Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

jel crackirano to čudo ili se još čeka ?

EDIT: neko je napomenuo da je izašao skidrow, ja tražio; nema pa zato pitam

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 18:37 (mindstorm).

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

mislim da će ivo pop*zdit zbog ovih priča o cr*cku, šta vam nije jednostavnije da kad izađe da samo jedan čovjek stavi da je izašao i gotova priča?

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
RE: Assassins Creed 2

kako preci ovu prvu misiju "Boys Will Be Boys" ?procitao sam walkthrough ,sve uradim , ali nema kraja , potucem one likove opljackam ih (sada imam 2000f , svaki put igra pamti koliko imam love iako obrisem na kompu savove) , onaj lider Vieara mi pobjegne njega nemogu dotuci iako primi vise udaraca od svih ostalih , prateci ga nista ne dobijem ! treba se pojaviti brat Frederico ali nema ga ? Pomoc

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Si čuo kad za spoiler? Belji se

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 19:05 (Minoza).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

neka DRM-a,pa lipo kupujte igre kad vam se igra...najlakše je sad kukati jer nema cra*k-a,nema se para za orginale..he he..ako vam je preskupo kupovat u RH,imate dućane online..ja ću kupit AC2, ali ću malo pričekat da padne cijena,uopće mi se ne žuri da ga odigram..

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
scenotaph kaže...

neka DRM-a,pa lipo kupujte igre kad vam se igra...najlakše je sad kukati jer nema cra*k-a,nema se para za orginale..he he..ako vam je preskupo kupovat u RH,imate dućane online..ja ću kupit AC2, ali ću malo pričekat da padne cijena,uopće mi se ne žuri da ga odigram..

Svi govore da je vani jeftinije. Dajte molim vas konkretne stranice na kojima su igre jeftinije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
scenotaph kaže...

a u medjuvremenu ce izac cra*k i ti ces ju skinut,jel zasto platit kad mo'š free igrat....tak to ide nemoj samo bacat krafne u oci svi mi tako radimo

Im But the blade in the Crowd
16 godina
neaktivan
Igore - G2Play.com
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Mako sam link da nepopušim karton... ako netko treba link za napad na DRM neka pošalje pmPoljubacCool

EDIT:Jel vam otvara Ubisoftovu stranicu?Meni se stranica neće uopće otvorit Neodlučan

EDIT2:Evo jedva se otvorila.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:01 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
doctor_crash kaže...

*****://****piratebay.**g/to*ent/54*5473/****Attack_On_Ubi__Part_2

EDIT: nema link da nebi bilo kartona Poljubac

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:09 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Assassins Creed 2

ček ček ček...netko je stavio na torrent kako napast ubi??? ma daj serešCool

jel to neka virusčina ili nije pa da i ja sudjelujem :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 20:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ček ček ček...netko je stavio na torrent kako napast ubi??? ma daj serešCool

jel to neka virusčina ili nije pa da i ja sudjelujem :D

Nisam skeniro Nevinašce,budem sad...Slučajno našo....

Punk's not dead!!!!
16 godina
Assassins Creed 2

"An official just posted on Ubi forum saying they are indeed attacked and that 85% of the saves were lost."

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

"An official just posted on Ubi forum saying they are indeed attacked and that 85% of the saves were lost."

I to je nešto Šutim.Sve će više i više bit ovakvih slučajeva i na kraju neće imat kupaca nastave li koristit DRM.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:04 (doctor_crash).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kako mi je krv pocela teci kroz zile kad sam upalio onu muziku sto je stavio Sum_of_all_fears i poceo citati one sve komentare na TPB.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

2 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

čitam na steam forumu i gledam datume i  svaki dan se javlja rulja iz jednog dijela svijeta kako ne može igrat. Čak sad se priča i o ovome na torrentu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

hahaha

drago mi zbog ubisofta,žao mi zbog vjernih kupaca

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kako je gust citati sve te poruke s foruma. >:D

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Kako je gust citati sve te poruke s foruma. >:D

TakođerOsmijeh

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

haha xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma sta je ubi mislio da ce se ljudi pomirit samo s tim DRM-om

trazili su sta su dobili njihova pohlepnost im se vraca natrag u facu

mislim koda nisu dovoljno zaradili na konzolama Izlanuo se

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

ma sta je ubi mislio da ce se ljudi pomirit samo s tim DRM-om

trazili su sta su dobili njihova pohlepnost im se vraca natrag u facu

mislim koda nisu dovoljno zaradili na konzolama Izlanuo se

A i ja mislim da bi se igra još bolje prodavala bez DRM-a.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

netko je vec gore naveo primjere,sims 3,igrica skoro bez zastite ,a igrica 2009...sta fali tome....al neka im ko tebe kamenom,ti njega jos vecim kaze se

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:46 (Ner0).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
scenotaph kaže...

Svi govore da je vani jeftinije. Dajte molim vas konkretne stranice na kojima su igre jeftinije.

Evo imaš game.co.uk, ja od njih kupujem..npr. za viked je bila akcija gdje me Left 4 Dead 2 koštao 100kn sa poštarinom,trebala bi stići do kraja tjedna..

probaj još base.com

16 godina
Assassins Creed 2

Ovo rušenje servera je glupost, ne šteti se ubisoftu tako, nego onima koji su pošteno platitli igru.

Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šteti se i Ubi-ju jer će ih napast 'rulja' onih koji su igru kupili, a nemogu ígrat.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ovo rušenje servera je glupost, ne šteti se ubisoftu tako, nego onima koji su pošteno platitli igru.

Koji će onda drugi put ozbiljno razmisliti o kupnji igre pošto su prvi put bili zaj.bani.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Assassins Creed 2

A baš me zanima kako bi bilo vama da kupite igru i onda neki nadr*ani pirati ljuti jer ne mogu crackat igru ruše server tako da je vi nemožete igrat, a pošteno ste je platili.

Da ja možda jesam pirat i rjetko kupujem igre ali da idem kvarit nekom ono što je platio da bi mogao igrat besplatno - nema šanse.

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igra je baš zakon, nisam igrao prvi dio ali mi se 2-ica svidila! (Pogotovo kad iman original)

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice