P4 3.0 GHZ overclock-stock cooler?

poruka: 41
|
čitano: 8.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pa da multiplier je 15x kao i meni i zakljucan je. Mozes samo FSB.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: P4 3.0 GHZ overclock-stock cooler?
GeForce kaže...

evo clocknuo sam ga na 3.2 i sve radi bez problem sa stockom zato sto hg srotovci ne rade danas. sad me zanima dal da probam jos clockat zato sto temperatura je sad u ovo vrijeme 49 stupnjeva...i jos nesto...pronadem FSB i stavim manual al nemogu pronac multiplier a inace CPU-z kaze da mi je multiplier na x15 (a to mi je cudno kako je tako velik kad imam staru maticnu) pa ako mi neko moze dat prijedlog dal da ga dignem do 3.5 sa stockom ili da cekam novi cooler i da mi neko pojasni ovo sa multiplierom...

normalno je da ti je multipler 15X, zaboravi ga diži samo bus clock i takt će ti rasti(probaj ga dignuti na 220 pa vidi to ti je 3,30 GHz).
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

radi on na 3.5 i temperatrua u full loadu ne prelazi 57 stupnjeva...sad me zanima da ga jos probam dok cekam novi cooler ili da ga zasad ovako ne ostavim dok cooler na stigne...

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: P4 3.0 GHZ overclock-stock cooler?
GeForce kaže...

radi on na 3.5 i temperatrua u full loadu ne prelazi 57 stupnjeva...sad me zanima da ga jos probam dok cekam novi cooler ili da ga zasad ovako ne ostavim dok cooler na stigne...

na tvom mjestu, ne bih više "čapkao" dok cooler ne stigne 
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

bez dizanja voltaze sam ga natjero do 3.6 (probo 3.7 ali blue screen i trenutno je stabilno)e sad kako da dignem voltazu???gdje moram otic???

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zna itko?

-.-

0 0 hvala 0
17 godina

Množitelj nije do matične nego do procesora i ako je on 15x to je tako. Budući da nemaš extreme verziju otključanog množitelja ne možeš ga mjenjati ali možeš fsb.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma znam to...nego ako bi mi neko mogo preporucit s kojim programom mogu podizat voltazu jer u BIOSU nema toga sto nisam prekopo i nemogu ih nac...pa ako neko ima bilo kakav program, mora li se platit ili je free svejedno

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zna itko takav program?

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja bi ti preporučio da uopće ne kupuješ cooler jer ti se po meni ne isplati...

ja bi preporučio da lijepo skupiš 400kn pa si kupiš dual core....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

rebic ima pravo....mislim da za da 300kn...najbolje uzet gigabyteov...kuler...

u neznam kojem broju buga..

u onom di se se LCD televzije za nogomet testirale...je gigabyte bio na trećem mjestu.....prvi je bio a mislim schyte drugi thermaltake big tiphoon a treci gigabyte....a test je da je OC ai quad proc drzao ispod 50 stupnjeva....i jos imas light shov....mal je bucan...al s njim dobijes potenciometar

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice