Pa da multiplier je 15x kao i meni i zakljucan je. Mozes samo FSB.
evo clocknuo sam ga na 3.2 i sve radi bez problem sa stockom zato sto hg srotovci ne rade danas. sad me zanima dal da probam jos clockat zato sto temperatura je sad u ovo vrijeme 49 stupnjeva...i jos nesto...pronadem FSB i stavim manual al nemogu pronac multiplier a inace CPU-z kaze da mi je multiplier na x15 (a to mi je cudno kako je tako velik kad imam staru maticnu) pa ako mi neko moze dat prijedlog dal da ga dignem do 3.5 sa stockom ili da cekam novi cooler i da mi neko pojasni ovo sa multiplierom...
radi on na 3.5 i temperatrua u full loadu ne prelazi 57 stupnjeva...sad me zanima da ga jos probam dok cekam novi cooler ili da ga zasad ovako ne ostavim dok cooler na stigne...
radi on na 3.5 i temperatrua u full loadu ne prelazi 57 stupnjeva...sad me zanima da ga jos probam dok cekam novi cooler ili da ga zasad ovako ne ostavim dok cooler na stigne...
bez dizanja voltaze sam ga natjero do 3.6 (probo 3.7 ali blue screen i trenutno je stabilno)e sad kako da dignem voltazu???gdje moram otic???
zna itko?
Množitelj nije do matične nego do procesora i ako je on 15x to je tako. Budući da nemaš extreme verziju otključanog množitelja ne možeš ga mjenjati ali možeš fsb.
ma znam to...nego ako bi mi neko mogo preporucit s kojim programom mogu podizat voltazu jer u BIOSU nema toga sto nisam prekopo i nemogu ih nac...pa ako neko ima bilo kakav program, mora li se platit ili je free svejedno
zna itko takav program?
ja bi ti preporučio da uopće ne kupuješ cooler jer ti se po meni ne isplati...
ja bi preporučio da lijepo skupiš 400kn pa si kupiš dual core....
rebic ima pravo....mislim da za da 300kn...najbolje uzet gigabyteov...kuler...
u neznam kojem broju buga..
u onom di se se LCD televzije za nogomet testirale...je gigabyte bio na trećem mjestu.....prvi je bio a mislim schyte drugi thermaltake big tiphoon a treci gigabyte....a test je da je OC ai quad proc drzao ispod 50 stupnjeva....i jos imas light shov....mal je bucan...al s njim dobijes potenciometar