Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ovo ce mi bit da prvi put kupujem igru,barem ovako rano. Inace gledao sam na ekupi je 300kn disc a na g2a je 250kn,isplati li se disc za tu razliku? I,nedavno sam kupio sve AC-ove osim ako se racuna freedom cry i liberation i to svaki ispod 5$ (saleovi sa razlicitih stranica),vecina je deluxe edition. Odigrao sam svaki vise puta i nije mi uopce dosadio,mozda prvi malo zaostaje sa ostalima. 3-ica mi je najdraza,a vidim vecina ljudi ju mrze,kazu da je connor glup itd... Meni je on najdrazi lik,bas mi je pravi assassin!

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed: Unity
Šta nije?samo je setting drugačiji.odi tamo- ovamo.popni se na tower za daljnje misije.uhvati ovo.ubi onog.malo plačke.bitke brodovima.špijuniranjr.šuljanje.dosadi.Započeo sam Relevations i dosadio mi za 4h igranja.
11 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Šta nije?samo je setting drugačiji.odi tamo- ovamo.popni se na tower za daljnje misije.uhvati ovo.ubi onog.malo plačke.bitke brodovima.špijuniranjr.šuljanje.dosadi.Započeo sam Relevations i dosadio mi za 4h igranja.

Ne, nije. Eventualno su nastavci sa Eziom slični jedno drugome ali i to se već mijenja sa Revelationsom i dolaskom u Konstantinopol gdje opet ima novotarija. U AC3 već imaš nešto posve drugačije, brodove, frontier, penjanje po drveću i indijanca kao protagonista, sušta suprotnost talijanskoj renesansi. Black Flag donosi opet nešto potpuno novo, naval combat kojeg su baš svi voljeli i stvarno je rasturio, karibi, zlatno doba piratstva.  Sad Unity opet donosi novosti. Po prvi puta tu je coop i klase za razvijati, kao i grad u 1:1 skali po prvi puta također uz ulaske u interijer bez loading screenova. Da ne spominjem koliko je AC Rogue drugačiji od prethodnih ACova iako moram priznati da je engine copy paste Black Flaga. Nije mi se dalo više pisati. Pa da je svaki nastavak ACa POTPUNO drugačiji od prethodnog to više ne bi bio AC igra, neke stvari moraju ostati iste, a to su pillari AC franšize. Idi odgledaj gameplay od AC1 i potom od AC Unity i opet reci da je jedno te isto. A i da je istina to što govoriš (a nije) ja ionakko igram AC zbog priče, to je moja godišnja doza storytellinga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 21:36 (Ronky).
17 godina
L3gioNAR00 kaže...
Zadnji AC kojeg sam odigrao je bio Brotherhood.A od tada sve je na istu šemu i AC mi je dosadio.
L3gioNAR00 kaže...

Ne znam kad su ti dosadili brodovi ako si poslednjeg igrao Brotherhood (i probao par sati Revelations).

12 godina
protjeran
Brodovi se pojavili u AC 3 kojeg sam zagrebao po površini kao PS+ pretplatnik.A vidim da su to sforsirali u Black Flag.nikakvih novina.
17 godina

1. post: poslednje igrao Brotherhood;

2. post: igrao 4h Revelations;

3: post: "zagrebao" AC III dovoljno da stigneš do pomorskih misija? To znači da si stigao barem do kraja 5. sekvence, od 12, to jest blizu polovine igre (najmanje).

Svaka naredna izjava ti je nekonzistentna sa prethodnom. Ako uvrstim sve izmene, umesto originalne tvrdnje da AC ne igraš od Brotherhooda i da od tada nema bitnih novina, ispada da tvrdiš da si poslednji igrao AC III, dakle sve osim za sada poslednjeg AC IV, i da smatraš da od tada nema novina i da zato ni Unity nije posebno interesantan.

To je stav koji ima više smisla, ali se opet ne bih složio. Da zanemarim pitanje kako su ti pomorske bitke dosadile, ako si ih samo zagrebao, postoje velike razlike u pomorskim elementima između AC III i AC IV. U AC IV postoji "pomorski free roam" po čitavom arhipelagu, borba je znatno razrađenije, brža, sa mnogo raznovrsnijim oružjima i drugim dodatnim elementima, postoji i mogućnost zauzimanja priobalnih utvrđenja, zatim misije sa ronjenjem... ima toga još.

Ako sa time uporedimo Unity, opet imamo veliku razliku, između ostalog u tome što Unity neće imati (bitnu) pomorsku komponentu, no umesto toga će imati druge stvari, kao što su skillovi koje ćemo razvijati, razrađeniji stealth (ulaženje u zaklon i sl) i, po prvi put u AC-u, co-op.

Da skratim, ako se nekome više ne igra AC, to je ok, ali da u serijalu nema novosti - ne stoji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 23:55 (Ivan(4)).
Moj PC  
5 5 hvala 0
12 godina
protjeran
Za mene je AC ko COD.Reciklaža jednog te istog shranja svake godine.Kratko i jasno.Time završavam svoje izlaganje na tu temu.
17 godina

Kratko, jasno i bez i jednog argumenta.

Ako komentarišeš, zašto jednostavno ne kažeš da ti se ne igra, nego imaš potrebu da napljuješ igru po osnovu koji ne možeš da argumentuješ (prvo tri kontradiktorne izjave, pa onda "Ja kažem da je tako, i gotovo.")?

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Neda mi se pisat kilometarna obrazloženja i argumente preko mobitela.Bit će još prilika.Zasad sam napisao šta mislim o AC serijalu .I ja ne komentarišem nego komentiram.
14 godina
neaktivan

Istina za ovo da igra dosadi jer stalno radiš iste stvari, da trojka je imala dobar sistem s brodovima ali opet je dosadilo jer nema neke dubine, Zadnji AC koji sam odigrao do kraja je bio Brotherhood. A igrao sam sve djelove. Unity mi se ipak čini kao veci korak naprijed pošto su poboljšali grafiku prvenstveno modele likova. Od gameplaya ne ocekujem neku novinu jer previše puta sam se razocarao.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

a vise se nijedan assassins creed ne moze nabaviti bez uplaya?

na steamu ass creed 2 deluxe za 3€, no traze uplay account..

bas sam kontao kupiti nekoliko nastavaka posto su masovna snizenja no ako to znaci da moram instalirati i prokleti uplay nista od toga (vec imam steam i origin, jos mi samo fali da i gog izbaci neku svoju platformu..)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

a vise se nijedan assassins creed ne moze nabaviti bez uplaya?

na steamu ass creed 2 deluxe za 3€, no traze uplay account..

bas sam kontao kupiti nekoliko nastavaka posto su masovna snizenja no ako to znaci da moram instalirati i prokleti uplay nista od toga (vec imam steam i origin, jos mi samo fali da i gog izbaci neku svoju platformu..)

Samo prvi AC je bez Uplaya. Uplay funkcioniše slično kao Steam klijent, omogućava ti da komuniciraš sa prijateljima, dodaje hotkey za screenshotove..., a kad ga ne koristiš, ne radi ništa, osim što zauzima oko 250MB na disku. Mislim da je bez veze da zbog toga odustaneš od kupovine kvalitetnih igara. {#}

17 godina

mislim da ac serijali stagniraju. istina da se dodaju nove stvari, novi gadgeti, itd, ali to su sve male promjene.

igram ih od pocetka i jedina stvar koja me je istinski privlacila je bila prica. gameplay je 80% isti, narocito nakon ac2 koji je i uveo masu novih stvari. kasnije su dodali penjanje po stablima (isto sr*nje, samo drugo pakovanje) i naval combat koji je mora se priznat jako dobar, ali previse repetitivan buduci da ga se u ac4 zbog same teme igre previse forsira.

osobno smatram da treba uvesti odabir tezine u igri. igra je sama po sebi mass murder simulator i mada je na momente interesantno pobiti 20 ljudi u jednom neprekidnom chain-u to brzo izgubi svoj sarm. od dodavanja novih tipova neprijatelja pa do povecavanja kolicine neprijatelja koji te istovremeno napadaju, a da nije QTE, sve su to male ali znacajne promjene. isto tako treba napraviti sistem koji ce kazniti igraca ako umre. svaka smrt oduzima 10% novca jer to je najlaksi nacin da se ljude motivira.

sto se tice samog koncepta sinkornizacije viewpointa, smatram da je dosta los. igracu bi trebalo bit omoguceno samo da otkrije mapu, a ne sve sekundarne misije i sve ostale stvari. to je ono sto ubija open world aspekt. bilo bi puno bolje da se sekundarne misije otkrivaju ili samoinicijativnim istrazivanjem (npr kad trcis po krovovima, i cujes kako netko zove u pomoc ili sto vec, pogledas s krova, eventualno upalis eagle vision i tako se upoznas sa cijelom situacijom) ili razgovorom s nekim npc-om u smislu verbalne informacije ili kupovine neke mape koja oznacava lokacije skundarne misije. narocito se moglo vidjeti u ac4 kako je taj sustav sam po sebi previse mehaniziran. primjera radi; dodem u havanu, popnem se na sve viewpointe, otkrijem sve i u narednih sat-dva skupim sve collectables i odradim sve misije i ja vise nemam razloga da se zadrzim u havani osim ako me main story ne natjera da se vratim.

bio sam i ja uzbuden kad je svaki ac dolazio, ali kad bolje pogledam to je najvse bilo zbog settinga i zbog price. gameplay elementi, sto je po meni puno vaznije buduci da ih koristis cijelo vrijeme dok igras, su postali zanemarivi i vec su unaprijed poznati. kao sto sam prije rekao, sve je to varijacija na temu i nista vise.

sto se tice ove nove igre nisam se previse interesirao. pogledao sam onaj jedan filmic u kojem protagonist pokusava uci u notre dame i to je sve.

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kritiziram i kritizirat ću i dalje sve šta mi ne odgovara.To je moje pravo i ako vam to smeta vaš problem.Neprihvačanjem negativnih kritika pogađa vas istina koju ne želite vidjet jer ste sljepi da je AC reciklaža jednog te istog sa promjenom settinga i dodavanja par novih poteza i oružja.
11 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Kritiziram i kritizirat ću i dalje sve šta mi ne odgovara.To je moje pravo i ako vam to smeta vaš problem.Neprihvačanjem negativnih kritika pogađa vas istina koju ne želite vidjet jer ste sljepi da je AC reciklaža jednog te istog sa promjenom settinga i dodavanja par novih poteza i oružja.

Tiha opozicija nove stranke, HDTa - Hrvatskih Demokratskih Trolera   {#}

12 godina
protjeran
Bravo predsjednič! Gdje se možemo prijavit?
11 godina
neaktivan

Evo kao što sam i očekivao, Rogue dolazi na PC  

https://www.facebook.com/ubisoft?fref=nf

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Vidim ovdje kod nas se jos nigdje ne mogu preorderat kolektorska izdanja znam da je bilo za ac3,4 u svijet igara ali sad ni oni nemaju,gledo sam malo

vani vecinom oko 550 kn(bastile edition) u ovim uk shopovima{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 10:50 (voyager).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
voyager kaže...

Vidim ovdje kod nas se jos nigdje ne mogu preorderat kolektorska izdanja znam da je bilo za ac3,4 u svijet igara ali sad ni oni nemaju,gledo sam malo

vani vecinom oko 550 kn(bastile edition) u ovim uk shopovima{#}

Naruči izvana, naši će te ionako opljačkati, a i teško ćeš naći collectors edition kod nas.

15 godina
neaktivan

S obzirom da nas od izlaska dijeli cca mjesec dana Ubisoft je krenuo sa svojim agresivnim reklamiranjem - traileri svakih par dana :D

AC:Unity Cast of Characters Trailer

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 20:44 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Re: Assassin's Creed Unity

Fali mi ezio {#}

www.youtube.com/watch?v=4K39UWxdm0U

11 godina
neaktivan
-zip- kaže...

S obzirom da nas od izlaska dijeli cca mjesec dana Ubisoft je krenuo sa svojim agresivnim reklamiranjem - traileri svakih par dana :D

AC:Unity Cast of Characters Trailer

Pa, ne radi to samo UBI, tako je to u marketingu.....meni ne smeta :D

11 godina
neaktivan

Hej Ivane koju ediciju ACU kupuješ?

0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo sam obično izdanje. Nick na Uplayu mi je Lignjoslav (ako ne rešim da ga promenim, vidim da sada može {#}).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Uzeo sam obično izdanje. Nick na Uplayu mi je Lignjoslav (ako ne rešim da ga promenim, vidim da sada može {#}).

Znam da si Lignjoslav, imam te za prijatelja ja sam TERMINATOR1000 na tvojoj listi :D

17 godina

Izvini, pomešao sam, mislio sam da je Terminator neko drugi sa foruma. {#} 

Sećam se kako igraš, biće mi privilegija da zajedno igramo co-op. {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Izvini, pomešao sam, mislio sam da je Terminator neko drugi sa foruma. {#} 

Sećam se kako igraš, biće mi privilegija da zajedno igramo co-op. {#} 

Uh, u ACU je potpuno overhaulano kretanje i stealth gameplay, trebaće malo dok se priviknem :D

15 godina
neaktivan

"Navodna" konfiguracija za igranje Unity-a, neke stvari su malo nelogične (npr. cpu) pa se nadam da je ovo neka zajebancija. {#}{#}

Vjerojatno će se i Ubisoft sad ubrzo javit sa službenim podacima.

"Intra Games, the distributor for Assassin’s Creed Unity, has revealed the minimum system requirements for the game. Bear in mind that these were translated from Korean, but since it’s technical information, it’s unlikely that there’s any error.

OS: Windows® 7 SP1, Windows® 8/8.1 (Only 64-bit supports)

– CPU:
Minimum – Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above
Recommended – Intel Core® i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above

– RAM:
Minimum – 6GB or above
Recommended – 8GB or above

– GPU:
Minimum – NVIDIA GeForce® GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 or above
Graphic Memory minimum – 2GB

Recommended – NVIDIA GeForce® GTX 780 or AMD Radeon R9 290X or above
Graphic Memory Recommended – 3 GB

– Sound Card: DX9.0c-compatible

– HDD: above 50 GB

– Multiplayer: 256 kbps Upload bandwidth or Higher"

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 16:16 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To neko troluje, i za CPU i za GPU. Niko (ni jedna izdavačka kuća) ne bi izbacila igru za koju je 90% računara ispod minimuma. Pri tom, u obe konzole je mnogo slabiji GPU od 7970 i 680.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

naravno da je trol, pa nebi 90 posto fanova igralo igru

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice