Jeste li vi uopće vidjeli ovo?
http://www.neoseeker.com/news/13357-ubi-com-hacked-free-goods-coming-for-previous-downtime/
jel to istina?
http://www.neoseeker.com/news/13357-ubi-com-hacked-free-goods-coming-for-previous-downtime/
jel to istina?
jel to istina?
Da je istina valjda bi vec imali crack...pise coming soon, a to je bilo prije 2 tjedna
jel to istina?
Da je istina valjda bi vec imali crack...pise coming soon, a to je bilo prije 2 tjedna
pitam jel istina da je skidrow hackao ubi stranicu ili to ova gaming news str. izmislila da dobije posjeta?
nije hackao
ili je fotošop ili je to netko drugi ucinio inace bi vec imali krek
Svima toplo predlazem da igru kupite umjesto da skidate crack navodno od skidrowa ili razora. Mozete cijeli pc s*ebat i morat cete ga nosit na popravak bas prije ovih praznika i bas prije nego dobijete BF:BC 2 kao ja...
Je da.....ne znam kako bi mi crack "strgao" komp da mora na servis!? Inace, nikada mi komp nije bio u servisu.....od prvoga Ataria, 286-ice pa do ovoga kompa i tesko da bi mi neki tzv. "virus" ostetio komp (pricamo o hardverskom djelu) da bih ga nosio u servis!
Vrlo brzo kupujem AC 2. Cim skupim love.
igra je igriva do 50%.....ali će ubrzo do kraja biti igriva
igra je igriva do 50%.....ali će ubrzo do kraja biti igriva
da beta server emulator je vani ceka se da skupe sve fajlove
sretno im bilo i jadno je da par pirata i neovisnih hakera probiju ovu zastitu
đabe sav prestiz i slava reloadedu i drugima kad ih hrpa amatera pobjedi.....
naravno ako uspiju
evo morao sam to reci nezelim zuti suzdrzat cu se daljnjeg razgovora o piratsvu
trenutno rade 32misjie a pocelo je sve s 6misija koje rade xD
Pasce znaci, al mislim da ce amatere prestic Razor ili kompanija.
ja cekam razora.
zbog toga sto zelim imat torrent koji ima u imenu: RAZOR
ja cekam razora.
zbog toga sto zelim imat torrent koji ima u imenu: RAZOR
javi se na pm dam ti ja 20-ak torrenta s "RAZOR"u imeni,sve do jednog nevaljani
Hodate po rubu dečki. Malo manje pričanja o piratstvu molim, da nebi došlo do kritičnog.
Jel možda ko zna jel se u dvojici isto ide od grada do grada kao u jedinici pa se istražuje oslobađa civile i ubije glavni pa tako dalje isto u svim drugim gradovima na istu foru ili su napravili nešo drugo????
Jel možda ko zna jel se u dvojici isto ide od grada do grada kao u jedinici pa se istražuje oslobađa civile i ubije glavni pa tako dalje isto u svim drugim gradovima na istu foru ili su napravili nešo drugo????
Nope. Ide se isto od grada do grada slijedeći tragove, ali nisi prisiljen obavljati one sidequestove ako nećeš. Jednostavno slijediš radnju (ne vršiš ubojstva kao što je bilo u prvom dijelu, već imaš pravu radnju, s obzirom da imaš motiv, zavjeru i krivce), a ostalo, možeš skupljati perja i dobiti posebnu radnju vezanu za brata glavnog lika, skupljati kovčege zatrpane po gradu, kupovati slike, obavljati ubojstva za onog Medica kada ga jedanput spasiš, utrkivati se (najjača mi je ona cura koja te nauči "jahati" ) ili otkriti istinu čime dobiješ prekrasnu akcijsku animaciju. Ma imaš pun kufer toga tako da ti ne bude dosadno ili možeš jednostavno samo pratiti radnju.
Evo, upravo ju prešao. Ako vam je teško, podijelite trošak sa frendom, ja mislim da su moguća 3 istodobna save game-a. Ugl. Igra vrijedi svake kune. Dosta traje, zabavna, puno sidequestova, predivna okolina, puno detalja, posebno brutalne kontre, novi potezi. Šta god vam srce zaželi. Kupovanje opreme, i ona specijalna altairaova...ah. Kupujte, ne čekajte crack, moj savjet.
J
Mi ne radimo to radi novca ili radi vas mi to radimo iz gušta, zabave i donekle slave, ovo sve što radimo je jedan veliki natječaj, ako već hoćete kupite original, jer se netko trudio kako bi vama omogućio zabavu!
...
PR= Public Relations.
Ako budes uhvacen i prijeti ti zatvorska/novcana kazna lakse je objasnit da to radis radi prestige/posla/zajebancije nego zbog cega stvarno radis NOVCA. Piratska masinerija je ogromna i jako profitabilna, srokati ovako zahtjevnu zastitu ce u prvu ruku da donese pare hackeru, od prestige se ne zivi!
da si htio kupiti igru dosad bi ju vec kupio...
Mda, da si toliki obožavatelj igre, kupio bi je odavno i dao podršku autorima koji su se jako potrudili da ti imaš ovako dobru i zabavnu igru.
Daj ne s*rite, nikad niste ni namjeravali kupit igru, samo ste čekali crack. BTW, igra je jeftinija od većine novih naslova, tako da ste dosad mogli skupiti 50-70% love dok ste ovde plakali kako DRM ne valja i uništava vam iskustvo igranja.
P.S. Ja neću kupit igru a neću ni skinut pirata. Da me zanima taj žanr igre, skinuo bi pirata i nebi pričap gluposti kao neki. Budite fer i recite da nemate namjeru ništa kupiti i gotovo, bar će ljudi znat da se iskreni.
Mda, da si toliki obožavatelj igre, kupio bi je odavno i dao podršku autorima koji su se jako potrudili da ti imaš ovako dobru i zabavnu igru.
Daj ne s*rite, nikad niste ni namjeravali kupit igru, samo ste čekali crack. BTW, igra je jeftinija od većine novih naslova, tako da ste dosad mogli skupiti 50-70% love dok ste ovde plakali kako DRM ne valja i uništava vam iskustvo igranja.
P.S. Ja neću kupit igru a neću ni skinut pirata. Da me zanima taj žanr igre, skinuo bi pirata i nebi pričap gluposti kao neki. Budite fer i recite da nemate namjeru ništa kupiti i gotovo, bar će ljudi znat da se iskreni.
slazem se,ja opet ponavljam i mozda opet karton poberem al sam djubre skrto i nedam lipe za igru skinut cu je kad tad
Neki su ovdje postali da su je kupili za 10€, 250kn i slične cifre (ne sjećam se točno tko, ali ugl jefitno je kupljena) što i je jeftinije od uobičajenih 350-400kn (koliko je ono MW2 koštao?)
Neki su ovdje postali da su je kupili za 10€, 250kn i slične cifre (ne sjećam se točno tko, ali ugl jefitno je kupljena) što i je jeftinije od uobičajenih 350-400kn (koliko je ono MW2 koštao?)
i mw2 moš kupit za tu cifru preko razno raznih stranica tako da to nije mjerilo.mjerilo kod nas je algoritam i steam pa to treba gledat. a uspoređivat ac2 sa mw2 ili bc2 je bedastoća jerbo one imaju MP!!
Kad pogledaš AC2 u jednoj trgovini i cijene drugih igara u TOJ ISTOJ TRGOVINI ac2 je skuplji a ne nudi mp,doduše ni sve te igre ne nude mp ali neke nude,jel
Krek pa krek pa krek! Dosadni ste više sa tim krekom! Lijepo je Danny napisao gore ali očito slabo vidite.
Kartoni podijeljeni pa nastavite dalje i bit će hlađenja.
F.E.J.S.P.A.L.M.
Emulatori su vezani za crackiranje igre tako da je ovdje zabranjeno o tome govoriti.