Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
KonorKenvej kaže...

Ne baš, imanje je "property", "manor" je nešto kao vila, ili kuća za plemstvo i slično

Edit-evo novi bug koji sam snimio, ovo se već pretvara u pod normalno hahah  

hahahaha predobro :) kad nadjem tak bugove ne kuzim zas se ljudi ljute, meni je ovo presmijesno :))

btw kako mozes imat to bijelo s crvenim odijelo? meni su najbolja standardno odijelo i ja mislim ono iz charlestona, ono tamno plavo s crvenim

Jel i vas pocnu progonit cuvari tamo u west districtu u NY, tamo di je sve razruseno samo zato sto prodjete tamo? incognito sam i nije restricted area, prodjem tamo i samo me pocnu progonit... 

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
12 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...
KonorKenvej kaže...

Ne baš, imanje je "property", "manor" je nešto kao vila, ili kuća za plemstvo i slično

Edit-evo novi bug koji sam snimio, ovo se već pretvara u pod normalno hahah  

hahahaha predobro :) kad nadjem tak bugove ne kuzim zas se ljudi ljute, meni je ovo presmijesno :))

btw kako mozes imat to bijelo s crvenim odijelo? meni su najbolja standardno odijelo i ja mislim ono iz charlestona, ono tamno plavo s crvenim

Jel i vas pocnu progonit cuvari tamo u west districtu u NY, tamo di je sve razruseno samo zato sto prodjete tamo? incognito sam i nije restricted area, prodjem tamo i samo me pocnu progonit... 

Ma i men je standardno najjače al htio isprobat svako odijelo, sad nosim neko crno. Ni ja se ne ljutim na te bugove sve dok ne počnu smetat gameplayu 

Btw evo još jedan bug, konj mi zakopan u zemlji LOL

I da i mene u tom districtu počnu proganjati bez razloga čak i kad sam incognito, ma igra ima milijardu bugova, više nego svi prijašnji nastavci zajedno. Od vojnika koji uopće se ne vide na mapi i da te vide i kroz zidove do oživljavanja već ubijenih vojnika hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 20:25 (KonorKenvej).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

konji su zbugani, moj je skako ko idiot.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 Hidden Secrets DLC Impressions

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Napokon mi je proradila igra, prezadavoljan sam. :)

Igra je stvarno super, zanimljiva je priča, dobar gameplay i grafika...

Vrtim ju sve na max. osim shadows i aa na normal, ide glatko, čak i u Bostonu koji neke muči.

Trenutno sam završio 6. sekvencu, dosta sam toga istražio i sakupio za sada, imam oko 17000$.

Pomorske bitke obožavam, preyebene su. :)

Razlog zašto nisam mogao pokrenuti igru je što nije bila dobro podešena za laptope (ili bar one koji imaju nvidia grafičku).

Nvidia je izdala beta drivere i igra se stvarno vrti super, bez ikakvih problema na max.

Evo driveri, ako nekome trebaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 21:20 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Tsar kaže...

Napokon mi je proradila igra, prezadavoljan sam. :)

Igra je stvarno super, zanimljiva je priča, dobar gameplay i grafika...

Vrtim ju sve na max. osim shadows i aa na normal, ide glatko, čak i u Bostonu koji neke muči.

Trenutno sam završio 6. sekvencu, dosta sam toga istražio i sakupio za sada, imam oko 17000$.

Pomorske bitke obožavam, preyebene su. :)

Razlog zašto nisam mogao pokrenuti igru je što nije bila dobro podešena za laptope (ili bar one koji imaju nvidia grafičku).

Nvidia je izdala beta drivere i igra se stvarno vrti super, bez ikakvih problema na max.

Evo driveri, ako nekome trebaju.

Funti, dolari su došli tek potkraj stoljeća

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:00 (KonorKenvej).
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
PC konfig :

AMD 64 x2 5400+ 2.8 Ghz
4GB DDR2 800Mhz
HD 6670 DDR5 1GB

Problem :

U Bostonu i dosta kompleksnim prostorima fps pada i ispod 10FPS a u prosjeku je to 10-14 u guzvama.
Cekam AMD Nove drivere....i patch za AC 3
No naspram toga mene muci problem GPU usage je 25% ( tu se javlja vjerovatno i bottleneck )
Dali mi je zbilja tolika preoptercenost CPU a pa ne moze funkcionirati GPU kako treba..i dali ce mi pomoci novi PATCH ili DRIVER UPDATE da se poveca GPU usage u igri ???
I da neko rijesenje za povecanje FPS a osim off a nja VSynca jer je iskljucen i u menu ( je do 100-150FPS i GPU usage na 80% )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima li koji zainteresirani za AC3 multiplayer PS3 da se silujemo preko neta :D PSN: dooma99
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Procesor ti nije nešto, a i igra je sama po sebi zahtjevna ( neoptimirizana ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 23:35 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako dobiti nove Assasine? Jel sa onim Assasination mission ili? Nije mi bas jasno, evo sad sam jedno 2 sata rjesavao samo te assasination mission, rjesio sam ih oko 15 i nisam dobio niti jednog assasina :O, Jel radim nešto krivo ili?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ili jesi ili je bug, assassins misije su one kad spasiš nekoga od redcoata, tako ih regrutaš ( neki su "zatočeni" u onoj spravi, neki su samo okruženi redcoatima i kad im prijeđeš jedan od njih pokuša pobjeći, toga moraš rješiti. Mislim da sa svako tri spašena dobijaš assassina.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ili jesi ili je bug, assassins misije su one kad spasiš nekoga od redcoata, tako ih regrutaš ( neki su "zatočeni" u onoj spravi, neki su samo okruženi redcoatima i kad im prijeđeš jedan od njih pokuša pobjeći, toga moraš rješiti. Mislim da sa svako tri spašena dobijaš assassina.

Ne, krivo sam rekao -.-, ja sam prelazio one Liberation mission, to nije to jelda??

A kako na mapi izgledaju te assasination mission? jer mi stvarno trebaju novci, nešto sitno sam skupio ubijajuć životinje, al najbolje bi bilo kad bi regrutirao 6-7 assasina pa nek ubijaju okolo.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ako odradiš sve tri točke zadatka i ne dobiješ assassina, onda je bug u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

ima vise nacina tj. tih liberation misija. kao sto kolega rece spasis nekog od redcoats-a, pa onda pomognes nekoj dici u new york-u, stavis laznu listu patriota cinkeru itd. te su misije oznacene na mapi. ima jedan contract u boston sta nije prikazan pa to vidi na google di se nalazi

najbolji nacin da provjeris koje imas assassine je: ili drzis T pa ti ispadne assassins guild menu ili odes u boston/new york, otvoris mapu i pogledas liberation dio koji ti pokazuje na koliko ''posto'' su distrikti u tim gradovima.

a za pare ubijaj medvjede ima jedno mistu o frontieru di se medvjedi stalno spawnaju...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 23:48 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Ja ne kuzim e, da naci to dobro radim, i pise mi gore u kutu kad napravim 3/3, zaplavi se ono, ali ne dobijem assasina-.- jel moram jos nesto napravit mozda, otic do ono liberation contract?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
Ja ne kuzim e, da naci to dobro radim, i pise mi gore u kutu kad napravim 3/3, zaplavi se ono, ali ne dobijem assasina-.- jel moram jos nesto napravit mozda, otic do ono liberation contract?

jesi vidija koliki ti je postotak u svakom distriktu? ako je 100% odmah se pojavi liberation contact mission. ako nije onda moras jos liberation misija radit.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Aha! U jednom mi je 90% udrugom 70% i u trecem neznam:) Dakle to je problem, dobro onda, vec sam se uplasio da nije neki bug, uff. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

U severnom distriktu ti se poslednja dva zadatka ne prikažu na mapi, nego ih moraš sam naći. BTW, ja sam poslednji tražio uz pomoć mape sa nekog sajta na kojoj je bio okvirno označen, ali nije bio tu gde su oni stavili, tako da izgleda da lokacija nije fiksna.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Ivan(4) kaže...

U severnom distriktu ti se poslednja dva zadatka ne prikažu na mapi, nego ih moraš sam naći. BTW, ja sam poslednji tražio uz pomoć mape sa nekog sajta na kojoj je bio okvirno označen, ali nije bio tu gde su oni stavili, tako da izgleda da lokacija nije fiksna.

nije istina.

slucaj je samo u dvije situacije. u bostonu u sjevernom dijelu kad triba nac jedan liberation zadatak koji se tice onih npc-eva koji su u okovima i u new yourku isto sjeverni dio kad triba pomoci onoj djeci pa moras prebit ona dva merchanta i pomoci liku koji sije usjeve.

to je inace bug i ne bi se smio dogadati.

17 godina

ima li tko problema sa delivery misijama? ja sam dostavio iteme liku u bostonu i njega vise nema tu ali itemi su mi ostalu i inventory-ju i nije mi registriralo nista u DNA.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igra me jednostavno ne prestaje oduševljavat...Koji je gušt kad usred šume ugledate crvene mundire, pa se sjurite na njih i pobijete ih. Pa onda fantastično napravljen lov na životinje, bilo sa lukom i strijelom ili pak stavljanje zamki. Ma odlična igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Igra me jednostavno ne prestaje oduševljavat...Koji je gušt kad usred šume ugledate crvene mundire, pa se sjurite na njih i pobijete ih. Pa onda fantastično napravljen lov na životinje, bilo sa lukom i strijelom ili pak stavljanje zamki. Ma odlična igra.

ja nikad ne lovim sa zamkama, najveci gust mi je na drvece, skakat po njemu do neke zivotinje i samo air assassination :DD dok me recimo odusevio stealth koji moras koristiti da ocistis fortove od redcoatsa :)

17 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Praetorian1 kaže...

ja nikad ne lovim sa zamkama, najveci gust mi je na drvece, skakat po njemu do neke zivotinje i samo air assassination :DD dok me recimo odusevio stealth koji moras koristiti da ocistis fortove od redcoatsa :)

život je prekratak da bi postavljao zamke.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zakon mi je ono kad ostane jedan vojnik i počne bježat od mene po pomoć, i onda ja trčim iza njega i sredim ga.

Mogao bih se sad malo posvetit i glavnim misijama...Al pored svih stvari za radit, još će main quest pričekat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 16:22 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Zakon mi je ono kad ostane jedan vojnik i počne bježat od mene po pomoć, i onda ja trčim iza njega i sredim ga.

Mogao bih se sad malo posvetit i glavnim misijama...Al pored svih stvari za radit, još će main quest pričekat.

meni je bolje kad te obojica u isto vrijeme napadnu i onda ih rijesis zajedno odjednom :DDD uvijek kad bi to napravio mi je bilo zao sto neam fraps upaljen :PP

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I meni se to dešava, dođe neka cool scena, a nisam upalio fraps. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

I meni se to dešava, dođe neka cool scena, a nisam upalio fraps. 

naci koliko bi ja videa/sick wallpapera imao novih da sam imao fraps cijelo vrijeme...naci najljepsi trenutak u povijesti igara sam imao i nisam slikao...ja na nekoj kucici u fortu iznad cuvara i taman kad sam skocio lupi grom onako i munja, a connor vec zabacio tomahawk da ce ga ubit...bio sam tuzan kad se to dogodilo a nisam imao fraps haha

17 godina
Obi Wan kaže...
Ivan(4) kaže...

nije istina.

slucaj je samo u dvije situacije. u bostonu u sjevernom dijelu kad triba nac jedan liberation zadatak koji se tice onih npc-eva koji su u okovima i u new yourku isto sjeverni dio kad triba pomoci onoj djeci pa moras prebit ona dva merchanta i pomoci liku koji sije usjeve.

Meni se u severnom Bostonu desilo za poslednjeg u okovima i za poslednjeg prodavca. Možda je bug, ali sam iz igre stekao utisak da je by design da je potrebno malo istražiti, a tako sam razumeo i ovo. Tu je i mapa koju sam pomenuo, i mogu da potvrdim da se ni jedan od dva zadatka nije nalazio u naznačenim delovima mape.

17 godina
Ivan(4) kaže...
Obi Wan kaže...
Ivan(4) kaže...

nije istina.

Meni se u severnom Bostonu desilo za poslednjeg u okovima i za poslednjeg prodavca. Možda je bug, ali sam iz igre stekao utisak da je by design da je potrebno malo istražiti, a tako sam razumeo i ovo. Tu je i mapa koju sam pomenuo, i mogu da potvrdim da se ni jedan od dva zadatka nije nalazio u naznačenim delovima mape.

ne znam sta da ti kazem. ja smatram da je bug s obzirom da su ostale misije sve prikazane. ja sam dva puta presao igru i dva puta jedno te ista stvar. e sad cemo vidit kad (ako) taj patch izade hoce li ista korigirat. uglavnom google je uvik tu i lako se nade sta ti fali. 

17 godina
Assassins Creed 3

Nego je l' počeo taj +50% XP multiplayer weekend? Hteo sam da ne igram multiplayer dok ne pređem sngle, ali navukoše me, pa ako jeste, taman da proglasim kraj radnog vremena. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice