Batman Arkham Asylum

poruka: 7
|
čitano: 1.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Batman Arkham Asylum

Pozz svima!

Ako je netko igra (ili je netko prešao) ovu jako dobru igricu, zanima me kako je rušio one slabe zidove koje se nalaze na nekoj visi tj. ne može se do njih doći "klasičnim hodanjem"?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Batman Arkham Asylum
Keklja kaže...

Pozz svima!

Ako je netko igra (ili je netko prešao) ovu jako dobru igricu, zanima me kako je rušio one slabe zidove koje se nalaze na nekoj visi tj. ne može se do njih doći "klasičnim hodanjem"?

hvala

Treba ti UltraBatClaw. Taj gadget dobiješ poslije borbe sa Killer Crocom, kada dođeš u BatCave. To je zapravo nadograđeni BatClaw koji ispucava 3 kuke.

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
Batman Arkham Asylum

OK, sad imamo 4 teme BAA i bilo bi lijepo da se bar jedna ukine...

EDIT: Dobro je rekao Horagio

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 16:38 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Pozz svima!

hvala

Kada drugi put posjetiš batcave dobit ćeš ultra batclaw i s njom naciljaš te zidove i vučeš ih da ih srušiš.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

zahvaljujem. što se mene tiče tema se može ukinuti

16 godina
neaktivan
Batman Arkham Asylum

Kako zaobic vindovs live da mi spremi kad prodem neku misiju....nemogu tak igrat bez "sejvanja"??'pomoc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako misliš zaobić?! Trebas imat offline account na Windows live - Games... Meni radi, sejva i sve je u redu
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice