Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Kratko bih rekao što sam već rekao kolegi i praktički parafrazirao Faerdhura: Meni je igra dobra, zabavna, priča mi je super i dovoljno dobra da se malo otuđim od stvarnog svijeta, borbe su mi fun i nakon dosta vremena. Najvažnije: igra je casual i mogu igrati solo ako mi se igra solo. S obzirom da vremena nemam previše, to mi odgovara.

Bugova ima, ali ako naletim na bug, ignoriram ga, otrpim ili pričekam i ostavim za kasnije.

Dok je dobra, dobra je, kad više ne bude, bit će nešto drugo.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

S obzirom da vremena nemam previše, to mi odgovara.

Bugova ima, ali ako naletim na bug, ignoriram ga, otrpim ili pričekam i ostavim za kasnije.

Dok je dobra, dobra je, kad više ne bude, bit će nešto drugo.

SAME HERE! Cool U potpunosti se slažem.

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina
neaktivan

Ak je igra kako kažete casual i može se igrat solo > onda ću igrat! ne bih ja postavljao toliko pitanja da ne igram taj vražji lotro na kojeg se nakačilo dosta real life frendova, pa mi je onda malo bed nekako otić i igrat neku drugu igru. a malo me dere i to što lotro plačam 70kn a AOC je 100 kn. to je vec 170 kn mjesečno, malo mi je to previše (+internet račun, pretplata + flat - UFFFFF).

p.s. ne obazirite se na moje greške, pišem sa posla i imam najužasniju tipkovnicu, pa često ne prihvati razmak i sl. :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

Ak je igra kako kažete casual i može se igrat solo

Jeste, zato sam se potpuno složio s naxeemom. Čak mi se dogodilo da imam hrpu group kvestova u jednom dijelu gdje su mobovi bolesno nabrijani i gdje sam išao s grupom nadajući se boljem leveliranju, ali BANANA! Isti xp kao i od solo kvestova, čak u grupi manje xp u fajtu, naravno.

Tako da se rijetko grupiram, radi sebe idem dosta solo, ali ima ljudi kojima pomažem u grupi (healer). I mobovi su dobri za solo, kvestovi izazovniji. U solidnom sam guildu pa poslije na višem levelu bude više grupiranja zbog obrane grada i napada (grad nam je skoro gotov Namigiva).

Jedino sam sad s nekim kolegom iz Engleske radi RP igranja. On je ženski lik Cimmerian, moj alt je muški Cimmerian pa malo chattamo poput "May Crom be merciful to you, woman, because I will not if you fail this time!" a on meni "Woman's hand is already guided by Crom, you Wraal's bastard!" Smijeh (Crom je nemilostivi pozitivni bog, a Wraal je demonski boss kod R.Howarda)

Bolesno, ali to je RP i mnogo pomaže doživljaju.

Sims kaže...

da ne igram taj vražji lotro na kojeg se nakačilo dosta real life frendova, pa mi je onda malo bed nekako otić i igrat neku drugu igru.

Ne vrijeđaj LOTRO Osmijeh To se ne igra radi frendova, već radi... LOTRO.

Ja ću ti ponekad uskočiti za baby-sitting kad mi javiš da treba, jer je AoC stvarno casual, kao dobar desert povremeno, ne baš kao jelo. Bit ću i u LOTRO, znaš da sam u uber-kinshipu i da je to kao vojna obveza Namigiva

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 11:04 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

evo igrao sam ga. prvi dojam, odnosno drugi > jer sam prvi dobio kada sam igrao kod frenda. okoliš je ok, jedino mi malo bezveze što s trava okreće kako okrećem kameru. i  što su texture povremeno loše rezolucije a stavljene su mi kao na high. igra mi radi od 24 do 45 fps (high, 1440*900, shader model 3.0, AA 2x, AF 16x). to je što se tih tehničkih mušica tiče. borba mi se sviđa. tolko od mene zasad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Solo - ok do levela 50, a ako ste pametno odigrali do 52 onda se soloat može do cirka 62... ali iza toga, za sada, je pain in the ass soloat. Grupa ti jednostavno treba (što nije loše jer uvodi socijalizaciju u igru).

Grupe - manje je xp-a po mobu, ali sve puno brže ide.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

dado, naxeem, jel vam se da još uvijek igrat?

Ja igram i dalje. Pošto nemam vremena igrat po 4,5 sati svaki dan igra mi ne može brzo dosaditi kao nekim fanaticima koji piče i preko 12 sati dnevno (dobro njima jedino WoW ne dojadi iz tko zna kakvog razloga - možda kompeticije u najpopularnijoj igri?!?)
AoC postaje sve bolji i bolji. Bugova je sve manje, a igra je sve ispoliranija i 'kompletnija'. Sad samo da još dodaju malo questova u određenim nivoima i sve 5 Smijeh
Moja preporuika - daj 100kn i malo odigraj pa ako ti se ne svidi, jednostavno prekini i vrati se na koju god igru.
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

ne znam kako vama ali meni je grafika totalno čudna. teksture su stvarno super, likovi imaju puno poligona, mobovi izgledaju detaljno. trava i sl. također. ali drveće tj. njihove krošnje su mi nekak ružne. onak, trava se kao miče na vjetru a grmići i krošnje su onak ukočeni. detalji su mi na high svi, i sve izgleda super ali eto, drveće mi malo čudno. al ono što je dobro je borba.

sad jedno pitanje. na nekim screensima sam vidio da umjesto 3 smjera za biranje udaraca imaju 5 smjerova. jel to dolazi kasnije ili je to izbačeno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 8:19 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

na nekim screensima sam vidio da umjesto 3 smjera za biranje udaraca imaju 5 smjerova. jel to dolazi kasnije ili je to izbačeno?

Ostalo je. Soldier (i možda rogue?) arhetipovi ih dobivaju na kasnijim nivoima.
17 godina
neaktivan

jučer izašao opet novi patch ali čini se da i dalje ništa od nekog poboljšanja enginea. i dalje muti teksture iz čista mira. ovo je još uvijek nedovršen proizvod. te su serveri bili srušeni. mah Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da istina..   trebat će im nekoliko mjeseci da sve to profunkcionira kak spada, a do tada ću ja malo otić u LOTRO sve mi se čini Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

te su serveri bili srušeni. mah Mršti se

Kakav je to problem bio sinoć?! Jel riješeno ili će biti i danas?
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Sims kaže...

te su serveri bili srušeni. mah Mršti se

Kakav je to problem bio sinoć?! Jel riješeno ili će biti i danas?
 ugasili su servere noćas oko 9 i napisali su da će biti off najmanje 5 sati.
17 godina
neaktivan

Serveri rade bez problema jutros još od 2 ujutro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Bosses that drop no loot, loot that is worse than a quest reward from 15 levels ago, item bonuses that make no sense, item bonuses that do not visibly change anything, stats that don't actually do anything... Right now you can pump up your strength (for melee characters), intelligence or wisdom (for casters) or dexterity (for ranged weapon users) all you want, and it doesn't change your damage output one bit. Zip. Nada. Nothing."

Ajd molim vas recite  mi jel ovo istina. to mi je najbitnije da nije istina. ako je, neću igrat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno da nije..bossevi neki nevazni koje ubijes bez beda ko 2 moba mozda koji put nemaju loot il imaju loot ko mob..al to su ti neki bossevi kad jednostavno nisu vazni i vezani su uz neki mali q..al pravi bossevi kaj se moras mucit da ih ubijes uvijek daju plavi item te pozamasnu kolicinu novaca te xp-a

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

"Bosses that drop no loot, loot that is worse than a quest reward from 15 levels ago, item bonuses that make no sense, item bonuses that do not visibly change anything, stats that don't actually do anything... Right now you can pump up your strength (for melee characters), intelligence or wisdom (for casters) or dexterity (for ranged weapon users) all you want, and it doesn't change your damage output one bit. Zip. Nada. Nothing."

Ajd molim vas recite  mi jel ovo istina. to mi je najbitnije da nije istina. ako je, neću igrat.

Neki bossevi ne dropaju loot nego služe samo za quest i nešto dodatnog XP-a. To su često lagani bossevi.
Loot bosseva ili plavi loot mobova je vrlo koristan.
Ovo s item bonusima je bilo točno, ali sada je to popravljeno. Statsi su fixani (90%), a bonusi imaju osjetan utjecaj. Utjecaj bonusa raste s levelima, pa je i na većim nivoima (50+) vrlo lako uočiti promjene.

Taj post koji si citirao s foruma valjda, je star najmanje tjedan - dva.
17 godina
neaktivan

trebam pomoć. naime, ne znam gdje isključiti onu obavijest preko polovice gornjeg dijela ekrana koja obavještva šta sam lootao, koji lv sam dobio i sl. jel to moguće ikako maknuti, živcira me kad tako dreći. tražio sam po UI opcijama, i mislio da sam našao opciju pa sam isključio ali svejedno se to pojavljuje i dalje, znači nije to. ako znate sa kojom stavkom da to isključim, bio bih vam jako zahvalan da mi to napišete ovdje. Hvala :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo igram assasiana i mogu reci da je klasa 1. liga i u pvp-u i u pve-u .Iako sam procitao mnogo kritika na njihov racun odlucio sam igrat sa njima jer volim takav nacin igre.

Nema boljeg osjecaja nego kada prikoljes nekoga iz hidea a da on i ne skonta sta mu se desilo :D

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Evo igram assasiana i mogu reci da je klasa 1. liga

Upravo gankam jednoga assassina (moj je alt guardian) kojega sam skoro dokrajčio (ipak me ubio) kad sam bio lvl15, a on lvl17. Sad mi je alt lvl20, a ovaj ostao lvl17. Idem ga izmučit malo, da se ne logira jedno par dana Smijeh Prvi je počeo...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 0:21 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

trebam pomoć. naime, ne znam gdje isključiti onu obavijest preko polovice gornjeg dijela ekrana koja obavještva šta sam lootao, koji lv sam dobio i sl. jel to moguće ikako maknuti, živcira me kad tako dreći. tražio sam po UI opcijama, i mislio da sam našao opciju pa sam isključio ali svejedno se to pojavljuje i dalje, znači nije to. ako znate sa kojom stavkom da to isključim, bio bih vam jako zahvalan da mi to napišete ovdje. Hvala :-)

Anyone?
17 godina
neaktivan
Sims kaže...
Sims kaže...

trebam pomoć. naime, ne znam gdje isključiti onu obavijest preko polovice gornjeg dijela ekrana koja obavještava

Skini mod za manje i poluprozirne poruke, izgleda cool (slika dolje):

17 godina
neaktivan

Eh evo da se i ja javim.

Dakle, prvo tehnikalije... isla je nova masina za aoc, ionako imo 5g staru kantu, i sad je

E8400

4GB RAM

3870X2

Dell 2408WFP

Ostalo nije bitno. Vrtim sve na max apsolutno i AA max i sve ukljuceno, igra u regijama 40-60fps u gradovima 20-40 al uglavnom oko 32-33fps, tako da sto se tice grafike (nekakve krosnje spominjane) ja nisam primjetio nikakve cudne stvari, dapace i krosnje se vijore na vjetru malo cini mi se, igra je dosta realna s te strane itd.

Sto se tice ove server strane tu sam apsolutno zadovoljan, srusilo se svega par puta a lag spikeovi su rijetkost (osim naravno u cetvrtak ovaj nakon crash patcha :P).

Igru igram od samih pocetaka, Early access i to, i eto nisam nikako mogao ulovit previse vremena il sam na putu bio (euro) i to tak da sam lvl69 tek. I sta da kazem - vecina kvestanje, tu i tamo grindanje po vilama u noble districtu kad sam imao po sat vremena dnevno za igru pa nije ni bilo smisla za kvestanje.

Igram rangera, i ne znam zasto se ljudi zale da nema kvestova, stvarno ih ima i to dosta, a kad vam ponestane (tipa na 47 u fields of the dead ili na 57-8 u eiglo mountainsima) jednostavno odite na visu regiju i tamo ih imate na bacanje.

Po mom misljenju igra je fenomenalna - izuzevsi sitne bugove naravno, koji se stvarno ne primjete i ne utjecu na gameplay toliko (tipa recimo sad mi je zbugano jos za alchemy nesto, al ko da je to bitno sad jer ionako uvijek imam potiona (lootanih) na bacanje). Patchanje 2put tjedno je stvarno pohvalno, i svakim patchem je vidljiviji napredak.

Kazu jedino da na 80tom i nema previse contenta, al dobro tamo jos nisam dosao... a i ubacit ce uskoro veliki patch tako da se ne brinem za to.

Sustav borbe je fenomenalan, uvijek zabavan i iziskuje paznju, tipa ako mi combo enda na upper attack naravno da ga necu izvrsit na mobu koji brani upper side sa max shieldevima nego cu njemu roknut lijevi kombo itd. Takoder, ono sto nitko ne spominje, collision sustav, izvrsna stvar, napokon da se ne moze prolazit kroz mobove i slicno... i kad zamahnes macem recimo da pokupis sve po putu.

Sto se tice ovih neucitavanja tekstura, evo probam se prisjetit al nikako mi nejde, mislim da nijednom nisam dozivio to. Tj. jesam! tamo negdje prije 2-3 tjedna, mislim bas u fieldsima. Sad ne znam da li je to zbog konfe ili neceg drugog, al ni taj "nedostatak" nisam uocio.

Ono sto sam uocio je rijetko prikazivanje node-ova u ress zonama na mapi, al ionako se marka svaki node tako da meni zapravo taj "bug" i pase jer ne znaju ljudi za sve nodove u zonama.

Sto se tice lootanja, oprema je uglavnom crap, al tako i treba biti, sta bi sad svi da stalno padaju neki ultra itemi... Skupis, prodas, ides dalje, i to je to. Jedino sto mi smeta je to sto su obecali kao 1500 komada razlicite opreme, al nisu jos sve to unijeli u igru, ali i to ce uskoro.

Primjetio sam da vecina ljudi (ne na ovom forumu nego opcenito) pocnu igrat aoc i igraju koji tjedan samo da bi uocili i najsitnije bugove i onda crapali po forumima itd kako igra ne valja, itd itbl. Vecina ih je dosla iz wowa tako da.... ne znam jel to strah od konkurencije ili zakon velikih brojki ali :D

Suma sumarum - aoc je igra drugacija od drugih, i s tim pristupom trebate uc u nju. Ne treba uc u igru i ocekivat da healing sustav bude ko u wowu, i onda kad se vidi da je drugacije odmah se prica "sranje, nista ne valja,ovo ono". Ja osobno igram na PvP serveru (vidio sam da je netko gore spomenuo RP-PvE = sta to uopce postoji? :D), i igra mi je zasad fenomenalna, bas sam se navukao i sve.

Tako da, tko god misli zapoceti, iskrena preporuka ;)

I da, jos jedna stvar... Jedna od glavnih prednosti AoC-a su questovi koji su napravljeni vrhunski! Naravno ne govorim sad za svaki quest koji postoji u igri, al vecina ih ima odlicnu pricu, i stvarno se bolje dozivi igra kad se prate malo price questova. A da ne spominjem one questove koji te vode u svaki kutak Hyboriae i polako gledas kako se djelic po djelic puzzle slaze i dobija se izvrsna prica.

Ono sto bi ja htio je to da dodaju voice u jos vise questova, al dobro to je sad malo nerealno za ocekivat da stave voice u te silne questove.

Vjerojatno sam nesto izostavio, ali eto, nek se zna da je AoC najbolja igra jos od Diabla II :D

A diablo 3 jucer najavljen.... www.blizzard.com/diablo3  

brrrrr :P

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y184/dlek14/Inzaghisig.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Leko kaže...

ubacit ce uskoro veliki patch

Sustav borbe je fenomenalan, uvijek zabavan i iziskuje paznju

Sto se tice lootanja, oprema je uglavnom crap

Suma sumarum - aoc je igra drugacija od drugih, i s tim pristupom trebate uc u nju

bas sam se navukao

Tako da, tko god misli zapoceti, iskrena preporuka ;)

I da, jos jedna stvar... Jedna od glavnih prednosti AoC-a su questovi koji su napravljeni vrhunski!

Evo, ove gore stvari potpisujem i ja, neke proslavljam, nekima se nadam, a neke su mi bolne... Uglavnom, za sad su dobre stvari predobre, pa vuku da se igra dalje. A ta užasna ekonomija i itemi, ne znam...

ps. Leko, morao si vidjeti često problem s teksturama - to ne znači da tekstura nema, nego jednostavno su zamućene prikazom primarnih tekstura (blur) male rezolucije, a ako negdje malo sačekaš učitaju se one prave, detaljne, ako ima sreće, a obično nije tako.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 8:19 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Zapravo problem s mutnim teksturama nije nužan. Dešava se na karticama s manje memorije i sporijim karticama. On kao i ja ima 3870x2 pa će to rijetko vidjeti. Nažalost, on pati od problema CF-a (trepere ikone u inventaru, frejmrejt skakutav) i ATi-a koji još nije napisao drivere, ali sredit će se to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zapravo problem s mutnim teksturama nije nužan. Dešava se na karticama s manje memorije i sporijim karticama. On kao i ja ima 3870x2 pa će to rijetko vidjeti. Nažalost, on pati od problema CF-a (trepere ikone u inventaru, frejmrejt skakutav) i ATi-a koji još nije napisao drivere, ali sredit će se to.

Imam 8800 GTS 320. Loše?

Ajde mi, brzo, dok je radno vrijeme, preporuči optimalnu grafulju (snaga i cijena) koja će uredno učitavati to sve u AoC kako treba.

Thnx

17 godina
neaktivan

Meni nije nesto jasno:jel to uopce ima veze s Conanom(likom iz crtica)

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

320 je slaba kartica. 8800GT nabavi.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

320 je slaba kartica. 8800GT nabavi.

ne isplati se samo zbog jedne igre (IMO). btw, ja imam GTS 640 i nemam apsolutno nikakvih problema a igram u 1440*900, antialiasing mi je na 2x, AF mi je na 16x i dere od 27 do 45 fps.

mene ždere to što sam u Lotro ušao malo dublje, derem profesije stalno, sa main likom igram PvP, pa mi sad nekak čudno otić na AOC zaozbiljno kad se mnogi vraćaju svojim starijim igrama jer im je AOC dosadan. ali ima potencijala, za par mjeseci će to bit divna igra, barem ja mislim. tak da ću svog necromancera malo po malo levelat, onak spojit se koji put preko tjedna. dok ne čujem da je community zadovoljan a i sami recenzenti budu to rekli "u gle kak su oni (Funcom) fino ispeglali taj AOC. najveći problem ovim mojim Lotro frendovima je to što kažu da AOC ima nevidljive zidove, tj. da se ne može ići baš bilo kuda. ali meni osobno to ne smeta. koliko sam igara sa linearno predefiniranim putevima prešao i to mi nije ni najmanje smetalo, bitnija mi je atmosfera i igrivost.
17 godina
neaktivan

ispada  AoC zahtjevniji od crisysa i to mi nije bas neka pametna formula za MMORPG i ovo pitanje o vezi sa konanom je na mjestu imali bolan iko d aje vidio Conana Cimerijanca u oklopu od hirkanijanskog celika sa macem u ruci ili sa sjekirom kako ubija nekog hajvana pikta, hiperborejca ili kushita, mene je ta igra privlacila radi konana kao konana i tematike da te glava zaboli ali sad mi nije bas jasno ima li onih tornjeva sa carobnjacima, nekromancera, zmajeva od triest metara brat bratu , i tako tih zivopisnih likova, pogotovo ima li ako je iko citao stripoev o Conanu onih plesacica u dvorcima, ko je citao jasno mu je...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice