Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 118.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

u dobroj partiji nije velika razlika između pobjede i poraza

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Armored Warfare
bivsi branitelj kaže...

u dobroj partiji nije velika razlika između pobjede i poraza

jedan od brojnih razloga zašto je AW bolji od WOTa 

BTW koja je to nagrada u porazu?

WOT-- moomy94
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 13:25 (moomy).
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

ne'am pojma..te nagrade tek treba istražit, za to će biti vremena kad uđemo u open fazu

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?17676-Tier-8-is-coming-to-Early-Access&p=271892#post271892

službena najava EA3 faze i uvođenje tier 8 tenkova u igru..

za sad ide super, weekend je bio učinkovit i s obzirom na mali broj igrača (~2000) igra ide odlično.

kad ima dovoljno igrača MM je fix na tvoj tier a po noći je miješalo i -3+ ali nije ni to totalno neigrivo...uglavnom plaču oni koji su došli na vrh pa nemaju s kim igrati.

nadam se optimizaciji jer mi u igri zakucava sve 4 jezgre a i grafička je preko 90% zauzeta ali RAM jedva 50%..

možda je moja konfiguracija slaba a možda i igra treba još optimizacije jer rečeno je da će se moći igrati na daily konfiguracijama.

toliko za sad i vidimo se na bojnom polju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

kupil kod na kinguinu pa jučer prvi put zaigral,nije loše,još se uvijek baš ne snalazim u garaži i sa posadom,ali budem skužil.samo komander se može prebacivati sa tenka na tenk ili se može i ostala posada iz tenka prebaciti?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 7:40 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

samo komander jer on je ključna figura.. trenutno u testnoj fali ide prebacivanje besplatno a poslije će se na neki način plaćati (vjerojatno)..

obrati pozornost da svaki komander ima različite skilove/perkove, pa je netko dobar za skautanje a netko za MBT npr.

uzeo si u pravo vrijeme jer nakon završetka drugog testa već je najavljen treći test i patch "težak" ~6gb

http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?17826-Early-Access-3-Patchnotes

pretraži malo temu i naći ćeš TS login (bitange) pa se priidruži ekipi da zajedno igramo i pomognemo u nerazumljivim stvarima, iako i mi još učimo ali zajednički je lakše..

nadam se opet produženom vikendu

od važnijih stvari u patchu je da dolazi low settings i podrška za više modela dual core procesora te starije grafičke, tako da ekipa sa slabijim kompovima nije zakinuta

GL&HF

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Armored Warfare

Testiranje druge faze produženo do kraja ovoga tjedna, s ponovnim full vikendom ;), uživajte :D

To celebrate the successful finish of the Early Access 2 phase, we have prepared several special features for you!

• On EU/NA servers you will be able to test the new upcoming feature: the Encounter map mode. In it, players will be fighting over one base - the winner has to capture it or destroy the entire opposing team! Five maps will be enabled for this mode. Please help us collect as much feedback on this mode as possible, we are eagerly awaiting your impressions from testing! You can post your feedback in the Early Access section of the forums.
  • The test server capacity will be increased and a certain number of players will receive free Early Access invites - follow the forums and social networks carefully to find out how to get your Early Access code!
  • Last but not least, during this weekend in order to test the high tier vehicles, players will be able to earn twice as much reputation and three times as many credits than usual!

We hope you will enjoy the changes. We will also be announcing the Early Access phase 3 soon so stay tuned and see you on the battlefield!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 13:46 (milanji).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Armored Warfare

I ja uzeo na kinguinu za malo manje od 3 eura. 

Hoće biti neki gift za cb testera barem neki premium tenk niži tier. 

Sad samo da se skine pa da probam i vidim jel imaju šanse vs WOT. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

I ja uzeo na kinguinu za malo manje od 3 eura. 

Hoće biti neki gift za cb testera barem neki premium tenk niži tier. 

Sad samo da se skine pa da probam i vidim jel imaju šanse vs WOT. 

to bi bilo lijepo :) ovi koji su kupili founders packove ce dobit ono sta su kupili,  a za ostale se jos ne zna tocno

nadam se da ce bit darežljiviji od WGa, oni za WOWS daju samo tier 4 brod, niti tier 6 

WOT-- moomy94
15 godina
Armored Warfare

Mislim da će biti sigurno neki manji premium tier za testere, ta moraju parirati wotu. 

Wows je davao tier 5 uz humble key, samo je glupost što je za na server. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Giveaway kodova za armored warfare, javite kolegama

http://armoredtalk.com/2015/06/25/armored-warfare-code-giveaway-round-2/

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
Armored Warfare

Evo dogurao do tiera 4 T64 tako da su donekle legli dojmovi što se tiče igre uglavnom nije mi žao 3€, igra je stvarno dobra ali naravno ima tu još materijala za popravak.

S grafičke strane je igra odlična i impresivna ali s druge dosta neoptimizirana i oko žele privući više mase osobito ljude s laptopima pa i starijim desktopima prije svega moraju poraditi na tome, meni na high ide avg 35fps ali na nekim gradskim mapama pada i ispod 30 usred borbe.

Moderni tenkovi, transporteri, divovske haubice šta čovjek može više poželjeti

Igra će sasvim sigurno imati dosta igrača ali većinom će to biti wotaši što se može vidjeti već u alphi po onim klasičnim wot raspravama i glupim taktikama.

Iskreno sumnjam da igra može ugroziti WoT s trona s ozirom da su oni prvi patentirali borbe oklopnjaka, bit će u rangu War Thundera ali imaju potencijala samo ga treba pametno iskoristiti.

Nisam otkrio opciju za dodavanje prijatelja pa da odigramo koju platoon ako ima zainteresiranih?

Mape nisu loše, velike i solidno dizajnirane samo se nadam da će ih kao i u WoT dodavati redovno i da će ih biti hrpa kao i tamo i naravmo još tenkova.

Ne znam jeste li primjetili ali mapa River Point je napravljena po inspiraciji na Mostar.

Ispod starog mosta Ispod starog mosta
pogled na Mostar pogled na Mostar
pogled na stari grad pogled na stari grad
borba ispod starog borba ispod starog
T64 T64
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 17:48 (zrimo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
milanji kaže...

Giveaway kodova za armored warfare, javite kolegama

http://armoredtalk.com/2015/06/25/armored-warfare-code-giveaway-round-2/

Moj key upravo doletio, hvala ti !!!

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Armored Warfare

Imam problem. 

Preko noci se skinula igra... sve se instaliralo bez problema. Pokrenem, dode do loading screena i srusi se. Stopped working. Pogledam u directory, pa da probam bez onog mygames ili kako se vec zove pokrenut. Kad idem tako kaze mi da sam failo autorizaciju na serveru, najvjeorvatnije jer pokrecem samo igru pa nema login podatke od mygames clienta.

Jel imo netko slican problem, guglam ali meda nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Igra se mora pokrenuti preko my games clienta, to ne možeš izbjeći. Probaj ponovo instalirati my games client, problemi do windowsa, drivera, directx-a...

15 godina
Armored Warfare

Igra je čista zaraza mislim da s izlaskom aw barem meni WOT ide u zaborav. 

Ako netko gleda da dobije koji fps spustite shadows gutaju nenormalno resursa,  ja sam spustio sjenke na low i off aa sve ostalo high i sad igra ide puno bolje avg 40 fps s tim da se nekad spusti do 35.

Swingfire je drama zabavan za igrati, jedva čekam da ovo čudo puste u normalnu betu i servere 24h open. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zrimo kaže...

Ako netko gleda da dobije koji fps spustite shadows gutaju nenormalno resursa,  ja sam spustio sjenke na low i off aa sve ostalo high i sad igra ide puno bolje avg 40 fps s tim da se nekad spusti do 35.

Swingfire je drama zabavan za igrati, jedva čekam da ovo čudo puste u normalnu betu i servere 24h open. 

Meni baš suprotno. Prvo sam igrao WoT, pa sad War Thuner. Iako sam povremeno zao upaliti WoT, ali ova igra mi ne valja. Nema gotovo ništa novo i firško, skoro sve su kopirali od WoT-a, čak bi se usudio reći i da su dosta loše kopirali.

Možda je zbog War Thundera ali nekako mi ima previše informacija po ekranu, spotanje me ubija i što vidiš ljude preko svega pa i 3 brda. Minimapa nekako nepregledna. Destrukcija koju su u početko obečali gotvo da i nema.

Uglavnom WoT mi je u ono doba donio nešto novo i igrao sam ga bez prestanka, a ovo mi dosadilo nakon 5 rundi.

btw...trenutno mi World of Warships predobar, igra donjela konačno nešto friško i konačno nije da samo uperiš nišan u nekoga i pucaš nego moraš procjeniti udaljenost kretanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 14:16 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

slažem se,osim što će meni vjerojatno WOT ostat draga igra, čisto zbog vremenskog razdoblja i ekipe...

u AW su kopirali sve šta su mogli od WOTa i to poboljšali vrhunski, novi engine, moderni tenkovi....uglavnom osvježeni WOT

to im je bio vrhunski potez, ne moraju pravit nešto već napravljeno, samo to malo sredit  i usto kada  WOT igrači počnu igrati neće se morat puno privikavat jer je mehanika slična uz nekoliko izmjena i dodataka

WOT-- moomy94
15 godina
Armored Warfare

WOT je WOT ostat će i on na disku ali mislim da će dobivati minimalnu pažnju u odnosu na aw. 

Ali WOT će sigurno globalno ostati no1 ipak je to wow oklopnjaka. 

Samo da ne upropaste nešto kao što su WOT s gold municijom koja se može kupiti kreditima od tada mi je pao i manje sam igrao. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
milanji kaže...
SimeKZ kaže...

Igra se mora pokrenuti preko my games clienta, to ne možeš izbjeći. Probaj ponovo instalirati my games client, problemi do windowsa, drivera, directx-a...

NIsta ne pomaze... jbg, nista od moje closed bete.

13 godina
Armored Warfare

nebi naso gejm da si isus :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Early Access - Test 3

CURRENT TEST: JULY 1st to JULY 14th

EU Server:
5pm - 11pm CEST on weekdays
non-stop on weekends

Također izlazi patch s hrpom novosti a najveća je PVE i bolja optimizacija kao što sam i spominjao očito su i oni shvatili da moraju ciljati i na slabije konfe kao i WOT koji ima standard i advenced grafiku

Patch size: approximately 6 GB

Major patch features

• Added Tier 8 vehicles to Dealer Trees
  • Added 'Lowest' setting to graphic options to support more dual core CPUs, as well as some older GPUs
  • Added further optimizations to improve performance for all players
  • Decals are now available to add to vehicles
  • Player versus Environment (PvE) mode: Missions are now available (in easy, medium and hard difficulty)

Detailed changes

• The matchmaker mechanism was adjusted in order to produce better results and improved balance between teams
  • Numerous PvP maps were changed for better balance and gameplay
  • Unspotted vehicles now have visible tracers
  • Engine sounds were improved for all vehicles
  • The camouflage system was changed - vehicles will now be much easier to spot when they are firing
  • Adjusted the viewrange-affecting modules and equipment: viewrange bonuses are now additive, not multiplicative (instead of increasing the viewrange by X percent, they increase it by Y meters)

Vehicle changes

• Teledyne DFSV had its textures fixed
  • AMX-10P viewrange was increased from 374m to 416m
  • AMX-10P PAC 90 viewrange was increased from 344m to 382m
  • BMD-1 viewrange was increased from 374m to 416m
  • BMP-2 viewrange was increased from 374m to 438m
  • PT-76 reload time was decreased from 6.58 seconds to 6.24 seconds
  • PT-76 damage increased by about 2.5%
  • PT-76 hitpoints decreased to 800
  • Fixed the research and purchase cost of the Wiesel 1's Gunner Sight module to be comparable to the vehicle's other upgrade parts
  • Lowered the default ammo counts for the M113 and LAV-150
  • Penetration for autocannons above 20mm has been reduced by about 15% (20mm autocannon penetration is unaffected)
  • Penetration for non-autocannons was reduced as such: 90mm guns - about 5%, guns of higher caliber than 90mm - 15% (this change does not affect automatic cannons)
  • Fixed the incorrect gun mantlet armor of multiple main battle tank class vehicles ("missing mantlets" issue)
  • Armor of multiple main battle tank class vehicles was rebalanced (improved)
  • Added the support of electronic ("soft kill") Active Protection Systems such as the Shtora-1 system of the T-90 (does not need unlocking, it is present automatically). Electronic APS modules have unlimited number of uses but longer cooldowns.
  • Fixed the bug where main battle tanks were incorrectly losing too much speed when turning
  • Fixed the exploit where players were able to guide anti-tank guided missiles even without line of sight in third person
  • Fixed certain crew skills affecting reload times (including the "ammunition type swap" exploit from previous hotfix patch)
  • Swingfire view range is 440m now (reduction from 505m)
  • Leopard-1 view range increased to 360m (from 350m)
  • T-64 stock gun penetration improved slightly so it no longer gets decreased performance compared to T-62

Bug fixes

• Fixed the rare bug where vehicles "fell through" the garage textures (the "underwater garage" bug)
  • Numerous UI bugs and element issues fixes
  • Numerous server-side bugs affecting performance and stability fixed
  • Fixed several issues that caused client crash
  • Fixed the bug where the mouse cursor was stuck in the middle of the screen during the battle countdown
  • Fixed the bug where clan decals did not appear in combat properly
  • Fixed the bug where clan decals appeared with incorrect resolution
  • Third person camera and first person camera are now synchronized with the same speed (not limited by turret rotation)
  • Fixed the bug where artillery could enter artillery mode before the start of the match
  • Fixed the bug where inviting someone in platoon would get blocked and would appear as a new notification in the garage
  • Fixed the bug where causing enemy ammunition rack explosion appeared as if players caused negative damage

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

zna li netko kako prebaciti game folder i moze li ga se samo kopirati na drugi disk bez da nesto sje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mini nagradna igra !!!

pozz narode !

Let's do something specal  je thread na AW forumu, koji bi trebalo pročitat što više ljudi. ideja je, po meni odlična i vrijedi je proširit među AW igraćom populacijom čim više ...

dali ste pročitali thread ? šta mislite?  nemate kod za early acess, ili znate nekog tko bi ga želio ? prvi koji navede tri glavne smjernice koje se u threadu spominju, dobiva na pp early acess kod ...

edit : ok, pošto se do sad nitko nije javio, dao sam kodove za nagradnu igru na AW forumu ...

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 17:28 (grgaRi).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Re: Mini nagradna igra !!!
grgaRi kaže...

pozz narode !

Let's do something specal  je thread na AW forumu, koji bi trebalo pročitat što više ljudi. ideja je, po meni odlična i vrijedi je proširit među AW igraćom populacijom čim više ...

dali ste pročitali thread ? šta mislite?  nemate kod za early acess, ili znate nekog tko bi ga želio ? prvi koji navede tri glavne smjernice koje se u threadu spominju, dobiva na pp early acess kod ...

Daj forumašima ključeve ili im nemoj dati, ali nemoj organizirati tu nekakve natječaje. To je i tak zabranjeno po pravilima foruma.

11 godina
Armored Warfare

ja samo želim proširit pozitivnu misao. ako netko hoće, nek napiše i dobije kod, ako je zabranjeno, nek me banaju, zabole me ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

mogu dati dva ključa za EA (koji traje do 14.) pa ako netko ozbiljan želi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

mogu dati dva ključa za EA (koji traje do 14.) pa ako netko ozbiljan želi...

Rado :) Veliki ljubitelj ovakvih igara, WoT igrac duze vrijeme.  Hvala unaprijed, kome god dao :)

15 godina
Armored Warfare

Dijeli se ključevi, još 600 komada požurite!!

http://www.mmobomb.com/giveaway/armored-warfare-beta-keys-3

Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina

Zasto su serveri down? Šta nisu rekli od 1-14og da su open?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice