Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Assassins Creed 2
Looka kaže...
decko1987 kaže...
SUPER :) kaže...
Danny_HR kaže...
SUPER :) kaže...

znam

Koja je onda bila poanta tvog posta?

Da kazem da sem nasao jedan od tih sr***a

pa svi smo nasli bar jedan od tih GLYPHOVA

Ili sve... Belji se   Pa cilj je da ih nađeš, ne trebaš se hvalit tu ako nađeš jednog ...

ima na vili monteriggioni jedan pa ako taj nisi, pred glavom tije ,onda neznam sta

16 godina
acid G kaže...

Evo prošao, i dobio altairov armor,(raspored tipaka je usput kad se popne sa w treba w pustiti i pritisnuti d + space)katastrofa, bdw, vidim da spominjete altairov sword,kako se on dobije? i gdje?Hvala na odgovorima.!

Malo sličice armora..!

Gdje si našao crno odjelo?

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
16 godina

to ti je altairov armor

16 godina
Marsel007 kaže...

to ti je altairov armor

Znam da je altairov armor, to znači da s armorom dobiješ i ovo crno (kapuljaču i to ili?)

Trenutno sam skupio 5/6 onih za armor, još samo jedan :)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

moj najbolji ss iz ac2 :)

ja sam prosao 13 squence jel moze ko rec kolko ih je sveukupno

1440/900 4xAA sve na high 1440/900 4xAA sve na high
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

moj najbolji ss iz ac2 :)

ja sam prosao 13 squence jel moze ko rec kolko ih je sveukupno

14 Ih je...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ah.

Ezio zavodnik ;) Ezio zavodnik ;)
Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 23:11 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dejan #1 kaže...
RazerDinoMan kaže...

Ah.

ma hebeš to daj da vidimo sise :)))

Uuu bogte! Svaka čast! Eziova ljubavnica.. jbt led!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo i ja počea lagano igrat ali iman jedan problem, uključia onaj eagle vision i nemogu vratit na normalno. Šta da radin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

evo i ja počea lagano igrat ali iman jedan problem, uključia onaj eagle vision i nemogu vratit na normalno. Šta da radin?

Kad se uključi, moraš stisnuti i držati "e", da bi ga ugasio, a ne samo pritisnuti.

Ako ni to ne pomogne, nije do tebe, do igre je.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
Assassins Creed 2

Baš sam malo zaigrao ponovno 1. dio assassina i vidi se kako je dvica donjela mnoga poboljšanja.

Ipak 1 stvar je bolja u jedinici, a to jest borba.

Tamo se baš moraju raditi komboi da nekog ubiješ i dosta je teža dok je dvicu moguće preći samo udaranjem po tipki miša (zbog onih healt packova za obnavljanje zdravlja).

I u 2 djelu mač skoro nisam ni koristio nego samo hiden blade dok je to u 1. djelu nemoguće.

Nadam se da će u 3. dijelu forsirati korištenje i ostalih oružja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Baš sam malo zaigrao ponovno 1. dio assassina i vidi se kako je dvica donjela mnoga poboljšanja.

Tamo se baš moraju raditi komboi da nekog ubiješ i dosta je teža dok je dvicu moguće preći samo udaranjem po tipki miša (zbog onih healt packova za obnavljanje zdravlja).

I u 2 djelu mač skoro nisam ni koristio nego samo hiden blade dok je to u 1. djelu nemoguće.

E, ali zato kad fino odeš trenirati kod kuće i shvatiš par "comboa" bude gušt kombinirati napade, a ne samo pritiskati tipku miša :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
xxxxx kaže...

E, ali zato kad fino odeš trenirati kod kuće i shvatiš par "comboa" bude gušt kombinirati napade, a ne samo pritiskati tipku miša :)

E, ali ja sam treniral i kod kuće, i svejedno sam igral stalno sa hidden bladeom, i samo sam napadal, kad oni napadnu - COUNTERATTACK.   I dobro je da oni nemogu deflectat counter attack od hidden bladea, ubija iz prve Namigiva

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
4ucker kaže...
xxxxx kaže...

...

Ma znam ja to i dobri su mi komboi al onako lijen sam pa neradim ništa ako nemoram :)

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
4ucker kaže...
xxxxx kaže...

...

Ma znam ja to i dobri su mi komboi al onako lijen sam pa neradim ništa ako nemoram :)

Hehehehe, same thing by me :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan

Da sa altairovim armorom dobiješ crno odjelo!Da i ako se obnovi vila dobija se brže i više novaca u škrinji za trošit.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo nemam sad naocale pa ko ima nek uziva

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

oke u banani sam :S
taj jump me totalno s*ebao !

sad sam u katakombama i idem po pecat za oklop .. to je ono kad drugi put lovite onog vojnika

stvar je u tome da ja to uspijem napravit , ali ne po toj liniji na zidu pa mi uvijek padne u vodu :S
ima netko prijedloga ?

http://screenshot.xfire.com/s/97493838-4.jpg

jebote kolko nas ima :D
17 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

sad sam u katakombama i idem po pecat za oklop .. to je ono kad drugi put lovite onog vojnika

stvar je u tome da ja to uspijem napravit , ali ne po toj liniji na zidu pa mi uvijek padne u vodu :S
ima netko prijedloga ?

Znam taj nivo...ja sam se namučio ko budala da to pređem al kad uđeš u šemu to je to...nemoj brzat kad stišćeš, polako stišći sve poredu tipke na tastaturi i stići ćeš sve obavit dobro, ja sam se ispočetka žurio i stisao bi 15 tipki odjdnom i niš nebi napravio samo bi puko na živce...

Prati upute na ekranu i to je to...:)

prešao sam je prije tjedan dana i to je jedna od najboljih igara koje sam igrao, stvarno su je napravili fantastično...zaslužila je kupnju orginala u trgovinama :)...kad će trica! :)

16 godina
Assassins Creed 2

Koliko je nužno imati taj altairov armor i da li je vrijedno muke i trosenja vremena?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

Koliko je nužno imati taj altairov armor i da li je vrijedno muke i trosenja vremena?

Najljepsi armor s najboljim statsima i nemoras placat repair. ., a trebas preci par "Prince of Persia like" nivoa koji su laki. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
marinn95 kaže...

ima netko prijedloga ?

Zatrči se pravo uz zid. Otprilike u najvišoj tačci, pusti sve tastere, pritisni desno i skok.

lucky_look kaže...

Mislim da nije neophodno. To je najbolji oklop u igri i nikada se ne kvari, ali ni to nije preterano veliki bonus pošto igra nije mnogo teška. Doduše, meni su te grobnice bile super. Na par mesta sam se malo namučio, ali su mi isto tako i među interesantnijim delovima igre.

16 godina
Assassins Creed 2

Meni je se više sviđao u bijelom iako ni crni nije loš.

BTW. Ja sam išao po altairov armor jer su mi grobnice bile zabavne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...
marinn95 kaže...

ima netko prijedloga ?

Zatrči se pravo uz zid. Otprilike u najvišoj tačci, pusti sve tastere, pritisni desno i skok.

lucky_look kaže...

Mislim da nije neophodno. To je najbolji oklop u igri i nikada se ne kvari, ali ni to nije preterano veliki bonus pošto igra nije mnogo teška. Doduše, meni su te grobnice bile super. Na par mesta sam se malo namučio, ali su mi isto tako i među interesantnijim delovima igre.

eo preso :D sad sam na onim natjecanjima za zlatnu masku :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 20:21 (marinn95).
16 godina
Assassins Creed 2

ja skupim sve potrebno za taj oklop,i dodjem u vilu kod strica i trebam stavit jos samo jedan taj pecat ali mi uopce ne daje opciju za stavit :/,a svijetli dio kipa na koji trebam stavit,na mapi mi je normalno ona zvijezdica koja oznacava da trebam stavit taj pecat...pitanje je kaj dalje?kak da to rijesim

sad sam na 11 ili 12 sekvencii tj. sad sam prosao ono kad ezio bude proboden,i probudi se s bradom...ako to kaj pomaze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ja skupim sve potrebno za taj oklop,i dodjem u vilu kod strica i trebam stavit jos samo jedan taj pecat ali mi uopce ne daje opciju za stavit :/,a svijetli dio kipa na koji trebam stavit,na mapi mi je normalno ona zvijezdica koja oznacava da trebam stavit taj pecat...pitanje je kaj dalje?kak da to rijesim

sad sam na 11 ili 12 sekvencii tj. sad sam prosao ono kad ezio bude proboden,i probudi se s bradom...ako to kaj pomaze...

imaš još igre dosta..

http://gtabalkan.com
16 godina

eo ja sam presao igru upravo ^^ :DD

oklop sam nabavio kad sam isao u Rim Osmijeh
dakle .. kraj je prilicno s*eban tj. " žudim " za ac3 da vidim kako ce se nastaviti prica

posebno kad ona zenska kaze na kraju Desmond a ne Ezio ( tko je presao znat ce na sta mislim)Izlanuo se
e da i jos me nesto zaintrigiralo na kraju .. to je bilo kada su nas oni likovi nasli u " sklonistu " pa smo ja i ona " teta " isli se tuc :D
kad sam zatuko jednog s onom ostricom sto mi je dala , pokupio sam njihovu palicu koju je Desmond spremio kao mac !
i jos jedna stvar : kad je izvlacio i vracao tu palicu isto je zvucalo kao mac !

ugl. igra je predobra i jedva cekam nastavak SmijehSmijeh

edit : skoro zaboravih .. na xfireu pise da imam 30 sati ove supp igre .. tko zeli ubit vrijeme .. ovo je igra za vas Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 20:21 (marinn95).
17 godina
marinn95 kaže...

eo ja sam presao igru upravo ^^ :DD

oklop sam nabavio kad sam isao u Rim Osmijeh

Kako vam je toliko trebalo za oklop, pa ja sam ga imamo cim sam otkljucao zadnju ili predzadnju cetvrt u Venecij. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
lollik91 kaže...

Ako zaista imaš i poslednji pečat i polušavao si da ga staviš na pravo mesto, onda se najverovatnije radi o bugu. Ja nisam naleteo na taj, ali mi se jednom desilo da poslednja vrata u nekom od Templarskih lairova nisu htela da se otvore šta god učinio. Na kraju sam preko menija odustao od zadatka, pokušao ponovo i prešao bez ijednog problema, pa će valjda i tebi u sledećem pokušaju uspeti.

16 godina
Ivan(4) kaže...
lollik91 kaže...

Ako zaista imaš i poslednji pečat i polušavao si da ga staviš na pravo mesto, onda se najverovatnije radi o bugu. Ja nisam naleteo na taj, ali mi se jednom desilo da poslednja vrata u nekom od Templarskih lairova nisu htela da se otvore šta god učinio. Na kraju sam preko menija odustao od zadatka, pokušao ponovo i prešao bez ijednog problema, pa će valjda i tebi u sledećem pokušaju uspeti.

mislis u slijedecem pokusaju da prijedjem cijelu igricu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice