Pa bilo je da su disejblali opciju..Intel specosi

Pa bilo je da su disejblali opciju..Intel specosi
Da, ali ne znači da moraš koristiti taj bios
Pratio sam na ncix kanalu i onda su u komentarima pisali kao kak ne valja za komp da ne bude najnoviji bios
Pratio sam na ncix kanalu i onda su u komentarima pisali kao kak ne valja za komp da ne bude najnoviji bios
Hahaha, znaci kad izadje novi bios onda onaj stari steti kompu i treba ga sta prije maknut?
Ma tak nrke gluposti,glupi Ameri
pa nekad ne valja da, treba se prije informirati a ne trcati odma updejtati!
Evo stigla jucer konfa iz hrvatske, jucer ciscenje kutije i danas mrcvarenje 3h da se upisem u 5ghz klub posto je netko rekao da fali i5 u klubu :)
Evo kad nece nitko moram ja malo nadopuniti :)
E hebo me patak nisam u cpuz stavio ime i adresu
Nista popravni opet
http://valid.x86.fr/qc91d8 5109mhz
Evo popravni
http://valid.x86.fr/x9ulv2 5126mhz
konačno 5 ghz na i76700k toooooo
CPU-Z validation?
daj taj cpuz da vidim voltazu :DD
Pod vodom je pa ne bi trebao bit prevruć
Pod vodom je pa ne bi trebao bit prevruć
nema to veze, ali posto se covjek ne javlja najvjerojatnije mu je cpu explodiro u facu
nije explodirao, uzeo sam screanshot prije crasha evo ga http://bit.ly/2939812 voltaža je 1.42v
hahah
srecom ti je 4996, pa ce ti zaokruziti na vise :P
btw nice
Joj daj molim te cemu?
Vidis da se covjek namucio!
Ako mu se laze i vara njegova stvar a mene zaboli za to!
Nekad jednostavno budes na granici gdje je validaciju nemoguce napraviti jer eto 1mhz vise ili 0,1v vise cpu dalje neide iz razloga dok to radis cpu usage skoci i doticni ze smrzne!! meni je obicni "ss" od pamtivjeka bilo dovoljno!
Ovdje nitko nikad nije trazio validaciju niti je ovo nesto sluzbeno gdje je to obvezno! puka forumska razbibriga!
edit, jer onda svi moji 5ghz nisu bili na 5...nemam niti jednu validaciju!lp
Jok ti si bitan i tvoja rijec je ovdje glavna, ajde se spusti na zemlju, ne okrece se zemlja oko tebe. Zna se cemu sluzi validifikacija a to sta se to tebi ne svida tvoja stvar.
SS ne znaci nista jer se moze bez problema skinuti s neta i staviti u temu, zato i sluzi validifikacija.
Oprostite šta upadam ka padobranac ali smatram da za oc rezultat triba napravit validifikaciju a to što ovdje toleriramo samo ss to je već druga stvar.
Ako netko stavi ss s neta je čisto njegova stvar i vara samog sebe a ja osobno ozbiljno uzimam jedino validifikaciju.
Mozda bi ti i dao TU, da se nisi besramno pohvalio . Po meni, SS je cisto okej, ako ikoga laze, laze sebe.
Mozda bi ti i dao TU, da se nisi besramno pohvalio . Po meni, SS je cisto okej, ako ikoga laze, laze sebe.
vrati se na stranicu 27 i pogledaj moj post i sliku pod 1 pa mi reci jel mozes vjeravati da ti netko stavi samo sliku i kaze evo ga. Da je tako ja bi osvojio sve moguce rekorde
Da li bi ja ovo smeo dizati do 5ghz. Inace imam Noctua 14s hladjenje koje sam juce stavio i nije da je dobro nego smrzava.
Probaj, ali nedaj mu da ide priko 61c.