od ponoći sa ponedjeljka na utorak
inače, gledam malo gameplay na youtubeu, vidim da ima dosta i likova i priče, čini mi se da su dosta i vremena i energije upucali u priču, to mi osobno odgovara, nadam se da će dobro ispasti
kolko vidim neki youtuberi i twitcheri su dobili, ali za normalnu ekipu koliko ja znam za našu vremensku zonu to će biti sa ponedjeljka na utorak
Igrati ovu igru kao female karakter bi bilo tako pogrešno. Iako volim odigrat sa female likom u Odysseyu sam igrao sa Kasandrom ali ovdje no fucking chance. Štoviše female karakter ovdje izgleda odbojno i ne uklapa se u vikinge ni 1%. Male Eivor je do jaja. Mišići,brada kompletna pojava se totalno uklapa u taj world.
ma ja se slažem. uvijek mi je teže ući u lik žene nego muškog, mislim što i ima smisla, volim više kad su muški glavni likovi, valjda je to normalno jer se poistovjećuješ s njim, a to je lakše kad ste isti spol
Bellicus jedno pitanje, ti si uzeo standard edition igre jel? Kad bi sad htio kupiti season pass, koliko te košta, jel imaš ponuđeno? Pitam jer vidim da je gold edition 100 eura, i ako se dobro sjećam kod njih season pass redovito košta 30 eura, onda bi ispalo da je skuplje uzeti gold edition nego posebno standard edition i posebno season pass
Nemam opciju trenutno za kupiti Season Pass...
Ma igra mi se presviđa,gledao shrouda malo sinoć. Jedva čekam sutra navečer :)
Witcher 3 / RDR 2 vibes
Jeste vi kupovali kljuc bas na uplay ili na drugim web shopovima? jer mi se desavalo kad kupijem na npr. instant gamingu igra izade ,a ja dobijem kljuc tek sutradan... da li se kljuc dobije odmah pa se ukuca u uplac i ceka izlazak ili se bas mora cekat 10.11?
Ako mozes uzet 20% kupon na uplayu neisplati ti se kupovat na drugim stranicama,ispadne te cak i manje.
Ako mozes uzet 20% kupon na uplayu neisplati ti se kupovat na drugim stranicama,ispadne te cak i manje.
a di da dobijem taj kupon?
Edit: skuzio sam ..hvala ti..
www.store.ubi.com
Gore u desnom kutu imas opciju da kupis 20% kupon za 100ubi coina
Ima samo 47gb.. znaci skoro duplo manje od odyssey..
Je li se samo meni cini da combat izgleda totalno glup ? Iako vjerujem da ce igra biti odlicna, cjelokupno gledajuci..
Meni combat izgleda totalno zanimljiv.Hrpa oruzja,razlicite animacije,efekti,ogroman skill tree,stamina,parry,dodge.
Vidim da ce se moci igrati na razlicite nacine.Ali sam vidio ljude na twitchu/yubito koji samo spammaju left click
Mozda se nisam dobro izrazio, mislio sam na animacije, nekako mi izgledaju "so last year"..
Mozda se nisam dobro izrazio, mislio sam na animacije, nekako mi izgledaju "so last year"..
Nedavno sam počeo sa Origins, djeluje mi znatno grublje od onog u Odissey.
Čini mi se po videima slično u Valhala
Citam na redditu da se igra moze otkljucat vec danas u 14:00 ako se koristi VPN i stavi na Australija.
Jedino je pitanje kada ce biti day 1 patch
Nisam imao pojma za 20% na uplayu,cesto mi se desavalo da sam imao previse novcica i da su bili pred istekom....mogao bih ih sada iskoristit.
Igra izgleda GENIJALNO,drukciji vizualni izricaj nego Origins ili Odyssey....nekako vise realisticno....boje,osvijetljenje.
Jos jedan amd sponzorirani debakl,losije od Odyssey sto se tice optimizacije...daleko losije.
Sutra valjda stize patch jer je igra pretrpana bugovima pa ce mozda i nesto za performanse...steta bas steta.
Za 1080p i lock 60fps rtx2080ti.....
https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-valhalla-pc-performance-analysis/
Neradi VPN za novi zeland,to vrijedi samo za konzole.
Za pc treba stavit VPN Australija poslije 14:00
Jos jedan amd sponzorirani debakl,losije od Odyssey sto se tice optimizacije...daleko losije.
Sutra valjda stize patch jer je igra pretrpana bugovima pa ce mozda i nesto za performanse...steta bas steta.
https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-valhalla-pc-performance-analysis/
AC je bio **** od optimizacije i kad je Nvidia bila sponzor. Na prvoj igri serijala ti se disablea AA čim je prebaciš u 1080p i ne možeš ga vratiti, jer "je to previše zahtevno za bilo koju karticu", na AC III nisi imao CPU na kome neke scene ne trzaju baš vidno, a AC Unity je skoro pa "ubio" serijal (i nikad nije dobio patch sa obećanim naprednim grafičkim tehnologijama o kojima je Ubijev i NV marketing pričao i pre i nakon lansiranja).
Takođe, AC igre na svakih par naslova imaju blagi skok zahtevnosti, Origins i Odyssey su bili tu negde => bilo je očekivano.
Uzgred, stičem utisak da članak blago preteruje, delom zato što se na barem jednom mestu autor ograđuje i od samog sebe, jer prvo kuka kako igra "feels choppy" na GSync monitoru na 60fps, i da je potrebno "bar 64fps", a onda stavi napomenu "that is of course if you are very sensitive to framerates", a drugim delom i zato što imamo gameplay streamove u kojima igra generalno radi sasvim ok, dok je autor članka izgleda pretežno "igrao" ugrađeni benchmark.
AC je bio **** od optimizacije i kad je Nvidia bila sponzor. Na prvoj igri serijala ti se disablea AA čim je prebaciš u 1080p i ne možeš ga vratiti, jer "je to previše zahtevno za bilo koju karticu", na AC III nisi imao CPU na kome neke scene ne trzaju baš vidno, a AC Unity je skoro pa "ubio" serijal (i nikad nije dobio patch sa obećanim naprednim grafičkim tehnologijama o kojima je Ubijev i NV marketing pričao i pre i nakon lansiranja).
Takođe, AC igre na svakih par naslova imaju blagi skok zahtevnosti, Origins i Odyssey su bili tu negde => bilo je očekivano.
Uzgred, stičem utisak da članak blago preteruje, delom zato što se na barem jednom mestu autor ograđuje i od samog sebe, jer prvo kuka kako igra "feels choppy" na GSync monitoru na 60fps, i da je potrebno "bar 64fps", a onda stavi napomenu "that is of course if you are very sensitive to framerates", a drugim delom i zato što imamo gameplay streamove u kojima igra generalno radi sasvim ok, dok je autor članka izgleda pretežno "igrao" ugrađeni benchmark.
Nadam se da si u pravu ali ovi na DSO su ti inace realni,ne pretjeruju bas.