ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A ArmA III izlazi tokom 2013.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Početak 2013 navodno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Baš me zanima hoće odvojit DayZ od Arme 3. Ideja stvarno ima super potencijal. Samo da ne naprave sranje s građenjem utvrda i sličnog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 12:33 (Laxx).

0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam stigao do starog sobora i nemogu vjerovati koliko stvari ima u ono kampu gdje me šestorica jučer ubila. Našao sam oko 5 kalaša,neki s dodacima, neki bez,  2 snajpera i par shotguna, imam sad 7 magazina za kalaša, makarov + 5 magazina, pun hrane, pića bandaža, 2 smoke bombe, samo trebam naci veci backpack i morfij s par bloodbaga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Sobor je super što se tiče loota, ali je i pravi deathtrap. Ima igrača kolko hoćeš koji idu lootat taj kamp. Ne znam dal sam ikada došao tamo, a da u roku par minuta nisam bio usred pvp okršaja.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja sam mislio da serveri prate lokalno vrijeme. Logiro se ujutro na jedan, i sad ne jedan. Oboje u Europi, jedan Njemačka drugi Luxemburg. I noć je. Kako to?
Di mogu to vidit jer izgubim 10 min samo da se povežem i onda noć

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Tox2401 kaže...

Ja sam mislio da serveri prate lokalno vrijeme. Logiro se ujutro na jedan, i sad ne jedan. Oboje u Europi, jedan Njemačka drugi Luxemburg. I noć je. Kako to?
Di mogu to vidit jer izgubim 10 min samo da se povežem i onda noć

Trebali bi. Ali mislim da to lokalni admini mogu lako podesiti onako kako njima paše.

Ja sam recimo danas bio na jednom serveru na kojem je admin svako malo puštao scary zvukove.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 14:25 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Našao sam 2 can sa benzinom i neki motor, uzeo sam samo 1 can jer mi je pretesko ovo drugo. Pa ako nekom treba neka me pokupi u autu kod Balote, pokazat ću mu di je ovaj drugi can i motor :D
Ugl. izađem ja iz hangara
Noć sve tišina, ja lijepo polako, kad odjednom vidim na neka 4 metra od mene ono ruke po podu hodaju, usro sam se ko grlica da me ne ubiju i po 10. put i odmah polako tiho skocim sa rive u vodu koja je bila par metara od mene. Padnem u vodu kad ono broken bone.... wtf, mislio sam da cu poludit. Bez morfija... Ugl. isplivam ja van, kad ono mogu sve, i šprint i čučanj ugl. koda mi nije ništa, a ikonica za broken bone je i dalje tamo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 15:27 (Tox2401).

0 0 hvala 0
14 godina

Edit: Kolega me ispravio, morfij je za ruku i nogu.

ja mislim da ti je to ikonica za slomljenu ruku. Probaj uzeti painkiller. Mislim da s tim zalijecis nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 20:56 (Ivan_cno).
16 godina
Ivan_cno kaže...
ja mislim da ti je to ikonica za slomljenu ruku. Probaj uzeti painkiller. Mislim da s tim zalijecis nisam siguran.

to si i meni rekao i nije istina :D painkilleri te smire, ono kada se treseš nakon šoka i nemožeš ciljati

17 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

...Padnem u vodu kad ono broken bone.... wtf, mislio sam da cu poludit. Bez morfija... Ugl. isplivam ja van, kad ono mogu sve, i šprint i čučanj ugl. koda mi nije ništa, a ikonica za broken bone je i dalje tamo...

Zato jer si vjerojatno slomio ruku a ne nogu.

13 godina
neaktivan
Sta i toga ima? Sta sad be mogu pucat ili?
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Imam jedno pitanje u vezi tih lomova roku i noge.

Evo naprimjer ja sam prije neki dan igrao i zombi mi slomio nogu i gubio sam krv brzo.Po*izdio sam se i disconectao.Jucer dodjem kad ono blood mi je pun a noga citava.Inventory mi je ostao isti.Kako to?

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To ti je bug. Dosta ljudi govore da kad se ne connectaju 2-3 dana zacijele i dobiju krv
14 godina
Tox2401 kaže...
To ti je bug. Dosta ljudi govore da kad se ne connectaju 2-3 dana zacijele i dobiju krv

Ja sam primjetio da mi se blood napunio za oko 1000 nakon 30-ak min pauze od igre

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja to nisam primijetio. Evo bas su me jučer zedovi zaskočili i skinuli na 5000HPa. Danas kad sam došao opet na server još uvijek sam imao isti broj HPa i na kraju su me dokrajčili dok sam tražio hranu i lijekove.

Heh, na kraju nije ni toliko loše što su me ubili. Odmah nakon toga respawnam se blizu grada i u roku 10min nađem M14 na nekom mrtvom igraču. Odem lootat dalje i dok sam bio u lokalnoj trgovini čujem nedaleko od sebe prigušene rafale. Neki frajer s M4A1 SD je u mojoj okolici ubijao druge igrače. Vjerojatno je ubio i lika čiju M14 sam pokupio.

Ja sam se ko zadnja pič*a skempao u trgovini jer nisam htio izgubiti svoje novo oružje i pozamašnu količinu municije. Ali na kraju je taj frajer krenuo prema meni. Na njegovu žalost čim je ušao u trgovinu pokupio je deset metaka u prsa.  A ja sam se odšetao naoružan do zuba s prigušenim oružjima i ostatkom njegove opreme:

Doduše sad kužim zašto je taj frajer ubijao sve pred sobom. Očekujem da ću biti mrtav čim netko skuži što imam u rukama. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 22:14 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Ja to nisam primijetio. Evo bas su me jučer zedovi zaskočili i skinuli na 5000HPa. Danas kad sam došao opet na server još uvijek sam imao isti broj HPa i na kraju su me dokrajčili dok sam tražio hranu i lijekove.

Heh, na kraju nije ni toliko loše što su me ubili. Odmah nakon toga respawnam se blizu grada i u roku 10min nađem M14 na nekom mrtvom igraču. Odem lootat dalje i dok sam bio u lokalnoj trgovini čujem nedaleko od sebe prigušene rafale. Neki frajer s M4A1 SD je u mojoj okolici ubijao druge igrače. Vjerojatno je ubio i lika čiju M14 sam pokupio.

Ja sam se ko zadnja pič*a skempao u trgovini jer nisam htio izgubiti svoje novo oružje i pozamašnu količinu municije. Ali na kraju je taj frajer krenuo prema meni. Na njegovu žalost čim je ušao u trgovinu pokupio je deset metaka u prsa.  A ja sam se odšetao naoružan do zuba s prigušenim oružjima i ostatkom njegove opreme: Doduše sad kužim zašto je taj frajer ubijao sve pred sobom. Očekujem da ću biti mrtav čim netko skuži što imam u rukama. {#}

Gdje si našao prigušena oružja?

To nikada još nisam vidio. Veoma ljepo.

14 godina
ZC_Someone kaže...

Ja sam se ko zadnja pič*a skempao u trgovini jer nisam htio izgubiti svoje novo oružje i pozamašnu količinu municije. Ali na kraju je taj frajer krenuo prema meni. Na njegovu žalost čim je ušao u trgovinu pokupio je deset metaka u prsa.  A ja sam se odšetao naoružan do zuba s prigušenim oružjima i ostatkom njegove opreme: Doduše sad kužim zašto je taj frajer ubijao sve pred sobom. Očekujem da ću biti mrtav čim netko skuži što imam u rukama. {#}

Izgleda da je onda bug, mi smo danas lootali selo kod cherna, neki nas je bandit napao. Meni slomio noge al nije imao iskustva. Osjetio je moj AK i Borninu sjekiru. Pa smo mu uzeli brdo stvari :D

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kakvo njesra nam se desilo. Igrao sam sa 4 amera na njihovom serveru. Ko imaju guildu koja pomaže novim igračima. Naime i njihovi su likovi bili donekle novi, nisu nešto naoružani. Ugl. našli i sklempali onaj auto šta prevozi 6 ljudi i pokupe oni mene ko Bola airfield. Krenemo prema gradu i u firestation, sve puno ali puno ak, winchester, torbe, flares, ma svega, melee weapons. Još i grad prođemo malo. Ja sam našao torbu, winchester, pištolj. Municije sam imo da mislim da više nikad nebi moro skupljat, ozbiljno vam kažem, ni u jednom videu na youtube nisam vidio tolko municije, prekrcao sam torbu sa magovima, imali medicinska pomagala sve. Baš smo ono bili spremni za nas 5 vs 100 zombija.

Ugl. dođe neki lik i vidi nas 5 u firestation, ko počne I'm friendly, don't kill me please. Ništa ajde mi mu vjerujemo jer nitko od nas ne voli baš upropaštavat zabavu, nije imo ništa šta nam treba, a opet je dogurao dosta daleko jer je imao lijepih stvari. Ugl. pozovemo mi njega i sad se nas 6 vozi kroz grad u ovom kombiću, odjednom se vozač skuca u neki drugi auto koji je bio na cesti, odmah izleti i viče na TS bježte van i u roki 2 sec BOOOOM, svi poginuli xD A još nas je lovilo 20 zombija koje je navuko sa autom. Koji smijeh, bačen koji sat igre u vodu, ali totally worth it :P

Još nešto da vas pitam, naime TS3 mi ne radi IG. RADI U DRUGIM IGRAMA, ali kada pritisnem push-to-talk tipku u DayZ, TS ne reagira. Zašto?
Maknuo sam sve IG komande sa te tipke. push-to-talk mi je CEDILLA/TILDA. IG nema ni jedna komanda na njoj, maknuo sam i uvijek kad bih htio pričat moram alt-tab. I ne radi mi IG chat isto, promjenim na direct channel, stisnem caps-lock, pojavi mi se onaj mikrofon, ali ovi kažu da me ne čuju...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Gdje si našao prigušena oružja?

To nikada još nisam vidio. Veoma ljepo.

Lol, ajd da nisam napisao dva odlomka teksta kako sam ih našao...

Tox2401 kaže...

Još nešto da vas pitam, naime TS3 mi ne radi IG. RADI U DRUGIM IGRAMA, ali kada pritisnem push-to-talk tipku u DayZ, TS ne reagira. Zašto?

Možda je igra onemogućila tu tipku na tipkovnici. Probaj drugu tipku ili jednostavno Voice Activation.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Tox2401 kaže...

Možda je igra onemogućila tu tipku na tipkovnici. Probaj drugu tipku ili jednostavno Voice Activation.

Moguće, rekli su mi na DayZ pod troubleshooting da sam vjerovatno zaboravio TS startat kao administrator i da je to najvjerovatniji uzrok. Budem sutra sa ivanom i bornom probao pa ako radi radi, ako ne jbg... :)

14 godina
Tox2401 kaže...
ZC_Someone kaže...

Tox2401 kaže...

Moguće, rekli su mi na DayZ pod troubleshooting da sam vjerovatno zaboravio TS startat kao administrator i da je to najvjerovatniji uzrok. Budem sutra sa ivanom i bornom probao pa ako radi radi, ako ne jbg... :)

Danas si se povremeno cuo, pretpostavljam dok si bio izvan igre, tako je bilo i sa Bornom mislim dok nije stavio voice detection, Al recimo meni je mute mic na F4 i normalno mi radi ingame. Probaj neku od F.. tipki staviti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 0:19 (Ivan_cno).
13 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...
Tox2401 kaže...
ZC_Someone kaže...

Tox2401 kaže...

Danas si se povremeno cuo, pretpostavljam dok si bio izvan igre, tako je bilo i sa Bornom mislim dok nije stavio voice detection, Al recimo meni je mute mic na F4 i normalno mi radi ingame. Probaj neku od F.. tipki staviti.

Nije samnom golub (acca) je imao taj problem. Pitaj njea kako ja riješio problem.

16 godina
ARMA II DayZ mod

da... ja sam stavio voice detection, jer mi push to talk nije radio u igri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...

da... ja sam stavio voice detection, jer mi push to talk nije radio u igri

A dobro, sutra ću probat još ovo a onda ako ne bude radilo, vocie detection...

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Imam jedan malo veci problem.Nesto sam stisnuo (ili sam od sebe nisam siguran) pa sad mogu slobodno okretati glavom ali lik mi tamo nece skrenuti nego moram sa WASD upravljat sto je tesko skoro pa nemoguce.Kako da to rijesim?

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Imam jedan malo veci problem.Nesto sam stisnuo (ili sam od sebe nisam siguran) pa sad mogu slobodno okretati glavom ali lik mi tamo nece skrenuti nego moram sa WASD upravljat sto je tesko skoro pa nemoguce.Kako da to rijesim?

Brzo stisni 2 puta left ALT

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav

Da bih igrao mod Day Z, da li bih trebao kupiti i Armu II i Day Z, ili se mod downloada besplatno?

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Pozdrav

Da bih igrao mod Day Z, da li bih trebao kupiti i Armu II i Day Z, ili se mod downloada besplatno?

Moraš kupit Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead.
A DayZ je besplatan.

13 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
1337Raptor kaže...

Pozdrav

Moraš kupit Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead.
A DayZ je besplatan.

Mora samo operation arrowhead kupit arma II je opcionalno ako zeli bolju grafiku

The king is back!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice