jel crackirano to čudo ili se još čeka ?
EDIT: neko je napomenuo da je izašao skidrow, ja tražio; nema pa zato pitam
jel crackirano to čudo ili se još čeka ?
EDIT: neko je napomenuo da je izašao skidrow, ja tražio; nema pa zato pitam
mislim da će ivo pop*zdit zbog ovih priča o cr*cku, šta vam nije jednostavnije da kad izađe da samo jedan čovjek stavi da je izašao i gotova priča?
kako preci ovu prvu misiju "Boys Will Be Boys" ?procitao sam walkthrough ,sve uradim , ali nema kraja , potucem one likove opljackam ih (sada imam 2000f , svaki put igra pamti koliko imam love iako obrisem na kompu savove) , onaj lider Vieara mi pobjegne njega nemogu dotuci iako primi vise udaraca od svih ostalih , prateci ga nista ne dobijem ! treba se pojaviti brat Frederico ali nema ga ? Pomoc
Si čuo kad za spoiler?
neka DRM-a,pa lipo kupujte igre kad vam se igra...najlakše je sad kukati jer nema cra*k-a,nema se para za orginale..he he..ako vam je preskupo kupovat u RH,imate dućane online..ja ću kupit AC2, ali ću malo pričekat da padne cijena,uopće mi se ne žuri da ga odigram..
neka DRM-a,pa lipo kupujte igre kad vam se igra...najlakše je sad kukati jer nema cra*k-a,nema se para za orginale..he he..ako vam je preskupo kupovat u RH,imate dućane online..ja ću kupit AC2, ali ću malo pričekat da padne cijena,uopće mi se ne žuri da ga odigram..
Svi govore da je vani jeftinije. Dajte molim vas konkretne stranice na kojima su igre jeftinije.
a u medjuvremenu ce izac cra*k i ti ces ju skinut,jel zasto platit kad mo'š free igrat....tak to ide nemoj samo bacat krafne u oci svi mi tako radimo
Mako sam link da nepopušim karton... ako netko treba link za napad na DRM neka pošalje pm
EDIT:Jel vam otvara Ubisoftovu stranicu?Meni se stranica neće uopće otvorit
EDIT2:Evo jedva se otvorila.
*****://****piratebay.**g/to*ent/54*5473/****Attack_On_Ubi__Part_2
EDIT: nema link da nebi bilo kartona
ček ček ček...netko je stavio na torrent kako napast ubi??? ma daj sereš
jel to neka virusčina ili nije pa da i ja sudjelujem :D
ček ček ček...netko je stavio na torrent kako napast ubi??? ma daj sereš
jel to neka virusčina ili nije pa da i ja sudjelujem :D
Nisam skeniro ,budem sad...Slučajno našo....
"An official just posted on Ubi forum saying they are indeed attacked and that 85% of the saves were lost."
"An official just posted on Ubi forum saying they are indeed attacked and that 85% of the saves were lost."
I to je nešto .Sve će više i više bit ovakvih slučajeva i na kraju neće imat kupaca nastave li koristit DRM.
Kako mi je krv pocela teci kroz zile kad sam upalio onu muziku sto je stavio Sum_of_all_fears i poceo citati one sve komentare na TPB.
čitam na steam forumu i gledam datume i svaki dan se javlja rulja iz jednog dijela svijeta kako ne može igrat. Čak sad se priča i o ovome na torrentu :D
hahaha
drago mi zbog ubisofta,žao mi zbog vjernih kupaca
Kako je gust citati sve te poruke s foruma. >:D
Hahaha... Pogledajte ovu sliku:http://img717.imageshack.us/img717/1218/restinpeacef.jpg
haha xD
ma sta je ubi mislio da ce se ljudi pomirit samo s tim DRM-om
trazili su sta su dobili njihova pohlepnost im se vraca natrag u facu
mislim koda nisu dovoljno zaradili na konzolama
ma sta je ubi mislio da ce se ljudi pomirit samo s tim DRM-om
trazili su sta su dobili njihova pohlepnost im se vraca natrag u facu
mislim koda nisu dovoljno zaradili na konzolama
A i ja mislim da bi se igra još bolje prodavala bez DRM-a.
netko je vec gore naveo primjere,sims 3,igrica skoro bez zastite ,a igrica 2009...sta fali tome....al neka im ko tebe kamenom,ti njega jos vecim kaze se
Svi govore da je vani jeftinije. Dajte molim vas konkretne stranice na kojima su igre jeftinije.
Evo imaš game.co.uk, ja od njih kupujem..npr. za viked je bila akcija gdje me Left 4 Dead 2 koštao 100kn sa poštarinom,trebala bi stići do kraja tjedna..
probaj još base.com
Ovo rušenje servera je glupost, ne šteti se ubisoftu tako, nego onima koji su pošteno platitli igru.
Ovo rušenje servera je glupost, ne šteti se ubisoftu tako, nego onima koji su pošteno platitli igru.
Koji će onda drugi put ozbiljno razmisliti o kupnji igre pošto su prvi put bili zaj.bani.
A baš me zanima kako bi bilo vama da kupite igru i onda neki nadr*ani pirati ljuti jer ne mogu crackat igru ruše server tako da je vi nemožete igrat, a pošteno ste je platili.
Da ja možda jesam pirat i rjetko kupujem igre ali da idem kvarit nekom ono što je platio da bi mogao igrat besplatno - nema šanse.
Igra je baš zakon, nisam igrao prvi dio ali mi se 2-ica svidila! (Pogotovo kad iman original)