America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 142.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
Tallahasee kaže...
ZC_Someone kaže...

EDIT:

Odigrao sam par rundi s novim patchem i mogu reći da sam impresioniran kako sve glatko ide. Nije još u rangu najigranijih FPSotera ali je u odnosu na prije poboljšanje.

Nikada i ne treba biti u tome rangu. Nek bude kako je nekad bilo, verzija 2.0, i sve pet.

Nisam ni na to mislio. Ovo da nije u rangu s ostalim odnosi se na tečnost gameplaya. Znači onaj osjećaj kad je sve ispolirano i kako treba, nama bugova, exploita i sl.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
America's Army 3

So far, so good!

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 20:40 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
America's Army 3

Hm, da. Kao da sam pojeo kiseli krastavac. Igra je tecnija, malo, ali ja u odnosu na 3.0.7 NA ZALOST ne vidim neka osjetnija poboljsanja.

So fucking What.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Hm, da. Kao da sam pojeo kiseli krastavac. Igra je tecnija, malo, ali ja u odnosu na 3.0.7 NA ZALOST ne vidim neka osjetnija poboljsanja.

Mislim da se treba pomiriti s cinjenicom da je govno i to je to. Budem probao cetvorku ako ikad izadje, od ovoga treba jednostavno odustati i ne trositi vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 2:30 (PureEntity).
16 godina
PureEntity kaže...
Tallahasee kaže...

Mislim da se treba pomiriti s cinjenicom da je govno i to je to. Budem probao cetvorku ako ikad izadje, od ovoga treba jednostavno odustati i ne trositi vrijeme.

Ufff ne bih se slozio s vama. Upravo sam se skinuo sa igre nakon 4 sata igranja i to  bez ijednog buga, odlicnim pingovima i skoro pa nikakvog laga.

Daleko od toga da nema mjesta poboljsanjima, ali za sada igra je posve igriva. Cak mi se cini da je i frame rate lagano skocio nakon ovog patcha.

S obzirom koliko sam platio ovu igru, igra je predobra!

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 2:37 (syncmaster245b).
16 godina
neaktivan
Znaci,isplatilo bi se ponovo zaigrati? Odustao sam zbog bugova i laga i vratio se dvojci.
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
PureEntity kaže...
Tallahasee kaže...

Ufff ne bih se slozio s vama. Upravo sam se skinuo sa igre nakon 4 sata igranja i to  bez ijednog buga, odlicnim pingovima i skoro pa nikakvog laga.

Daleko od toga da nema mjesta poboljsanjima, ali za sada igra je posve igriva. Cak mi se cini da je i frame rate lagano skocio nakon ovog patcha.

S obzirom koliko sam platio ovu igru, igra je predobra!

Ja sam naletio na jedan glitch. Suborac je bio na podu i kad god bih mu pokušao previti rane moj bi lik vinuo "Stop", a oboreni suborac bi na podu lagano klizio.

17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Znaci,isplatilo bi se ponovo zaigrati? Odustao sam zbog bugova i laga i vratio se dvojci.

Da, ispalti se. Bugova i glitcheva ima, ali to nije više veliki problem. U biti, igra je sada kao i svaka druga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 12:36 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran
America's Army 3

Hm, jedna zanimljiva postavka u AA3Engine.ini tako je po defaultu mozete i sami provjeriti :

[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=True
MinSmoothedFrameRate=16
MaxSmoothedFrameRate=256

Zasto je Max podignut na cak 256? Prije su vrijednosti bile Min - 23 a Max - 60. Zna li netko? Nekako kao da se u podsvijesti sjecam da je tih 256 bilo tretirano kao hack.

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 12:42 (Tallahasee).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A,onda cu zaigrati ponovo. Stvarno mi je bilo par genijalnih mapa!
17 godina
neaktivan

zadnji puta sam igrao s 3.0.5. ili 6.. ne sjecam se vise.

osmica je smanjila broj bugova i glitcheva.. lag kao da je malo manji.. nekako je igrivije.

bullet lag (sveprisutan), registracija pogodaka jos uvijek losa (SAW pogotovo)..

ide na bolje... ali .. bumo vidjeli.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
protjeran
America's Army 3

Ja nemam nikakav lag na serverima ispod 100. Ali cesto se desi svaku sestu rundu server lag i onda je lag katasrofa. Pa se valjda nesto resetira, ne znam, i onda opet pet rundi sve ok.

Sve u svemu, ispravljeno je stvarno dosta toga.

So fucking What.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislio sam na bullet lag.

pucas a metak pravi rupu 1 sek nakon toga.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
America's Army 3

punkbuster implementacija u aa3 je nesto najgluplje sto sam ikada vidio.

katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

katastrofa.

Glupa je u svakoj igri u koju je stave. Ovisi čisto o sreći dal ćeš imati s PBom problema ili ne. Meni je AA3 do sad jedina igra u kojoj nisam ni jednom izbačen s servera zbog PBa.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

katastrofa.

Glupa je u svakoj igri u koju je stave. Ovisi čisto o sreći dal ćeš imati s PBom problema ili ne. Meni je AA3 do sad jedina igra u kojoj nisam ni jednom izbačen s servera zbog PBa.

iskreno, nisam se previse susretao s PB-om ali ovdje je koma. sinoc mi je pravilo probleme cca sat vremena. odjednom "magicno" proradilo. a na laptopu je sve radilo (bilo je to oko cca 3.0.5. patcha) nekoliko mjeseci. jedan dan je PB poceo praviti probleme i nista to vise nije moglo srediti (ni reinstalacije, ni brisanje foldera i icega sto ima veze s njime pa ponovne instalacije etc etc). a isti problem je i frend imao na desktopu. tako da .. uzas zivi.

16 godina
America's Army 3

Mene zanima zašto ne optimiziraju igru.

Zahtjevnija je od krajsisa, stvarno su morali napravit veliko sranj* da mi unreal 3 ovako loše ide...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Zahtjevnija je od krajsisa, stvarno su morali napravit veliko sranj* da mi unreal 3 ovako loše ide...

Loše ti ide jer ti je komp slab tako da ti nikakva optimizacija nemože pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 16:19 (Razor_Callahan).
15 godina
protjeran

mislio sam na bullet lag.

pucas a metak pravi rupu 1 sek nakon toga.

Ako si na serveru, online, bullet lag (kako ti to zoves) je lag. Ako je server sa malim pingom i ispucas metak u zid pred sobom i imas nekakvu realnu brzinu nemas lag. Ako metak kasni imas lag.

PB je s armijom od pocetaka. Nikad nisam imao problema s PB jer ga redovito apdejtam. Odite na sluzbenu stranicu PB i skinite exe file za AAO 3.0. Raspakirajte ga u folder AAO pod subfolder PBa i nakon toga potrebno je samo pokrenut taj pbupdate.exe i to je to.

Edit: Ima nacina kako optimizirati igru. Evo dva linka:

http://www.esl.eu/pt/aa3/forum/1876/15073/640744/

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?p=2869170

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 19:30 (Tallahasee).
16 godina
Razor_Callahan kaže...
xxxxx kaže...

Loše ti ide jer ti je komp slab tako da ti nikakva optimizacija nemože pomoć.

Sve druge igre s unreal 3-com idu bez problema na high i s rezom 1440x900

15 godina
protjeran
America's Army 3

Bridge - day, rain. Ova mapa, mislim efekt atmosfere, je genijalan. Kisa je nevjerojatno dobro izvedena. Tijekom igranja i tijekom promjene rundi intenzitet padanja kise se mijenja.

AAO 3.0.8 ima za potpuno besplatnu igru kod mene vise nego prolaznu ocjenu.

So fucking What.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
America's Army 3

bok

evo poceo sam igrati aa3 pa me zanima gdje igrate i ima li neki teamspeak na koji se dolazi ili se dogovarate u igri

Molim Vas kliknite link kako bi mi pomogli u osvajanju nagrade: http://www.e-castig.com/index.php?r=U12wa Unaprijed hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
America's Army 3

POzz! jel igra tko od vas tu igru jos? ako da add me on xfire lux21

Prodajem SE V640i pogledajte u oglasima! pp kupci!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
America's Army 3

Izasla je nova zakrpa. Lista fixeva je podugacka. Nadam se da su na pravom putu.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/

0 0 hvala 1
16 godina

O jesu jesu.

Igra konacno dolazi na svoje.

16 godina
protjeran
America's Army 3

znaci igra je ok sad? 

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma bila je ona OK jos od posljednjeg patcha. Samo je trebalo ne ulaziti na servere od 20+ igraca.

Sada, navodno su i to rijesili, ima jos par manjih promjena, ogromna lista otklonjenih bugova...

Ma igra je fenomenalna za cijenu koju platis.

16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...

Ma bila je ona OK jos od posljednjeg patcha. Samo je trebalo ne ulaziti na servere od 20+ igraca.

Sada, navodno su i to rijesili, ima jos par manjih promjena, ogromna lista otklonjenih bugova...

Ma igra je fenomenalna za cijenu koju platis.

definitivno cu probat ponovo

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
16 godina
America's Army 3

Probaj, ja sam također nedavno i super je bila, bugova gotovo i nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

O jesu jesu.

Igra konacno dolazi na svoje.

Ali još uvijek puno pre kasno. Zbilja šteta.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice