Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Danny_HR kaže...

Nije da vas dražim... ma kome ja lažem, normalno da vas dražim. :)

{#}ss

Hacking is not a crime
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Jel to onaj sa Game.co.uk sto je kasnio? :D Mene svi shop=ovi izgleda odlucili zaje****** zavvi kaze da su dobili informaciju da ce igru dobiti 3. Juna, pa onda kad ih opet pitam kazu 25. marta, pa opet kad ih pitam kazu 3. Juni, onda pitam ShopTo oni kazu da su od dobavljaca dobili informaciju da ce igru dobiti 25. Marta a zvanicni datum izlaska 18. Marta. Sa zavvi-ja ne smijem povuci preorder jer sam iskoristio popust od 15% pa me sa postarinom igra izasla 22.5 funti i to sam super prosao za novu igru i sad ne znam sta da radim :( a tebi neka je sa srecom i da je u sreci, zdravlju i zabavi odigras :D

Nije. Ne bi vjerovao što se događalo od onda.

Ak pogledaš kad sam prvi put naručio vidjeti ćeš da je bio 25.11., igra nije stizala i nakon 28 dana poslali su novu. Međutim, zašto bi bilo jednostavno kad ne mora biti. Ni ta nije stizala pa sam nakon 28 dana dobio refund.

U petak sam naručio sa Shopto i stigla mi je danas.

Mislim da sam zauvijek završio sa Gameom.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

I ja mislim da cu se drzati ShopTo-a od sada jednostavno su brzi i pouzdani. Npr. jutros im posaljem upit danas popodne odgovorili. Jako su usluzni i pouzdani :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najvažnije - jako, jako brzi.
17 godina
neaktivan

Vjerovatno si isao na ono 5 minutes shipping :D zaista odlicna stvar :D P.S. imas PM pa da mi das svoje misljenje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Znači nema veze što je bio vikend, došlo za 3 dana! Odlično, mislim da ću ACB od njih, a mislim da će i promjeniti delivery date sa 25.3. na 18.3. čim Ubi objavi to na svojoj službenoj stranici, valjda će do kraja idućeg mjeseca doći do mog praga! :))

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neću vam spojlat, tu nemate brige.

Samo ću reći da je Ezio još veći je*ač u ovom nastavku.

Igram svega 10-ak minuta a već je jednu bario i s drugom u krevetu završio. :)

Pravi Don Juan.

Slikano je fotićem pa je kvaliteta 0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:30 (Danny_HR).

7 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Samo ti nama ostavi svoje utiske dok igras posto slabo je bilo utisaka u ovoj temi :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za sad je super. Jako nabrijane meduscene, zanimljiv rasplet naoko idilicnog momenta i tak...
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Neću vam spojlat, tu nemate brige.

Samo ću reći da je Ezio još veći je*ač u ovom nastavku.

Igram svega 10-ak minuta a već je jednu bario i s drugom u krevetu završio. :)

Pravi Don Juan.

Slikano je fotićem pa je kvaliteta 0.

Roka glavne face po Vatikanu i još stigne rokati i kod kuće u krevetu, ma Ezio legenda. Idem se preimenovati prezime u Auditorić {#}

btw, šta je Danny, žao ti minimizirat ACB pa s mobom pišeš po forumu a? hehe

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 19:54 (Kora).
17 godina
neaktivan
Frajer rastura. :)
16 godina
neaktivan

ako smijem pitati, kad igra izlazi, ja bih kupio preko steama, pa ako je vec izasla da pozurim {#}

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Viziman kaže...

ako smijem pitati, kad igra izlazi, ja bih kupio preko steama, pa ako je vec izasla da pozurim {#}

Nesmiješ pitati........lol, šala, igra izlazi 17/18.3

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

@kora

Ma na kaucu sjedim pa mi nije prakticno. :)

17 godina
neaktivan
Oprostite na duplom, al s moba sam pa ne mogu editirati.

Evo spremam se na corku ali da ubacim jos koju rijec o igri.
Za sada sve 5, svida mi se sto misije, bar za sada, nisu previse jednolicne. Istina nisam ih odradio puno, stigao sam do 3. sekvence, ali svaka mi je do sad pruzala izbor nacina na koju cu ju dovrsiti. Takoder mi se svida sto moram malo i razmisliti dok igram, jer put kojim cu doci do neke pozicije nije uvijek potpuno ocit.

Borba je napravljena dobro, kao i u dvojci, postoje neke sitne razlike i promjene na bolje ali nista drasticno.

Jedna stvar je ocajno napravljena, a to je animacija konja dok hoda ili galopira. Toliko slampavo to izgleda da se zgrozim svaki put ponovo. Istina, mozda me samo razmazio RDR pa je to zato. A na kraju krajeva to je totalno nebitna stavka.

U svakom slucaju, za sad odlicno. Nije mi zao sto sam dao lovu i jedva cekam sutra poslije posla jos malo rokati.

Cujemo se sutra s novim utiscima ak ce ih biti.
14 godina
Gledam na VGReleases-u i piše da je PC verzija stigla kod Amera, je li to točno ili...? Tek za mjesec dana bi trebala stiči u Europu...WTF?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ti tesko procitati par stranica iza i vidjeti kad je release date tacan? VGR sajt izmislja datume 17./18. Mart je datum izlaska igre 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

ej dal mi neko može reć kakav je mp i koji su sve modovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PC Gamer Preview :D 

Ovo mi se jako dopada:

It’s tough to see what’s taken Brotherhood so long to make the leap between platform rooftops to the PC. Still, turned up to mega-resolution and with a wide array of control options, at least we can be sure we’re getting the best version of the best Assassin’s Creed yet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Znači Danny, preporučaš duboko Shopto.net?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

kad ste ljubimci assasin's creeda,jel tko poznaje priću igre?

od 1 dijelo do kraja 3,o ćemu se radi. a?

1 0 hvala 0
17 godina

Je l' ti to ozbiljno?  {#}

U prvom delu, Desmonda Milesa, običnog barmena neobičnog detinjstva, kidnapuje korporacija po imenu Abstergo. Nekoliko decenija ranije, Abstergo je, istražujući instinkte i to da određene životinje znaju određene stvari odmah po rođenju, otkrio da predačka sećanja ostaju zapisana u DNK. Tokom narednih godina, razvili su Animus, mašinu koja omogućava čoveku da ta sećanja ponovo proživi, a Desmond im treba jer ima neke jako zanimljive pretke i Abstergo se nada da će u njihovim životima pronaći neku davno izgubljenu informaciju od neprocenjive vrednosti. Igrač prolazi kroz deo života Desmondovog davnog pretka Altaira, pripadnika drevnog bratstva Assassina (istorijska sekta poznata i kao Hashishini) koji se odigrao za vreme Trećeg krstaškog rata (kada su ratovali Richard Lavlje Srce i Saladin), a u pauzama između sesija u Animusu saznaje više o Abstergu i njihovim planovima.

To je zaplet prvog dela (i u principu celog serijala), da ti ne napravim preveliki spoiler. U igrama je posvećena velika pažnja autentičnosti, i što se tiče odeće, i što se tiče arhitekture, kao i konkretnih ličnosti, događaja i građevina koje se pojavljuju. Sudeći barem po prva dva dela (treći još nisam igrao), uspeli su da ne razvodne i da ne zamrse priču preterano, iako bi mi, kada bih pisao kompletnu priču, trebalo još dosta reči.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 17:50 (Ivan(4)).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Znači Danny, preporučaš duboko Shopto.net?

Svakako.

2 put sam naručivao od njih i oba puta je došlo za manje od 5 dana.

15 godina
protjeran

ja planiram naručit ovih dana ovu igru pa me zanima kakvo je stanje s poštarinom od tamo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2,5 funte je poštarina. Manje nego na Gameu.
15 godina
protjeran

malo sam istraživao gdje bi bilo najpovoljnije napravit preorder za PC inačicu i vidim da najbolje ispada na Zavvi.com + kolko vidim besplatna poštarina neko vrijeme.

Jedino mi nije jasno nešto, na svim drugim stranicama piše da je release date igre krajem 3. mj dok ovdje navode da mi igra stiže on June 3. (http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/assassin-s-creed-brotherhood/10173900.html)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
2,5 funte je poštarina. Manje nego na Gameu.

To je za ne povjerovati, neke stvari kad iz Zagreba naručujem je skuplja poštarina

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Domido kaže...

malo sam istraživao gdje bi bilo najpovoljnije napravit preorder za PC inačicu i vidim da najbolje ispada na Zavvi.com + kolko vidim besplatna poštarina neko vrijeme.

Jedino mi nije jasno nešto, na svim drugim stranicama piše da je release date igre krajem 3. mj dok ovdje navode da mi igra stiže on June 3. (http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/assassin-s-creed-brotherhood/10173900.html)

Ne znam zasto ali tako je kod njih ja sam se zeznuo i napravio preorder kod njih jer sam imao popust 15% i sad ako povucem preorder ode i popust i sve tako da ce najvjerovatnije ostati a ja cu da igram pirata do tada ili ako bas puknem otkazacu i naruciti sa ShopTo :D

P.S. Da Vinci DLC dobijamo uz igru :D  dok konzolasi placaju {#}

Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 18:36 (dex3108).
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
Domido kaže...

Ne znam zasto ali tako je kod njih ja sam se zeznuo i napravio preorder kod njih jer sam imao popust 15% i sad ako povucem preorder ode i popust i sve tako da ce najvjerovatnije ostati a ja cu da igram pirata do tada ili ako bas puknem otkazacu i naruciti sa ShopTo :D

P.S. Da Vinci DLC dobijamo uz igru :D  dok konzolasi placaju {#}

Link

Tooooo! ajd barem neka kompenzacija za čekanje

edit-pazi ti likove na tom ACB forumu, stavi u postu kao linkove za razne edicije ACB-a a ti linkovi vode na AC 2 stranice, haha, koji fail

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 18:55 (Kora).
17 godina
neaktivan

Dany nadam se da si igrao i danas ocekujemo nove utiske veceras :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice