Assassin’s Creed Valhala

poruka: 608
|
čitano: 195.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Assassin’s Creed Valhala
MEGATAMA kaže...

Jos jedan amd sponzorirani debakl,losije od Odyssey sto se tice optimizacije...daleko losije.

Sutra valjda stize patch jer je igra pretrpana bugovima pa ce mozda i nesto za performanse...steta bas steta.

Za 1080p i lock 60fps rtx2080ti.....

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-valhalla-pc-performance-analysis/

Joj majko mila, boldano...

S obzirom da se prijetnje smrću dijele u gaming idustriji šakom i kapom, nije mi jasno kako još netko nije priprijetio Ubisoftu. Ove njihove igre izgledaju OK, ono ništa posebno, ali nisu ni preružne...Ali jebeš mi sve ne razumijem kako ova njihova (de)optimizacija nije veća tema, pogotovo kad to traje već godinama, kako ljudi šute oko toga??

13 godina
Assassin’s Creed Valhala

Mene najviše smeta što Ubisoft doslovno vrijeđa igrače...doslovno ljudi koji daju 1000€ za grafu (RTX 3080) neće noći igrati u 60FPS stabilno na 1440p na max detaljima. I takve su apsolutno sve Ubisoftove igre u zadnjih nekoliko godina...Optimizacija žešća katastrofa

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

Prvi dojmovi. Wow!!

Priznajem, malo sam nahajpani, ali grafika je vrh.

Igram sa svime pod "moj pc" osim grafe koja je 2080Super. Sve na Very High i igra ide u stabilnih 60fps na 3440x1440

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

I sorry za dupli post, ali sam skuzio da igra automatski stavi resolution scale na 70% pa si to odmah ispravite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Assassin’s Creed Valhala

dosta dobre recenzije, jako mi se sviđa dio sa velikim napretkom u priči i likovima, kažu da se tu ubisoft ozbiljno potrudio

s tim da imajte na umu da su neki rekli da su prvih par sati dosadnjikave dok se ne ufuraš, to treba pregrmiti pa nastaviti. Takve stvar su mi logične, pročitao sam hrpu fantasy knjiga koje su mi bile vrhunske, ali uvijek početak bude nezgodan dok sve sjedne na mjesto, tako da se treba naoružat strpljenjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Assassin’s Creed Valhala

odličan review, Fextralife, oni su pouzdani, jedva čekam igrat

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 15:49 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassin’s Creed Valhala

2560x1440 ,Ultra High/Very High , stabilnih 60 fpsa. (moj pc)
Bar zasad u pocetnoj zoni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
dani20 kaže...

kak to igraš već, jel preko vpna?

17 godina

ja necu nista komentirat temeljem nekakvih gameplay filmica, moram sam na svojoj kozi iskusiti kako sve to funkcionira. uz to, zelim izbjeci spoilere.

sve svemu, lijep pozdrav ekipi u ovoj temi, vratim se kad odradim playthrough kako spada.

uzivajte.

It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Cansee kaže...
dani20 kaže...

Da preko vpna,skinio TunnelBear,stavio na Australiju,pokrenuo Uplay i moze se igrat.

10 godina
dani20 kaže...
Cansee kaže...
dani20 kaže...

Da preko vpna,skinio TunnelBear,stavio na Australiju,pokrenuo Uplay i moze se igrat.

da nećeš možda imati problema sa sejvovima kad isključiš vpn ili tako nešto?

16 godina
Cansee kaže...
dani20 kaže...
Cansee kaže...
dani20 kaže...

da nećeš možda imati problema sa sejvovima kad isključiš vpn ili tako nešto?

Sumnjam,ekipa je tako otkljucala Watch Dogs Legion i nisu imali nikakvih problema,save se sve normalno na cloud.

10 godina
Isto preko vpna igram, malo me combat razocarao, prakticki mozes samo lupati po tipki i to je sve. Kretanje djeluje jako neprirodno tijekom borbe, kao da lebdis po podu. Igram zbog priče ali iskreno, mala je razlika od Odysseya.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassin’s Creed Valhala

Meni se svidja sve osim kamere u borbi,cudna je jako,treba se poigrat sa FOV postavkama mozda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
Assassin’s Creed Valhala

evo uradio benchmark igre. 

ubiti FPS varira stalno, 65 - 70 - 80 - 95 nadam se da ce to rijesiti uskoro. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 0:45 (_itsmoriarty).

2 0 hvala 0
10 godina
Assassin’s Creed Valhala

meni je zasad sve super, al evo igrao sam od ponoći do sad, nije previše, ali atmosfera mi je odlična, ovaj setting je pun pogodak za ovakvu AC RPG igru u ogromnom svijetu. Grafika super, igram na 1440p rezi, sve je na ultra i ide od 60 do 90 fpsa, ali je većinom bliže 90 nego 60. nikakvih bugova još nisam sreo.

I combat mi se isto sviđa, odnosno sviđa mi se osjećaj udarca po tijelu, ali nisam se još borio protiv više njih, tako da nisam previše kameru isprobavao

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Assassin’s Creed Valhala

Evo moj bench, igra je prelijepa, neka bude uvijek oko 60 i ja zadovoljan, ugasio sam jedino motion blur sve ostalo je max 1440p. Uživajte u vikinškoj pustolovni siguran sam da je igra dobra i vidimo se ovdje u komentarima bez spoilera, čisto da prokomentiramo mehanike i ostalo :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 6:42 (BeLLicus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Znači nisam jedini s frame dropovima, mislio sam da je to do mog starog procesora. Meni igra freeza svaki put kad prebaci s tipkovnice na gamepad.
12 godina

eto, gotovo jedine igre na kojoj bi osjetio značajniji pad fps-a zbog 4core procesora bile su ac origins i odysyey

očekivao sam da će sa valhalom biti još veći problem i da će me natjerati na upgrejd procesora, no minimum framerate sa 4core je 69

moar cores filozofija očito sve manje vrijedi za sp igre umjesto sve više, izgleda da će moj haso ostati još neko vrijeme u makini 

12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Nista posebno od igre.. čudna kamera.. nekako mutna grafika.., drugacije kontrole.. srušilo se triput u sat vremena igre...  dosta je sve to lose..

ryzen 5600x + rtx 3070  ,16gb 4000mhz ram,  1080p ultra  oko 80-95fps... 1440p ultra  60-65fps, 4k ultra oko 40 fps... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

Ja se nadam da ću moći gurati na High na 1080p, probam benchmark poslijepodne pa ćemo vidjeti.

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

Je li mi može netko objasniti kak igrate već? Upravo @epic store Moldova

0 0 hvala 0
16 godina
MiseEire kaže...

Se može to kupit za nas?

12 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

Može navodno, nisam probao. Ali znam da sam RDR2 kupio prek nekog VPN-a izvana po dosta nižoj cijeni.

0 0 hvala 0
10 godina
MiseEire kaže...

epic store pušta igru danas popodne, ne znam točno u koliko sati, zato je još ne možeš igrati, morat ćeš još sačekati

11 godina
Assassin’s Creed Valhala

Meni je grafika kristalno čista, nije mi ništa mutnjikavo i tako to, 1440p very high settings, hard težina, za vas koji ste odigrali duže od 2 sata i explorate sve živo neka pročitaju ovo pod spoiler pa neka odgovore...  Naišao sam na lika koji hoće časnu smrt u borbi međutim jak je kao bivol, borba se odvija u pećini one shota me svaki put... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
BeLLicus kaže...

Meni je grafika kristalno čista, nije mi ništa mutnjikavo i tako to, 1440p very high settings, hard težina, za vas koji ste odigrali duže od 2 sata i explorate sve živo neka pročitaju ovo pod spoiler pa neka odgovore...  Naišao sam na lika koji hoće časnu smrt u borbi međutim jak je kao bivol, borba se odvija u pećini one shota me svaki put... 

kod mene isto, sve je super, predivno izgleda, na trenutke nisam mogao vjerovati koliko dobro

i igra mi je sama po sebi super, al iskreno, sve me zanima, hoću raidati, istraživati i boriti se, stvarno sam jako zadovoljan zasad

16 godina
njuskac kaže...

Nista posebno od igre.. čudna kamera.. nekako mutna grafika.., drugacije kontrole.. srušilo se triput u sat vremena igre...  dosta je sve to lose..

ryzen 5600x + rtx 3070  ,16gb 4000mhz ram,  1080p ultra  oko 80-95fps... 1440p ultra  60-65fps, 4k ultra oko 40 fps... 

Za mutnu sliku pogledaj u opcijama da ti nije resolution size na 70%. Mnogi javljaju da im je to postavljeno po defaultu.

12 godina
Drago127 kaže...
njuskac kaže...

Za mutnu sliku pogledaj u opcijama da ti nije resolution size na 70%. Mnogi javljaju da im je to postavljeno po defaultu.

Ma sve je na ultra.. nego je grafika nesto kao ghost recon breakpoint.. onako mutnija.. npr.. witcher 3 ima kristalno bistru grafiku  ovo je cudno skroz.,. gledao sma nesto na youtubu prije al sam mislio da youtube malo pogorša sliku kad se uploada.. al sve je isto.. zove me i frend danas kaze kakvo je to smece :)  malo sam igrao od tabora do tabora svi su isti ,svaka kuca onako ista.. sva vrata ista.. wtf.. 2 godine rada, tisuce ljudi zaposleno.. sta su radili 2 godine.. na 1440p rtx 3070 igra jedva radi na 60 fps.. kakve su to gluposti?? jel se moze refundat igra ak sma igrao 2 sata?

16 godina
Assassin’s Creed Valhala

Vrata,really 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice