Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Upravo bih povodom rasprave o comboima pitao igrače ovdje na što su se lakše naviknuli i što je lakše koristiti u borbi -

1) pod lijevom rukom WASD + q123e, a mišem skilove

2) pod lijevom rukom isključivo WASD, a mišem combat rose + skilove

Ja koristim opciju 1, ne da mi se učiti ovo pod 2, ali ako je lakše i bolje u borbi, recite.

Thnx

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 15:27 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Faerdhur kaže...

Upravo bih povodom rasprave o comboima pitao igrače ovdje na što su se lakše naviknuli i što je lakše koristiti u borbi -

1) pod lijevom rukom WASD + q123e, a mišem skilove

2) pod lijevom rukom isključivo WASD, a mišem combat rose + skilove

Ja koristim opciju 1, ne da mi se učiti ovo pod 2, ali ako je lakše i bolje u borbi, recite.

Thnx

A neznam... nabavi nekog miša sa dosta tipki -ako misliš vezat skilove na miša. Ja sam sebi nabavio keypad okruglog oblika pa mi je dosta više tipki na dohvat nego kod standardne tipkovnice Wolfking_Warrior, naravno i dobra miša  MX518. Uglavnom nisu ni vrlo skupi a dosta mi pomažu u igrama. Dosta je jednostavnije skakutat okolo u pvp i tuć comboe kad je keypad okruglog oblika -izgleda dosta prirodnije a i za FPS igre je zakon isto. Samo malo me iznenadilo to što u WOWu sucksa, neznam što, jednostavno se nemogu navić na njega ali to je samo u slučaju WOWa.
BTW sinoć, doduše bilo je dosta kasno, sam bio online nakon dosta dugo vrimena odsutnosti (kanta mi štrokala -nisam imao dolje u potpisu računalo). Mogu reć da sam se malo razočara, jednostavno nigdi žive duše. sve sam živo obišao i mislim da sam samo jednog playera vidio -a nisam ni to siguran da mi se nije učinilo lol.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 12:12 (Vakaka).
17 godina
neaktivan

Pojedini serveri, ali igra je oživjela na drugima. Aktivni guildovi, raidanje, igranje...

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
 Wolfking_Warrior, naravno i dobra miša  MX518

Imam MX518, ali mi reci od koga si naručio Wolfking Warrior, koliko love i kako brzo je stiglo?

Vakaka kaže...
 Mogu reć da sam se malo razočara, jednostavno nigdi žive duše. sve sam živo obišao i mislim da sam samo jednog playera vidio -a nisam ni to siguran da mi se nije učinilo lol.

Moguće. Čekaju se nadogradnje. Samo još ja grindam vile za xp Osmijeh Zezam se, na Corinthia serveru nas je malo, ali moj klan je živ, i još nekoliko guildova s kojima imamo uglavnom RP ratove, tjedno.

Ovaj tjedan vodim klan u tavernu na 80. rođendan Smijeh

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina

@ naxeem

Sad se nešto mislim, ipak je to bilo vrlo kasno a i na WOWu kad igraš nigdi žive duše i ako se on hvali s ogromnom bazom igrača.

@ Faerdhur

Nabavio na eBay UK, tada nije bilo nigdi u CRO/BiH za nabavit, a dali ima sada -neznam. Uglavnom, ako se dobro sićam, čeka sam negdi oko 7-10 dana da mi stigne (u BiH), i sveukupno me izašla oko 70KM -270 kuna, malo skupo ali kad je nedustupno na našim prostorima... onda i nije.  :)

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 12:56 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Počelo je mergeanje servera!

Obavijest je ovdje, a FAQ je ovdje.

Ujedno: 1) daju free character transfer za seobu gdje hoćeš (jedan besplatan transfer po liku), 2) otvaraju nove servere za svježe likove koji ne žele u stare zajednice i na koje se ne može raditi transfer.

AoC ide dalje nekako, vidjet ćemo kamo. Ali kad se spoje serveri prije Božića vrijedi upasti u PvP klanje opet Osmijeh

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Spajanje servera donosi još jedan problem - dvostruki nazivi klanova i likova. Kod rješavanja ovog problema ima jedna kvaka Funcoma, a to je da će između ostalog prioritet imati aktivni accounti.

Dakle, ako netko namjerava opet zaigrati AoC, a njegov high-level lik ima blizanca po nazivu na nekom serveru, bilo bi dobro hitno aktivirati account da ne bi bilo probema poslije (spajanje servera je počelo u USA, bit će gotovo prije Božića svugdje).

Savjet za obnovu računa: Moja preporuka za plaćanje je da na offgamers.com kupite pre-paid card u dolarima i taj kod upišete na Funcom account pa onda obnovite petplatu svojom karticom (1 month recurring).

Zašto?

1) na offgamers.com AoC timecard u dolarima za 60 dana dođe u kunama 79 kn mjesečno, a ako dajete da vam Funcom skida u eurima onda je 117 kn mjesečno!

2) kad najprije upišete kupljeni kod, pa tek onda obnovite pretplatu, oni prihvate taj kod na 60 dana, pa vam je slijedeći rok plaćanja za dva mjeseca, a do tada možete prestati igrati i otkazati ili dan-dva prije upisati novi kod s timecarda koji je jeftiniji.

Uz stalne poveće patcheve i novi sadržaj, te spajanje servera, AoC postaje bolji za igranje. Ja ću oko Božića skoknuti s tenkom lvl80 da vidim koliko je gusta populacija (ili koliko nije gusta) da vidim isplati li se nabijati PvP bodove i kakva je oprema. S lvl50 likom sada imam kvestova u Ymir's Pass proširenju do levela 63.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL, jest da je

, ali izvrstan film. Pogledajte u HQ.  Smijeh Počuj dijalog, LOL!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

šta se događa sa ovom igrom? prije se toliko pričalo o njoj i bio totalni hype a sada ju skoro više nitko ni ne spominje. igru još uvijek imam instaliranu na kompu, mada ju nisam igrao od osmog mjeseca.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma, igra se Osmijeh

Kod nas je više razloga za pustoš - 1) mala populacija, 2) u maloj populaciji ima još manje gejmera, 3) od tih gejmera malo ih je sposobno plaćati MMOG, 4) među takvima nema ih mnogo koji mogu pokrenuti AoC s grafuljom dostojnom te igre, 5) malo ih voli taj muški setting igre, 6) od te šake jada gejmera kod nas koji ispunjavaju sve ove uvjete pitanje je koliko ih je na BOL forumu.

Jednostavno.

A zamisli u vrijeme hype oko AoC koliko ih se zaletjelo misleći da će dobiti zamjenu za WoW i onda razbilo glavu na grafici i nedovršenoj igri!

Ovih dana sam aktivniji u Hyboriji i mogu ti reći da ima dosta igrača, igra je zrela, još samo da spoje servere koje su stavili previše u početku. Na Corinthia serveru koji je došao poslije Aquilonie ima malo ljudi, ali sada igram na Aquiloniji i vidim ogromnu razliku, dosta je ljudi.

Sad kad sagledam stvari AoC je definitivno igra koja je svojim mehanizmima i grafikom zaslužila visok položaj, ali je imala nesreću s lošim managementom, što je lijepo objasnio onaj lik iz Mythica (WAR) u jednom intervjuu.

17 godina
neaktivan

Mislim da je najveci razlog za odlazak igraca iz AoC-a taj sto je igra na trziste plasirana nedovrsena .

Na pocetku je bilo dosta bugova (ne znam kako je sada , igrao sam 2 mjeseca od izlaska ) , ekonomija je lose razradena ...

Igra je imala pocetni uzlet , nevjerovatno je brzo prodavana ali nakon dolaska na odredeni nivo igre interes bi jednostavno splasnio i igraci bi odlazili .

Ono sto je AoC donio u svijet MMO-a je svakako novo i dobro , prije svega nacin borbe , o grafici da ne govorim , ona je miljama ispred grafike jednoga wowa ili wara ali ipak nisje pogodeno ono su ljudi ocekivali od igre.

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

planiram ga zaigrat ponovo al ne još. a usto, kako za Lotro svako malo izlaze dodaci neki (evo nema ni mjesec dana od expanzije a novi book izgleda vec dolazi idući mjesec ili najkasnije u veljači) ne znam kako naći vremena. AOC mi se sviđa zbog atmosfere ali dost toga mi je bilo u banani (prije, sada ne znam kakvo je stanje). malo mi smiješno što nakon nekog vremena kada kliknete na NPC-a koji daje quest, nije onak ispustio nijedan glasić :D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 12:02 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo zamolio bih nekoga tko ima buddy key da mi ga da jer bih volio isprobati AoC nakon dosta vremena a evo vidim i da se igra znatno popravila .

Faerdhur ti si najaktivniji zadnjih dana u Hyboriji pa bi me zanimalo kakvo je trenutno stanje sa populacijom i isplati li se ponovno davati novce za igranje AoC-a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Evo zamolio bih nekoga tko ima buddy key da mi ga da jer bih volio isprobati AoC nakon dosta vremena a evo vidim i da se igra znatno popravila .

Faerdhur ti si najaktivniji zadnjih dana u Hyboriji pa bi me zanimalo kakvo je trenutno stanje sa populacijom i isplati li se ponovno davati novce za igranje AoC-a?

Vjerojatno nisam najaktivniji, samo najbrbljaviji. Ima ih još.

Pogledat ću ja za taj key, ali se ne sjećam jesam li dao frendu, moram pogledati, sjeti me negdje u subotu.

Što se tiče ulaganja u AoC, nikad mi nije žao. A za tebe preporučam da sačekaš spajanje servera, počelo je u US. Sad kažu da bi u siječnju bilo dovršeno i u EU.

Spajanje servera znači više ljudi, više itema za kupiti, više ekipe za konačno podići T3 gradove tamo gdje ih nema i više mesa za PvP. Ako voliš PvE bit će također više ekipe za grupiranje. Premda i sad ima ljudi, ali Funcom hoće to malo zgusnuti.

16 godina
neaktivan

daj mail, pošalje ti frend kad dođe sa posla, ja sam svoj potrošio.

ak ćeš na pve, dođi na crom, pa traži cro guild :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle ipak se ova igra ne da , ima jos ljudi dosta sto je igraju i vjeruju da ce biti bolja .

I ja sam jedan od njih samo sto sam otisao - igrao od izlaska 2 mjeseca ali su mi bugovi i igra koja je bila poluproizvod ubili volju za igranjem .

Ovih dana sam se malo aktivirao jer mi je WoW dojadio pa bih se htio vratiti u Hyboriu .

Nadam se da necu zazalit :d

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Dakle ipak se ova igra ne da , ima jos ljudi dosta sto je igraju i vjeruju da ce biti bolja .

I ja sam jedan od njih samo sto sam otisao - igrao od izlaska 2 mjeseca ali su mi bugovi i igra koja je bila poluproizvod ubili volju za igranjem .

Ovih dana sam se malo aktivirao jer mi je WoW dojadio pa bih se htio vratiti u Hyboriu .

Nadam se da necu zazalit :d

Čuj, previše je vike bilo oko toga da je AoC izašao kao beta (što je istina), pa je vika poplašila dosta ljudi (previše). Ali svi koji su nanjušili neke posebne kvalitete te igre stavili su cijelu stvar "na led" da poslije daju priliku. I ja sam otkazao account na jedno dva mjeseca, pa sam se vratio, i eto, konačno smo dočekali da su AoC napunili i ispravili do stanja kakvo je trebalo biti u svibnju.

Međutim, još uvijek nisu odradili ekonomiju i nisu još održali važno obećanje da će utjecaj opreme na borbu podignuti sa 25% na 50%. Kad to zakrpaju (a rade na tome da ubace, sigurno) i kad ovih dana spoje servere, imat ćeš jednu izvrsnu zajednicu ratnika koja se neće smanjivati, može se samo povećavati.

Usrali jesu, šteta za takvu igru, ja im ne prognoziram neku fenomenalnu budućnost niti se nadam tome, ali mi je očito da će AoC imati jaku i zdravu zajednicu, samo ako developeri izdrže i budu imali bolji management u firmi. Mogli bi doživjeti puno godina i zdravu populaciju kao EVE.

ps. inače, pravi je gušt sad zaletjeti se na igrača koji iznad glave ima crvenu lubanju (criminal) Osmijeh Na Rp-PvP serveru se malo mora i paziti da nema gankanja toliko, pa ne napadaš svakoga, niti znaš s kime je dobro kačiti se a s kime nije, ali sad kad je PvP sustav dorađen, kad imaš PvP XP i dobijaš opremu za to, pa još i kad imaš sustav koji kažnjava gankere (označeni su, ograničeni u trgovanju), to je milina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 15:47 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Po svemu sudeci cini se da je igra postala punozdravija i bolja otkada sam zadnji put igrao tako da mogu reci "Hyboria , dolazim " :d

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ima itko graficku hd450 dali mi moze rec kako AOC radi na njoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dajem svoj wow account sa 60 hunterom i 50 warlockom aktivan je, za age of conan account ak netko oce ,i ima TBC  na sebi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

i ima TBC  na sebi

Kud baš tuberkulozu pokupi! ;( ;(
16 godina

XD

17 godina
neaktivan

Evo lista spajanja servera. Događa se ovih dana. Pod brojem je server koji je zadržao naziv, ispod su dodani serveri.

English Servers

1) Crom (PVE)
      * Ymir
      * Bori
      * Bloodbrand (Ahriman)
      * Dagon

2) Hyrkania (PVE-RP)

3) Fury (PvP)
      * Battlescar
      * Wildsoul
      * Soulstorm
      * Twilight

4) Aquilonia (PvP-RP)
      * Corinthia

I još ostaje besplatna opcija da jednom prenesete lika na server po želji (kasnije prebacivanje se vjerojatno plaća).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 7:57 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

The EU servers will come down for the announced server merges on Wednesday, 14th January at noon GMT (13:00 CET). The duration is scheduled to last about 24 hours.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle trebalo bi prema ovome biti dosta populacije na serverima , a valjda ce se razviti i crafting i ekonomija

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Dakle trebalo bi prema ovome biti dosta populacije na serverima , a valjda ce se razviti i crafting i ekonomija

Da, bit će zanimljivo promatrati ovaj eksperiment. U svakom slučaju, ta je odluka o spajanju poptuno zdrava i realna, a za ishod ćemo čekati da vidimo.

17 godina
neaktivan

Kad će DX10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kad će DX10?

Ne prije prve ekspanzije. Bar je tako bilo spomena negdje oko onih previranja kad je novi direktor došao.

Što ti misliš da DX10 može doprinijeti AoC izgledu?

16 godina

Molio bih ako itko ima freetrial za AOC da mi posalje na mail lordosss@mail.com ili da mi pm here

Bio bi jako zahvalan

I htio bi probat igru prije nego sto ju kupim

HD4850 2gig ram E7300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Molio bih ako itko ima freetrial za AOC

Eh, kad smo već kod toga, tko ima iskustvo nek mi kaže - budući da nismo dobivali freetrial u početku igre, već poslije, gdje da ostvarim pravo na taj key, jer bih htio dati nekome, eto, kao ovom kolegi?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice