ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
ARMA II DayZ mod

Mislim da kolicina ljudi na serveru nema veze sa FPS.om.

EDIT: Upravo sam malo sam iso scoutat Stary Sobor, naletio na lika... lik pokupio sve sta ima u satorima i taman ga naciljam i palim burst po njemu i on pobjegne u sator. I ja jedno 5-10min cekam ga da izade i reko aj da vidim sta ima, jesam ga uopce ubio mozda. Pogodio ga jesam to je sigurno, ali je napravio DC i osto sam bez opreme koju sam mogo pokupit. Satori su bili prazni, samo sam naso par sokova i to je to. Onda sam kod Novog Sobora vidio dim od heli crash site. Odtrco do tamo, pusto i prazno. I gas nazad na checkpoint. Zapravo naso sam coyote backpack :D 

EDIT: i da, ubio sam ovcu putem, pa imam 5 raw meat... pa cemo ispec da imamo sta zderat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:24 (SimeKZ).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima koja ekipa kojoj bi se mogao prodružiti možda? Zabavno mi je solo igrat al mi se neda svakih par dana ispočetka kretat jer je teško preživjet solo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

simekz na steam... pa me dodaj, ja cu ti dat ostale kontakte i navecer picimo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

na kojen serveru igrate

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Chernarus Server (Starting Gear)
50.23.115.101:3187

Lingor Server (Soldiers Loadout)
50.23.65.14:3136

Dva servera od RhinoCruncha su online za sve ljude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ne znam kako prije nisam vidio ovaj video. Dean mi se cini kao lik koji je jako pametan i entuzijastican oko ovog projekta sta mi se jako svida kod njega. Pametno prica i dobre, kvalitetne odgovore daje na svako pitanje. Vidi se po njemu da je sve dao u ovaj projekt. E sad, koliko sam ja njega shvatio ovo ce biti revolucija u MMO gamingu. Bolesti, ponasanje igraca, vremenske prilike sve ce imati utjecaj kako na samog igraca tako i na cijeli ''svijet'' server. 

Ovo je nesto fenomenalno zbog kolicine stvari koje su ubacene u igru. Kako bi on reko jednostavne stvari od kojih je napravljeno nesto fenomenalno. Odlicno je odraden dio gdje ovo nece biti PvP deathmatch nego ako zelis prezivjet, morat ces se udruzit ili biti stvarno sposoban da sam prezivis u svijetu sa toliko opcija i toliko toga sta ti se moze dogodit. Posto nema nikakvih novih objava ja sad ne znam jel ce biti u DayZ ukljucena stolica ( stolica kao govno :D ). Jer to bi donijelo novu dimenziju prezivljavanja. Jer ako je ubacio bolesti kao mezenteriju, koleru i uz to dodao animaciju povracanja. Nece biti sve jedno ako obavis svoje u jezeru gdje punis cuturicu ili u sumi iza drveta pa neko stane u minu :D Zombiji su sada jedna cjelina, ne postoji vise 5-6 dijelova koji se konstantno generiraju kako hodas/trcis i tako se gubi FPS zbog ogromnog posla kojega GPU i CPU moraju obavit. Sve kuce budu lootable, iz svakoga auta se budu mogli uzeti dijelovi i koristili za popravljanje drugih auta ( ali ne u tolikoj kvaliteti kao pronadeni u industrijskim lootovima ).

O ovome bi mogo pisati sad cijelu noc, ali mislim da sam bitnije sitnice povadio za one koji nisu pogledali cijeli video.

Po onome sta sam ja skuzio zasto igra nije izasla u 12mj su ona dvojica sta su zavrsili u zatvoru. Oni su bili glavn ista su radili na ChernarusPlus ( koji ce biti fenomenalan prema njegovim rijecima ). Jer je sav poso editiranje mape ostao na njemu. Prvi mjesec, negdje sredina ce po meni biti datum izlaska alpha verzije na steamu. Video je bio u 10mj a onda je vec ChernarusPlus bio gotov, zomibiji su isto gotovi, oruzija i ostale nove stvari su implementirane i mislim da se samo poliraju. Da su ova dvojica sta su navedena tu na pocetku ostala do kraja, igra bi vec bila vani. Ovako cekamo jos tjedan ili dva i vidimo se u ChernarusPlus.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Šta mislite jel mi se isplati sad kupit igru na steamu il da čekam standalone?igru sam već malo probo s kremom             i čini se jako dobra.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ARMA II DayZ mod
CODnubBFpro kaže...

Šta mislite jel mi se isplati sad kupit igru na steamu il da čekam standalone?igru sam već malo probo s kremom             i čini se jako dobra.

Pa mislim da ako imaš strpljena malo sačekaš i vidiš službenu obavijest kada će SA izaći. Pošto nema još nikakvih vijesti, možda izađe ovaj mjesec,ali možda i ne. Tako da je najbolje sačekati da vidimo gdje stoje. Pošto ništa nisu objavljivali zadnjih tjedana oko same igre, mislim da bio red da uskoro kažu nešto o trenutačnom stanju igre.

Puno ljudi očekuje ekspresni izlazak sada poslje nove godine, no sumnjam da će biti tako. Nema mi logike da izdaju obavijest i igra bude vani za tjedan dana. Ipak je tu Bohemia glavna, tako da im treba malo oglašavanja, hypa i reklame.

No što se tiče isplativosti, svakako će biti isplativije uzeti SA ako te samo zanima dayz.

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ma izgleda da ću vam se pridružit{#}.Vidimo se na virtualnim bojnim poljima {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Za sta im treba hype i reklama... dovoljno reklame oni imaju a ovo sta izlazi je alpha ne kompletna igra. Nije ovo amaterizam ko WarZ.
Jedino sta su zeznuli je datum izlaska. Jer je rocket reko da ce sigurno u 12 mj... tako da vise ne smije cekat
16 godina

Za 8,40$ s ovim kodom. To ti je nekih 50kn.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina
SimeKZ kaže...
Za sta im treba hype i reklama... dovoljno reklame oni imaju a ovo sta izlazi je alpha ne kompletna igra. Nije ovo amaterizam ko WarZ.
Jedino sta su zeznuli je datum izlaska. Jer je rocket reko da ce sigurno u 12 mj... tako da vise ne smije cekat

Za novac i kampanju. Ljudi pomalo zaboravljaju da ovo više ne radi samo community i dean hall, ovdje je sada glavna Bohemia i njihova reputacija takorečeno. Ipak su oni izdavači, slažem se da ne treba hype i već ga dovoljno imaju no njima i rocketu je primarno kako će igra biti primljena u samom startu. Već je i on sam rekao ako bude dobra prodaja za pc, da planiraju u budućnosti izdati na konzoloma. Znači brojke će im itekako biti dobar pokzatelj što i kako dalje nakon izlaska igre u javnost.

Možda i ne žure izdati alphu zbog razloga što se i dalje arma2 odlično prodaje, odnosno da je već izdan SA opala bi prodaja. Zašto sebi uskakat u usta ako ne moraš.

13 godina
Treba ti arma2 free + OA ako telis jeftinije proc. Ali nemas onda full grafiku dobru.
Ja ne znam kako da regam armu2 jer imam key ali nejde na steam a u free ne znam kak da ubacim...
13 godina
neaktivan

Kako ne znas pa ima na webu tutorijala stotinjak + na YT... 

Klik

Let it be
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ma igram ja DayZ tako. Ali bi htio registrirat armu da sibam full posto imam key. To sam mislio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa mozes instalirati normalno na komp bez da regas key na steamu ako ti vec neda i opet spojis armu 2 i OA..

Let it be
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel igra netko možda? Ja sam se sad spawno u chernu a neda mi se solo pa ako ima tko da igra neka kaže server pa se nađemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

DOdaj me na steam... LU 501 je server tamo igramo. Imamo i TS, samo se ne mogu IP.a sad sjetit. simekz na steamu inace. A za sada kreni sam i opremi se. Jer ne mislimo ici u hot zonu cherna da riknemo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 16:27 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ej,ja sam nov,i iz Srbije sam..Voleo bih igrati ovu igricu,ali nisam punoletan,niti znam koristiti steam ili bilo sta..Vidim da je ArmA 2:OA na snizenju,ali ne znam kako kupiti..
Jos sam klinac,te nemam kartice niti nista..Koliko sam saznao,moze da se uzme free ArmA 2 tako da za to ne brinem,posto samo mapa treba....

Mozes li mi pomoci..?

Jako bih voleo igrati ovu igricu,i ako neko moze da mi pomogne u pocetku,posto se ne razumem u mnogo stvari...
Gledao sam Psi,on igra super,i igra nesto Taviana(sto ne razumem koja je razlika) pa ako neko moze i to da mi objasni koja je razlika?

Tek sam napravio account ovde,tako da molim vas pomozite mi,a i ti CODnubBFpro..

Odg sto pre,molim vas...

13 godina
neaktivan

Pošto nisam igrao Taviana, ne znam o čemu je riječ ali Arma 2 i exspanzije su mi brutalne. Ako tražiš team play i taktiku to je onda igrica koju tražiš. S druge strane moraš znati da je to simulacija te da nema tipke koja je "prazna" znaci ima toliko tipaka, te traži par dana da skuziš komande i da skužiš gameplay... Ali kad se privikneš sve 5.. 

A što se tiče DayZ.a ja ga baš previše nisam igrao ali koliko sam ga igrao ok je ukoliko te ne ubiju banditi :) ... Ali i to je dio gameplaya... Iako je ova Arma 2 free ja bi ti savjetovao ako možeš da uzmeš rađe Armu 2 CO. A što se tiče steama možda će ti neko izaći u susret i kupiti pa poslati na steam kao gift... Ako se uspijete dogovoriti...

Iako mi je puno zanimljivija sama Arma 2 s modovima kao sto su ACE/ACRE... Svejedno ponekad odem na DayZ...

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 0:56 (duzda).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Taviana je nova custom mapa za Armu 2 a sada prilagođena za dayz.

http://www.dayzdb.com/map/taviana#2.126.118

Preporucujem da je probate. Mapa je dosta veca od Chernarusa. Ima mnogo novih objekata kao sto su stadion, skola, trzni centar itd. Glavne atrakcije : 2 vulkana, jako dug most (odlican za zasjede), naftne busotine na moru.

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 1:34 (Merce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala ti sto si mi pojasnio stvari...
Jedino jos moram da te pitam,kako si kupio igricu,preko steam,ili si otisao u prodavnicu i kupio?
Posto ja znam samo preo steam,msm kako bih install i sve..

A ovako ne znam kako bih ubacio day Z,posto me samo to privlaci kod igrice...

Volim taktiku,sunjanje i razmisljanje...

Koliko sam shvatio igrica je na steamu na popustu,tako da bih je kupio sto pre..

Neki predlozi? 

13 godina
neaktivan

Pa ček, ako i ne kupiš preko steama možeš igrati DayZ.. Samo koristiš6 Patcher i 6 Updater, pre jednostavno i ima puno tutorijala na webu kao i na YouTube.u Ja sam preko steama.. 

Da trenutno je na 40% KLIK 15 eura.

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 1:49 (duzda).
14 godina
Jel zna neko rijesit problem sa fps dropom. Fps mi bude 30, pa mi padne na 0
14 godina
neaktivan

Ja sam kupio preko steama za vrijeme summer sale-a.  U razvoju je standalone verzija Dayz-ja (nece biti potrebna Arma) tako da bih ti preporucio da pricekas s kupovinom ako Armu kupujes samo radi dayz-ja. Standalone bi trebao kostati oko 15 $. Ako si zainteresovan za Armu opet ti preporucijem da pricekas sa kupovinom jer za par mjeseci izlazi Arma 3 a uskoro i community alpha.

Dayz standalone je trebao izaci do kraja 2012 ali je release date pomjeren jer je bilo potrebno jos vremena da bi se igra dodatno ispeglala. Svi cekamo nove vijesti od developera, ja smatram da bi igra trebala izaci najkasnije u februaru.

Steam: merce990
13 godina
neaktivan

Da u svakom slučaju je bolje sačekati, pogotovo ako ti je do samog DayZ moda.. Onda ti je to puno pametnije. Premda sumnjam da će Arma 3 prije ljeta izaći, imaju problema s onom dvojicom te je već 3 puta odgođen izlazak.. Ja bih rekao da prije 7-8 mj ne treba očekivati, samo ovaj put se nadam da će se moći igrati odma a ne čekati patcheve...

Let it be
16 godina
neaktivan
Merce kaže...

Preporucujem da je probate. Mapa je dosta veca od Chernarusa. Ima mnogo novih objekata kao sto su stadion, skola, trzni centar itd. Glavne atrakcije : 2 vulkana, jako dug most (odlican za zasjede), naftne busotine na moru.

Fora mi izgleda ali ovo boldano ne bih baš rekao. Štoviše, sa ovog linka, djeluje mi puno manje od Chernarusa.

I possess a skill to google.
13 godina
protjeran
Merce kaže...

Konačno mapa sa poštenom količinom vozila.

13 godina
ARMA II DayZ mod

Količina vozila se konfigurira kroz postavke servera pa tako mozes i na Chernarusu imati puno više vozila od standarda.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice