Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

eh ti batllesiegovi..da nisam ga igro al sam cito.laggovi i ostala sranja..nemre sve radit iz prve..popravit ce do 9mj ziher..

ti sistemi..pa uvest ce..ekipa se trudi..svaki tjedan po neznam kolko patcheva..i sta onda neko te ubi..kazes mu da je idiot..promjesnis instancu i nastavis dalje..

i kad uvedu npr bounty sistem..uvijek imas idiota koj ce dalje nastavit radit masakar medu 50lvl nizim i bit ce ga briga kaj je izgubio koji silver i neku opremi i pvp exp..

uvijek je bilo kretena i bit ce..

pa nema golotinje npr da uzmes kur** u igri i k*ras ju..i da ima sta ce ti to..dovoljno je da ima tu i tamo pokoja sisa i neka k*rvica na uglu..a o surovom svijetu je je*eno kad oni prosjaci te zicaju po gradu i to je sve predobro..

grindanje..ja nisam reko da kaj fali grindanju..naprotiv mrzim..ja sam reko sta fali tih par lvl  70-80..odradis par questova i imas 3/4 tog lvl i ostalu 1/4 zgrindas..ja sam reko da cak i moze bit zabavno..slozis si neku malu grupicu i idete grindat sa lvl 70 mobove lvl 75..i kao nek izazov kolko mobova mozete najvise pullat itd..

endgame je vazan..jer igra se po par godina ovakva igra..nemres cijelo vrijeme lvlat.jedino dodes do 80 i onda alt..meni je lvlanje zanimljivo i zato sam iso polako..nikakav powerleveling i slicno..uglavnom meni se svida igrica..a ovo sta ti govoris vec o battlesiegovima, pvp sistemima i nedostatku q to su sve mali nedostatci koji ce ubrzo bit ispravljeni i moze se malo zazmirit..jer ima puno toga pozitivnog i predobrih stvari..

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Vidim da ili ne igraš Conana uopće ili nisi došao ni blizu levelu 70.

NEMA questova. Kužiš? Za level 73 trebaš 1500000 XP-a, svaki mob daje 2800XP. Trebaš ubiti koliko mobova?

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
moderator
hara_zg kaže...

ma slobodno odi, jedan manje whiner..

Jedan manje? Funcom se svim silama pokusava izvuci iz oluje govana u koju su upali nakon sto su ljudi "skuzili" AoC i poceli ga masovno napustati, a ti tako... :)
Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan

4.ovo da od 70-80 lvl moras grindat je djelomicno i istina..nema bas previse questova..al kaj fali grindanju tih 10 lvl..dobis puno para i grindanje moze bit zanimljivo ak grindas u nekoj grupi koja je na granici minimuma za to podrucje..znaci svako pullanje mobova je oces prezivjet il ne..neki izazov.. 

-ovo sam napiso jos u prvom postu..ja sam doso do lvl 52 al sam igro od lvl 68-80 naizmjence s frendom na njegovom acc na wildsoul..i npr treba 1500000xp-a..

i sad npr u khessati uzmes 2questa za one kampove..ponavljam dva(tolko ima!!)  i npr od tih q dobis npr da i dobis 200000xp..ma i manje..sad se ne sjecam otprilike kolko se dobi..dok si radio taj q ubio si 100 mobova koji su ti dali  jos 300000xp-a..i onda jos grindas 1 sat i evo lvl-a..trebas kad oduzmemo od questa exp i od mobova vezanih uz quest trebas ubit jos 200-300 mobova..ak nisi n00b i znas igrat i pullat po 10 mobova..onda to napravis za 1 sat..tak da nije problem..to zamjeram funcomu al opet napravili su toliko novog u mmo.u te puno predobrih stvari da jednostavno cu malo zamirit i cekat da isprave..necu odma odustat od igre..

ovo tu grindanje ponajvise po khessati nije bas zanimljivo al ja sam se zabavio..sam trebas znat..jbg..u tom je razlika..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Daj sinko, prestani pričati o igri koju vidio nisi. Kakvih crnih questova u Keshatti? Svi questovi u Keshatti osim prvih 5 (70-72) su sve do levela 75 ŽUTI i CRVENI i GRUPNI. A grindanje. Ti možda voliš grindati, ali većina ne voli. Većini to ide na živce što možeš vidjeti ako pitaš.

Kakvo pulanje 10 mobova? Ajd da vidim screenshot tvog lika u igri i ovog foruma u pozadini prozora, jer ti Conana očito nisi nikad igrao dalje od levela 2.

I nemoj meni o "znanju" jer sam ja odigrao hrpu MMO-ova i imao high-end likova po svima još dok si tablicu množenja učio.

---

Nije potpuna istina doduše da su upali u govna i da svi ili masovno napuštaju igru. Igrača je sve više, ali ljudi jednostavno pucaju i uglavnom pauziraju nakon levela 70, pa broj igrača zapinje na vjerojatno brojci od max milijun-milijun ipo.

Od nas 20 iz guilda, 6 je potpuno quitalo, 14 samo stavlja Conana na led. Ostatak od 50 ljudi igra jer nisu došli do 70...

Conan ima ogroman potencijal, odlična je igra, al u zadnja 3 patcha su igrivost prepolovili umjesto popravili:

- u igri koja ima problem s grindanjem 70+ najgluplja stvar koju možeš napraviti je ukinuti XP sa sivih questova i otežati levelanje cirka duplo.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 0:17 (naxeem).
17 godina
neaktivan

ja se vracam s mora 15.8 i odma dobom komp..20.8 cu bit lvl 80..ak oces vidimo se ingame pa cemo nabacit koji pvp pa cemo vidjet ko je ovdje n00b..i da..mislis da nemem pullat 10 mobova svog lvl..izmedu 15-20.8 dobit ces link s rapidshare na kojem ce ti bit kratki filimic kak se to radi..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Age-of-Conan-Poised-to-Dominate-WoW/

Za informaciju onima koji misle da Conanu ide jako loše.:)

A hara moj, ja na level 80 neću dok mi ne omoguće levelanje bez suludog grinda.

Što se tiče 10 mobova, nadam se da pričaš o mobovima vlastitog ili istog levela, jer je pullati i hendlati 10 mobova jednom čovjeku apsolutno nemoguće.

Trikovi s tenkom, a ti ToS, to su gluposti. Ja govorim o SOLO.

I daj da vidim kako pullaš 10 mobova sada, danas, večeras, bez obzira koji si level.

17 godina
neaktivan

eh..ma neda mi se svadat..no malo sam razmislio i da..djelomicno si u pravu..nedostatak questova 70+ i jos par stvari..ALI po meni se zbog toga NE PREKIDA  igra..

sto se tice sveg loseg sto si nabrojo, funcom ce ispravit. i cuo sam mnoge da govore vracam se kad to poprave..po meni to je glupost. ako moze ostalih milijon il kolko vec ljudi igra malo zazmirit na neki bug( ako je potrebno i malo grindat) onda mozes i ti.

eh ja bi rado igro. al prvo mi daj komp i bon iz algoritma. tj ni onda nebi mogo je sutra idem na more..

sto se tice pullanja mobova.uspio sam s pom-om( znaci na frendovom accauntum,lvl 73 smo tad bili) pullat 11 mobova svog,lvl manje i mislim da je sam jedan bio 2 lvl manje). zasprinto sam se i pullo ih sve, postavio ispred sebe,par aoe spellova,knokback..povlacenje,heal,potoin,i tak opet.oni dotrce..pa neki drugi aoe spell..pa povlacenje.pa heal..sad je vec proso cd od onih..pa te iskorsistim..tak nes to zgleda..naravno to je sve puno kompliciranije..najprije g11 od frenda..kaj sam si izprogramiro sve spelove..s klikanjem na mis ko sta puno ljudi rade nebi mogo....puno trikica koje sam zkuzio, kretanja i razih stvari..sve dok ne crknu..inace ovo s 10-11 je neka granica za pom-a.uspijem bez beda nekih 6-7.a ovo sam isprobavo dok ide..

onda sto sam prico o grindanju..ti mrzis to kolko sam vidio..cak i par mobova nebi ubio ak nemas quest tamCool ..al npr khessata moze bit zabavna..zato kaj fali questova i niko ne zeli cekat respawn..pa tu zna cak nastat pravi pvp pokolj..ti oces ubijat i vidis nekog i ubis ga..jbg pvp server..onda on dode i proba tebe..itd..zato najbolje ic s grupom..a kad si u pravoj grupi onda je to cista zajebancjija...pricas na ventrilu, zajebavate se, koljete sve pred sobomm, nije te briga dal je za quest, sam da se zabavljas i lvl.as..polako al zabavno..

onda se kladite ko ce pullat vise mobova(napravno i ubit), il solo nekog bossa itd..tak da je meni na prvom mjestu zajebancija a kasnije prava igra..

ma svatit ces i budes se vratio..mozda i u nas guild..ak se ispricas..tebe su izbacili..nznm zkj..

aj nadam se da se vidimo ingame..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL

Ako je netko taj koji ne whina nego ga zovu Funcom Funboy onda sam to ja. :)

Grind je OK ako je umjeren. Grind punih 10 levela na ovako glup način nije.

Iz guilda (NW?) sam ja sam izašao i nikada nakon toga nisam igrao dalje od 22. (valjda?) (Kome da se ja ispričam uostalom, LOL? Za što?)

Ako fixaju igru, slobodno dođi na Ymira, pa ćemo zaigrati miniPvP.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

http://wowriot.gameriot.com/blogs/Epidemic-Obesity/Age-of-Conan-Poised-to-Dominate-WoW/

A hara moj, ja na level 80 neću dok mi ne omoguće levelanje bez suludog grinda.

Što se tiče 10 mobova, nadam se da pričaš o mobovima vlastitog ili istog levela, jer je pullati i hendlati 10 mobova jednom čovjeku apsolutno nemoguće.

Trikovi s tenkom, a ti ToS, to su gluposti. Ja govorim o SOLO.

I daj da vidim kako pullaš 10 mobova sada, danas, večeras, bez obzira koji si level.

Dobar je članak :)
Ne vidim što se vi svađate AoC nije savršena igra, a nemože ni biti, prevelik je svijet da se sve to sredi u misec dana, ajte na more kad se vratite bit će puno bolje :)
17 godina
moderator
naxeem kaže...

AoC na papiru biljezi rekordne uspjehe, to svakako, ali ono sto nijedna statistika ne ukljucuje je broj igraca koji je privremeno ili trajno suspendirao account. Od mozda stotinjak ljudi (sto kolege i prijatelji, sto ekipa iz guildova) za koje znam da su kupili i zaigrali AoC, navesti mogu jednog jedinog koji ga jos uvijek igra - Miro. Zvuci nemoguce, ali tako je. Osim toga, momak u ovom clanku usporeduje ocjene koje su pokupili Conan, WoW (vanilla) i TBC sto je po meni apsolutno suludo iz milijun razloga. Edit: procitao sam upravo citav clanak. Kakva hrpa subvencioniranog izdrkavanja, ajme :) Najbolji mi je kraj, kad lik kaze da je sada spoznao Veliku Istinu, da je vidio svjetlo, da je dosegao zen i da ce sada naruciti svoju kopiju AoC-a. Zbog ovakvih tekstova me sram kada iznad crte u rubrici "Zanimanje" moram napisati "novinar"...

Ali dobro, mada sam te jedno vrijeme smatrao fanboyem i izgubio svaku nadu da ces izaci iz transa, vidim da nisi ni ti spreman progutati bas sve sto ti Funcom servira :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 8:44 (Davor).
17 godina
moderator

Da se nadovezem - beskrajno me zivcira ova citava institucija "bit ce popravljeno u patchevima". Ne znam sto se dogodilo s nama igracima, ali kriterija vise - nemamo. Da bi stvar bila gora, vecina ne shvaca da cim vise branimo lose i nedovrsene igre takvom argumentacijom, tim ce si razvojni timovi (ili njihovi izdavaci, kako god hocete) uzimati vise slobode i sve skupa ce tonuti dublje i dublje... Gledajte na to ovako, da vam netko proda auto bez vrata, suvozackog sjedala i trece brzine, biste li mu radosno dali svoj novac i razdragano ustvrdili "ma auto i ovako radi, dobit cu dijelove koji fale u nadolazecim mjesecima"???

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 8:39 (Davor).
17 godina
neaktivan
Davor kaže...
naxeem kaže...

AoC na papiru biljezi rekordne uspjehe, to svakako, ali ono sto nijedna statistika ne ukljucuje je broj igraca koji je privremeno ili trajno suspendirao account. Od mozda stotinjak ljudi (sto kolege i prijatelji, sto ekipa iz guildova) za koje znam da su kupili i zaigrali AoC, navesti mogu jednog jedinog koji ga jos uvijek igra - Miro. Zvuci nemoguce, ali tako je. Osim toga, momak u ovom clanku usporeduje ocjene koje su pokupili Conan, WoW (vanilla) i TBC sto je po meni apsolutno suludo iz milijun razloga. Edit: procitao sam upravo citav clanak. Kakva hrpa subvencioniranog izdrkavanja, ajme :) Najbolji mi je kraj, kad lik kaze da je sada spoznao Veliku Istinu, da je vidio svjetlo, da je dosegao zen i da ce sada naruciti svoju kopiju AoC-a. Zbog ovakvih tekstova me sram kada iznad crte u rubrici "Zanimanje" moram napisati "novinar"...

Ali dobro, mada sam te jedno vrijeme smatrao fanboyem i izgubio svaku nadu da ces izaci iz transa, vidim da nisi ni ti spreman progutati bas sve sto ti Funcom servira :)
Hehe, ma nisam ja u transu ni bio, nego sam objektivno gledao na Conana u kontekstu situacije, što se odnosi na release razdoblje jednog MMO-a koji mora imati problema.
Članak jest malo smiješan, ali je istinit i ne vidim zašto bi usporedba ocjena WoW-a i Conana bila loša? Dapače, vrlo je zgodna za primijetiti. Istina je da članak izgleda pokroviteljski, ali provjerom informacija uokolo lako je vidjeti da nije neistinit.

Zašto sam imao strpljenja? Zato što kao čovjek iz struke imam jasan pogled na cjelokupnu situaciju i stanje stvari kod razvoja jednog tako opsežnog projekta. Jednom igraču to ništa vjerojatno ne znači, pogotovo ne razmaženim WoW-ašima. Čak je i podrška Funcoma brža od Blizzardove. Ja sam na restore opreme čekao 7 tjedana (i zbog toga i tada prestao s WoW-om).

Davor kaže...

Da se nadovezem - beskrajno me zivcira ova citava institucija "bit ce popravljeno u patchevima". Ne znam sto se dogodilo s nama igracima, ali kriterija vise - nemamo. Da bi stvar bila gora, vecina ne shvaca da cim vise branimo lose i nedovrsene igre takvom argumentacijom, tim ce si razvojni timovi (ili njihovi izdavaci, kako god hocete) uzimati vise slobode i sve skupa ce tonuti dublje i dublje... Gledajte na to ovako, da vam netko proda auto bez vrata, suvozackog sjedala i trece brzine, biste li mu radosno dali svoj novac i razdragano ustvrdili "ma auto i ovako radi, dobit cu dijelove koji fale u nadolazecim mjesecima"???

Tu imaš i pravo. PC igrači polako se navikavaju na nedovršen softver. U igre se ulažu deseci milijuna, a imaju sve više problema. Međutim, moraš razumjeti da je PC tržište užasno skupo za razvoj igara. Raznolikost hardvera je ogromna,a bug-free razvoj je nemoguć.
MMO igre jako su kompleksne i bugova mora biti što sam i 'trpio' i trpim još uvijek. Pa čak i WoW nakon nekoliko godina ima hrpu bugova.

Stvari na koje se najviše ljudi žale, loading, instanciranje, raznolikost opreme, utjecaj opreme smatrao sam i smatram (pozitivnim i prihvatljivim) odlukama u dizajnu. Djelomičan (jer nije bio baš drastičan) nedostatak solo questova od 50-60 smatrao sam prihvatljivim propustom jer na kraju krajeva ni WoW niti bilo koji drugi MMO nije imao upotrebljivo pola sadržaja, pa je Funcom tu bio daleko ispred.
Čak nedostatak questova iznad 70 shvatio bih kao - nedostatak i nedovršenost koja se može fixati.

ALI ono što me jako smeta je "glupost" Funcoma. Umjesto da olakšaju levelanje i umanje "dull" efekt grindanja, posebno u situaciji kada imaju problem zbog nedostatka sadržaja na kraju igre, oni su povukli nekoliko izrazito glupih poteza kojim su levelanje dodatno zakopali u blato.
Imam osjećaj kao da vozim kroz gusti mulj jedva se probijajući (na cesti koja je loše napravljena) i onda mi cestar umjesto da pospe blato žalom i olakša prijelaz preko mulja, na auto baci 2 tone granitnog kamena, da mi oteža.

To je Funcom napravio ukidanjem XP-a za sive questove, otežavanjem mini-bosseva i kada čovjek pomisli "OK, idem na alta dok ovo ne fixaju", skuži da je alt neigriv jer nekoliko kretena level 25 kempaju spawn pointe i kolju i tebe level 12, a ti ne možeš zbog level limita doći u zonu i naučiti ih pameti.

Divota.

Ne smeta me hrpa bugova jer se to fixa i jer je razumljivo, ali smetaju me loše odluke koje mi ne daju nadu za fix.

Patchiranjem su samo zakopali probleme dublje umjesto da ih olakšaju. Ili sam ja genijalac i jedini vidim kako pa bih probleme riješio umjesto produbio ili su Funcomovi menadžeri totalni kreteni pa su napravili što su napravili.

Revolucija je pojela svoje dijete.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 9:14 (naxeem).
17 godina
naxeem kaže...

To je isti onaj debos koji je napisao i ovo:

Pa treba ga pogodit sa kilo breskvica.
17 godina
neaktivan

Hehehe...

17 godina
neaktivan

meni je AOC ok zasad, jer sporo igram, tek sam Lv 18, pa dok ja budem levelirao tako će i (nadam se) novi sadržaj dolaziti.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

NEMA questova. Kužiš? Za level 73 trebaš 1500000 XP-a, svaki mob daje 2800XP. Trebaš ubiti koliko mobova?

Ja sam level 74 i ima questova u Atzelu i Kheshatti koliko ti srce želi...nemam mjesta u žurnalu za sve pokupit
17 godina
moderator
naxeem kaže...
Tu imaš i pravo. PC igrači polako se navikavaju na nedovršen softver. U igre se ulažu deseci milijuna, a imaju sve više problema. Međutim, moraš razumjeti da je PC tržište užasno skupo za razvoj igara. Raznolikost hardvera je ogromna,a bug-free razvoj je nemoguć.
MMO igre jako su kompleksne i bugova mora biti što sam i 'trpio' i trpim još uvijek. Pa čak i WoW nakon nekoliko godina ima hrpu bugova.

Ma u principu nisam mislio na klasicne graficke bugove, poneki nedovrseni quest ili takve sitnice, nego na velike stvari kao sto su nefunkcionalne profesije, kronican nedostatak sadrzaja, masovni PvP koji ne radi, DX10 na kutiji koji ne postoji (na stranu koliko bi on bio koristan ili stetan za igru). Da se razumijemo, ne pljujem samo po AoC-u - vjerojatno znas i sam da je prije par dana Mythic rekao da Warhammer Online u launchu ipak nece imati 6 nego 2 velika grada (jedan za sve dobre rase, drugi za lose, umjesto po jedan za svaku rasu), a izbacili su i cetiri klase. Kao, to ce se dodati kroz patcheve. Nitko nije trepnuo okom. Cupam kosu...
17 godina
neaktivan

ja i da oću čupat kosu ne mogu jer sam čelav Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Imal sam onaj early access key i igral sam do dolaska igre u Algoritam, prijatelj je bio zainteresiran da vidi igru a meni nije dobro sjela jer je poluproizvod pa sam mu prepustio kao možda bude njemu dobra a ako ne uvijek ima bedaka koji budu kupili pa lako proda. Igra je zanimljiva ali tak dugo dok je ne speglaju do kraja nemam namjeru igrat i plačat za poluproizvod. To kaj se vi tješite i opravdavate svoju tvrdoglavost čestim patchevima opče nije opravdanje. Do onog dana kad ne srede igru kak spada volio bih viđat diskusije i nove informacije tak da znam kad da si kupim igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 10:31 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan

ja sam igru dobio free. od frenda. njemu se ne da pa mi nije bed igrat Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
naxeem kaže...

Ja sam level 74 i ima questova u Atzelu i Kheshatti koliko ti srce želi...nemam mjesta u žurnalu za sve pokupit

Nakon lvl 74 nema  više normalniih questova u Keshatti, ali i ovak i onak se može nač dobra grupa sa kojom se mogu party questovi po instancama odradit bez frke. Problem sa levelanjem je bio prvih mjesec dana za idiote ko što sam ja koji su zlevelali u roku od tjedan/dva (neki i prije). Pogotovo je shebano za rangera koji je single target DPS, pa onda nemreš pulat gro mobova neg jedan po jedan, a sve što je više od toga = death.
Meni je igra ok, nije ništa revolucionarno ali nakon 4 godine WoW-a ovo je osvježenje i nešto malo "ozbiljnije" makar golotinja + krv = mamac za klince.
17 godina
neaktivan

Iskreno, stvari mi u AoC i dalje malo "smrde", kao da stalno iščekujem da nešto veliko "pukne" i sve ostavim. A vidim po vašim komentarima da stvarno nešto tu "puca".

Međutim, za sada sam s dva lika online vrlo zadovoljan igrom, kako prije rekoh zadovoljan sam faktorom zabavnosti, što je i razumljivo jer mi je healer lvl50, a tank lvl22 (RP-PvP server). "So far so good".

Neprocjenjivi su mi i dalje glazba, zvukovi monstera, borba, dizajn svega, teksture, animacije, sadržaj kvestova, poneke jako dobre zamisli uvedene - sve za faktor zabavnosti. Najnoviji detalj koji me je "dirnuo" je fora kako prikazuju živu divljinu oko igrača - okolo kruže "prey" životinje za loviti, ali ne samo radi krzna za nas, već pred igračem šumski predatori love te manje životinje, a šumom ide i NPC lovac koji lovi jelene i loota ih Osmijeh Jako dobro.

Ne sumnjam da će se stvar pogoršati kad dođem na viši level zbog svega spomenutog od vas iskusnijih, ali još ću igrati dosta do tada, pa ćemo vidjeti. Vrlo lako je cancelati acc.

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alekNEW_MAN kaže...

Imal sam onaj early access key i igral sam do dolaska igre u Algoritam, prijatelj je bio zainteresiran da vidi igru a meni nije dobro sjela jer je poluproizvod pa sam mu prepustio kao možda bude njemu dobra a ako ne uvijek ima bedaka koji budu kupili pa lako proda. Igra je zanimljiva ali tak dugo dok je ne speglaju do kraja nemam namjeru igrat i plačat za poluproizvod. To kaj se vi tješite i opravdavate svoju tvrdoglavost čestim patchevima opče nije opravdanje. Do onog dana kad ne srede igru kak spada volio bih viđat diskusije i nove informacije tak da znam kad da si kupim igru.

Daleko je AoC od polu proizvoda, to počmeš osjećat tek na 70+ levelima , a dotad :P
17 godina
neaktivan

Neki su mene krivo shvatili. Nije AoC loša igra i definitivno je bolji od WoW-a. Zašto? Zato što WoWu ništa ne koristi manje bugova ako im je igra dosadna. A Wow je trentno dosada, koncept je potrošen i izlizan još prije TBC-a...

Ono što mene u AoC-u smeta je nemogućnost da lako levelam. Ako već moram grindat onda to može biti 15% MAX od nivoa.. a ne 10 nivoa u komadu.

U svakom slučaju ja ne brišem likove niti cancelam account. Neka on stoji. Samo, za sada ne igram jer ne mogu. Nemam kada grindati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Neki su mene krivo shvatili. Nije AoC loša igra i definitivno je bolji od WoW-a. Zašto? Zato što WoWu ništa ne koristi manje bugova ako im je igra dosadna. A Wow je trentno dosada, koncept je potrošen i izlizan još prije TBC-a...

Ono što mene u AoC-u smeta je nemogućnost da lako levelam. Ako već moram grindat onda to može biti 15% MAX od nivoa.. a ne 10 nivoa u komadu.

U svakom slučaju ja ne brišem likove niti cancelam account. Neka on stoji. Samo, za sada ne igram jer ne mogu. Nemam kada grindati...

Ma bit će to brzo popravljeno, dodavaju nova područja to im prioritet
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

LOL

Ako je netko taj koji ne whina nego ga zovu Funcom Funboy onda sam to ja. :)

Grind je OK ako je umjeren. Grind punih 10 levela na ovako glup način nije.

Iz guilda (NW?) sam ja sam izašao i nikada nakon toga nisam igrao dalje od 22. (valjda?) (Kome da se ja ispričam uostalom, LOL? Za što?)

Ako fixaju igru, slobodno dođi na Ymira, pa ćemo zaigrati miniPvP.

da NW..ma nekaj sam vidio i tu na forumu i na guild forumu da ste se nek zakacili..kao da si ti dobio guildkick zbog whinanja i griefanja..(tak sam ja razumio-da me odma ne napadas, pa sam mislio  svi smo ljudi, ak se ispricas moraju te vratit..) .i sad si i sam reko da je grind ok ako je umjeren..a i khessati i atzeli ima dovoljno questova bar za 3-4 lvl..znaci nekih 6-7 lvl je jos neka granica koju ja podrzavam...ymiri-pve? ..mozda malo zaigram..da vidim kak je pve..
17 godina
neaktivan

Ne, ukinut mi je pristup privatnom dijelu foruma nakon što sam demonstrativno napustio guild. O tome se radilo. Ja nikada nisam whinao za Conana nego bio funboy zapravo.:) Kickana je moja frendica koju sam branio. I baš mi nije žao. Kad ona dođe s prakse u USA ili ako joj se bude dalo, napisat će štogod o NW-u u klanskom forumu.

Grind je OK u minimalnim količinama.

17 godina
neaktivan

1. Volio bi znat ime te frendice da mogu provjerit zasto je kickana (ako je uopce bilo toliko drame kao sto si reko).

2. Lvlanje u AoCu je piss ez samo zahtjeva malo mozga. Questo sam uredno do lvla 75 (da 75 ne 74 ili 70). Nakon toga sam na HoXu digo 75 do 80 u jednom danu sa grind grupom (6 sati igre ukljucujuci pauze). Kad se grinda onda se grinda, bez downtima sa max exp/satu a fatality pokriva restore mane izmedu grupa.

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/Meek_picture017.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture002.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture003.png

17 godina

Svi koji misle da u AOC-u uopće POSTOJI grind, trebali bi probati old style DAOC...u AOC-u jednostavno NEMA grinda Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice