Samsung Gear S3 i Gear Fit2

poruka: 334
|
čitano: 136.817
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Gear S3 i Gear Fit2
Ezio kaže...

a jesam idiot. ja sam mislio da mi se updateao neki dan ali to je bila izgleda samo aplikacija za mob. još sam se čudio kako nikakve promjene ne vidim... budala

lol, to već treba znati...

A taj update za mob, tj. update Gear plugina mi je među potencijalnim krivcima za onih 2300 kcal gore. Je li se možda nekom dogodilo nešto takvo?

edit: btw, i tokom vježbanja puls mijenja boju. Cool.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 16:25 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
samo mi garmin ima fora watchfaceove :) , nazalost store je prepun smeca i jos kosta 1$ tak da radim svoje, prica se za bixbya i navodno da ljeti dolazi neki major update tizen 4.0 nema bas pretjerano puno info osim tog jednog clanka http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/762295/Samsung-Gear-S3-Frontier-Tizen-OS-4.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ne znam zašto nisu dodali neke druge oblike treninga koji konstantno rade HRM.

Inače, dosta manju potrošnju kalorija tijekom treninga pokazuje S3 u odnosu na fitbit blaze kojeg sam ranije koristio. Vidim da se po netu ljudi žale na to, jer prikazuje dosta manju potrošnju i u odnosu na druge monitore.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ne znam zašto nisu dodali neke druge oblike treninga koji konstantno rade HRM.

Inače, dosta manju potrošnju kalorija tijekom treninga pokazuje S3 u odnosu na fitbit blaze kojeg sam ranije koristio. Vidim da se po netu ljudi žale na to, jer prikazuje dosta manju potrošnju i u odnosu na druge monitore.

Ne znam, ali prema kalorijama koje Gear računa, hrani koju upisujem u MyFitnessPal i koliko sam kg skinuo, čini mi se da je sve skupa dosta točno.

15 godina
neaktivan

Mirko935 ovo se lagano pretvara u ovisnost, mislim da mi je to bio cak jedan od prvih reviewova di je reko lik da su ti watchfaceovi gori od heroina. Uglavnom izgladio kazaljke na analognom da to sve fino izgleda i dodao malo 3d efekta, slike malo banana zbog kompresije fb-a, svi imaju AOD, cca 2% upaljenih pixela (digitalni) i 4% analogni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 14:40 (bbbmarko01).
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

Mirko935 ovo se lagano pretvara u ovisnost, mislim da mi je to bio cak jedan od prvih reviewova di je reko lik da su ti watchfaceovi gori od heroina. Uglavnom izgladio kazaljke na analognom da to sve fino izgleda i dodao malo 3d efekta, slako malo banana zbog kompresije fb-a, svi imaju AOD, cca 2% upaljenih pixela (digitalni) i 4% analogni.

hahaha, kako kome. Ja, evo, prvi put, nakon skoro tri mjeseca, neki dan na watchfaceu promijenio samo boju kazaljke za sekunde.

Btw, svaka čast, super su.  U čemu radiš watchfaceove?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 14:31 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

Gear Watch Designer i Photoshop za kazaljke i neke pozadine. EDIT: da napomenem da Tizen Studio ima puno bolje opcije, ali ne znam se ja time koristit :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 14:42 (bbbmarko01).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
bbbmarko01 kaže...

Gear Watch Designer i Photoshop za kazaljke i neke pozadine

kul. jel prodaješ ti to na storeu?

PSN - darklydexter
15 godina
neaktivan

Da upravo sam u procesu validacije, doduse morat cu ponovno jer sam "ispolirao malo" ali ak hoces stavim ti na dropbox ili google drive pa si stavi prek GWD-a, kad vidim kakve sve WF ljudi prodaju za 1$ reko da i ja probam :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bbbmarko01 kaže...

Da upravo sam u procesu validacije, doduse morat cu ponovno jer sam "ispolirao malo" ali ak hoces stavim ti na dropbox ili google drive pa si stavi prek GWD-a, kad vidim kakve sve WF ljudi prodaju za 1$ reko da i ja probam :D 

stavi ak ne misliš prodavati:)

da li je komplicirano nauciti kako se to radi? jel se daju editirati postojeći tuđi watchfaceovi?

PSN - darklydexter
15 godina
neaktivan

Mislim prodavati ali ne na bug.hr :) , na storeu ce biti za 1$, a trebalo mi je 3-4 dana da skuzis kak kaj radi i neke finese (doduse treba jos updateati GWD), koliko znam nemozes jer imas taj .gwd to se otvori preko Designera a on izbacuje .tpk (dakle app za tizen) slicno ko .apk za android. Samo reci kojeg hocs i ako trebas pomoc pri instalaciji

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Bb marko jesi probao slozit neke od ovih brandiranih npr rolex hublot itd itd??

I primjetio sam da mi na weather widgetu na satu pokazuje sat vremena unaprijed.. jel ima neko s tim problem??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad sam i ja skuzio za weather widget, doduse ne zamaram se time bitno mi vrijeme a za ove brandirane imas https://plus.google.com/104704492398430829346 , nez ako smijem linkat ako ne molim moderatora da makne, uglavnom skini i preko GWD-a ubaci

8 godina
neaktivan
Znaci nije samo kod mene sat..ma ni meni nije bas bitno nego me zanimalo jel to normalno ili je samo kod mene
U hvala za link nego sta je gwd ?? 😂😂

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Gear watch designer tnx

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jel to komplicirano malo s tim GWD-om ili mi se cini

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Jel to komplicirano malo s tim GWD-om ili mi se cini

Ma nije. Samo trebaš stisnuti Run on device, imati na satu uključen debugging i spojiti ga Wi-Fijem i onda će te tražiti ona dva certifikata, to složiš i gotov si.

8 godina
neaktivan
A cek spojim mob sa laptopom ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
A cek spojim mob sa laptopom ili?

Nije ti bitan mob. Samo spoji sat na istu mrežu na kojoj ti je laptop. Moraš za Wi-Fi na satu staviti always-on i spojiti ga na mrežu.

8 godina
neaktivan
Aha aha aha kuzim a aod je svakako uvijek upaljen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Aha aha aha kuzim a aod je svakako uvijek upaljen

Ma ne AOD nego u postavkama Wi-Fija imaš opciju always on i Auto. Još da znam napisati točno što mislim bilo bi bolje.  Mislim da se na Auto pali samo kad ti se disconnecta s BT-a s moba. Na to sam mislio, ne Always-on display.

Zapravo je i napraviti watchface full jednostavno, s onim watch handovima itd. koji se dobiju u GWD-u. Evo jedan gdje je, kakti, cijeli sat transparentan. (nitko nije rekao da mora biti dobra ideja , a falio mi je background)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 18:04 (Mirko935).
8 godina
neaktivan
Hahaha obrij ruku

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ovo mi mora bit upaljeno kada to radim jel?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Hahaha obrij ruku

Nedajbog većeg zla. Brijali su mi dio ruke prošle godine kad sam bio u bolnici, tome treba valjda dva mjeseca da natrag naraste

Robi1992 kaže...
Ovo mi mora bit upaljeno kada to radim jel?

Tako piše u uputstvima.

15 godina
neaktivan
i bluetooth off
15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
i bluetooth off

Zašto? Meni uključeno i jedno i drugo.

8 godina
neaktivan
😁😁😁

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ako nesto bude nejasno javim se

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Btw, bbbmarko01, steram te u k*...  Već vidim da ću sad 5 dana dr*ati po ovom, već razmišljam i da instaliram Tizen Studio da vidim šta tamo ima jer mi se ovaj čini malo ograničen... Joooooj... Baš si morao početi pričati o tome, a ja budala isto svašta pitam...

A tako sam lijepo živio u blaženom neznanju i mjesecima uživao u jedno te istom watchfaceu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 19:30 (Mirko935).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
E jel moram nesto instalirat onaj neki sdk ili sta vec? Kako ubacujem u gwd?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice