Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Jel mogu još uvijek dobiti mamuta ili nosoroga ako sad uzmem preorder ili je s tim gotovo? Jel se isplati uopće dati 5$ više za tu živinu?

17 godina
neaktivan

Možeš. Ne plaćaš to- plaćao se early access, a to ne možeš više ni platiti.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
Zlik kaže...

Jel mogu još uvijek dobiti mamuta ili nosoroga ako sad uzmem preorder ili je s tim gotovo? Jel se isplati uopće dati 5$ više za tu živinu?

Iskreno, nemam pojma. Probaj sutra nazvati Algoritam i pitati, oni znaju.
Sto se pet eura tice, to nije bilo za mounta, nego za early access - mount (i nesto ekstra prostora u bagovima) je bio dar za sve one koji su napravi preorder.
A zivina je guba jer ti odmah na pocektu omogucuje vise prostora za nositi, na levelu 40 dobijes svojeg war nesto (to nesto ovisi sto dobijes, nosoroga ili mamuta), dok drugi mogu uzeti samo nesto (znaci, bez onog war ispred). Velike zivine su kljucne za PvP jer mogu razvaljivati zidove, a za brzo putovanje cemo ionako koristiti konje...

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

Ja sam napravio svih 12 klasa na dva accounta:D Sad ću vidjeti što ću igrati... :D

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...

Ja sam napravio svih 12 klasa na dva accounta:D Sad ću vidjeti što ću igrati... :D

kad mozemo ocekivati novog avatara? Namigiva

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan

Ne tako skoro... :) WoW je ipak bio... omg.. predugo. :D Vidjet ćemo; možda kad uhvatim 80 na barem 2 lika.

17 godina

Night's Watch se preselio na Battlescar - PvP zbog preopterecenosti Wildsoula, ...

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Necto kaže...

Night's Watch se preselio na Battlescar - PvP zbog preopterecenosti Wildsoula, ...

Neće se valjda i taj  napunit prije nego ja dođem do svoje kopije AOC Viče
17 godina

Pretpostavljam da hoce, kada 23.eceg i ostatak svijeta navali... I vjerojatno ce biti novih servera. Josh ima 8 closed beta servera koje ce vjerojatno reinstalirati za release.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak se uopće aktivira taj mount od početka?

Ja imam nosoroga, no imam i dalje mali inventar i ne mogu ga vidjet da je igdje 'aktiviran' kao takav..   (znam da ga prije 40. nivoa ionak ne mogu jahat ali eto..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kak se uopće aktivira taj mount od početka?

Tek kada dobiješ full key, tj kad kupiš igru, možeš dobiti mounta.
Da ga dobiješ koristi naredbu /claim

Ako si za AoC PvE server, pošalji mi PM :-)
17 godina
neaktivan

Hvala, pričekat ću onda s večim inventarom izgleda do petka hehehe..

Zna netko koliko se više dobije slotova od mounta?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Zna netko koliko se više dobije slotova od mounta?

U beti uz mounta dobiješ vreću sa 10 slotova.

Nevezano uz ovo gore: Age of Conan DirectX 10 support dropped for launch

The new, enhanced DX10 version will be premiered at Games Convention in Leipzig in August 2008.

Ogden @ Crom (PvE)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 13:33 (disturbedHR).
17 godina

Jbenti!

Danas mislio preorderat, kad ono zatvoreno!

A nis moracu bez mamuta lol.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=1961

Btw igra je z.a.k.o.n. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

...ali i puna bugova. ALi to je i normalno za svaki novi MMORPG, samo da to što prije riješe
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2008 9:28 (segregator).
17 godina
neaktivan

Imam guardiana na Wildsoul-u - 'Daworox' i priesta of mitra na Crom-u - 'Astralis', pa ako nekog tamo ima, javite se Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E moze li mi reci od ovih koji su vec poceli igrati, kakva je igra. Mislim je kupiti ali zelim cuti iz prve ruke kakva je igra, jeli se isplati kupiti, jeli bolja od wow-a i gw-a i zasto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gle, to je s WoW-om potpuno neusporediva igra, jer ima drugačiju mehaniku i stil igranja. Grafika je daleko bolja od LOTRO-a koji je za sada vodio vizualno (pogotovo nakon patcha za dx10), a borba je sasvim solidno izvedena i vrlo intuitivna kad se čovjek navikne. Questovi su puno raznovrsniji i prate kompleksnu priču, te variraju u ovisnosti koju klasu/rasu se igra. Sve u svemu - jako dobro! Milsim da ću igru igrati (laganim tempom) najmanje godinu, dvije Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Gle, to je s WoW-om potpuno neusporediva igra, jer ima drugačiju mehaniku i stil igranja. Grafika je daleko bolja od LOTRO-a koji je za sada vodio vizualno (pogotovo nakon patcha za dx10), a borba je sasvim solidno izvedena i vrlo intuitivna kad se čovjek navikne. Questovi su puno raznovrsniji i prate kompleksnu priču, te variraju u ovisnosti koju klasu/rasu se igra. Sve u svemu - jako dobro! Milsim da ću igru igrati (laganim tempom) najmanje godinu, dvije Namigiva

Hvala na odgovoru.

17 godina
neaktivan

Meni sada WoW kad se logiram izgleda smiješno...

Međutim, pripazi na činjenicu da je Conan za odrasle. Već ih je nekoliko bilo što su se bunili po forumu na nasilje, krv, iznutrice, kotrljajuće glave itd., ali prije kupnje su upozoreni na sve to, tako da ispadaju smiješni.

Conan nije igra koju ćeš igrati sa sinom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zaboravija si spomenuti i veelike sise Smijeh

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne zelim biti dosadan, ali evo procita sam da postoji neki buddy key, pa ako ima netko od vas koji ste narucili prije da mi dade da isprobam. Pa ako ima netko neka javi. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajme manijaka. Iznenađen

http://upload.lhurgoyf.net/gal/Other/Zedkospicture023.JPG

Pa, nije im dugo trebalo.

0 0 hvala 0
17 godina
Zabushant kaže...

Ajme manijaka. Iznenađen

http://upload.lhurgoyf.net/gal/Other/Zedkospicture023.JPG

Pa, nije im dugo trebalo.

OMFG pa dali taj ima svoj život ikako ili mu je kateter mila majka a infuzija zakon.
17 godina

Ima bug u igri gdje se može dobesvijesti ponavljati isti quest za puno expa, za 4 sata kažu da se dođe do level 50.

Navodno su neki popili ban zbog toga

17 godina
neaktivan

Ali po meni to je upropaštavanje dobre igre već za samog lika koji to radi, jer upravo u istraživanju malo po malo i udubljavanju u priču iza glavne radnje u AoC-u je gušt. Ja ću do 80. lvl-a vjerojatno tek za nekih 6-8 tjedana igre.

Fora je i u tome što svaka rasa/klasa ima drugačiju priču i questove, pa je fora malo šarat s likovima i istraživat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zedkos nije exploita, on je dosa "posteno" do 80, vjerovatno se par leekova izmjenjivalo na charu jer mu je playtime 4,7 dana.

Taj exploit quest koji nije treba biti repeatable su otkrili leekovi iz Ebonlorea (poznati Exploiting guild), navodno ga je Ebolore otkrija jos u Closed Beti,

ali nisu obavjestili Funcom o tome.

Btw taj quest je vec fixan u jedom od patcheva i nije exploitable vise.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Necto kaže...

Zedkos nije exploita, on je dosa "posteno" do 80, vjerovatno se par leekova izmjenjivalo na charu jer mu je playtime 4,7 dana.

Taj exploit quest koji nije treba biti repeatable su otkrili leekovi iz Ebonlorea (poznati Exploiting guild), navodno ga je Ebolore otkrija jos u Closed Beti,

ali nisu obavjestili Funcom o tome.

Btw taj quest je vec fixan u jedom od patcheva i nije exploitable vise.

A ništa sad nek Funcom rokne ban čitavoj toj guildi i riješen problem.
17 godina
neaktivan

Zanima me jeli potrebno kupovati pre-paidove ili kupiš i igraš?

Ja sam potpuno drukčiji od drugih

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice