vec imate playera koji je lvl 80 , opa brz je :D
Poštovanje ljudi !
Vidim da ima ljudi koji se nemogu odlučit na koji server bi otišli. Za PvP, moja preporuka je Battlescar jer su tamo naši i ima ih gomila, a ako netko želi ležerniji pristup kao PvE, onda neka svrati na Crom server.
Ako želite dobar PvE, pridruzite nam se na Crom serveru. Legacy of Crom je prvi hrvatski guild od samoga početka. Tražimo dobru, stariju i opuštenu ekipu. Svakim danom nam pristižu novi članovi. Ako ste za, javite se - Keannin - Tarkhisis - Ogden - Profiler.
Alo ljudi razmisljam da se prebacim s wowa na AoC i jel ima neko ko to igra da mi kaze jer valja jer svijet velik jer ima modova i siteova poput wowheada i wowwikia za AoC kakve su instance jer ima raidova ili i kakav je sistem borbe cujem da je slicniji Fableu nego WoWu.
I dali bi to mogo dobro igrat na 3.2Ghz dual core athlon, powercolor radeon hd 3870, 4 gb rama i XP windowsi :S
Hvala unaprijed :)
Ma pljačka dovoljno mi je dati 350 pa onda još svaki mjesec nešto slično kao i WOW rađe ću si tih 12.99 eura skupit svaki mjesec i kupit bolji FPS ili RTS koji i onda mogao besplatno igrat preko neta.
Jer se uz normal edition dobije i jedan mjesec dzabe igranja ili dali postoje nekakvi triali...
13 ojra mjesecno?! Ma daj, to je pretjerano, zasad nista od toga, cekat cu dok se pojave privatni serveri..
Ne postoji trial za sada, ali s vremenom bude nekih 7 ili 14 dana vjerojatno da privuku nove ljude (kao i WoW).
Ne kužim kaj se sad bunite, pa cifre su iste kao i za WoW recimo ili bilo koji novi MMORPG - oko 100kn mjesečno je pretplata. Jedan izlazak u kino i na cugu košta oko 50-70kn, pa onda se za mjesec dana igranja isplati pljucnuti 100tinjak kuna To je bojim se budućnost gaminga jer tu firme vide zlatne rudnike - pretplata!
E zato ja igram Guild Wars i čekam Guild Wars 2 :)
Previse offtopica, tema se zakljucava