AlterIWnet zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 5.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
-alterIWnet- Modern Warfare 2

Svi znamo da se Infinity Ward ovak i onak raspada, pa su nam pametni dečki (koji nemaju veze s IW) omogučili da u ovo recesijsko doba besplatno i s nekako posebnim zadovoljstvom zaigramo Modern Warfare 2 multiplayer na definitivno najbolji alternativni način do sada (možete igrati i nove dlc mape)  :)

Molim vas da u ovoj temi podjelite svoja iskustva s korištenjem ovog načina igranja Modern Warfare 2 multiplayera , UŽIVAJTE!!!!

sve potrebno za igranje,te detaljne informacije potražite na:

***link ulonjen***

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:02 (Danny_HR).
Moj PC  
9 0 hvala 7
16 godina
neaktivan
RE: -alterIWnet- Modern Warfare 2
Bubabug kaže...

Svi znamo da se Infinity Ward ovak i onak raspada, pa su nam pametni dečki (koji nemaju veze s IW) omogučili da u ovo recesijsko doba besplatno i s nekako posebnim zadovoljstvom zaigramo Modern Warfare 2 multiplayer na definitivno najbolji alternativni način do sada (možete igrati i nove dlc mape)  :)

Molim vas da u ovoj temi podjelite svoja iskustva s korištenjem ovog načina igranja Modern Warfare 2 multiplayera , UŽIVAJTE!!!!

sve potrebno za igranje,te detaljne informacije potražite na:

hvala na informacijama ali ja osobno znam za to vec tjedan dana... :D samo da te upozorim da je to pir***tvo, a to nije dozvoljeno na ovom forumu... hbgŠutim

I See Offline People !
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:02 (Danny_HR).
16 godina
AlterIWnet
Znam i ja za ovo od prvog dana kad je izašlo , a temu sam otvorio da ljudi doznaju za to da je netko nadmudrio IW , zato jer oni nisu vjerovatno mogli ni sanjati da ce jednog dana ovo biti moguce:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlterIWnet

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AlterIWnet

,

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
AlterIWnet

pa ja mislim da je alterIWnet stvarno nadmudrio IW. Cuo sam i za neki zero gear, ali je IW postavio zastitu, a sad je i ovaj alterIWnet u modi. Mislim da ce se IW raspast, a i cuo sam negdje da ce sve ostale nastavke COD-a raditi Treyarch. Treyarch je napravio COD5, a COD5 mi nije bio dobar. Losa grafika, lose mape... Bit ce mi zao IW-a, a jos vise zao COD-a jer ce njegova prodavanost (pretpostavljam) pasti.

Ne kuzim zasto COD7 nece biti napravljen za PC. To je velika zalost, a i ako bude napravljen, onda ce vjerovatno bit glupost jer tako budu i druge igre. Prvo je naprave za konzole, i onda po toj konzoli naprave za PC, sto na kraju ispadne glupost. Stvarno zalost.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: AlterIWnet
dturko kaže...

pa ja mislim da je alterIWnet stvarno nadmudrio IW. Cuo sam i za neki zero gear, ali je IW postavio zastitu, a sad je i ovaj alterIWnet u modi. Mislim da ce se IW raspast, a i cuo sam negdje da ce sve ostale nastavke COD-a raditi Treyarch. Treyarch je napravio COD5, a COD5 mi nije bio dobar. Losa grafika, lose mape... Bit ce mi zao IW-a, a jos vise zao COD-a jer ce njegova prodavanost (pretpostavljam) pasti.

Ne kuzim zasto COD7 nece biti napravljen za PC. To je velika zalost, a i ako bude napravljen, onda ce vjerovatno bit glupost jer tako budu i druge igre. Prvo je naprave za konzole, i onda po toj konzoli naprave za PC, sto na kraju ispadne glupost. Stvarno zalost.

Sta je tebi? Prvo ima ga i izlazi na isti dan i za konzole i za PC.

Call of Duty: Black Ops - PC primjerak

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice