Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 464.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ma ako nije u stanju odigrat 1, 2 i ekspanzie prije AC 3, nemamo o čemu pričati...

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Ratohnhake:ton kaže...
KonorKenvej kaže...

Evo cijeli moj ticket Green Man Gamingu oko ovog novog dlca (na kraju sam se sam snašao i prije ovog odgovora)

Zaključak - sprdnja od kompanije (UBI)

Ne želim biti nepristojan ili slično, ali mislim da smo kroz zadnjih 30-tak tvojih postova shvatili ili kako je ubisoft sprdnja od kompanije ili da se uvijek nasmijes na ovome forumu ili kako ti igra šteka. Ne moraš ponavljati to cijelo vrijeme, otkako je igra izašla...Ili se prestani žaliti ubisoftu ako je kompanija takva sprdnja i igraj kako si igrao dosad ili prekini igrat igru...sta da mi tebi više kažemo, pomognemo ili šta već?

LOL ja sam možda napisao uvrh glave 3 posta kako su UBIjevci šupci, a uostalom šta te boli qurac šta ja pišem, ako ti smeta (što me zaboli) stavi pod ignore. Neznam što onda uopće radiš na ovom forumu. Kissy kissy

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Assassins Creed 3
Poštovanje svima!
Registirao sam se na Vaš forum zbog jednog problema koji me muči.Naime,uzeo sam novi laptop,DELL Inspiron 5520 15R sa sljedećim komponentama:
-Intel Core i3 3110M 2.4 gHz
-AMD 7670M
-4 GB rama 1600 mHz

Instalirao sam par novih igara kao sto su FarCry 3,Sleeping Dogs,PES 2013,Assassins Creed 3,Dishonored,itd.

Prilikom igranja Assassins Creeda 3,uvijek me izbaci na desktop,nekad nakon 3 minute,nekada nakon 30 minuta te javi sljedecu poruku:
"AC3.exe je prestao raditi" ili "AC3.exe has stopped working"

Igra je skinuta sa neta jer svi znamo kakav je Ubisoft,i nisam htio platiti za igru dok nevidim kakva je i dali ce biti problema.Mijenjao sam crack.
Prilikom igranja drugih igara(ne svih) takodjer mi javlja tu poruku crasha me van iz igre.Neradi se tu o igranju igara ,i da mi je to bitno,nego me brine da nije stvar do laptopa.
Updeatani su driveri,novi Directx je gore.Gledao sam po youtubeu fixove,po Googleu sam trazio ali nista konkretno se ne objasnjava.

Prilazem sliku problema:
[IMG]http://i45.tinypic.com/4huomh.jpg[/IMG]

Svaki savjet je dobro dosao i unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima
Nisam znao dali da postam ovjde ili na PDF Prijenosna racunala pa sam se odlucio ovdje,ako nije u redu,neka moderator premjesti.

0 1 hvala 0
17 godina
Fenomeno kaže...

ovo je pitanje bilo i rekao sam kao i prosli put nije do laptopa. i dao sam ti rjesenje...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Fenomeno kaže...

ovo je pitanje bilo i rekao sam kao i prosli put nije do laptopa. i dao sam ti rjesenje...

de i meni reci :Da kako rijesit

Zan klo van dam
17 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Meni se igra srušila samo jednom a to je bilo onda kad mi je firewall bio isključen. Inače je uključen i blokira online pristup fajlu AC3.exe. Možda je to rješenje.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 Bloopers, Glitches, & Silly Stuff by Ben Buja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Epizodni SP DLC stize 29.januara, 26. februara i 26. marta. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Za PC isto 29og? Čisto sumnjam

17 godina
dex3108 kaže...

hmm... to znaci da ce patch ''mozda'' doc 29.1.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

GMG je ubacio installer za MP DLC samo onaj ko je obrisao download fajl mora da odradi download prema uputstvu moderatora da ne skida kompletnu igru.

http://forums.greenmangaming.com/topic/4087/?page=3#post-40571

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
odmah sam ti odgovorio da nije do toga
13 godina
Assassins Creed 3

Patch 1.02 -dobio cca 20 fps-a više u Bostonu @Ati card ^^

Luc
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Ha, cool. Sinoć sam zaigrao prvi put nakon... od pre smaka sveta i stvarno je sve delovalo maksimalno glatko (pre je bilo uglavnom glatko), mada nisam merio framerate.

Video Settings: 1920*1080, detalji max, 2xEQ AA + AAA, 16xAF (AA i AF forceani kroz CCC) i VSync Always Off u CCC. Catalyst 13.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

It’s 1783 and the American Revolution is over, our hero, Ratonhnhaké:ton, awakens from an unsettling dream to find that despite his efforts to deliver justice in the newly-founded United States of America, a new king has been crowned – George Washington. Blinded by a thirst for unlimited power, Ratonhnhaké:ton must dethrone the tyrant and return freedom to the land.

The Infamy is the first episode of a three-part tale in the Tyranny of King Washington which will be available on Microsoft’s Xbox 360® and Windows PCs on February 19 and on Sony’s PlayStation®3 on February 20.

Following The Infamy, The Tyranny of King Washington will continue in two additional content packs that let gamers experience an alternate history of the events following the American Revolution. The three upcoming episodes are available through the Assassin’s Creed III Season Pass, which is available for purchase for 2400 Microsoft Points on Xbox LIVE or £23.99 on the PlayStation® Network and Windows PC. The first episode can also be purchased as a single DLC pack for 800 Microsoft points or £9.99.

Mark your calendars, as you do not want to miss this experience of an alternate history of the events following the American Revolution

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Mislim da ću sačekat da izađu sva 3 dijela, pa odigrati po komodu.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luc989 kaže...

Patch 1.02 -dobio cca 20 fps-a više u Bostonu @Ati card ^^

je li novi patch popravio bug sa dva dual barrel pistolja?

12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

It’s 1783 and the American Revolution is over, our hero, Ratonhnhaké:ton, awakens from an unsettling dream to find that despite his efforts to deliver justice in the newly-founded United States of America, a new king has been crowned – George Washington. Blinded by a thirst for unlimited power, Ratonhnhaké:ton must dethrone the tyrant and return freedom to the land.

The Infamy is the first episode of a three-part tale in the Tyranny of King Washington which will be available on Microsoft’s Xbox 360® and Windows PCs on February 19 and on Sony’s PlayStation®3 on February 20.

Following The Infamy, The Tyranny of King Washington will continue in two additional content packs that let gamers experience an alternate history of the events following the American Revolution. The three upcoming episodes are available through the Assassin’s Creed III Season Pass, which is available for purchase for 2400 Microsoft Points on Xbox LIVE or £23.99 on the PlayStation® Network and Windows PC. The first episode can also be purchased as a single DLC pack for 800 Microsoft points or £9.99.

Mark your calendars, as you do not want to miss this experience of an alternate history of the events following the American Revolution

Iskreno ne mogu vjerovati da će PC dobit dan prije Sonyevaca, zapravo mislim da tako neće ni biti već da će nas prevariti.

12 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
dex3108 kaže...

Iskreno ne mogu vjerovati da će PC dobit dan prije Sonyevaca, zapravo mislim da tako neće ni biti već da će nas prevariti.

Da Konor prevarit ce vas, rekli su to kako bi se PC igraci ponadali i onda ce ih prevariti tako da ce im dati DLC cijeli JEDAN dan kasnije...to su namjerno isplanirali plot protiv PC igraca kako bi vas naljutili...daj se vise smiri konor i prestani govoriti da je ubisoft sranje, ako ti to tolko smeta kupi si ps3/xbox i idi igraj na konzoli

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Novi mis zahtjeva i novi logo XD Pridruzio se bratstvu i on :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

GS News : Tyranny of George Washington DLC hits AC3 in February

0 0 hvala 0
12 godina
Assassins Creed 3

Daj vise Ubisoft izbaci taj toliko ocekivani patch da mogu ljudi normalno uzivati u igri pa onda izbacuj nove pakete. Sve to supp izgledaali koja mi pomoc kad sam jedva presao main story samo i cekam normalan update igre da mi rijesi problem da mogu kako treba preci igru pa tek onda odluciti ocu li davati 10$ za DLC pakete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koja verzija AC3 patch-a izlazi uskoro?

Stavio sam 13.1 drajvere i taj patch cu instalirat pa cu pokusat na svoj comp igru, znam da ce bit 15-25 fps ali i Brotherhood sam na 20 preso.. :D

Real Madrid hasta la muerte
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ima di u HR za kupit ovakvih ogrlica ili narukvica!? (Nekak mi je baš fora.){#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 0:49 (A55M).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Teško, bolje probaj eBay.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Koja verzija AC3 patch-a izlazi uskoro?

Stavio sam 13.1 drajvere i taj patch cu instalirat pa cu pokusat na svoj comp igru, znam da ce bit 15-25 fps ali i Brotherhood sam na 20 preso.. :D

?

Real Madrid hasta la muerte
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ispravite me molim vas ako bljezgarim gluposti, ali je li moguće da ova igra nije recenzirana u časopisu?! Kraj svih gluposti i smeća koje dobije priliku

ovo zaslužuje podulji tekst. Uostalom AC3 je izabran za igru godine -.-

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Daleko je AC3 od igre godine, ali da ga se trebalo recenzirati, je. Jesi siguran da nisu?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije im fora nikako ovo sa losom optimizacijom za ati kartice {#}

moja konfa trenutno gura battlefield 3 na high bez problema a ne mogu da vjerujem da ac 3 ne moze preko 20 fps u bostonu.. strasno

Instalirat cu te patcheve pa cemo vidjet, nadam se da ce to rijesit problem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam jos vidio broj za drugi mjesec, a oni su sami ac3 proglasili igrom godine. Makar je to bilo napisano u tolko cudnoj recenici da je trebalo desifrirati. S obzirom da

ja volim ovakve povijesne makljaže meni je sigurno uzivancija godine :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice