Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
wyks kaže...

Pitanja za one koji su odigrali bar nešto:

Da li je igra opet repetitivna, jer jedinica mi je možda najrepetitivnija igra koju sam igrao.I

I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....

Oni prosci su realniji ali i oni brzo naživciraju.

Da i mene zivciraju one debili. Ja taman da cu assassinejtat ovog glavnog je*eni imbacil me gurnio i onda su me vidili. Cak i kad idem njega assassinejtat opet me gurne *!%$#=)$

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
wyks kaže...

I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....

Uuu, kako sam to mrzio! Ne znam da li su me više iživcirali beggari ili oni pijanci - valjda je to ispravljeno nekako.

I još jedna stvar, može li se na početku svake misije prekinuti dijalog i ima li na kraju igre free roam?

Jer kad sam u AC 1 završio igru, htio sam free roamat, a kako te opcije nije bilo, išao bih igrati zadnju misiju.

Problem je bio u tome što se dijalog između glavnog lika i Al Mualima nije mogao preoskočiti, nego sam ga svaki put trebao slušati(a dosta je dug) - nakon nekog vremena sam ga znao napamet. Eto, valjda toga nema u AC 2.

Nece se moci skipati koliko sam ja procitao.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Ja mislim da je cijena ovakvih igara precijenjena, jer ovo je jednokratna avantura, i kad je jednom završiš, vjerovatno je vise nećeš ni pokretat.

Ali postoje i druge igre koje posjeduju MP i mislim da se takve igre isplate kupit jer možete uživati u njima puno duže...

btw kad vam ivo ovo vidi hebat ce vam najbližu obitelj zbog rasprave o cra*kiranju xD

upravo tako. mislim da nikad neću kupit igru tipa assassins creed.ne zato što nevalja ili mi se ne sviđa nego zbog sp iskustva i to relativno kratkog.   neke igre imaju takodjer samo sp(stariji total war) ali sam ga kupovao jer je to singleplayer kojeg moš igrat godinama. Prema tome,MP je budućnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
calypso kaže...
wyks kaže...

Uuu, kako sam to mrzio! Ne znam da li su me više iživcirali beggari ili oni pijanci - valjda je to ispravljeno nekako.

I još jedna stvar, može li se na početku svake misije prekinuti dijalog i ima li na kraju igre free roam?

Jer kad sam u AC 1 završio igru, htio sam free roamat, a kako te opcije nije bilo, išao bih igrati zadnju misiju.

Problem je bio u tome što se dijalog između glavnog lika i Al Mualima nije mogao preoskočiti, nego sam ga svaki put trebao slušati(a dosta je dug) - nakon nekog vremena sam ga znao napamet. Eto, valjda toga nema u AC 2.

Nece se moci skipati koliko sam ja procitao.

Predivno! OMFG! Pretpostavljam da ni free roama nema(ako ima free roama, onda nije bitno da li se može preskakati).

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Moci ce se free roamat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Moci ce se free roamat.

Ali bez da se slušaju neki glupi dijalozi svaki put ili nešto - samo upališ i free roamaš? Ako da, super.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Pitanja za one koji su odigrali bar nešto:

Da li je igra opet repetitivna, jer jedinica mi je možda najrepetitivnija igra koju sam igrao.I

Isuse, kako su me ti retardosi i pijanci i prosci živcirali. Zapravo još uvijek me živciraju, jer igram opet malo da skupljam zastave i assassasiniram one templare. E jer netko možda skupio sve zastave ili ubio sve templare?

17 godina
Assassins Creed 2

Pa samo bacis retarda i nastavis trcat dalje, a sto se tice prosjaka nkon sto bih ih nabio sakom nisu bili tako raspolozeni da mi smetaju vise

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

2 strane ste ukenjali raspravom o tome kad će tko crackirat igru i koja grupa će to napravit!

Svaki slijedeći haker, kraker i slični će direktno na par dana prisilne hibernacije.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo jedna zanimljivost s Wikipedie

"In Assassins Creed 2 images and quotes from Nikola Tesla are hidden in the files left in the Animus by Subject 16, they insinuate that he used a piece of eden to create his inventions. There is also a ciphered message in one image that decodes to "He used it to develop a bottomless source of energy, Telefunken wireless station." Other notable figures who are shown with a piece of eden include Mohandas Karamchand Gandhi, Joan of Arc and Jesus."

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

"In Assassins Creed 2 images and quotes from Nikola Tesla are hidden in the files left in the Animus by Subject 16, they insinuate that he used a piece of eden to create his inventions. There is also a ciphered message in one image that decodes to "He used it to develop a bottomless source of energy, Telefunken wireless station." Other notable figures who are shown with a piece of eden include Mohandas Karamchand Gandhi, Joan of Arc and Jesus."

LoL AC 2 postaje sve cudniji i cudniji.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovaj trailer je fakat dobar za razliku od ovih za drugi dio osim ovog jedinik je taj dobar zato jer su se potrudili
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ovaj trailer je fakat dobar za razliku od ovih za drugi dio osim ovog jedinik je taj dobar zato jer su se potrudili

Ovim 1. videom počinje 1. dio.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nema cracka niti ga nece biti(ispricavam se necu popit zuti)

cini se da za uskrs kupujem

za sad je cijena na gameu 200kn a mozda i padne za uskrsnji popust

zao mi je sto cu time podrzati ubisoft i njihov DRM al ac2 je must have za mene

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 18:50 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Iskreno se ispričavam što sam vam spoliao igru.Plač

Žao mi je !

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku

4 0 hvala 4
17 godina
Living.Dead kaže...
wyks kaže...

LoL AC 2 postaje sve cudniji i cudniji.

nije mi eng bas jaca strana al kolko sam skuzio to ispada ko ona fora s ilumnatima na kraju prvog dijela?

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

ovakvu fasisticku politiku

Ta vrsta zaštite je samo još jedan očajnički inženjerski pokušaj od mnogih, jedno tehnološko rješenje za koje ta firma misli da je tenutno dobro. U stvari, ako ima hrpu nedostataka već uskoro će se pojaviti neko novo rješenje zaštite softvera, od ekipe inženjera neke druge firme, itd.

Bilo kako, i tržište je podložno zakonitostima evolucije - survival of the fittest. Možemo se mi pjeniti na sav glas, ako dovoljno zadovoljnih potrošača (makar mi mislili da su moroni) kupi Assassin's Creed 2 proizvođač i izdavač će nastaviti s takvim rješenjima. A da li će to postati fašizam ili neće, odlučuju brojke na tržištu koje mogu ohrabriti ili obeshrabriti ostale izdavače.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
grdo kaže...

ja se jos mislim dali kupiti orginal ili cekati piratsku verziju,a kako to ide preko cd znaci samo instaliram i mogu igrat ili sta vec sa tim njihovim serverom moze li mi netko to malo bolje objasniti

Sa original verzijom mozes igrati samo online.

Znaci ne mozes igrati ako se ne spojis na net.

1) Ako ti pukne veza, shebe ti se save i moras igrat od zadnjeg save-a.

Ako pukne veza sa serverom, ti neces moci igrati dok se veza ponovno ne uspostavi.

2) Ako ides na more ili kod babe i pozelis igrati - ne mozes jer vjerojatno nemas internet ili eventualno preko internet sticka na laptopu.

Tih problema nece biti kada i ako dode piratska verzija.

Pa ti odluci.

Ja osobno ni u ludilu ne bi kupio ovu igru jer bi to znacilo da podrzavam ovakvu fasisticku politiku i povecao bih vjerojatnost da ce i buduce igre koristiti ovakav oblik zastite, sto bi znacilo da vise ne bi mogao igrati igre bez da sam spojen na internet.

1) Neznam zašto forsiraju taj konzloaški checkpoint sistem na PC-u. Ustvari vidim samo dva razloga, prvi onaj kojim se opravdavaju developeri: da to pojačava "suspens" i adrenalin(što je debilno), a drugi da su jednostavno prelijeni. Trebalo bi zakonom uvesti save sistem kao iz Half Life igara.

Sjećam se koliko sam puta poludio u nekim misijama u AC1 kad sam se morao vraćati na početak, mislim da će bijes biti još veći ako uspješno prelaziš tešku misiju i "oni" te izbace.

2) To je problem u Hrvatskoj i sličnim zemljama. Vjerujem da baš i neće igraći imati problema sa svoje strane veze, u EU ili SAD osim ako ne problem bude s Ubisoftovim serverima.

3. Nisam baš pobornik piratluka ali s ovime se slažem, ne bih hito da svi developeri počnu ovo raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Treba dati podršku na pravljanu igre proizvođaću, ali netreba kad se pretjera sa nekakvim postupcima kao što je to slučaj sada u AC2 da im nebi prešlo uz naviku.

Evo primjer su Sims 3 i Fallout 3 obje igre su jako malo zaštićene, fallout ček ni nema zaštite, a dobili su veliki uspjeh, Sims 3 je prošle godine bila jedna od najprodavanijih igara.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 16:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sva im je nekak spigana stranica

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 17:14 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da.....poceli su radit pa odustali...kao zele sve napravit kako treba ako buduce igre budu koristile DRM....mislim ono Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
-Desmond- kaže...

Da.....poceli su radit pa odustali...kao zele sve napravit kako treba ako buduce igre budu koristile DRM....mislim ono Neodlučan

DRM će svi koristiti i dalje (osim povremenih pametnih izdavača koji ne ulažu pare u zaštite nego u igrivost).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

svaka cast moderatoru sto mi je izbrisao onu sliku te sve postove vezane uz nju

ma to je ta danasnja cenzura ne samo da je u novinatstvu i tv sveopce prisutna nego sad i na forumu za svaku sitnicu se post brise

pljesak modovima Namigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Fake ili... mozda ne?

5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Fake ili... mozda ne?

to sam vec ja postao pa mi je moderator izbrisao

a vjerojatno ce i tebi radi fasisticke cenzure prisutne u lijepoj nasoj

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
to sam vec ja postao pa mi je moderator izbrisao

a vjerojatno ce i tebi radi fasisticke cenzure prisutne u lijepoj nasoj

Poruku sam zabunom obrisao jer sam brisao spam gospodina kojeg sam upozorio nekoliko puta ali se pravio pametan pa je trenutno ˝na odmoru˝

Moje isprike! Nema nikakve fašističke cenzure!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
neaktivan
A sto je na slici?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Šef kaže...
A sto je na slici?

Pa kaj ne vidiš?

16 godina
emerik kaže...
Šef kaže...
A sto je na slici?

Pa kaj ne vidiš?

Na m.bugu je.

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Šef kaže...
A sto je na slici?

Pa kaj ne vidiš?

na mobitelu je pa ne vidi...

@Šef pise da je hackirana stranica od skidrowa i da ce crack ubrzo izaci na www.ubi.com

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice