Samsung Gear S3 i Gear Fit2

poruka: 334
|
čitano: 136.809
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Gear S3 i Gear Fit2
Robi1992 kaže...
E jel moram nesto instalirat onaj neki sdk ili sta vec? Kako ubacujem u gwd?

Jesi probao sa Open? Ako misliš na one WF-ove na koje je bbbmarko01 dao link ranije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 19:36 (Mirko935).
8 godina
neaktivan
Uspio sam a gle sad ovo sta tu trebam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Uspio sam a gle sad ovo sta tu trebam

Upisati svoj Samsung account. Onaj za Galaxy Apps, Samsung Health itd.

8 godina
neaktivan
Uspio a opet me neke certifikate trazi neke zahtjeve gle sta sad s tim..sori malo te gnjavim

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Uspio a opet me neke certifikate trazi neke zahtjeve gle sta sad s tim..sori malo te gnjavim

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo slike

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NP, uzmeš tu prvu opciju i onda će te tražiti još nešto, ime, password koji hoćeš za to ovo ono, i onda si spreman.

8 godina
neaktivan
Uuu brutala 😁

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
E na nekim faceovima mi nece stavit kaze da stavim aod pixele neke ispod 15% kako da to podesim nemogu se bas snac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
E na nekim faceovima mi nece stavit kaze da stavim aod pixele neke ispod 15% kako da to podesim nemogu se bas snac

Gore desno prebaciš na Always-on koji te muči i najlakše ti je dolje u popisu resursa obrisati nešto ili zamijeniti s nečim što će manje piksela držati upaljenim. Obično je problem u pozadinskim slikama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 21:56 (Mirko935).
8 godina
neaktivan
Da da uspio sam..ugl hvala ti na svemu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Btw, bbbmarko01, steram te u k*...  Već vidim da ću sad 5 dana dr*ati po ovom, već razmišljam i da instaliram Tizen Studio da vidim šta tamo ima jer mi se ovaj čini malo ograničen... Joooooj... Baš si morao početi pričati o tome, a ja budala isto svašta pitam...

A tako sam lijepo živio u blaženom neznanju i mjesecima uživao u jedno te istom watchfaceu...

Ma reko sam ti, to je ovisnost, btw ja nemam iskustva s programiranjem pa mi je tizen studio ko space shuttle :) zato se i veli sto si pametniji to si nesretniji :D

8 godina
neaktivan
Ekipa dali mogu skidat wf-ove sa watchlanda i stavljat preko GWD-a
Skinuo sam wathland na mob ali skinuti faceovi mi se ne spremaju u telefon

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko ima problem sa sinkronizacijom Gear S3 - mobitel - Samsung health?

Imam sat oko mjesec i pol i sad vidim da mi je zadnja sinkronizacija na mobitelu sa satom (u S-healthu) 30.3. u  18:55 tako da mi od toga datum uopće ne zbraja podatke koji se odnose na sat.

Probao sam se odjavljivati i prijavljivati ponovno i osvježio sve na najnovije verzije, ali i dalje neće da osvježi te podatke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 14:25 (Fabijan).

0 0 hvala 0
15 godina

Always on display mi je stalno uključen. Isključio sam wake up gesture jer to mi ne treba ako mi je display stalno ON.

Volio bih da se i na aod ekranu moze vidjeti ona narancasta točka koja označava da je stigla nova notifikacija. Jel ima neki dobar watchface koji to podržava ili jednostavno to nije podržano u firmwareu?

Rijetko kad se dogodi da ne osjetim da sat zavibrira, ali nekad ne stignem provjeriti šta je došlo pa kasnije zaboravim. Zato bi mi bilo praktično da vidim točkicu kad pogledam na sat kasnije.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ekipa, u planu imam kupnju smartwatcha, dvoumim se između S2 i S3 Frontiera, koja je glavna razlika između ta dva modela? Meni bih služio za praćenje aktivnosti, i prvenstveno da ne moram biti na mobu da mogu vidjeti obavijesti i poruke.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni je s3 prvenstveno bolji jer ima zvucnik za razgovore direktno preko njega dok s2 to nema..zato sam najvise njega i uzeo a ne s2..a cjenovno nisu bas blizu to moras znat

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Do sada nigdje Geara S3, a sada dvije domaće recenzije u dva dana. :) . Inače, naletih na temu tražeći dobre watch faceove i ima finih ideja :)

Recenzija 1 - 

Recenzija 2 - 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosla sportska obleka :D Guma je jako mekana i nije tak crvena ko na slici, doduse nije niti puno manje,za 3$ ne zalim se. Robi koliko sam vidio u Sancta Domenici Gear S2 je nekih 300-400 kn jeftiniji, uglavnom po meni Gear S3 puno bolja opcija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ekipaaa Gear S3 je na ruci juće sam ga uzeo u santa domenici i za sad nakon jednog dana korištenja pre zadovoljan sam, treba bih vašu pomoć ako imate kakve provjerene i lijepe watchfaceove jer ovi svi u marketu i nisu baš nešto, te trebam preporuku aplikacija za navigaciju i dali postoji neka lite verzija whatsappa da mogu pisati na poruke a ne samo odgovarate, te dali postoji neki pdf preglednik? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

Dosla sportska obleka :D Guma je jako mekana i nije tak crvena ko na slici, doduse nije niti puno manje,za 3$ ne zalim se. Robi koliko sam vidio u Sancta Domenici Gear S2 je nekih 300-400 kn jeftiniji, uglavnom po meni Gear S3 puno bolja opcija.

Daj okači kakav link.

Btw, S2 je zapravo skuplji, onaj Premium, Titanium i Rose Gold su 3999 kn. Samo je Sport jeftiniji. Naši trgovci su čudne biljke, jbg.

ERROR1911 kaže...

Ekipaaa Gear S3 je na ruci juće sam ga uzeo u santa domenici i za sad nakon jednog dana korištenja pre zadovoljan sam, treba bih vašu pomoć ako imate kakve provjerene i lijepe watchfaceove jer ovi svi u marketu i nisu baš nešto, te trebam preporuku aplikacija za navigaciju i dali postoji neka lite verzija whatsappa da mogu pisati na poruke a ne samo odgovarate, te dali postoji neki pdf preglednik? 

Za navigaciju imaš HERE, spaja se s aplikacijom na mobu tako da možeš tamo pokrenuti navigaciju i sat te obavještava.

PDF preglednik sam našao neki u Galaxy Apps storeu, ali nisam probao je li čemu. 

15 godina

Našao sam i ja taj na app store, samo je pitanje kako da prebacim neki pdf file na sat?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Našao sam i ja taj na app store, samo je pitanje kako da prebacim neki pdf file na sat?

Probaj s ovim, izgleda kao da bi ti mogao biti od pomoći

http://slandmedia.com/apps/gear/Filesmaster/

15 godina
neaktivan
Mirko For Samsung Gear S3 Frontier / Classic Watch Band Soft Silicone strap Replacement Bracelet Strap 22mm
http://s.aliexpress.com/yY7VRnI7
(from AliExpress Android) , Error u vezi privatne poruke bit ce jis malo za skinut na storu cim zavrsi lroces validacije i testiranja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
Mirko For Samsung Gear S3 Frontier / Classic Watch Band Soft Silicone strap Replacement Bracelet Strap 22mm
http://s.aliexpress.com/yY7VRnI7
(from AliExpress Android) , Error u vezi privatne poruke bit ce jis malo za skinut na storu cim zavrsi lroces validacije i testiranja

Zahvaljujem. Baš si razmišljam već neko vrijeme uzeti crveni, ali 229 kn koliko je original mi je malo puno za komad gume...

Nije mi baš jasno o kakvom erroru pričaš? 

Btw, koliko si ga dugo čekao da stigne?

15 godina
neaktivan

Sorry krivo sam se izrazio, korisinik foruma se zove Error191. U vezi cekanja negdje 2 i pol tjedna, tak da sam narucio jos zuti remen, ( i pomoz bog od mirka sad :) ) remen slican kak garmin ima ( na gumi ima stoper koji ide u rupice (vidi sliku). Btw kupio sam i bio Awei T11 bezicne slusalice ( uhvatio popoust od 50% i jako sa zadovoljan sa zvukom i udobnoscu, cca 4-5h slusanja muzike , sweat proofi i jako brzi shipping.

15 godina

da kineza nema, trebalo bi ih izmisliti!

"Sa paranoičnim stavom, za svaki g(angsta?) peni..."

PSN - darklydexter
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice