Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 526.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

neznam sa sigurnoscu ali igrat ces na minimalnim postavakama sigurno,a neznam kakvo ce ti bit igranje moguce da ce ti steka,nemogu tocno odgovorit  osim dok sam ne probas al ja mislim da bi trebao na nekom nimimumu moc igrat

(odgovor na pitanje Ivan's creed-a)

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 20:36 (Ner0).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Focus On #2 za AC 2

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

za sve koi nisu igrali prvi dio,sve sto trebate znat o AC1 u 3 minute ,ovdje

https://www.youtube.com/watch?v=4mYlPTYkvGw&feature=fvhl

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 0:14 (Ner0).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Za sve koji nisu igrali 1. dio, u Algoritmu ima Director's Cut Edition za 119 Kn.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

gle sad sam odlucio  priznat lagao sam za demo al mislim da postoji zato sto mi je prijatelj rekao da je igrao na trgu... sad se kunem to je istina.pogrijesio sam, ali sad sam vam rekao istinu. i nisam imao

losu namjeru tako mi je prijatelj rekao.zao mi je ako sam sirio deinformacije.

assassin' creed 1 i 2 najbolje igre... ko se slaze nek stavi ovo u potpis
Moj PC  
8 1 hvala 3
16 godina
ivan'screed kaže...

gle sad sam odlucio  priznat lagao sam za demo al mislim da postoji zato sto mi je prijatelj rekao da je igrao na trgu... sad se kunem to je istina.pogrijesio sam, ali sad sam vam rekao istinu. i nisam imao

Evo svaka ti čast barem si priznao, da bar tako sveki koji laže. Mislim da zaslužuješ pohvale.

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
ivan'screed kaže...

Evo svaka ti čast barem si priznao, da bar tako sveki koji laže. Mislim da zaslužuješ pohvale.

hvala  na pohvali...hhh

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ak zna netko neki novi trailer molim vas dajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Zasto bi trebalo ikoga pohvaliti jer je priznao da je lagao, lol. Otisli ste toliko offtopic i toliko je spamma ovdje da me cudi sto nema kartona podijeljenih vec.

@Ivan's creed, pise ti u profilu da imas 19 god, wtf covjece, i opet rokas postove jedan iza drugog, ne znas ni tipku ''uredi'' stisnut. Ovo je stvarno postalo prestrasno.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

a zabunim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Rekao sam da ga treba pohvalati jer je PRIZNAO da laže, ne zato jer je lagao. Izgleda da ti nisi čuo za onu staru: ko prizna pola mu se prašta.

btw, da otišli smo u offtopic a ti si ga sad još bolje načeo.

OnT: vidio sam onaj filmić od 15 min o ac2, i piše gore part1, a drugoga nemogu nači. Pa sad daliste ga vi našli ili će to tek kasnije staviti gore na net-'

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 20:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Rekao sam da ga treba pohvalati jer je PRIZNAO da laže, ne zato jer je lagao. Izgleda da ti nisi čuo za onu staru: ko prizna pola mu se prašta.

OnT: vidio sam onaj filmić od 15 min o ac2, i piše gore part1, a drugoga nemogu nači. Pa sad daliste ga vi našli ili će to tek kasnije staviti gore na net-'

bas ga i ja trazim, a nigdje ga nema... vjerojatno jos nije ni iziso

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 20:13 (ivan'screed).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

nema toga još,a najavljuju cak i Assassin's Creed film pa je ovo nekakav uvod samo bio,za sve detaljnije informacije treba cetak jer ovo su samo glasine,strpite se malo

tko ceka taj i doceka =)

16 godina
protjeran

Jel tko zna kako rijesiti Bug oko ulaska u Jerusalem na prvom dijelu?Jednostavno nemoze se uci u grad odmah mi izbacuje iz igre:( kada sam instalirao igru svidjela mi se na prvi utisak je mrak:D

ali taj problem sa ulaskom u Jerusalem neznam kako rijesit, jel ce pomoci upodate koji se automatski pokrece cim pokrenem igru?

http://creazy.listen2myradio.com
17 godina
neaktivan
311008 kaže...

Jel tko zna kako rijesiti Bug oko ulaska u Jerusalem na prvom dijelu?Jednostavno nemoze se uci u grad odmah mi izbacuje iz igre:( kada sam instalirao igru svidjela mi se na prvi utisak je mrak:D

ali taj problem sa ulaskom u Jerusalem neznam kako rijesit, jel ce pomoci upodate koji se automatski pokrece cim pokrenem igru?

Skinuo si krivu verziju. :)

15 godina
protjeran
Ner0 kaže...
Jack Sparrow kaže...

nema toga još,a najavljuju cak i Assassin's Creed film pa je ovo nekakav uvod samo bio,za sve detaljnije informacije treba cetak jer ovo su samo glasine,strpite se malo

tko ceka taj i doceka =)

si siguran za taj film i ak mos daj neki izvor informacija

15 godina
protjeran
311008 kaže...

probaj uc u neku od onih sporednih  i napravit nesto npr. save citizen... il tak nes pa otic nazad pa onda probat u jeruzalem:::

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
311008 kaže...

dakle ono sto si ti napravio je skunuo verziju girice koje je izasla PRIJE nego sto je najavljeno zato ti se ruši u Jeruzalemu nakon 3. bloka,moraš skinut zakrpu(javi se na PM pa ti dam link)i ubacit u Pfiles da ti riješi to rusenje,imo sam isti problem pa znam =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 22:31 (Ner0).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo ovako, ovu temu pratim od kad je otvorena!

Ispravljam sve svoje tvrdnje da je prvi dio koma i da je moja ocjena za njega 7.5/10, ali eto sada mislim da nije odkako sam prošao igru...

Posebno hvala big_guyu što mi je objasnio onu sobu sa nekim natpisima, točnije on mi je rekao da je to kraj igre...

JA sada mislim da će AC2 biti Amazingly super ultra zakon igra, nakon što sam vidio gomilu dodatnih mogućnosti:

- Bacanje dimne bobme

- Zapošljavanje nekih ljudi u svrsi da pomognu

- Vožnja na lebdjelici

...i još gomila toga...

Jedva čekam da igra izađe...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Igra je zakon, hvala Ner0 za zakrpu, ali definitivno kupujem orginal, ako je ijedna igra zasluzila to je ova da je imam u orginalnoj formi.Zaista je odlicna, sto je najbolje tjera te da razmisljas i da si bas u toku igre, i mogunost da u jednom momentu situacija moze totalno promjeniti za tebe, tj da te navale sasjec.Uspjeo sam uci u Jeruzalem, i daljni nastavak cu igrati na orginalu, jer zaista iako mislim da igre nisu nesto sto je vrijedno bacanja novca, ova igra nije takva, jedina joj je mana mozda sto je relativno kratka, nadam se da ce drugi dio biti dosta duzi.Grafika je mrakaca, gameplay mislim iako se radi o necemu nerealnom, mislim na vremenski segment igre, fantasticno je uradzena, tok igre je preodlican, oruzija takodzer.Realni segment igre dosta uocljiv guranje gradzana, napad na cuvara, izazvat ce bijes itd itd.Mislim za sve one koji jos nisi poceli da igraju Assisians Cread da propustaju nesto sto vrijedi zaista.Jedva cekam 2 dio.Smijeh

http://creazy.listen2myradio.com
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hoce meni moc?mozda cu morat malo da poguram :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

neki filmic nije nes al pogledajte

i moRtal_ze ak ce meni moc onda ce tebi sigurno moc

http://uk.gamespot.com/showcases/assassins-creed-2

obratite paznju na dsnji gornji kut pise 12 day 18 hours 33 minutes  until game release???

sta je to za konzole il???

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 14:45 (ivan'screed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan'screed kaže...

neki filmic nije nes al pogledajte

i moRtal_ze ak ce meni moc onda ce tebi sigurno moc

http://uk.gamespot.com/showcases/assassins-creed-2

obratite paznju na dsnji gornji kut pise 12 day 18 hours 33 minutes  until game release???

sta je to za konzole il???

Da, to je za konzole kako je više puta rečeno u ovoj temi. Za konzole izlazi ovaj mjesec, a za PC tek u prvom tromjesečju 2010.

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ja nemogu cekat jos 95 danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ne znači da zato trebaš po temi spammat 95 dana ;)

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

nisam spamao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo jedan igrani filmić(ne od Ubisofta nego neslužbeni) vezan uz Assassin's Creed.

@ivan'screed: Moja se poruka odnosila na sve tvoje postove u ovoj temi od kojih je 70% spam. Doduše, poruka je bila dobronamjerna(zato smajlić). 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 16:05 (calypso).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Dev Diary #6 za AC2

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
calypso kaže...

Evo jedan igrani filmić(ne od Ubisofta nego neslužbeni) vezan uz Assassin's Creed.

@ivan'screed: Moja se poruka odnosila na sve tvoje postove u ovoj temi od kojih je 70% spam. Doduše, poruka je bila dobronamjerna(zato smajlić). 

calypso kaže...

Dev Diary #6 za AC2

hvala na porukama al ak meni govoris da spamam nemoj ti spamat

i evo najbolji video koji sam do sad vidio

samo sto neznam sta znaci TGS

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 8:45 (ivan'screed).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice