sad mi pak ne zeli uci na server....napise kaj je ali prebrzo nestane da skuzim i stavi me na glavni ekran :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heli down. Ko je vozio ? :D :D
Haha ma sve je u redu, ovaj je išao off pa smo iskočili nas trojica a on je otišao spremiti heli na sigurno. :D
Evo malo slika sa servera od danas. Par akcija malo, kilova deathova bilo je zanimljivo.
"Grupni eject" heheheheh if you know what I mean xD
Nop i dont know what u mean..
Edit: Pokakani kad mi već daješ minus a nemaš odgovora na moj post(a pretpostavljam da si ti dao minus) malo si djetinjast. Odi na minecraft please(ne govorim da to nije dobra igrica). A nas pusti da igramo dayz.
I slobodno možeš prokomentirati zašto ti je server lame, admini bi htijeli također znati. Pa da naprave tako da tebi odgovara.
Dajem warz za dayz acc. Ima dobrovoljaca? :)
Dajem warz za dayz acc. Ima dobrovoljaca? :)
Uh...Uz tvoju nadoplatu od 1 milijun dolara
Ja i frend uzeli armu i sad instalirani dayZ.. može netko reći na koji server da se spojimo, gdje vi inače igrate (server)... i imate li kakav TS ili nešto? poz!
Ja i frend uzeli armu i sad instalirani dayZ.. može netko reći na koji server da se spojimo, gdje vi inače igrate (server)... i imate li kakav TS ili nešto? poz!
Preporucujem vam da prvo odradite trening u operation arowhead ako vam je ovo prvi doticaj sa armom da se malo priviknete. Nakon toga skinite dayz commander(ako niste), on će vam izlistati dosta servera pa odete na neki sa manje igrača i bubate dok ne skontate kako idu stvari. A uvijek možete ovdje pitati kako šta. Jasno da ne morate odraditi treninge ali ako mislite letiti helijem i znati više o vožnji i puškama trening je prava stvar.
Neka ekipa sa ove teme igra na ovom serveru: 217.198.139.106:2302 (DayZ Balkan)
A za ostale ne znam.
Kao sto kaze Ivan odradite trening :)
A sto se tice servera dodjite na dayz balkan svi smo amo :D
Ekipa je ok, na TS se lako dode do pomoci i dodatnih informacija.
Vidimo se na vecer u nadi da neko ode na fakin airstrip jer tam gore vec dva dana lezim i do sad sam samo jednog pocastio.
Cisto da se pohvalim, nasel sam GPS.
Cheers
Već jučer je izašao novi patch, neznam jeste li primjetli.... Klik za poptun info
Smanjili su brzinu zombija.
Momci, ako neko igra na našem Balkan serveru, pokrenuli smo glasanje dal da se restartuju vozila svake 2 sedmice, glasati možete na: http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/124547-dayz-balkan-v176-500-vehiclesdogsshop-system100-military-bases-apachelock-vehicleshigh-custom-mapauto-refuellot-of-crashsitetsw-antihack/page__st__100
Jel ima netko link za Armu OA Clone DVD?
Najs, igram 2 dana, već sam letio sa Little Bird-om :) Uspješnih 10-ak minuta prije nego je osto bez goriva, pronašao 3 auta i bus lol... ludara od igre :)
Ako netko zeli igrat nek me doda na skype: david_saric ili steam: http://steamcommunity.com/id/crofireman97/
Dolazim doma tek oko 20:30.
Najs, igram 2 dana, već sam letio sa Little Bird-om :) Uspješnih 10-ak minuta prije nego je osto bez goriva, pronašao 3 auta i bus lol... ludara od igre :)
Na kojem serveru igras ?
Igram na " TheLaughingMan's PRIVATE HIVE US 1 "
Već upoznao par ljudi i na skype udaramo dok igramo, ludnica od servera, po meni najjači.
Dodi k nama na DayZBalkan. Odlicna Custom mapa. Ekipa na TS.u svakodnevno navecer i spanamo.
Glupo mi igrati di ima 5-10 ljudi, ovako 60, pa čak i u šumi strahujem za život :p
DODJI DI JE EKIPA!!!!!
DODJI DI JE EKIPA!!!!!
Tako je. Bajo hamvi sam odfurao do urala nije mi se dalo trcat vise. Uzeo sam 107-icu i cco kad ste sve ostalo pokupili.
Pozdrav svima...Evo ako ima neka dobra duša koja je uspjela i koja zna kako riješiti problem "Bad number given in setup".Pokušao sam sa svim živim filmićima sa youtube-a,sa svim savjetima i pokušajima drugih ljudi sa raznoraznih foruma,pokušao sam deinstalirati i jednu i drugu Armu,pokrenuti steam kao administrator,Play with six također,skinuo instalirao i deinstalirao Dayz commander također i sve u svemu ništa.Već skoro mjesec dana ne igram Dayz i već sam laganini luda čekati još 2 mjeseca do standalonea je ipak previše...treba se i do tad skratit nekako vrijeme,a ovo je igrica kakvu već duže vrijeme nisam igrao-sick.Tako da ako netko zna pls help...
Pozdrav svima...Evo ako ima neka dobra duša koja je uspjela i koja zna kako riješiti problem "Bad number given in setup".Pokušao sam sa svim živim filmićima sa youtube-a,sa svim savjetima i pokušajima drugih ljudi sa raznoraznih foruma,pokušao sam deinstalirati i jednu i drugu Armu,pokrenuti steam kao administrator,Play with six također,skinuo instalirao i deinstalirao Dayz commander također i sve u svemu ništa.Već skoro mjesec dana ne igram Dayz i već sam laganini luda čekati još 2 mjeseca do standalonea je ipak previše...treba se i do tad skratit nekako vrijeme,a ovo je igrica kakvu već duže vrijeme nisam igrao-sick.Tako da ako netko zna pls help...
pa falsi ti je cd key mos samo igrat na cracked serverima
DODJI DI JE EKIPA!!!!!
Tako je. Bajo hamvi sam odfurao do urala nije mi se dalo trcat vise. Uzeo sam 107-icu i cco kad ste sve ostalo pokupili.
Ma skupiti cemo mi opet :) Samo ovaj puta skupljamo sve od sjekire do AS50 :)
Ima da budem kao hrcak :)
Nije nikakav false key jer sam kupio i jednu i drugu original igricu preko steama,a taj se problem javio tisućama i tisućama ljudi...samo su neki uspjeli to riješit neki ne među kojima sam i ja.I igrao sam sve servere dok se jedan dan nije javio taj error...Nadam se da ima tu netko tko zna o čemu govorim...
Nije nikakav false key jer sam kupio i jednu i drugu original igricu preko steama,a taj se problem javio tisućama i tisućama ljudi...samo su neki uspjeli to riješit neki ne među kojima sam i ja.I igrao sam sve servere dok se jedan dan nije javio taj error...Nadam se da ima tu netko tko zna o čemu govorim...
Ako si kupio preko steama, kontaktiraj steam support.
Pošto su mi rekli kao da mi šifra ne valja,poslao sam zahtjev za poništenje passworda i da dobijem novi i evo već dan i pol ništa nemam na mailu.Toliko o steam supportu...
onda ti je problem u registry file znaci moras skinit darky key changer http://www.mpgh.net/forum/624-dayz-hacks-cheats/544862-darky-key-changer-ban-checker-1-1-darky-hax.html
nakon sta to skines odes na steam desni klik na arma 2 operation arrowhead i view cd key kopiraj cd key upali taj program i zaljepi key i tribalo bi ti radit
Ako netko zeli igrat nek me doda na skype: david_saric ili steam: http://steamcommunity.com/id/crofireman97/
Dolazim doma tek oko 20:30.
šta bilo? školica do 8 a?
ali tad počinju teletabisi, mislim da je to ipak prigodnije za tvoje godine