ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
dj_renny kaže...

SERVER IP: 176.57.142.164:2302

TS3 IP: 158.255.211.9:1337 

Navali narode! :D

Sretno svima! ;) Game on! {#}

jel se moze kojim slucajem stavit no cd, ima nas par sve ekipa 18+ igramo na private serveru kojeg ja hostam, pa ukoliko bi bili voljni izac u susret, hvala

14 godina
bbbmarko01 kaže...
dj_renny kaže...

jel se moze kojim slucajem stavit no cd, ima nas par sve ekipa 18+ igramo na private serveru kojeg ja hostam, pa ukoliko bi bili voljni izac u susret, hvala

Ne hvala imam loše iskustvo sa nocd igračima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
ARMA II DayZ mod

Combined Operations nije vise od 50kn... 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
bbbmarko01 kaže...
dj_renny kaže...

Ne hvala imam loše iskustvo sa nocd igračima

a dobro, onda nis :)

16 godina

Staviš PW i riješen problem.

Ontopic:

Ja sam se malo vratio na Dayz (opet me hype uhvatio nakon ovih nekoliko rocketovih prezentacija) i sad prašim po Namalsk-u. Mnogo akcije, spooky mapa i sviđa mi se . Danas naletio na nevidljivog bloodsuckera, ali nekako su mu se  vidjele oči tak da sam ga se uspio riješiti. {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Combined Operations nije vise od 50kn... 

150kn na Steamu (20 eura).

13 godina
ARMA II DayZ mod

Steam nije jedini na kojem se kupuje. A mozes kupiti samo operation arrowhead i igrati na arma II... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Ja razmisljam o kupovini originalne igre, pa ako netko zna neki izvor gdje se jeftino moze dobit igra i da se moze normalno igrati na DayZ serverima, bio bih zahvalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo, igrao sam sat vremena na serveru i što sam skužio jest to da se ne spawna skorom ništa loota {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam odmah nasao kartu u berezinu kao i pistolj 4 magazina a bilo je i jos stvari..
Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
15 godina
neaktivan

ukoliko je je to posljednji 1.7.71. niti na mome serveru se nije bas spawnalo, cak u medical tentovima bi bile vise nego dosadne, emtpy tin can... ali zato protiv heli crash siteova nemam rijeca :D, nasao cijeli abecedu G36..

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja se spawnam kod Elektra i uđem u grad nema ni zombija, kamo li loota {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ne znam jel je stavljeno da se server restarta, trebalo bi stavit da se svaka cetiri sata restarta pa da dode friski loot. Ali i ovako je zanimljivije. A ne da se naoruzas do zuba u dva sata igranja, koja je fora. Ako vam je sada malo loota sta ce tek biti u SA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Trenutno su sve postavke netaknute. Do danas navečer bi se trebao srediti barem loot spawn ako ništa drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Primjetio sam da neki momci igraju na NO-CD serverima kao i ja trenutno, tako da ako se neko zeli team up nek se javi na PM pa posalje Skype/Xfire. ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam jel je stavljeno da se server restarta, trebalo bi stavit da se svaka cetiri sata restarta pa da dode friski loot. Ali i ovako je zanimljivije. A ne da se naoruzas do zuba u dva sata igranja, koja je fora. Ako vam je sada malo loota sta ce tek biti u SA.

BEC je postavljen na 6 satni restart... Malo sam mrdao po netu i našao sam na official formu da je loot "malo" nerfan. To je uzrokovalo sranje i ljudi se žale...Moje pitanje sad je da se vratio na stariji patch ili?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 17:28 (dj_renny).
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

pozz svima..ne mogu nac ovaj server na commanderu..dugo sam trazio neki forum iz hrvatske za dayz...imam org cd key pa ako neko trazi novoga za tim tu sam

0 0 hvala 0
14 godina
CroKiLlEr111 kaže...

pozz svima..ne mogu nac ovaj server na commanderu..dugo sam trazio neki forum iz hrvatske za dayz...imam org cd key pa ako neko trazi novoga za tim tu sam

uneseš IP u favourites?

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pohvale adminu, server je super! Jedino imam par zamjerki... Definitivno bi trebalo ugasiti crosshair, crosshair je za noobove i nema potrebe imati ga na serveru, isto tako jučer sam igrao na serveru od 18h i cijelo vrijeme je na serveru noć, vjerovatno nekakav bug ili... I primjetio sam da se server nije restartao već 36 sati, pa pogledaj šta je s onim auto-restarterom. Ostalo je sve super, i nadam se da će se server popularizirati :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Slažem se sa "Gordan3"...jedino je problem ta noć i to da se ne spawna loot u marketima i vatrogasnim stanicama (Barem meni). {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gordan3 kaže...

Pohvale adminu, server je super! Jedino imam par zamjerki... Definitivno bi trebalo ugasiti crosshair, crosshair je za noobove i nema potrebe imati ga na serveru, isto tako jučer sam igrao na serveru od 18h i cijelo vrijeme je na serveru noć, vjerovatno nekakav bug ili... I primjetio sam da se server nije restartao već 36 sati, pa pogledaj šta je s onim auto-restarterom. Ostalo je sve super, i nadam se da će se server popularizirati :)

http://prntscr.com/1e0g8o Server nema crosshair kao što commander javlja i kao što prikazuje tranutno je dan...Tj prati stvarni sat. CET (UTC +2). Što se tiče restarta BEC bi trebao raditi ali neznam zšto neće morat ću to popraviti sutra.

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jucer smo igrali od 18h i na serveru je od onda bila noć. Danas se čini da je sve u redu, no meni se još uvijek prikazuje crosshair, ko i frendovima koji igraju sa mnom.  Evo screenshoot: http://goo.gl/B383i

EDIT: Mislim da i VOIP ne radi...

EDIT 2: Danas oko 17:30 na serveru, pogledao sam na sat, i na satu pise da je 13:30. Tako da je ipak nesto s tim danom/noći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 17:45 (gordan3).

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Istina sta pricaju vecinom je noc, tako da mi se niti neda igrat jer nista pod milim bogom ne vidim. Baterije nemam a koristit flair ili nesto je ravno smrt :) Stavi stalno dan i ko bog.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

sto vam toliko smri noc, stavite drugo vremensku zonu kada vecina ljudi igra neka bude dan za ostale noc i bok, 

znači od podneva pa do ponoci dan ostalo noc... jer ima ljudi koji vole malo zaigrati po noci

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo sad igram origins sa frendovima i bilo bi lijepo da dođete na server...uzmite si svoju ekipu i idemo preživljavati :D

Server: 88.150.243.242:2502

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kuka42 kaže...

Evo sad igram origins sa frendovima i bilo bi lijepo da dođete na server...uzmite si svoju ekipu i idemo preživljavati :D

Server: 88.150.243.242:2502

na originsu se opremim za 10 minuta i šta onda? ositm toga bezveze sam palio onda server ako će svi ići igrat prelošu tavianu...

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A bolje to nego igrati sam na serveru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam naisao bio samo na renny-jev server da vidim kakav je i to je to. Igram Origins stalno i trenutno mi je bolji od Chernarusa. Chernarus mi je pomalo dosadio. Na originsu se mozes lako naoruzati sto se tice ovih "bezveznih" oruzja al za prave stvari se treba potruditi. 

Pozz

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
14 godina
Ivan_cno kaže...

Ja sam naisao bio samo na renny-jev server da vidim kakav je i to je to. Igram Origins stalno i trenutno mi je bolji od Chernarusa. Chernarus mi je pomalo dosadio. Na originsu se mozes lako naoruzati sto se tice ovih "bezveznih" oruzja al za prave stvari se treba potruditi. 

Pozz

1. find and Fix heli/ boat

2. wait for dark

3.Go to sector B

4.???

5.Profit

u  4 sata igre se može opremit sa PKP/DMR te mega packom i full gearom...Osim toga taviana je monotona... Čistina,brdo, šuma,čistina,brdo,šuma malo grada pa opet isponova.nema taktiziranja i razmišljanja kao prići nekome.ne chernu možeš bar iz nekoliko smjerova doći s par različitih opcija...

@Kuka normalno da je prazan server kad je tek upaljen server. Da se ekipa potrudi i češće bude na serveru te malo okolo razglasi eto ljudi pogotovo onih pesky švabaca(što ih volim)...također trebaju mi admini...Zasad samo borna će dobit admina kad serim panel danas jer sam radio jučer...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:28 (dj_renny).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Ima aktivnih igrača koji igraju na No-CD serverima, ali ti si i sam rekao da to ne želiš, tako da tu isto gubiš.
A što se tiče hakera tu uvijek postoje admini koji su aktivni.

No, normalno, originalna igra je sigurnija i nebi trebala prouzrokovati tolike probleme, iako će server možda biti prazan.
Moj PC  
1 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice