a vjerujem da je nisu ni pokrenuli.

Znači igra kakva je sada, nedovršena i sve to meni radi glatko. Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Po zadnjim informacijama WB je znao da je igra neigriva, ali ih ocito nije smetalo kad toliko ljudi preordera. Da nema refunda na steamu sumnjam da bi igru uopce povukli iz prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 22:19 (shadowlapy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
shadowlapy kaže...

Po zadnjim informacijama WB je znao da je igra neigriva, ali ih ocito nije smetalo kad toliko ljudi preordera. Da nema refunda na steamu sumnjam da bi igru uopce povukli iz prodaje.

Pa naravno da su znali. Mislim, pa moraju znati, njihova je igra :)

Nemogu vjerovati da je danas praksa izbaciti igru u nedovršenom stanju i onda ju patchati.

Ono, mislim da će ljudi biti iznenađeni ako idući Assassins Creed bude igriv na day one.

Hvala bogu da je Steam napokon uveo taj refund, sigurno će se publisheri sada dva put zapitati hoće li igru izbaciti nedovršenu.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina

Nazalost vaznije im je dovrsit novi dlc nego zakrpat igru. Doslo je do toga da treba pricekat bar mjesec dana da se prvo vidi u kakvom je stanju pa tek onda pocet igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 22:42 (shadowlapy).
11 godina
Bruno_K!ng kaže...

Kontas da ti kao batmanov fan ne bi je trebao kupiti jer cisto saljes poruku hej eto kakvu god igru da napravite ja cu je kupiti ako je na njoj fotka Batsa,i samim time ljudi poput tebe i kupovanjem takvih poluproizvoda salju poruku devsima ok je da nas karate kako zelite i zaradite milione pri tome.
Ja imam i5 2500k OCan,8 giga rama i 970tku pa igra opet ne radi kako treba,kako mislis ti da ce tebi raditi ?

17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ja imam i5 2500k OCan,8 giga rama i 970tku pa igra opet ne radi kako treba,kako mislis ti da ce tebi raditi ?

Mislim da nema pravila. Meni poprilično dobro radi na i5 750 i 7950, u WUXGA rezoluciji.

16 godina

Hvala, imutak, sad je poprilicno igrivo.

kikolo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kikolo kaže...

Hvala, imutak, sad je poprilicno igrivo.

ja na ultra i naravno nvidijine stvarčice su pogašene imam 30 fps-a konstantno i začuđujuće igriva je

17 godina

Evo poceo sam danas igrat batmana..iako je katastrofalno lose optimiziran na mojem game rigu nema povechih kasljucanja...kod voznje zna past malo fps ali se brzo normalizira....grafika je ok iako je na 1080p i fali dosta grafichkih postavki koji su vec po defaultu na konzolama...prica mi je spaljenija i mracnija od prijanjih nastavka, sustav borbe mi je bolji, detective mode interkativniji i moderniji tj upgrejdan i brzi.m. ukratjo za sada sam zadovoljan..igram na win10 i nema nikakvih problema ;-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 20:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Aha primjetio sam ovu kisu koje nije bilo kod izlaska nice

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Iskljucio sam hyper threading u biosu i na moje iznenadenje igra vise nema frame dropove.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

igram 2 dana i vec sam pola preso trenutno sam na dijelu di moram joker pacijente vratit u svoje celije

uzivam u igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Igra je odlicna. Presa san je s gustom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam užasne framedropove i što duže igram češća zamrzavanja. Framedrop je negdje katastrofalan - imam 60 fps, pomaknem kameru 2cm desno, 30-ak fps, pomaknem još 2cm desno, 60fps. Zamrzavanja vjerojatno zbog memory leaka, postane katastrofalno, kao u onim videima što su se na početku vrtili po internetu o problemima s igrom.

Trenutno ju i mrzim (zbog problema) i volim (zbog same igre). Ajm konfjuzd.

14 godina
neaktivan

Meni je igra bila slideshow čak i na 720p sa ovim tweak toolom sa teksturama pod optimized  štekanje je potpuno uklonjeno a igram na 1080p samo zna past kod vožjne ali barem je igrivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice