napokon pa sam i to docekao
napokon pa sam i to docekao
Kad točno izlazi?
Zanimljivo je kak niko neće baciti pokoji komentar, skrin ili bilo kaj vezano uz full igru, a siguran sam da je Xboxaši već prelaze na veliko!
Zanimljivo je kak niko neće baciti pokoji komentar, skrin ili bilo kaj vezano uz full igru, a siguran sam da je Xboxaši već prelaze na veliko!
Već je izašla?!
Izašla je za Xbox360 za sada.. kad se očekuje za piceka?
Izašla je za Xbox360 za sada.. kad se očekuje za piceka?
Za PC po običaju izlazi kasnije, točnije 18.09.2009.
Već budem onda igral na nečem jačem jer 1.9. je glavno izvlačenje
Moja predkupljena kopija vec vrijedno ceka i odbrojava dane na Steamu, he he he :-D
Ne mogu docekat...
Frend odigrao vec na ps3-u kaze da je mrak. Odigrao sam demo i isto ne mogu docekati, stvarno dobar demo ;)
Malo lazemo, ha? Ne nuzno ti, ali tvoj frend onda sigurno.
http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-183374.aspx
A tu je i wikipedijin clanak koji potvrdjuje isto....
Malo lazemo, ha? Ne nuzno ti, ali tvoj frend onda sigurno.
http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-183374.aspx
A tu je i wikipedijin clanak koji potvrdjuje isto....
Lako moguce da je srao, a isto tako lako moguce da je igrao demo pa budala nije znala razliku ^^
I jos jedan dokaz da to nece biti mindless konzolaska fajta:
Baaaaah ajde vise, ko ce cekat jos 20 dana????
Edit:
I JOS JEDAN DOKAZ. Ako kotaku kazu da je igra dobra, onda MORA BITI: http://feeds.gawker.com/~r/kotaku/full/~3/aLFBiQqlRJI/frankenreview-batman-arkham-asylum
AJDE VISE JOS 19 DANA!!!
Hahaha... onu zadnju sobu sam odigrao valjda 20ak puta, na razlicite nacine. Odlucio sam uopce ne koristiti cowl vision, nekako mi je overpowered. Puno je bolji feeling surveyati sobu uz pomoc ociju i zooma ;-)
Btw, ako si konzolas, onda preporucam verziju za PS3 (ako ga imas) jer postoji exclusive content koji dozvoljava da igras sa Jokerom u challenge roomovima.
Inace, definitivno preporucam PC.
Hype hype hype hype hype hype hype hype hype hype....
http://feeds.gawker.com/~r/kotaku/full/~3/RnVFU6bVj-8/arkham-asylum-sets-world-record-for-being-good
kad je konacni izlazak?
da ga se kupi :D
ali ocu omot, necu samo download verziju za 100 kuna
Evo, odigrao sam i ja demo. Mislim da je igra super. Inače ne volim stealth, ali ovo je odlično. Trebali su staviti i borbu s onom mrcinom što ga prikažu na kraju demoa. Igra će biti jedan od najboljih naslova 2009. godine.
jel skida ko meni na 50% (nije fake jer je sa privatnog torrenta)
ima 7.9gb
Baš me zanima kako će riješiti boss fighteve jer ipak, borbe se svode na napade i counter napade, tj. lijeva i desna tipka miša.
U igri mi je sve dobro osim borbe...
Samo udaras lijevu i desnu tipku bezveze,nema obrane niti ikakvog komboa
Da. Ali je zato sve ostalo fenomenalno. Uostalom, borba izgleda odlično. Kad nakupiš 2-3 hit combo, onda sa jednim udarcem baciš protivnika dolje. Drago mi je što Batman nije besmrtan, tj. kad skoči pred pušku mu uzme dosta zdravlja.
ima 7.9gb
Istina, izašla je leakana verzija.
ima 7.9gb
mozes tu rijec malo pojasniti?
ima 7.9gb
mozes tu rijec malo pojasniti?
procurilo je...jer igra tek izlazi za 12 dana
Osobno cu priklat svakoga golim nogama tko u ovom topicu pocne pisati spoilere prije _najmanje_ mjesec dana od sluzbenog izlaska, za nas majmune koji smo ga kupili. :-)
Biljezim se sa stovanjem...
Osobno cu priklat svakoga golim nogama tko u ovom topicu pocne pisati spoilere prije _najmanje_ mjesec dana od sluzbenog izlaska, za nas majmune koji smo ga kupili. :-)
Haha sta ti glumis onog barmena iz Nad lipom 35?
OT:skidam igru pa ujutro probam pa vam velim dojmove
Haha sta ti glumis onog barmena iz Nad lipom 35?
OT:skidam igru pa ujutro probam pa vam velim dojmove
Pokvarenjače, meni još nije na TL nije istekao period čekanja
Mislim da ima već onih (hardcore) koji bi ti mogli objasniti i sam kraj (pc) igre...pošto je izašla prošle noći (danas) u 3h, a glavni nedostatak te "verzije" bila je nemogućnost sejvanja - sve do večeras :)
Skoro sam siguran da ima takvih, samo kad čovjek baci oko na komentare...
Mogle sam ju imati već u 8-9h ujutro, pošto sam bil budan u trenutku izlaska iste na IPT-u al neda mi se igrati pa nisam ni skidal (još je k tome FL).
Iako, takva igra zlata vrijedi kaj se tiče seedanja... :)
Iako je vani, ja čekam sa igrom dok ne dođe u dućane, zapravo još nisam odlučio hoću li xbox ili pc.
U svakom slučaju čekam. :D
Iako je vani, ja čekam sa igrom dok ne dođe u dućane, zapravo još nisam odlučio hoću li xbox ili pc.
U svakom slučaju čekam. :D
Najradije bi cekao, ali kada je tako blizu hehe jednostavno je nemoguce cekati ^^
Stavio jucer navecer, ali nestalo struje oko jedan taman kada sam gledao scenu iz brave heart-a gdje william wallace najavio da ide napast Englesku ^^
Za nekih sat vremena dolazi mali review od mene.
Za 10 minuta skinuto jos 50-tak minuta da poigram i to je to