ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
17 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
acca kaže...

arma 2 najprodavanija igra steama već mjesecima baš zbog dayz-a, sumnjam da ćebiti popusta na njega, mislim ono nema smisla 

Bio je i Skyrim najprodavaniji pa su svejedno za Božić dali na njega 50% popusta. A k tome, nije bilo prošlo ni dva mjeseca od izlaska igre.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 10:54 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

E ekipa imam par pitanja... Dobivam različite informacije kako čitam po internetu. Mogu li igrati DayZ sa Arma II free verzijom + kupljenim Operation Arrowhead? I ako nađem OA jeftinije na nekog drugoj stranici, a to se ne aktivira na steamu, mogu li s tom kombinacijom igrati, znači arma free sa steama plus OA koji se ne aktivira na steamu? Ili da prestanem kenjat i uzmem za 15€ OA na steamu? 

I ima nas dvojica koji bi igrali, a nekako mi se čini da prava zabava počinje na 3+ igrača, pa ako ima nekog tko se želi pridružiti, dobrodošao je :) 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SebaOS kaže...

E ekipa imam par pitanja... Dobivam različite informacije kako čitam po internetu. Mogu li igrati DayZ sa Arma II free verzijom + kupljenim Operation Arrowhead? I ako nađem OA jeftinije na nekog drugoj stranici, a to se ne aktivira na steamu, mogu li s tom kombinacijom igrati, znači arma free sa steama plus OA koji se ne aktivira na steamu? Ili da prestanem kenjat i uzmem za 15€ OA na steamu? 

I ima nas dvojica koji bi igrali, a nekako mi se čini da prava zabava počinje na 3+ igrača, pa ako ima nekog tko se želi pridružiti, dobrodošao je :) 

16 godina
SebaOS kaže...

možeš uzeti samo OA i free verziju arme ali onda nemaš hd modele i grafika je grozna

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Najbolje ti je tu uzet CO, https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations

Tu ti je CO 25 dolara, a na steamu je samo jedno 15 eura, ili CO 25 eura. Drugim riječima, totalno neisplativo.... nekih cca. 50kn je razlika ako se ne varam. Mislim da je euro 7.5 kn a dolar 5.5kn, znaci razlika 2kn x25, to ti je 50kn.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Poceo summer sale navalite narode :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Eh, i nije baš neko sniženje, mislio sam da će biti više.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Možda bude jedna od igara u dnevnoj ili flash ponudi. Ili jedan od izbora zajednice. Mislim da se vrijedi strpiti još par dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

kako rekoh... nisu glupi da igru koja je najprodavanija na steamu zadnjih par mjeseca stave na 50%. Pa prodaje se ko KRUH bez popusta !!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pa ovaj popust danas nije u sklopu summer salea, nego je regularan popust, ima jos 10 danas sumer salea, bit ce sigurno, pratite flash saleove najvise, tamo je najvjerojatnije da ce bit:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
acca kaže...

kako rekoh... nisu glupi da igru koja je najprodavanija na steamu zadnjih par mjeseca stave na 50%. Pa prodaje se ko KRUH bez popusta !!!

Tek je poceo a dok su ga stavili vec na 20% gotovo je sigurno da ce biti i na vecem popustu.

Volvox kaže...

Pa ovaj popust danas nije u sklopu summer salea, nego je regularan popust, ima jos 10 danas sumer salea, bit ce sigurno, pratite flash saleove najvise, tamo je najvjerojatnije da ce bit:)

Upravo tako.Samo malo zeza taj flash sale jer bi trebao biti cijelo vrijeme uz komp da ne propustim koju igru :/

The king is back!
17 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Upravo tako.Samo malo zeza taj flash sale jer bi trebao biti cijelo vrijeme uz komp da ne propustim koju igru :/

Da baš je nezgodno. Ali garantiram da su to tako napravili samo zato da bi natjeraju ljude na isprobavanje mobilne verzije Steama.

Jer ako malo bolje pogledaš, jedan od onih beđeva koje možeš dobiti je praktički tutorial za Steam i njegove mogućnosti. Takve stvari su radili i na prijašnjim popustima. Vjerojatno da natjeraju sve novije korisnike da isprobaju sve mogućnosti koje Steam ima. A mobilni Steam je fakat najjednostavniji način na koji možeš pratiti flash popuste.

13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Masterpiece kaže...

Da baš je nezgodno. Ali garantiram da su to tako napravili samo zato da bi natjeraju ljude na isprobavanje mobilne verzije Steama.

Jer ako malo bolje pogledaš, jedan od onih beđeva koje možeš dobiti je praktički tutorial za Steam i njegove mogućnosti. Takve stvari su radili i na prijašnjim popustima. Vjerojatno da natjeraju sve novije korisnike da isprobaju sve mogućnosti koje Steam ima. A mobilni Steam je fakat najjednostavniji način na koji možeš pratiti flash popuste.

Yap a koliko vidim malo su ga i uredili za ovaj summer sale

The king is back!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igramo nas dvojica još, ako se netko želi pridružiti, pm :) 

0 0 hvala 0
14 godina

Izašao je 1.7.2.2 Dayz patch koji bi trebao popraviti "Loading" screen problem. Iz prve ruke meni radi. (Arma x) Te je izašao novi arma 2 beta patch al još nijedan server nema tu verziju(94945)

EDIT: isprobano više servera sa 1.7.2.2 na 94876 svi mi rade. 

EDIT#2 Izašao je 1.7.2.3 patch nedugo poslije ovog. Također provjereno radi na par servera sa 1.7.2.3 Na arma x verziji. Full brzo učitava. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 22:38 (Ivan_cno).
13 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

EDIT#2 Izašao je 1.7.2.3 patch nedugo poslije ovog. Također provjereno radi na par servera sa 1.7.2.3 Na arma x verziji. Full brzo učitava. 

Evo i changeloga, valjda ce meni sad radit :D
Nego zombiji nas vise nece vidjet sa 100 metara, smanjili su za 20%

Developer's Note: * Make sure you run ArmA2 Beta build 94759 or above Changelog: * [FIXED] Ghillie and skin removal on login ( https://dev-heaven.net/issues/36666 ) * [FIXED] Arma X stuck on loading screen ( https://dev-heaven.net/issues/36647 ) * [FIXED] AKS_74_kobra classname incorrectly named ( https://dev-heaven.net/issues/36680 ) * [NEW] Server side performance tweaks and improvments * [FIXED] Infected detect players from too far away (reduced by about 20%) * [FIXED] Disconnect updates not being correctly applied (caused inventory issues) * [FIXED] Bear traps not appearing for spawn (low spawn)

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

evo već se 2 dana mučim sa pokretanjem igre..
skinuo sam sa torrenta Armu 2 i Operation Arrowhead..

Kupio orginal keyeve

Instalirao sam Armu 2 i stavio CD key.. i sve radi.. mulltiplayer i sve..
nakon toga instalirao sam Operation Arrowhead, no tijekom instalacije nije me pitala igra za nikakav serial..
nakon instalacije, skinuo sam patch 1.60 (zadnji) updejtal igru,, i pokrenul Day Z mod,, no nakon spajanja na server napiše mi uvijek Bad Cd key.. reinstalirao sam Operation Arowhead jedno 5 puta i uvijek isti problem.. pomozite

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 15:57 (Figo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Figo kaže...

Kupio orginal keyeve

nakon toga instalirao sam Operation Arrowhead, no tijekom instalacije nije me pitala igra za nikakav serial..
nakon instalacije, skinuo sam patch 1.60 (zadnji) updejtal igru,, i pokrenul Day Z mod,, no nakon spajanja na server napiše mi uvijek Bad Cd key.. reinstalirao sam Operation Arowhead jedno 5 puta i uvijek isti problem.. pomozite

To ti je zato jer ti je OA piratiziran. ArmA2 ti može bit free, za nju ti ne treb cd-key ali i može, ako biš htio bolju grafiku, no to vjerovatno znaš.
Skinuo si očito torrent koji je cracked pa te ne pita CD-key. Skini drugog.

Ali ja ne razumijem zašto si komplicirate život kad postoje stranice koje prodaju CD-Keyeve + Download link vam daju... Ili Steam sad ima summer sale... Brzo i jednostavno.

15 godina
neaktivan
Figo kaže...

Kupio orginal keyeve

Ako torrentiraš, mora biti CLONE DVD.

I possess a skill to google.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kako više ne vjerujem nikome, svaki put kad jesam, dobio sam metak ili sjekiru u leđa, od sad ne vjerujem nikome i postajem bandit.

Evo Day 0 mladog, newbie bandita:
http://farm9.staticflickr.com/8285/7570800962_2285cb433f_b.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7126/7570807464_6ae7f8946c_b.jpg

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Haha evo ja u Elektru mislim nasao si full opremu.Imam lee einfield,revolver dosta metaka za oboje.Imam hrane i vode za sljedecih 20 godina jedino sto nemam je bloodbag.Sad se vise ne logiram dok sad ne dodje popust jos vec na armu na steamu da frendovi mogu kupit pa da igramo zajedno :D

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Haha evo ja u Elektru mislim nasao si full opremu.Imam lee einfieldDinner Bell,revolver dosta metaka za oboje.Imam hrane i vode za sljedecih 20 godina jedino sto nemam je bloodbag.Sad se vise ne logiram dok sad ne dodje popust jos vec na armu na steamu da frendovi mogu kupit pa da igramo zajedno :D

{#}

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Hajde molio bih sve ove koji igraju divljački, ili ti - kill for loot, neka mi pošalju pp, da se dogovorimo, ako su za grupno uništavanje zabave drugima. 3:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Gdje da nadjem NVG?

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

nw airport,crash site....ali je jako rijetko {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Long story short - četvero nas je, pronašli smo traktor, došli do military kampa u starom soboru i opremili se sa m16a2 i AK, m1911 g17, bloodpackova i svega, da bi se na kraju zabili i ekplodirali zajedno sa traktorom. 

*  igra ne ide preko steama, prtscrn ne radi, neko ima ideju kako uzeti screenshot iz igre? 

* ako naiđete na traktor pospremite u njega viškove, može držat oprilike kao 5-6 ljudi stvari :) 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

*  igra ne ide preko steama, prtscrn ne radi, neko ima ideju kako uzeti screenshot iz igre?

Fraps...

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

el igra ko trenutno da malo njuskamo okolo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice