AMD Athlon 64 X2 6000+

poruka: 14
|
čitano: 7.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AMD Athlon 64 X2 6000+

Znači što mislte dali bi se AMD Athlon 64 X2 6000+, 3.1 Ghz dao overclockati. Hladnjak je onaj što je došao s njim.

Tu na Overclocking podforumu sam pročitao temu da ako dižemo napon da onda dižemo temparaturu, mene zanima što mislite koliko bih mogao izvući iz njega bez da dižem napon.

Hvala.

Ako treba još koja informacja samo recite.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: AMD Athlon 64 X2 6000+
SR 88 kaže...

Znači što mislte dali bi se AMD Athlon 64 X2 6000+, 3.1 Ghz dao overclockati. Hladnjak je onaj što je došao s njim.

Tu na Overclocking podforumu sam pročitao temu da ako dižemo napon da onda dižemo temparaturu, mene zanima što mislite koliko bih mogao izvući iz njega bez da dižem napon.

Hvala.

slabo bi ga klokirao, za klok 7750 ili 7850 BE
16 godina
neaktivan
SR 88 kaže...

Hvala.

Moj ti je savjet da ga ne diraš jer taj proc tako uredno i lijepo radi da apsolutno nema potrebe za OC! Ja imam isti proc, i ne pada mi na pamet da ga patim bez potrebe.
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...
SR 88 kaže...

Hvala.

Moj ti je savjet da ga ne diraš jer taj proc tako uredno i lijepo radi da apsolutno nema potrebe za OC! Ja imam isti proc, i ne pada mi na pamet da ga patim bez potrebe.
 Da i meni je zakon procesor, al vidim da svi clockaju svoje pa reko idem da vidim mogćnosti svoga.
Ali svejedno ga ne budem clockao.
16 godina
neaktivan
AMD Athlon 64 X2 6000+

Ja ga probo clokat ide do 3.3 dalje nejde.tako da ti se ne isplati jer se ne vidi razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

išo bi do nekih 3.5 GHz, ovisi koje napajanje imaš. ja sam svojeg 4600+ x2 sa  2.4 kloknuo na 3.0 GHz.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
AMD Athlon 64 X2 6000+

Neču ka clockati ali evo čisto radi informacije napajanje mi je neko no-name iz Vemila od 500W.

Pa šro misliš koliko bih ga mogao potegnuti.

0 0 hvala 0
17 godina
SR 88 kaže...

Neču ka clockati ali evo čisto radi informacije napajanje mi je neko no-name iz Vemila od 500W.

do max 3.4
16 godina
neaktivan
AMD Athlon 64 X2 6000+

ljudi u utorak mi najvjerovatnije dolazi proc iz vemila AMD Athlon X2 7850 BE BOX, 2.8GHz, SckAM2+ i čuo sam da mu je otključan množitelj pa bi ja to probo clockat ali samo bi podigo taj množitelj do maximuma a dizati napon nemam namjere niti neznam. sad me zanima do koliko bi ga mogao clocknut samo dižući množitelj i dali moram poslije raditi provjere nekim programima za stabilnost i dali mogu nešto skuriti dižući množitelj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igy kaže...
SR 88 kaže...

do max 3.4
 slažem se, do nekih 3.4 ako će napajanje izdržati. ja sam svog klokao bez dizanja napona.
@ system
ne vjerujem da mozes time unistiti procesor.
za provjeru stabilnosti koristi OCCT ili pak ORTHOS.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 17:23 (sauron_15).
16 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...
ne vjerujem da mozes time unistiti procesor.
za provjeru stabilnosti koristi OCCT ili pak ORTHOS.
 a dali zna neko do kolike bi frekvencije mogao doći
16 godina
neaktivan
system kaže...
 a dali zna neko do kolike bi frekvencije mogao doći
 To ti nitko sa sigurnošču ne može reči.Može ti dati smijernicu tipa:Ja ga dignuo na 3,4Ghz.No to ti nije garancija da češ i ti moči tolika.A ako si srečkovič moči češ i više.
Taj max OC potencijal ne ovisi samo o procu i kakav je izašao iz wafera.Več i o matični,Ram-u i napajanju.
Zato moraš zagrijati stolicu i primiti se postavka u BIOS-u.Te očekivati i propalo dizanje sustava.Sve ti je to dio čari i zabave kod OC-a.
M.C
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 19:55 (microman).
17 godina
AMD Athlon 64 X2 6000+

Prema informacijama sa PCeksperta novi x2 7750 neće imati otključan množitelj iako je crna kutija i piše black edition(to će valjda promjenit).

x2 7850 ima otključan množitelj.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Athlon 64 X2 6000+

Ja sam svoj Windsor natero do 3.25 sa sranje plocom. Mislim da i 6000+ i nejde nes vise, mozda do 3.3 max 3.4.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice