Molim pomoć i preporuku. Kupio bi neku "uru" da ima dobru bateriju i da traje i da se mogu javiti putem nje da ne moram vaditi mobitel uvijek pogotovo dok vozim, što smatram jako praktičnim jer ne volim slušalice u uhu. Pa bi time i taj problem riješio. Sport je na zadnjem mjestu i nije nužno. Bitni su i parametri zdravlja te pračenje istih. prednost bi dao i mogučnosti punjenja s mobitela ili drugog uređaja npr. powerbanka ako nekad zatreba, a nikad se ne zna. Toliko toga ima u ponudi da sam se pogubio i ne znam više što bi gledao. Cjenovno do max 300ojra naravno da jeftinije uvijek bolje ako ima sve što tražim. Čitao dosta recenzije ali sam svejedno neodlučan pa molim savjet onih koji posjeduju nešto kao što sam naveo.
Hvala.
Svakako bi preporucio Huawei watch GT2, stariji model koji je cjenovno sad povoljniji a baterija izdrzi 10 dana bez problema...ako zelis potrositi vise pogledaj GT3 seriju
GT3 pro ulazi u tu cjenovnu kategoriju. Kao što je rečeno spajanje ide preko huawei health appa (u biti bluetooth način spajanja) pa nema problema. Samo preporučujem skinuti app sa oficijelnog sajta a ne sa google play storea (ažuriranija verzija i nema problema).