evo mene opet
nakon što me je frend iz srednje nagovorio da si OC proc ja glupan to i napravio i nešto jako zeznuo,naime stavio sam ne znam točno što sa 333 mislim ghz na 380 i još nešto s vramom ali nisam siguran.e sada, kad sam upalio PC sve je radilo vent.svijetlo, ali monitor se nije palio, onda sam pitao frenda u čemu je problem i rekao je da nađem neki mali gumb na matičnoj koji je federast i da ga stisnem,e sad kad sam ga stisnuo PC se upalio i sve radi dobro dok ga nisam zgasio,kad sam ga pokušao ponovno upalit ponovo je sve crno i svaki put kad ga pokušam upalit moram malo zavrnut taj gumb na matičnoj i kad kad mi se upali kad kad ne s tim da mi je crkla utičnica za miš i keyboard i zvuk a što je najgore na system monitoru mi piše da mi je GPU 97 posto usage na idle.
evo znam da sam napravio glupost ali frend je bio uporan i sad sam spušio ako vi znate što da učinim da mi bar PC radi kako tako molim vas pomozite jer vas stvarno trebam.
izvadi batriju sa maticne i vrati ju nakon pola sata
Puno hvala na brzom odgovoru ,ali uspio sam nekako namjestiti PC(valjda) sada ga mogu upaliti iz prve na gumb(valjda) evo kupio samsii USB tipkovnicu i sad mi sve radi normalno osim GPU usage koji je i dalje 97% na idle i također ne radi mi zvuk.
Imaš možda koji odgovor na to?
Tnx:)
pa to sa baterijom
znaci kad ti izvadis bateriju resetiras sve na tvornicke postavke kako je bilo i prije
Evo jesam i ništa...evo kako izgled MSI Afterburner(slika)
A sad imam i još jedan novi program a to je NOD32 koji mi javlja da mi je Virus signature is out of base i da nemam maksimalnu zaštitu.Također mi se mijenja display onaj broj plavi broj mi je sa 1 prelazi na 2,3,4,5, itako dalje,i počeo mi se sam od sebe otvarat outlook office i nema mi zvuka kad se PC pali i slika mi nekakve jako jako male jedva primjetne crte ima.Ali bar mi je zvuk na ostalom proradio.I još nešto kada uđem u neku igru ili program,temperature mi padnu na cca.57 stupnjeva i usage mi padne na
Evo sad te jako lijepo molim da mi pomogneš ako znaš.