Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Assassins Creed 2
Fake_Alert kaže...
Neutral kaže...

Ja dns narucio, narucio sam je cisto jer je 16 funti. Sve skupa me doslo 20 funti, a gledo sam cijene u mileniuma Link, 450 kuna Iznenađen, a onda mi je puka film, uzea u stare kreditnu , rega se na game.co.uk ravno u basket i etoga.. Ja miran, a vi cekajte

Imam ja strpljenja za c*ack,meni se nigdje ne zuri a pogotovo to da game predem.Jos sad kad ce praznici pa ak kreker izade onda jaja izvalim,litru kole i kokice si napravim i igram do kad ocu tak da mi se hebe.Cool a te pare kaj si potrosio sam si mogo rame kupit a ne Sp game i podrzat DRM shit.

Ili se uopće nemoj igrati ako nemaš love za original igre.

Velika količina rama ti za uredske aplikacije ne treba sve dok se tamo negdje u 2027 ne izda Word u 3D-u s koji koristi 72xAA i teselacijuSmijeh.

Još samo ostaje pitanje da li OS i Office kupuješ originale, ali sve mi nešto vuče na to da to ne radiš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 5:55 (wyks).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel mim moze netko reci ja bih kupio ac2 ovdje Assassin's Creed 2 II ACTION PC Instock Powerseller - eBay (item 200455605947 end time Apr-04-10 21:19:18 PDT)  pa me zanim jeli to povjerljivo nisam bas iskusan u kupovini preko interneta...kako ja mogu biti siguran da on nece mene prevariti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

jel mim moze netko reci ja bih kupio ac2 ovdje Assassin's Creed 2 II ACTION PC Instock Powerseller - eBay (item 200455605947 end time Apr-04-10 21:19:18 PDT)  pa me zanim jeli to povjerljivo nisam bas iskusan u kupovini preko interneta...kako ja mogu biti siguran da on nece mene prevariti

pa prvo što ima ovu oznaku zelenu zvijezdicu i "98.7% Positive feedback", a i rijetko to se dogodi da te prevari na ebayu, takvi su sigurno označeni. Tako da bez straha naručiš ovu igru, ali se požuri dok još ima.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ok hvala, jel mi mozes jos reci za koliko to dana otprilike dođe

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 17:08 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ok hvala, jel mi mozes jos reci za koliko to dana otprilike dođe

Hm, za manje od 3 tjedna.

16 godina
wyks kaže...
Fake_Alert kaže...
Neutral kaže...

Ja dns narucio, narucio sam je cisto jer je 16 funti. Sve skupa me doslo 20 funti, a gledo sam cijene u mileniuma Link, 450 kuna Iznenađen, a onda mi je puka film, uzea u stare kreditnu , rega se na game.co.uk ravno u basket i etoga.. Ja miran, a vi cekajte

Imam ja strpljenja za c*ack,meni se nigdje ne zuri a pogotovo to da game predem.Jos sad kad ce praznici pa ak kreker izade onda jaja izvalim,litru kole i kokice si napravim i igram do kad ocu tak da mi se hebe.Cool a te pare kaj si potrosio sam si mogo rame kupit a ne Sp game i podrzat DRM shit.

Ili se uopće nemoj igrati ako nemaš love za original igre.

Velika količina rama ti za uredske aplikacije ne treba sve dok se tamo negdje u 2027 ne izda Word u 3D-u s koji koristi 72xAA i teselacijuSmijeh.

Još samo ostaje pitanje da li OS i Office kupuješ originale, ali sve mi nešto vuče na to da to ne radiš...

Ja ne koristim komp sam za uredske poslove i ostaloOsmijeh

@Danny imas pravo,fina i besplatna,kud cu boljeCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
odjavljen
Assassins Creed 2

koga zanima original, vidio sam u tehnomaxu AC2 za 299kn. meni se cinilo malo para....

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

koga zanima original, vidio sam u tehnomaxu AC2 za 299kn. meni se cinilo malo para....

I meni se ovo cini malo para pa nemogu skupit tolko s obzirom kolko je prije bilo.Izlanuo se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
odjavljen
Assassins Creed 2

ma jasno mi je. nego da se nastavi prijasnja recenica

.... s obzirom da je nova igra (na pc-u)

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sa prekrasnom DRM zastitom

imate nestabilnu vezu?

e pa onda se pripremite na svako malo resetiranje misija i nemogucnost igranja tu i tamo ako su ubi serveri down

16 godina
TopForumaš kaže...
skank666 kaže...

imate nestabilnu vezu?

e pa onda se pripremite na svako malo resetiranje misija i nemogucnost igranja tu i tamo ako su ubi serveri down

Pogotovo ako je neki na t comu kaj steka ko bubreg kod starijih.

16 godina
moderator
Fake_Alert kaže...
TopForumaš kaže...
skank666 kaže...

imate nestabilnu vezu?

A čuj meni t-com radi ko urica.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
pirat kaže...
Fake_Alert kaže...
TopForumaš kaže...
skank666 kaže...

imate nestabilnu vezu?

A čuj meni t-com radi ko urica.

E pa nekima ne,nekima seka i slicno..Pitaj si ramboxa,on mi je prical da mu nes nije radilo s ruterom da nije mogao nista skidat neg mu je sam upload radio i ovi iz t scuma su non stop nes baljezgali oko centrale i jos njemu govorili da se nezna netom sluzit i nakon par tjedana (valjda) su skuzili kreteni da je ruter crko i onda se ispalo da oni neznaju rijesit kvar na njihovom netu..Pih..

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a ja ču budala na kraju kupit ovaj od 299kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jer za assassin's creed 2 važna brzina interneta ili je dovoljno samo konekcija? Mislim ovo drugo je obavezno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dovoljna ti je obična internet konekcija ali da ne puca jer se gotovo ništa ne skida tj igra ne troš promet.

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Dovoljna ti je obična internet konekcija ali da ne puca jer se gotovo ništa ne skida tj igra ne troš promet.

Onda bi mogo kupit igru, vidio u algoritmu odmah kad je izašla za 300 kn.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hmm, na game.co.uk, Ass Creed 2 je ili oko 20ak funti s poštarinom + eventualna carina za fizičku, ili 27 funti za digitalnu verziju (bez carine i poštarine :) ) HNB kaže da je funta oko 1:8.1 što znači da je skuplja (i brža) od ove dvije varijante oko 220 kn. Nije uopće loše za novu igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
Neutral kaže...

hehehehe ejsi li siguran da ćeš sa HD 4670 igrati AC2 aa ??? hehe ja bi rekao da NEĆEŠdobar je taj tvoj athlon stavi bar HD 4890

16 godina
Error_fataL kaže...
Fake_Alert kaže...
Neutral kaže...

hehehehe ejsi li siguran da ćeš sa HD 4670 igrati AC2 aa ??? hehe ja bi rekao da NEĆEŠdobar je taj tvoj athlon stavi bar HD 4890

O cem ti pricas? Ak gta 4 igram na medium/high onda cu ovo na max bez frke..

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Bez problema ces igrat Assasin Creed 2 s tom grafom, sam da drm opadne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Bez problema ces igrat Assasin Creed 2 s tom grafom, sam da drm opadne.

slazem se ^^

Im But the blade in the Crowd
17 godina
TopForumaš kaže...

imate nestabilnu vezu?

1. Server rjetko pada , i to o padanju je prenapuhano.

2. Kad ti pukne konekcija igra se PAUZIRA, cim uspostavis konekciju opusteno nastavljas gdje si stao.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

imate nestabilnu vezu?

2. Kad ti pukne konekcija igra se PAUZIRA, cim uspostavis konekciju opusteno nastavljas gdje si stao.

ok nije tako lose kako se prica

mozda kupim ljeti....

16 godina
TopForumaš kaže...
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

imate nestabilnu vezu?

ok nije tako lose kako se prica

mozda kupim ljeti....

Ak ne izađe krek.

emerik
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Svima toplo predlazem da igru kupite umjesto da skidate crack navodno od skidrowa ili razora. Mozete cijeli pc s*ebat i morat cete ga nosit na popravak bas prije ovih praznika i bas prije nego dobijete BF:BC 2 kao ja...

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

100% virus ti komp sje**

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

100% virus ti komp sje**

Pa znam, ali nikako da ga maknem.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ljudi ja mogu igrati igru na 3,4 level of details i rezoluciji 1024x768 ali kada uđem u animus na početku igre stoji bijela slika i ništa se ne događa.Isto je i sa misijama.Pomoć?

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Skinija sam Assassins Creed 2 napravija acc poslje toga trazu product key ///// šifra dođe 50 eura cista katastrofa mislim da uopce nece biti besplatnog igranja ) =

ZIVILI PIRATI / TA GAMAD SAMO ZARAĐUJE NA TUĐIM ZELJAMA

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 22:35 (reymus).

0 11 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice