Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Assassin's Creed: Unity

Joj daj molim te,ubišrot muze pare vec godinama na ovoj franšizi...Svaki AC za razliku od proslog ima toliko malo novina da je to za nevjerovat...Ac3 je doneso penjanje po drvecu,WOW. Isti princip ko sa zgradama,letiš svuda okolo ,samo da dodjes gdje trebas. Nikakva novotarija.

Imas predeterminirane točke di se mos penjat (kao i po zgradama). Ista stvar.

Dodaju po svakom serijalu jedan novi gadget,opet WOW.

Combat je UVIJEK isti i treba ga izbjegavat ko kugu jer dosadi za 20 min...Stalno isti finisheri itd.

Idemo dalje..Svaka misija se svodi na istu stvar prakticki. Isti problem ima i shadow of mordor (koji je po meni cak i oblje od AC napravljen).Sve se UVIJEK svodi na to da ides negdje,ubijes nekog. Od toga nema lijeka i pomoci.

Šta još?

Brodove spominjat neću jer je uber arkadno napravljeno,AC3 je imao barebones sistem,4vorka nešto malo razradjeniji ali sve je to plitko. Cim zagrebes dosao si do dna,its all there is.

Stvarno ne razumijem kako iz godine u godinu ljudi kupuju te jednu te istu igru. Samo se setting mijenja,prakcitki reskin prijasnjega sa novom pričom.

Ovo nije hejt,ovo je samo vapaj za pomoć jednog starog gejmera koji se naigrao i naigrao igara jos od vremena c64 i Dos-a.

Gaming market je u banani upravo jer ljudi podrzavaju loše studije. Ubisoft je postao jedan od njih. A da ne spominjem njihove tvrdnje za 30 fps na konzolama i cinematic ''feel'' i ostale gluposti koje zele prodati gamerima na konzolama. WOW. STvarno imaju obraza takve tvrdnje tvrditi. Sve zapalit. Iskreno...

12 godina

Ma ne vjerujem u ovu konfu, jer je Ubisoft još prije par mjeseci izjavio da oni koji su mogli igrati Black Flag, da će na nekim normalnim postavkama moći i igrati Unity. ;)

0 0 hvala 0
12 godina
Mmmm ajde navedi mi jednu igru gdje su stalno razliciti combat finisheri? Mozda LoL??? Ma daj,tako i moj jedan stalno sere da je combat isti bla bla,a sta bi trebali,za svakog cuvara koji postoji na mapi custom finisher??? Ne budi lud,ja jos nisam igrao takvu igru a sumnjam da bi iko imao para i muke da takvo nesto napravi.
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rocinante2112 kaže...

Idemo dalje..Svaka misija se svodi na istu stvar prakticki. Sve se UVIJEK svodi na to da ides negdje,ubijes nekog. Od toga nema lijeka i pomoci.

I GTA serijal je više-manje baš to pa ga svejedno svi uzdižu u nebesa kao da je najbolja stvar koja se desila ljudskom rodu.

17 godina

Ipak su isitniti zahtjevi.. Evo ih na Steamu {#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

....

13 godina
doktor1 kaže...

Kud prije moja grafa postade minimum requirement {#}

Ajd razumijem da tehnologija napreduje al ovo je malo too much...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
15 godina
neaktivan

Evo pojavili su se na Ubiblogu u full izdanju {#}

Sva sreća pa nisam preorder napravio da gledam slideshow ako je ovo stvarno minimum, iako još ne vjerujem da je to finalno svakako ću probat pirata prije nego kupim (ako kupim!?)

EDIT: Sad gledam malo bolje : "Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz" ovo kao da je netko igrao pikado pa izabrao komponente nasumično :D

...čekam Ubisoft i službeno {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 21:42 (-zip-).
Moj PC  
2 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ma nema teorije, ponavljam NEMA TEORIJE da su ovo min req, nešto slično je bilo i sa Watch Dogsima pa ih igram glatko.....

2 1 hvala 0
13 godina
Bartaul kaže...
Mmmm ajde navedi mi jednu igru gdje su stalno razliciti combat finisheri? Mozda LoL??? Ma daj,tako i moj jedan stalno sere da je combat isti bla bla,a sta bi trebali,za svakog cuvara koji postoji na mapi custom finisher??? Ne budi lud,ja jos nisam igrao takvu igru a sumnjam da bi iko imao para i muke da takvo nesto napravi.

i zato što su takvi kakvi jesu mi to trebamo prihvatit?

opet velim. Ista igra svake godine.

molim lijepo argumentirane dokaze da to nije tako. Ja sam dao opširan post zasto to jest tako. Sorry al ja imam neke granice. Razumijem da je svakom covjeku granica i ukus nešto drugo ali boze moj...Imat cemo assasins creedove,call of duty-e,battlefielde iz godine u godinu upravo zbog toga što se gaming scena (ilitiga potrosaci) ulijenila i uspavala. Sve se prihvaca kao OK i prolazno.

17 godina
-zip- kaže...
..čekam Ubisoft i službeno {#}

To i je objavio Ubisoft... {#}

10 godina
neaktivan
FX 8350 im je i minimum i recommended, di je tu logika
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
-zip- kaže...
..čekam Ubisoft i službeno {#}

To i je objavio Ubisoft... {#}

Da, imaš pravo malo sam se krivo izrazio, prvenstveno sam mislio na ekipu koja stvarno radi na igri, a ne tipa koji vodi blog i zadužen je samo za komunikaciju s javnošću.

12 godina

A sta su ovo,specs za 4k? Jbt nisu normalni,ko ce in to igrat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Black flag sam igrao na ultra,a prema ovome neću moć ac5 ni na low {#}

14 godina
neaktivan

Ovo me nimalo ne čudi. Sjetite se optimizacije trojke koja je bila neigriva  na svemu ispod i5. Ovo je još sad next gen i ima 10x vise npceva odjednom radi kojih se igra i prije vukla na slabijim procesorima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ok razumijem procesor,ali zasto ovako zahtjevna grafika,igra mi izgleda super ali ima i boljih pa ne traze ovako puno. Pogledajte shadow of mordor,graficki je odlicna,a ne tahtheva ni blizu unitya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema nikakvog opravdanja za grafičku, PS4 ima GPU u rangu 7850, a XboxOne još slabiji. Prema tome, 7970 kao minimum nema nikakvog smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Eto ja imam hd 7850 2gb dual x,a ako je ne budem mogao igrat bit cu zbilja razocaran,ocekujes da se covjek s tim moze naigrat na ok postavkama a sad sve ode kvragu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lani kad sam u 12 mj kupio konfu pod moj pc za 6000kn bio sam sav sretan kao da sam u 7 nebu(sad konačno imam dobar komp,sad ću se konačno naigrat), a nakon skoro godine dana komp spada u minimum po ovim zahtjevima, a očekivao sam da ću biti miran duže vrijeme po pitanju gaminga {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 9:58 (sebnov).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

GD{#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Sinatra trlja ruke {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još jedan trailer u nizu, kad bi optimizirali igre kao što rade trailere nebi im bilo kraja

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 12:06 (-zip-).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ja i dalje ne verujem da će igra biti neigriva na hardwareu ispod minimalnog.

• ako su GPU-ovi u konzolama znatno slabiji, onda nema smisla da minimalna grafa bude 7970;
  • ako će da radi na Phenomu II X4, onda "mora" da radi i na i3, što znači da će na zvaničnom minimumu, solidno clockanom i5, da leti.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je sve zbog toga što je igra neoptimizirana. Ako se moglo GTA V ugurat u Xbox 360 i PS3 a da bude igrivo i da normalno izgleda onda nevidim problem zašto neki normalni PC ne bi mogao pokrenuti Unity. Ja sad trenutno igram  black flag sa nvidia GT630M znaci na laptopu a to je low end graficka sto se tice laptopa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sva naklapanja o ponavljanju jednog te istog sa svakim nastavkom ACa padaju u vodu sa ovim brojkama:

Here’s the full list of Ubisoft’s best selling franchises:

Assassin's Creed: 73 million
Just Dance: 48 million
Tom Clancy's Splinter Cell: 30 million
Tom Clancy's Rainbow Six: 26 million
Tom Clancy's Ghost Recon: 25 million
Petz: 24 million
Rayman: 25 million
Imagine: 21 million
Prince of Persia: 20 million
Driver: 19 million
Far Cry: 18 million
Rayman Raving Rabbids: 14 million
The Settlers: 10 million
The Experience: 9 million
Anno: 5 million
Your Shape: 3 million

0 0 hvala 0
13 godina
Ronky kaže...
Sva naklapanja o ponavljanju jednog te istog sa svakim nastavkom ACa padaju u vodu sa ovim brojkama:

Here’s the full list of Ubisoft’s best selling franchises:

Assassin's Creed: 73 million
Just Dance: 48 million
Tom Clancy's Splinter Cell: 30 million
Tom Clancy's Rainbow Six: 26 million
Tom Clancy's Ghost Recon: 25 million
Petz: 24 million
Rayman: 25 million
Imagine: 21 million
Prince of Persia: 20 million
Driver: 19 million
Far Cry: 18 million
Rayman Raving Rabbids: 14 million
The Settlers: 10 million
The Experience: 9 million
Anno: 5 million
Your Shape: 3 million

ti brojevi nemaju veze s vezom?

kakve veze prodaja i zarada imaju s time?

17 godina

Dokle god se igra prodaje dobro, izdavač smatra da je sa njom sve kako treba, a po svemu sudeći je zadovoljna i većina igrača. Naravno, uvek ima neko kome se ne sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zato i imamo CoD i AC i Batman i slicne serijale. Ništa novo se ne dešava,i dalje se prodaje,prate istu formulu,ljudi kupuju...

Al nije mjerilo kvalitete.

Niko se ne usudi probat nešto novo,samo prate istu formulu...Neznam za vas,ja nezelim igrat istu igru 7x.

:))

Evo primjer,Far Cry 4. INDENTIČAN JE TROJCI. A i trojka postane zamorna kad Vaas umre jer je najbolji negativac...Onda skuzis da sve što radis je ides i oslobadjas postaje (watchtoveri u AC),i radis side questove dok ti ne dopeezdi pa se vratis main storylineu.

Ja znam sigurno da 4vorku necu igrat,jednostavno nemam potrebe kad sam trojku igrao. A ni trojku nisam zavrsio nit sam imao osjecaj kasnije da se trebam vratit toj igri i zavrsit je.

enivejs.

Broj prodanih kopija nije mjerilo ičeg,samo (u vecini slucajeva) odraz gaming industrije i konzumerizma. Ljudi kupuju jer se nabije hype i postave se nerealna očekivanja. Kad je u biti same old same old. Every damn time

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice