Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

jel to istina?

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
15 godina
neaktivan
markomarko kaže...

jel to istina?

Da je istina valjda bi vec imali crack...pise coming soon, a to je bilo prije 2 tjedna

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
markomarko kaže...

jel to istina?

Da je istina valjda bi vec imali crack...pise coming soon, a to je bilo prije 2 tjedna

pitam jel istina da je skidrow hackao ubi stranicu ili to ova gaming news str. izmislila da dobije posjeta?

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nije hackao

ili je fotošop ili je to netko drugi ucinio inace bi vec imali krek

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Living.Dead kaže...

Svima toplo predlazem da igru kupite umjesto da skidate crack navodno od skidrowa ili razora. Mozete cijeli pc s*ebat i morat cete ga nosit na popravak bas prije ovih praznika i bas prije nego dobijete BF:BC 2 kao ja...

Je da.....ne znam kako bi mi crack "strgao" komp da mora na servis!? Inace, nikada mi komp nije bio u servisu.....od prvoga Ataria, 286-ice pa do ovoga kompa i tesko da bi mi neki tzv. "virus" ostetio komp (pricamo o hardverskom djelu) da bih ga nosio u servis!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Vrlo brzo kupujem AC 2. Cim skupim love.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igra je igriva do 50%.....ali će ubrzo do kraja biti igriva

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

igra je igriva do 50%.....ali će ubrzo do kraja biti igriva

da beta server emulator je vani ceka se da skupe sve fajlove

sretno im bilo i jadno je da par pirata i neovisnih hakera probiju ovu zastitu

đabe sav prestiz i slava reloadedu i drugima kad ih hrpa amatera pobjedi.....

naravno ako uspiju

evo morao sam to reci nezelim zuti suzdrzat cu se daljnjeg razgovora o piratsvu

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 20:29 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

trenutno rade 32misjie a pocelo je sve s 6misija koje rade xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pasce znaci, al mislim da ce amatere prestic Razor ili kompanija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja  cekam razora.

zbog toga sto zelim imat torrent koji ima u imenu: RAZOR

0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

ja  cekam razora.

zbog toga sto zelim imat torrent koji ima u imenu: RAZOR

javi se na pm dam ti ja 20-ak torrenta s "RAZOR"u imeni,sve do jednog nevaljani

Im But the blade in the Crowd
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hodate po rubu dečki. Malo manje pričanja o piratstvu molim, da nebi došlo do kritičnog.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel možda ko zna jel se u dvojici isto ide od grada do grada kao u jedinici pa se istražuje oslobađa civile i ubije glavni pa tako dalje isto u svim drugim  gradovima na istu foru ili su napravili nešo drugo????Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gavran kaže...

Jel možda ko zna jel se u dvojici isto ide od grada do grada kao u jedinici pa se istražuje oslobađa civile i ubije glavni pa tako dalje isto u svim drugim  gradovima na istu foru ili su napravili nešo drugo????Izlanuo se

Nope. Ide se isto od grada do grada slijedeći tragove, ali nisi prisiljen obavljati one sidequestove ako nećeš. Jednostavno slijediš radnju (ne vršiš ubojstva kao što je bilo u prvom dijelu, već imaš pravu radnju, s obzirom da imaš motiv, zavjeru i krivce), a ostalo, možeš skupljati perja i dobiti posebnu radnju vezanu za brata glavnog lika, skupljati kovčege zatrpane po gradu, kupovati slike, obavljati ubojstva za onog Medica kada ga jedanput spasiš, utrkivati se (najjača mi je ona cura koja te nauči "jahati" ) ili otkriti istinu čime dobiješ prekrasnu akcijsku animaciju. Ma imaš pun kufer toga tako da ti ne bude dosadno ili možeš jednostavno samo pratiti radnju.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo, upravo ju prešao. Ako vam je teško, podijelite trošak sa frendom, ja mislim da su moguća 3 istodobna save game-a. Ugl. Igra vrijedi svake kune. Dosta traje, zabavna, puno sidequestova, predivna okolina, puno detalja, posebno brutalne kontre, novi potezi. Šta god vam srce zaželi. Kupovanje opreme, i ona specijalna altairaova...ah. Kupujte, ne čekajte crack, moj savjet.

hmda
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4ucker kaže...

J

Mi ne radimo to radi novca ili radi vas mi to radimo iz gušta, zabave i donekle slave, ovo sve što radimo je jedan veliki natječaj, ako već hoćete kupite original, jer se netko trudio kako bi vama omogućio zabavu!

...

PR= Public Relations.

Ako budes uhvacen i prijeti ti zatvorska/novcana kazna lakse je objasnit da to radis radi prestige/posla/zajebancije nego zbog cega stvarno radis NOVCA. Piratska masinerija je ogromna i jako profitabilna, srokati ovako zahtjevnu zastitu ce u prvu ruku da donese pare hackeru, od prestige se ne zivi!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 17:01 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
a shit taman tio kupit igru a sadd izlazi crack hahahahaha...zao mi je ubisofta...mos mislit
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
a shit taman tio kupit igru a sadd izlazi crack hahahahaha...zao mi je ubisofta...mos mislit

da si htio kupiti igru dosad bi ju vec kupio...

15 godina
neaktivan
a gle posto ja ne radim trenutno nemam para za bacanje, neznam kako ti, ali mene je recesija zahvatila pošteno
16 godina
odjavljen
decko1987 kaže...

Mda, da si toliki obožavatelj igre, kupio bi je odavno i dao podršku autorima koji su se jako potrudili da ti imaš ovako dobru i zabavnu igru.

Daj ne s*rite, nikad niste ni namjeravali kupit igru, samo ste čekali crack. BTW, igra je jeftinija od većine novih naslova, tako da ste dosad mogli skupiti 50-70% love dok ste ovde plakali kako DRM ne valja i uništava vam iskustvo igranja.

P.S. Ja neću kupit igru a neću ni skinut pirata. Da me zanima taj žanr igre, skinuo bi pirata i nebi pričap gluposti kao neki. Budite fer i recite da nemate namjeru ništa kupiti i gotovo, bar će ljudi znat da se iskreni.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
decko1987 kaže...

Mda, da si toliki obožavatelj igre, kupio bi je odavno i dao podršku autorima koji su se jako potrudili da ti imaš ovako dobru i zabavnu igru.

Daj ne s*rite, nikad niste ni namjeravali kupit igru, samo ste čekali crack. BTW, igra je jeftinija od većine novih naslova, tako da ste dosad mogli skupiti 50-70% love dok ste ovde plakali kako DRM ne valja i uništava vam iskustvo igranja.

P.S. Ja neću kupit igru a neću ni skinut pirata. Da me zanima taj žanr igre, skinuo bi pirata i nebi pričap gluposti kao neki. Budite fer i recite da nemate namjeru ništa kupiti i gotovo, bar će ljudi znat da se iskreni.

slazem se,ja opet ponavljam i mozda opet karton poberem al sam djubre skrto i nedam lipe za igru skinut cu je kad tad

Im But the blade in the Crowd
15 godina
Assassins Creed 2

Sum_of_all_fears

Kako jeftinija od većina ostalih kad je baš suprotno??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
kako mi idete na zivce vi sto sve znate...najbolja mi je igra ali, nemogu ziviti ni ovako sa 1500 kn i jos da kupujem igru...ja za razliku od vas ne zivim u virtualnom svijetu...imam svoj zivot i neke su stvari vaznije od assassins creeda...i da naravno da bi prije skinuo s interneta igricu nego dao 300 kuna...ali posto nisam imao izbora htio sam je kupi za par dana...i da sad mi je lakse zato sto ce navodno doći cr*ack...moci cu potrositi tih 300 kn na neke vaznije stvari
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Sum_of_all_fears

Neki su ovdje postali da su je kupili za 10€, 250kn i slične cifre (ne sjećam se točno tko, ali ugl jefitno je kupljena) što i je jeftinije od uobičajenih 350-400kn (koliko je ono MW2 koštao?)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

Sum_of_all_fears kaže...
Kill Frenzy kaže...

Sum_of_all_fears

Neki su ovdje postali da su je kupili za 10€, 250kn i slične cifre (ne sjećam se točno tko, ali ugl jefitno je kupljena) što i je jeftinije od uobičajenih 350-400kn (koliko je ono MW2 koštao?)

Izlanuo se  i mw2 moš kupit za tu cifru preko razno raznih stranica tako da to nije mjerilo.mjerilo kod nas je algoritam i steam pa to treba gledat. a uspoređivat ac2 sa mw2 ili bc2 je bedastoća jerbo one imaju MP!!

Kad pogledaš AC2 u jednoj trgovini i cijene drugih igara u TOJ ISTOJ TRGOVINI ac2 je skuplji a ne nudi mp,doduše ni sve te igre ne nude mp ali neke nude,jel

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Krek pa krek pa krek! Dosadni ste više sa tim krekom! Lijepo je Danny napisao gore ali očito slabo vidite.

Kartoni podijeljeni pa nastavite dalje i bit će hlađenja.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

5 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja nisam govorio o cracku nego o emulatoru...
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
decko1987 kaže...

F.E.J.S.P.A.L.M.

16 godina
decko1987 kaže...

Emulatori su vezani za crackiranje igre tako da je ovdje zabranjeno o tome govoriti.

Keep this topic alive!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice