Zasto su serveri down? Šta nisu rekli od 1-14og da su open?
preko tjedna od 17 do 22, a vikendom: petak 17 do nedjelja 22
ispravak ne do 22h nego do 23h ;)
Dijeli se ključevi, još 600 komada požurite!!
To lave
Igro danas od 5 do 9 :D
naprosto sam presretan sto igra radi kako radi. 50fps min 40. R.I.P. WoT kaj se mene tice... WoT cu pokretati dok budu AW serveri down :D
igrao je sad prvi puta. dosado do Pattona, i T62 sad cemo vidjeti kako dalje :D
Jel se moze skinit pa igrat ili treba kod? Bas bi htio probat kakva je igra
Jel se moze skinit pa igrat ili treba kod? Bas bi htio probat kakva je igra
imas na g2a 4$ ak se ne varam key za early acces testing.. jer igra jos nije izasla. tek je u fazi testiranja
Mislio sam ak se dijele kodovi da uzmem jedan.Nista onda..
Mislio sam ak se dijele kodovi da uzmem jedan.Nista onda..
Prati temu, netko će već javiti kada bude kodova. Ja sam tako jedan ubo.
Pratim
poslan i drugi kôd, ja nikako zaigrat EA3...valjda ću večeras uvatit vremena
Za ovaj test nisu podigli dobijeno iskustvo kao za prošli da se probaju veći tieri ovako nema smisla grindati kad znaš da će biti wipe ili barem su mogli svima dati premium ili nešto golda kao što je WOT u beti.
Koliko vidim igra će biti žešći grind na tieru 4 dobijem skoro 2k odigram odličnu partiju i napredak mi je 2%.
Taman se ponadao da ću probati veće tier i legendarne tenkove Abrams, Chalanger očito ništa od toga.
ako netko želi probat dajem još jedan key...
Ja bih htio, molim te!
Ja bih keyyyy :-)
Nisam valjda zakasnio.
što se mene tiče jesi, ali možda budu darežljivi opet...
ako dobijem ovaj forum je prvi
Iskreno igra nije ništa posebno - WoT: Modern. Jedino što je baš potpuno novo je PvE, ostalo po mom dojmu copy paste iz WoT-a. U EA 1 i 2 igra mi je još bila dobra ali nekako s EA 3 mi se jednostavno više ne igra uopće. Radije odem u WoWs i odigram par partija tamo. Iskreno se nadam da će doći do promjena u budućnosti jer ako nastave ovako kako sada idu ne vjerujem da će ljudi koji su utukli pare, i vrijeme, u WoT preći na AW. Jednostavno su igre preslične trenutno. Osim toga meni je igra bez problema radila na high, nisam imao problema s ničim u igri.
evo i ja cu biti tolko bahat da zicam early acces key
ak neko ima nek mi pm-a jer ne zelim davat pare na igru koja mi mozda nece radit ili se nece svidjat
a rado bi imao kakav head start u odnosu na OBT
ili ako neko moze "posudit " acc da ja probam, bio bi zahvalan
evo i ja cu biti tolko bahat da zicam early acces key
ak neko ima nek mi pm-a jer ne zelim davat pare na igru koja mi mozda nece radit ili se nece svidjat
a rado bi imao kakav head start u odnosu na OBT
ili ako neko moze "posudit " acc da ja probam, bio bi zahvalan
prati ovaj blog, ponekad bude neki giveaway
Mora da svi igraju kada nitko ne piše
Krenio igrati pa imam par pitanja.Zasto imam toliko tenkova u garazi? Jel mogu samo sa njima igrat ili mogu otkrivati nove tenkove? Vidio sam da mogu neke misije obavit,dali je preporucljivo obavit?
Ako tko hoce igrati neka me doda: GhostCro
EDIT: Koliko sam uspio skuziti,ja sa zaradjenim novcem IG mogu kupiti golde a sa goldima premium jel tako? Malo mi je jos komplicirano ali naviknit cu se.Ode sad malo igrat
trenutno (još danas) su otključani svi tenkovi do tier 4 + premium tenkovi...
danas završava treća faza testiranja i (vjerojatno) od srijede počinje četvrta gdje će dati novca i xp za otključavanje jednog tier 8 tenka jer oni nisu još dovoljno testirani..
danas isprobaj što više tenkova jer neki neće biti dostupni godinu nakon otvorene bete (BMPT terminator i expeditionary tank) a ostatak ćeš moći kupiti za gold..
danas je poseban boost za lovu i xp pa valja iskoristit, iako se na kraju sve briše ali...
Krenio igrati pa imam par pitanja.Zasto imam toliko tenkova u garazi? Jel mogu samo sa njima igrat ili mogu otkrivati nove tenkove? Vidio sam da mogu neke misije obavit,dali je preporucljivo obavit?
Ako tko hoce igrati neka me doda: GhostCro
EDIT: Koliko sam uspio skuziti,ja sa zaradjenim novcem IG mogu kupiti golde a sa goldima premium jel tako? Malo mi je jos komplicirano ali naviknit cu se.Ode sad malo igrat
cek, jesi ti onaj Ghost_Cro iz wota? ako jesi ja san moomy94, bija si kod nas u klanu ;)
Nick u wot-u mi je GhostCRo.Kak se zove klan?
Nick u wot-u mi je GhostCRo.Kak se zove klan?
aha, klan je [S0K0L] Sokolovi
mislim da se ipak ne znamo iz wota, ali eto znamo se iz AWa ;)
danas završava treća faza testiranja i (vjerojatno) od srijede počinje četvrta gdje će dati novca i xp za otključavanje jednog tier 8 tenka jer oni nisu još dovoljno testirani..
danas isprobaj što više tenkova jer neki neće biti dostupni godinu nakon otvorene bete (BMPT terminator i expeditionary tank) a ostatak ćeš moći kupiti za gold..
danas je poseban boost za lovu i xp pa valja iskoristit, iako se na kraju sve briše ali...
istina, ali terminatora i expeditionary tank dobijaš odmah u lord of war bundle-u.
istina, ali terminatora i expeditionary tank dobijaš odmah u lord of war bundle-u.
i mbt 70 i zhalo S ;)