Jesi probao sa Open? Ako misliš na one WF-ove na koje je bbbmarko01 dao link ranije.
Upisati svoj Samsung account. Onaj za Galaxy Apps, Samsung Health itd.
NP, uzmeš tu prvu opciju i onda će te tražiti još nešto, ime, password koji hoćeš za to ovo ono, i onda si spreman.
Gore desno prebaciš na Always-on koji te muči i najlakše ti je dolje u popisu resursa obrisati nešto ili zamijeniti s nečim što će manje piksela držati upaljenim. Obično je problem u pozadinskim slikama.
Btw, bbbmarko01, steram te u k*... Već vidim da ću sad 5 dana dr*ati po ovom, već razmišljam i da instaliram Tizen Studio da vidim šta tamo ima jer mi se ovaj čini malo ograničen... Joooooj... Baš si morao početi pričati o tome, a ja budala isto svašta pitam...
A tako sam lijepo živio u blaženom neznanju i mjesecima uživao u jedno te istom watchfaceu...
Ma reko sam ti, to je ovisnost, btw ja nemam iskustva s programiranjem pa mi je tizen studio ko space shuttle :) zato se i veli sto si pametniji to si nesretniji :D
Skinuo sam wathland na mob ali skinuti faceovi mi se ne spremaju u telefon
Da li netko ima problem sa sinkronizacijom Gear S3 - mobitel - Samsung health?
Imam sat oko mjesec i pol i sad vidim da mi je zadnja sinkronizacija na mobitelu sa satom (u S-healthu) 30.3. u 18:55 tako da mi od toga datum uopće ne zbraja podatke koji se odnose na sat.
Probao sam se odjavljivati i prijavljivati ponovno i osvježio sve na najnovije verzije, ali i dalje neće da osvježi te podatke.
Always on display mi je stalno uključen. Isključio sam wake up gesture jer to mi ne treba ako mi je display stalno ON.
Volio bih da se i na aod ekranu moze vidjeti ona narancasta točka koja označava da je stigla nova notifikacija. Jel ima neki dobar watchface koji to podržava ili jednostavno to nije podržano u firmwareu?
Rijetko kad se dogodi da ne osjetim da sat zavibrira, ali nekad ne stignem provjeriti šta je došlo pa kasnije zaboravim. Zato bi mi bilo praktično da vidim točkicu kad pogledam na sat kasnije.
Ekipaaa Gear S3 je na ruci juće sam ga uzeo u santa domenici i za sad nakon jednog dana korištenja pre zadovoljan sam, treba bih vašu pomoć ako imate kakve provjerene i lijepe watchfaceove jer ovi svi u marketu i nisu baš nešto, te trebam preporuku aplikacija za navigaciju i dali postoji neka lite verzija whatsappa da mogu pisati na poruke a ne samo odgovarate, te dali postoji neki pdf preglednik?
Dosla sportska obleka :D Guma je jako mekana i nije tak crvena ko na slici, doduse nije niti puno manje,za 3$ ne zalim se. Robi koliko sam vidio u Sancta Domenici Gear S2 je nekih 300-400 kn jeftiniji, uglavnom po meni Gear S3 puno bolja opcija.
Daj okači kakav link.
Btw, S2 je zapravo skuplji, onaj Premium, Titanium i Rose Gold su 3999 kn. Samo je Sport jeftiniji. Naši trgovci su čudne biljke, jbg.
Ekipaaa Gear S3 je na ruci juće sam ga uzeo u santa domenici i za sad nakon jednog dana korištenja pre zadovoljan sam, treba bih vašu pomoć ako imate kakve provjerene i lijepe watchfaceove jer ovi svi u marketu i nisu baš nešto, te trebam preporuku aplikacija za navigaciju i dali postoji neka lite verzija whatsappa da mogu pisati na poruke a ne samo odgovarate, te dali postoji neki pdf preglednik?
Za navigaciju imaš HERE, spaja se s aplikacijom na mobu tako da možeš tamo pokrenuti navigaciju i sat te obavještava.
PDF preglednik sam našao neki u Galaxy Apps storeu, ali nisam probao je li čemu.
Našao sam i ja taj na app store, samo je pitanje kako da prebacim neki pdf file na sat?
Našao sam i ja taj na app store, samo je pitanje kako da prebacim neki pdf file na sat?
Probaj s ovim, izgleda kao da bi ti mogao biti od pomoći
http://s.aliexpress.com/yY7VRnI7
(from AliExpress Android) , Error u vezi privatne poruke bit ce jis malo za skinut na storu cim zavrsi lroces validacije i testiranja
http://s.aliexpress.com/yY7VRnI7
(from AliExpress Android) , Error u vezi privatne poruke bit ce jis malo za skinut na storu cim zavrsi lroces validacije i testiranja
Zahvaljujem. Baš si razmišljam već neko vrijeme uzeti crveni, ali 229 kn koliko je original mi je malo puno za komad gume...
Nije mi baš jasno o kakvom erroru pričaš?
Btw, koliko si ga dugo čekao da stigne?
Sorry krivo sam se izrazio, korisinik foruma se zove Error191. U vezi cekanja negdje 2 i pol tjedna, tak da sam narucio jos zuti remen, ( i pomoz bog od mirka sad :) ) remen slican kak garmin ima ( na gumi ima stoper koji ide u rupice (vidi sliku). Btw kupio sam i bio Awei T11 bezicne slusalice ( uhvatio popoust od 50% i jako sa zadovoljan sa zvukom i udobnoscu, cca 4-5h slusanja muzike , sweat proofi i jako brzi shipping.