Nema 10X multi... Nije moj EE verzija... Maks je 9x
A jbg onda.. Moj bed
Nema 10X multi... Nije moj EE verzija... Maks je 9x
A jbg onda.. Moj bed
Evo napravio sam tablicu za 4Ghz club, pa lijepo svi koji ste u clubu ubacite svoje podatke :)
Tablicu mozete naci i urediti ovdje
podaci se automatski spremaju znaci kad ispunite sve sto treba slobdno ugasite browser ;)
Evo dodatno sam olakso upisivanje u tablicu..sada nema niakve interakcije sa excelom(google docsom)..samo upsiste sta vas se trazi u obrazac ;)
Obrazac za ispunit -- oni koji su se vec upisali netrebaju opet ;)
evo da i ja uđem u ovaj klub http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=783282
na kojem cooleru i u kojem kucistu si ovo napravio? zasto ne otkljucas 4. jezgru? ne može se ili...
Nema chipset potreban za to ;)
na kojem cooleru i u kojem kucistu si ovo napravio? zasto ne otkljucas 4. jezgru? ne može se ili...
Freezer 64 pro, Thermaltake soprano neznam tacno koje. Cetvrtu jezgru nisam otkljucao jer je prva revizija maticne, nema ACC.
aha, moja greška, nisam uopće gledao Moj PC.
Upisan u tablicu...pozz svima
Upisan u tablicu...pozz svima
Koji cooler koristis?? Jer planiram kupit taj proc pa me zanima..
A da malo pogledaš njegov "MOJ PC", vidio bi da ima Thermaltake sonic tower i 120mm vent na njemu
Ljudi se jednostavno na ovom forumu neznaju služit pomagalima kao "MOJ PC", pretraga tema što bi se trebalo svaki put koristiti ako ima sličan problem pa možda mu je tamo i rješenje ili na google-u ili barem da neotvara novu temu.
Također neki me pitaju koji ti je msn, koji ti je e-mail, a to piše u potpisu. Sad je neki lik otvorio temu HD5770 vs hd4890 ROFL
Evo napravio sam tablicu za 4Ghz club, pa lijepo svi koji ste u clubu ubacite svoje podatke :)
podaci se automatski spremaju znaci kad ispunite sve sto treba slobdno ugasite browser ;)
Evo dodatno sam olakso upisivanje u tablicu..sada nema niakve interakcije sa excelom(google docsom)..samo upsiste sta vas se trazi u obrazac ;)
Stavio sam par rezi za 4ghz klub samo sam kod prvog unosa zaboravio napisat ghz uz frekvu pa ako mi možeš to editirati... Stavio si mi rez 24/7 sa 8400 a ja sam stavio bolji pa ako mi možeš pobrisat tvoj unos a stavit moj... thx
vi onda sigurno nemate nikakvih problema sa gledanjem full hd mkv filmova,recite mi koliki vam je cpu pri gledanju full hd mkv filmova?
Stavio sam par rezi za 4ghz klub samo sam kod prvog unosa zaboravio napisat ghz uz frekvu pa ako mi možeš to editirati... Stavio si mi rez 24/7 sa 8400 a ja sam stavio bolji pa ako mi možeš pobrisat tvoj unos a stavit moj... thx
Sredeno :)
vi onda sigurno nemate nikakvih problema sa gledanjem full hd mkv filmova,recite mi koliki vam je cpu pri gledanju full hd mkv filmova?
0-2% :D
0% jer sve ide preko grafičke.
Bez gpu akceleracije 15-25% na 3,6GHz i 3 jezgre.
0% jer sve ide preko grafičke.
Bez gpu akceleracije 15-25% na 3,6GHz i 3 jezgre.
LOL!!!! 0 fucking posto.
Zanima me ti rezultati koje ste izvisili jesu li samo validirani maximalni, ili one koje koristite 24/7.
Eto ja skromno priznajem da moj E5200 konstantno, osim ljetnih najtoplijih dana jer nemam klimu vozi na 4375MHz.....kada dođu ti dani spuštam voltažu i vozim na 4100Mhz.
Ajde ljudi iskreno, pa da vidimo do koliko stabilno idu koji procesori....moj buta na 4500Mhz, ali je nestabilan, i ruši se već na onom Julija testu u Everestu...
E8400 C0, 4,2 Ghz, 1,4V, 470*9, 8GB RAM 24/7
od kad sam ga kupio tako radi bez beda
a na 4,4 je stabilan al mi se ne sviđa voltaža od 1,47 a tih mi 200Mhz ništa ne znaće tj ne osjeti se razlika tako sam više nego zadovoljan.
Uh, jos malo pa ces ga sprzit :p
Fuckas clock, ova maticna je zakon
HTT je ugašen?
a na 4,4 je stabilan al mi se ne sviđa voltaža od 1,47 a tih mi 200Mhz ništa ne znaće tj ne osjeti se razlika tako sam više nego zadovoljan.
1.4 u biosu ili winsima?
@oly vidis da mu pise 4 cores i 4 threads, znaci iskljucen HTT
Da vidim, nije mi jasno zašto
Uh, jos malo pa ces ga sprzit :p
Ma jok, daleko je on još od toga :)
Fuckas clock, ova maticna je zakon
Da, matična je odlična, ali nažalost postala je kočnica. Neide iznad 233MHz BCLK-a tj. nisam uspio dobiti iznad toga. Napravio sam mod na ploči (prije je bilo max 224MHz BCLK-a), ali i dalje mi je premalo.
Tako da, polako razmišljam o drugom procesoru, neki i7 960 ili Xeon W3540.
HTT je ugašen?
Yep.
Ovo je max takt sa uključenim HT-om:
1.4 u biosu ili winsima?
@oly vidis da mu pise 4 cores i 4 threads, znaci iskljucen HTT
u biosu
ja imam 8500, sto mi treba da udjem u ovaj klub?
Uz dobru maticnu taj procesor ide do 4.2 ko iz pištolja..Moj frend ga je to tolko natjero ali ac 7 pro nemre vise.
Jel mi treba drugi cooler imam GA-EP45-DS3R
Uz dobru maticnu taj procesor ide do 4.2 ko iz pištolja..Moj frend ga je to tolko natjero ali ac 7 pro nemre vise.
ide sigurno preko 4,5GHz